Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumlamalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/)
-   -   Olumlu İçsel Konuşmaların Önemi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/529-olumlu-icsel-konusmalarin-onemi.html)

kediseverim 18-10-2010 08:43 PM

Cevap: Olumlu İçsel Konuşmaların Önemi

anneciğim hasta olduğundan içtiği ilaç yüzünden diş etleri çok zarar gördü ama her diş hekimi yapamaz hastane ortamında tam teşekküllü yeremi götürsem ne yapsam diye günlerdir düşünüyordum danıştığım diş hekimlerinden tatmin edici yanıtlar alamamıştım bu sabah uyanır uyanmaz---lütfen tanrım bu sorunuma yanıt gönder---diye dua ettim ve sürekli bu cümleyi tekrarladım saat 14:15 de ev tel çaldı yanlış numara dedi özür diledi kendini tanıttı aman tanrımmmm diş hekimiymiş inanamadım ooo67şaşkınlıktan kekeleyerek-- hazır aramışken size birşey danışabilir miyim doktor bey--- dedim --tabii buyrun --dedi annemin durumunu anlattım bu konuda uzman hocam var oraya gidin çok daha sağlıklı olur dedi tel no verdi....hala inanamıyorum sevinçten çocuk gibi evin içinde koşturuyorum halaaa heyooooo seni seviyorum tanrımmm benimblissyblissyblissyblissyblissy

vittoria è nostra 18-10-2010 09:00 PM

Alıntı:

hayat kadere inat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 308539)
merhaba günlerdir bu sitede dolaşıp hemen neredeyse bütün yazıları okudum ilgi alanımdalar ve sonunda üye oldum sizlerle paylaşmak istediğim çok önemli tecrübelerim oldu.pasif bir ev hanımlığından ne istersen ne dilersen o olur düşüncesiyle 7 ay önce çıktığım yolculukta inanılmaz olaylar yaşadım (inandığım düşündüğüm istediğim )şu anda Türkiye'nin en iyi en ünlü modacılarından birinin yanında çalışıyorum.Ayrıca Türkiyenin en ünlü bir kaç firmasına tasarım yapmak için anlaşmalarım var. nasılmı başardım? sadece istedim hayal ettim inandım veee oldu.Bunun içinde sürekli yaptığım şeylerden biri Allah'a şükretmek

ne güzel :) okurken benim yüzümü sizin adınıza tebessüm kapladı umarım bu mutluluk başarı ve huzurunuz birömür devam eder:)

yalnız ben şu inanma işini beceremiyorum :( Allaha tabiiki inanıyorum şükrediyorum ancak aşırı bir suçluluk hissim var ve beni affetmeyecek bu nedemle dualarımı kabul etmeyecekk diye düşünüyorum hep her duamda içimi huzur kaplasadasonunda hüzün çöküo kendime ne yüzle dua ediyosun diyorum bazen resmen bu kadar suçluluk çok fazlaaa agl34

mu@z 18-10-2010 09:04 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2233)
Bu temel düşünce yapısı ve hayata bakış ile ilgili.İçsel yönelimli olmak övgü ve onayı içte aramak.
Bu özelliğinizi geliştirmek için "Hatalı Alanlarımız" kitabını öneririm size...

Ben bu kitabı seneler önce okumuştum ve özellikle neden onayı dışarıda ararız bölümünü okuduktan sonra bu alışkanlığımdan vazgeçmiştim....

kitabın yazarını ve yayınevini sorabilirmiyim?

neseli ceni 30-10-2010 02:29 AM

Bir şey soracağım bel bağladığım telkinlerle ilgili korkaraktan, telkinler tek başına bir işe yaramaz mı diyorsunuz? (Ben üstelik özel telkin sipariş verdim)

hayatimdegisti 30-10-2010 02:55 AM

Alıntı:

mu@z Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774088)
kitabın yazarını ve yayınevini sorabilirmiyim?

John W Dyer olacaktı..

Alıntı:

neseli ceni Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 776369)
Bir şey soracağım bel bağladığım telkinlerle ilgili korkaraktan, telkinler tek başına bir işe yaramaz mı diyorsunuz? (Ben üstelik özel telkin sipariş verdim)

Telkinlerle ilgili Asıl iş sizde bitiyor sözünü hiç sevmem isimli bir yazım vardı.
O başlıkta belirttiğim gibi telkinler tek başına çok faydalıdır ve işe yarar.
Ancak enerji kayiplarini da ne kadar minimum'a indirirseniz o kadar iyi.
Alet çantanızda ne kadar teknik varsa o kadar iyi olur.

Özel telkinler ise sınırsız garantilidir dolayısı ile bu konuda endişe etmenize gerek yok.actionsmile

Işıldayan Safir 30-10-2010 12:04 PM

Alıntı:

kediseverim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774085)
anneciğim hasta olduğundan içtiği ilaç yüzünden diş etleri çok zarar gördü ama her diş hekimi yapamaz hastane ortamında tam teşekküllü yeremi götürsem ne yapsam diye günlerdir düşünüyordum danıştığım diş hekimlerinden tatmin edici yanıtlar alamamıştım bu sabah uyanır uyanmaz---lütfen tanrım bu sorunuma yanıt gönder---diye dua ettim ve sürekli bu cümleyi tekrarladım saat 14:15 de ev tel çaldı yanlış numara dedi özür diledi kendini tanıttı aman tanrımmmm diş hekimiymiş inanamadım ooo67şaşkınlıktan kekeleyerek-- hazır aramışken size birşey danışabilir miyim doktor bey--- dedim --tabii buyrun --dedi annemin durumunu anlattım bu konuda uzman hocam var oraya gidin çok daha sağlıklı olur dedi tel no verdi....hala inanamıyorum sevinçten çocuk gibi evin içinde koşturuyorum halaaa heyooooo seni seviyorum tanrımmm benimblissyblissyblissyblissyblissy

Harikaymış! Benzerine az rastlanır türden bir deneyim olmuş. Dilerim anneniz için hayırlı olur sevgili kediseverim.

Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın. actionsmile

firdevsi ala 13-09-2015 12:04 AM

happy6 harika
Alıntı:

skorpy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 3951)
kendime sesleniyorum artık hiçbirşeyden kormuyorsun sen bundan sonra kolay pes etmeyeceksin ufak bir sıkıntıda havlu atmayacaksın sonuna kadar maça devam dimdik ayakta duracaksın ve şu sözü söyleyeceksin ben her türlü olumsuzluğa rağmen süperim korkudan korkmayacaksın korktuğun başına gelse bile hergün ölmektense birkere dirileceksin ve dünyaya
mutluluk gözlüğünden bakacaksın artık sana taviz vermek yok senin amirin benim ve ben ne istersem onu yapacaksın zor durumda kaldığında kimseye sığınmayacaksın sen hürsün ve hertürlü emrimi yerine getirmeye hazırsın artık olayların olumlu yönlerine bakacaksın geçmişi unutacaksın geleceğe güvenla bakacaksın aldırmayacaksın hiçbirşeye dolu dolu yaşayacaksın aptal gibi davranmayacaksın içimden geldi yazdım smiliyface smiliyface

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:52 PM.