![]() |
Cevap: Olumlu İçsel Konuşmaların Önemi anneciğim hasta olduğundan içtiği ilaç yüzünden diş etleri çok zarar gördü ama her diş hekimi yapamaz hastane ortamında tam teşekküllü yeremi götürsem ne yapsam diye günlerdir düşünüyordum danıştığım diş hekimlerinden tatmin edici yanıtlar alamamıştım bu sabah uyanır uyanmaz---lütfen tanrım bu sorunuma yanıt gönder---diye dua ettim ve sürekli bu cümleyi tekrarladım saat 14:15 de ev tel çaldı yanlış numara dedi özür diledi kendini tanıttı aman tanrımmmm diş hekimiymiş inanamadım ooo67şaşkınlıktan kekeleyerek-- hazır aramışken size birşey danışabilir miyim doktor bey--- dedim --tabii buyrun --dedi annemin durumunu anlattım bu konuda uzman hocam var oraya gidin çok daha sağlıklı olur dedi tel no verdi....hala inanamıyorum sevinçten çocuk gibi evin içinde koşturuyorum halaaa heyooooo seni seviyorum tanrımmm benimblissyblissyblissyblissyblissy |
Cevap: Olumlu İçsel Konuşmaların Önemi Alıntı:
ne güzel :) okurken benim yüzümü sizin adınıza tebessüm kapladı umarım bu mutluluk başarı ve huzurunuz birömür devam eder:) yalnız ben şu inanma işini beceremiyorum :( Allaha tabiiki inanıyorum şükrediyorum ancak aşırı bir suçluluk hissim var ve beni affetmeyecek bu nedemle dualarımı kabul etmeyecekk diye düşünüyorum hep her duamda içimi huzur kaplasadasonunda hüzün çöküo kendime ne yüzle dua ediyosun diyorum bazen resmen bu kadar suçluluk çok fazlaaa agl34 |
kitabın yazarını ve yayınevini sorabilirmiyim? |
Cevap: Olumlu İçsel Konuşmaların Önemi Bir şey soracağım bel bağladığım telkinlerle ilgili korkaraktan, telkinler tek başına bir işe yaramaz mı diyorsunuz? (Ben üstelik özel telkin sipariş verdim) |
Alıntı:
O başlıkta belirttiğim gibi telkinler tek başına çok faydalıdır ve işe yarar. Ancak enerji kayiplarini da ne kadar minimum'a indirirseniz o kadar iyi. Alet çantanızda ne kadar teknik varsa o kadar iyi olur. Özel telkinler ise sınırsız garantilidir dolayısı ile bu konuda endişe etmenize gerek yok.actionsmile |
Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın. actionsmile |
Cevap: Olumlu İçsel Konuşmaların Önemi happy6 harika Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:52 PM. |