![]() |
Alıntı:
Sevgili harikayim sen boyle dusunmene ragmen, yapamiyorum dedikce kendini engellersin...madem bu sekilde dusunebiliyorsun mutlaka yapacaksindir...yapamiyorum yazina kocaman bir IPTAL diyelim |
sevgili harikayım, neden başaramadığını içine sorabilirsen cevabını zaten bulucaksın . Hiç bişey şak diye olmuyor ki hayatta y789çalışma yapıp yapmadığını bilmiyorum ama bana göre sende eksik olan " inanç ve teslimiyet." Ama teslimiyet derken vazgeçmek değil. İste düşün ve olacağına güvenerek evrene teslim et ve unut. Sürekli üzerinde düşündükçe blokaj oluşturursun. Evrene güven......Dene bakalım ... sonucu merak ediyorum... öptümmmm kiss3 sevgiler |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar sanemce paylaştığın için sonsuz teşekkürler ellerine emegine sağlıkalk78 |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar çok teşekkürler Sanemce...çaldım hepsini, yarın çıktısını alıp başlarım okumaya...21 gün sonra hepinize en güzel bir yerde yemek ısmarlarım belkim...sevincli |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Olumlamalar icin binlerce kez tsk'ler sanemce. Eline, emegine saglik. |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Sanemce paylaşımın için teşekkürler ve ellerine sağlık...956k Bende kitap vardı, bırakmıştım bir kenarda. Bu vesileyle R.Şanal'ın varlığı ve yazdıkları için de şükürler olsun. Alıntılardan çıktı alıp kullanmaya başlıyorum bugün. Sağolasınactionsmile |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar sevgili aquariel ve sevgili ismira pozitif enerjileriniz için ben teşekkür ederim sizlere http://dl7.glitter-graphics.net/pub/...sskxoh2rsx.gif |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar İnanılmaz güzel olumlamalar bunlar. Şimdiden insana kendini muhteşem iyi hissettiriyor. Emeğinize ve yüreğinize sağlık. Çok teşekür ediyorum |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar superarkadaşımm çok teşekkür ederimm bu güzell olumlamaları paylaştığın için bende bugünden itibaren başlıcamm hergün okuyucamm.Hepsi birbirinden güzelll 956k |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Bu olumlamaları paylaştığın için ben de çok teşekkür ediyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:19 AM. |