Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumlamalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/)
-   -   Olumlu İçsel Konuşmaların Önemi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/529-olumlu-icsel-konusmalarin-onemi.html)

hava-hoş 27-02-2008 08:12 AM

Ynt: Olumlu İçsel Konuşmaların Önemi

Alıntı:

turgay0101 Nickli Üyeden Alıntı
bunu şöyle düşünelim olumlu düşünceler olmsuzların üstüne binmiyor onları kovup yerine yerleşiyor bizim gayretimizde hep olumlu düşünmeye çalışarak bunu kalıcı hale getirmek şüpheye düşmeye gerek yok bir çocuk yürümesini öğrendikten sonra gereksiz yere emeklemeye tenezzül etmez hismiley

peki bir zaman sonra benzer bir olayla karşılaştığımızda ???? mesela ben ,tamam olumsuzun yerine güzel şeyler inşa ederek ondan sıyrılıyorum,ancak benzer olumsuzlukla karşılaştığımda bu sefer 2 kat mutsuz oluyorum ve bir daha olumlu şeyleri düşünmeye enerjimde mecalimde kalmıyor.... onayi

hayalayaz 27-02-2008 08:15 AM

canım benim ben kendi adıma olumluyu ve olumsuzu kan dolaşımı gibi düşündüm ve imgeledim..kandolaşımımızda bedenimizdeki pis kanı dışarı atmıyor..bünyemiz dengeli olmak kaydıyla bir yandan temizlenen kanımızın diğer yandan kirli olmasını tolere ediyor..olumsuz düşünceler geldiği aman onları bastırmıyorum..eğer öfkelendiysem ki bu olumsuz..giriyorum odama..yastığı bir güzel dövüyorum..o öfkeyi atıyorum, öfke çok güçlü olan ve asla bastırılmaması gereken bir enerji... ondan sonrada oturuyorum kendime olumlu sözlerle nasihatler ediyorum..kendimi seviyorum..nasılmı..yüksek sesle kendimde beğendiğim ne varsa sayıp döküyorum..onaylanma ihtiyacım giderildikten sonra zaten ben pamuk gibi insanım. aa34 aa34 .kimdi o öfkeyle yastık döven terbiyesiz..o, çoktan gitti..kendimi onayladıkça öfke durumunu yaşamaz oldum..arada yine sapmalar olsada..eh anam ben peygamber olucam veya ermişlere karışıcam diye çıkmadım bu yola olacak okadar...yaşadığım her şey benim bir başka insan yönümü ortaya çıkarıyor..kendimin bir başka yönüyle tanışıyorum...hepimize saygılı selamlar.

karamsar_82 22-04-2008 12:30 PM

agl34 BAŞARAMIYORUM OLUMLU NE İÇSEL KONUŞMA NEDE BAŞKA BİRŞEYİ ....Dün gece hiç uyumadım, bugün ofise gelir gelmez iradeye hakim olmanın yollarıyla alakalı yazılar aradım, tesadüf sizi buldum (ne iyi yapmışım)
dusun arkadaşlar benim sorunum hiç birşeyi iyi düşünememek, herşeyin kötüsünü düşünüyorum çok karamsarım ama gariptirki bu sadece nışanlımla alakalı konularda böyle yoksa hayata olumlu bakabilen bir insanım. şu kıskançlık denen duygudan kurtulmak istiyorum ben ondan kurtulmazsam nışanlım benden kurtulacak bu gidişle, her an beni aldattığını düşünüyorum ve sürekli beynimde senaryolar yazıyorum, bu durum 7 senedir devam ediyor ve ağlamadan uyuduğum bir gecem yok. kurtulmak kendimi önemsemek hayatı yaşamak istiyorum ama yok yok yok olmuyor. BANA BİR YOL DOKTORAMI GİTMELİYİM SİZCE

saime1 22-04-2008 02:56 PM

telkinleri gereklilik sırasına göre dinlerseniz sorunlarınıza kısa sürede çözüm bulmaya başlayacaksınız. kıskançlık kendi hayatımdan bildiğim kadarı ile kendimizi kadınsak yeterli birkadın , erkeksekte yeterli bir erkek olarak hissetmediğimizden kanaklandığı görüşündeyim
hayatım değişti sitesini bulmakla sorunuzu çözmek için önemli bir adım atmış bulunuyorsunuz .sizi tebrik ederim sorunlarımızın kökeni bize atalarımızdan ve yaşadığımız ortamda yaşadığımız olaylardan miras olan kötü olumsuz bilinç altı kayıtlarımızın bulunmasından kaynaklandığını düşünüyorum . yaşam aslında çok basit ve sade onu ,ağırlaştıran bizlerin düşünceleri ile öğrendiğimiz korkularımız, kıskançlıklarımızıdan kurtulmak için size önerim telkinleri rehber bölümünde anlatıldığı gibi yılmadan dinlemeniz başaracağınızı biliyorum..sevgiyle kalın

kürşad 22-04-2008 03:57 PM

Alıntı:

karamsar_82 Nickli Üyeden Alıntı
agl34 BAŞARAMIYORUM OLUMLU NE İÇSEL KONUŞMA NEDE BAŞKA BİRŞEYİ ....Dün gece hiç uyumadım, bugün ofise gelir gelmez iradeye hakim olmanın yollarıyla alakalı yazılar aradım, tesadüf sizi buldum (ne iyi yapmışım)
dusun arkadaşlar benim sorunum hiç birşeyi iyi düşünememek, herşeyin kötüsünü düşünüyorum çok karamsarım ama gariptirki bu sadece nışanlımla alakalı konularda böyle yoksa hayata olumlu bakabilen bir insanım. şu kıskançlık denen duygudan kurtulmak istiyorum ben ondan kurtulmazsam nışanlım benden kurtulacak bu gidişle, her an beni aldattığını düşünüyorum ve sürekli beynimde senaryolar yazıyorum, bu durum 7 senedir devam ediyor ve ağlamadan uyuduğum bir gecem yok. kurtulmak kendimi önemsemek hayatı yaşamak istiyorum ama yok yok yok olmuyor. BANA BİR YOL DOKTORAMI GİTMELİYİM SİZCE

merhaba arkadaşım
istersen doktora da git tabiki ama zannediyorum tecrübe edilerek doğruluğu kanıtlanmış bi kaynaktan daha doğru bi kaynak yoktur.Şunu demek istiyorum bende de önceden hep olumsuz işsel konuşmalar hakimdi ama şimdi 25 gündür telkinleri dinliyorum,inan ki artık içsel konuşmalarım,konu ne olursa olsun,hep olumlu bence telkinleri bıkmadan dinle inşallah istediğin sonucu alacaksın inşallah

seramoni 22-04-2008 11:36 PM

Bence bu konuda bir psikoloğun faydasını mutlaka görürsün,bir kere git gerisine sen karar ver derim.Ama kanımca gitmen çok faydalı olacaktır.Telkinleri ve belirtildiği gibi dinlenildiğinde ise bilinçaltın kendin güvenmeyi öğrenecek ve daha fazlasını.Portal doktorunun daha iyi yanıt vereceğini düşünüyorum...

hayalayaz 22-04-2008 11:45 PM

Alıntı:

karamsar_82 Nickli Üyeden Alıntı

tabiiki önce doktora git ablam..ama sence 7 sene arkadaşlık/ nişanlılık çok uzun değilmi? acaba bu kadar uzun süre nişanlı kalsaydım ben kendimden ne kadar emin olurdum diye sordum şimdi kendime..yok 7 yıl benim için ve herkes için çok uzun bir bekleme süresi..sen gel abla sözü dinle önce bir doktora git sonrada, nişanlınla evlilik tarihini bi konuş..

gelelim olumsuz düşünceye..olumsuz düşünmeye başladığın zaman..eğer bunu evde yaparsan daha iyi...sonuna kadar düşün..düşüncelerini susturmaya çalışma..hatta düşündüğün her şeyi yaz..ama öyle bir şey yapki...düşünecek bir şey kalmayıncaya kadar düşün tüm olumsuzlukları..bu arada ağlayabilirsin..ağla..hatta avaz avaz ağla...bak bakalım susturmayınca, serbest bırakınca ne olacak..bir yer gelecek olumsuz düşünceler yerini değişik düşüncelere bırakacak..tarafımdan denenmiştir...engellemeye çalıştığımız herşey bizim daha fazla önümüze çıkıyor..onun için önce kendini iyice özgür bırak..tabi bu düşünceleri nişanlının yanında yapma..ben evlenmenizi düşünürken bir de ayrıldığınızı öğrenmiyeyyim...

içimdekiben 05-05-2008 02:09 PM

Alıntı:

skorpy Nickli Üyeden Alıntı
kendime sesleniyorum artık hiçbirşeyden kormuyorsun sen bundan sonra kolay pes etmeyeceksin ufak bir sıkıntıda havlu atmayacaksın sonuna kadar maça devam dimdik ayakta duracaksın ve şu sözü söyleyeceksin ben her türlü olumsuzluğa rağmen süperim korkudan korkmayacaksın korktuğun başına gelse bile hergün ölmektense birkere dirileceksin ve dünyaya
mutluluk gözlüğünden bakacaksın artık sana taviz vermek yok senin amirin benim ve ben ne istersem onu yapacaksın zor durumda kaldığında kimseye sığınmayacaksın sen hürsün ve hertürlü emrimi yerine getirmeye hazırsın artık olayların olumlu yönlerine bakacaksın geçmişi unutacaksın geleceğe güvenla bakacaksın aldırmayacaksın hiçbirşeye dolu dolu yaşayacaksın aptal gibi davranmayacaksın içimden geldi yazdım smiliyface smiliyface

kardeş gelecek zaman değilde şimdiki zaman ve geniş zaman kullan bence.
yani mutlu olacağım yerine mutluyum, başaracağım yerine başarıyorum gibi...
çünkü bilinçaltı gelecek zamanı pek algılayamaz diye biliyorum...

bigci 29-05-2008 01:02 PM

tskler ederim aydınlatmanız için peki deneyelim

"Mutluyum ve daha mutlu oluyorum iyiyim ve daha iyi hissediyorum " MUTLUYUM İYİYİM İYİYİM MUTLUYUM...
Zehra yok öldüü onu sevmiyorum o baskasını seviyor istemiyorum onu yalann sözler ben onun cantanesi degilim oda benim hertanem degil basit ve zavallı bi kadın o

offffffffffffffffffffffff
hayır işte hayırrrr olmuyorrrr bunları yazsam bile içimde o gene var beynim ne derse desin kalp atamıyo işte beyinle kalp ayrı ayrı calısan 2 ORGAN :s 88a

aysegul_tirtil 29-05-2008 01:24 PM

cok güzel bir paylasım olmus smiliyface ben telkinlerin yanında hep olumlama yaptım ve anda çalışmaya gayret ettim,bide çok önemli birsey farkettim tabi bu benim için geçerli aklıma kötü bir düsünce ya da kendimi kötü hissedince panige kapılıp hemen onu göndermeye çalışıyordum tabi çırpındıkça daha cok o olumsuzluga batıyordum şimdi yeni bir yöntem uyguluyorum,kötü hissettigimde sakin olup şimdi mutlu olmayı seçiyorum diyorum mutluyum yerine mutlu olmayı seçiyorum bu daha çok işe yarıyor ama önemli olan herzaman ki gibi farkındalık sakin olup mutlu olmayı seçiyorum demek bi kaç dakika içinde ruh halınızı degıstırıyor sevgiler kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:51 PM.