![]() |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar biz sizinle farklı düşüncelerde değiliz aslında..Ben sadece sizin tarzınızı sert buldum..Bir insan bir konuyu araştırırken aynı zamanda sorularda sorar..Ve ne kadar çok sorarsa o kadar çok gerçeğe ve doğruya yaklaşır..Siz bu sitede , bu konular hakkındaki bilgi birikiminizi insanlarla paylaşma misyonu edindiğinizi görüyorum vede bunu çok da güzel yapıyorsunuz..Ama lütfen , benim hissettiğim kadarı ile gergin bir ifadeyle "Siz genlerinize işlemiş din baskısı ve Allah korkusuyla yaşamaya devam ediniz." derseniz hoş olmuyor.Ben şahsıma gösterdiğiniz sert tepkiden dolayı sizi eleştirdim aslında.Yoksa düşüncelerinize hiç de uzak değilim..Evet sizin kadar bilgili olmayabilirim,ama okuyorum araştıryorum merak etmeyin..bu arada da soruyorum.. Biz sevgi yüklü varlıklarız demi? O zaman daha ılımlı olmamız gerektiği kanaatindeyim... Bilgileriniz için teşekkürler.. sevgiler |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Sayın R.Şanal'ın Kuantum ve Kur'an kitabında ihtiyacınız olan tüm soruların cevaplarını bulabilirsiniz arkadaşlar. Sitede yer alan kitap forumu bölümünde bütün bilgiler mevcut.linki sizin için kopyalıyorum. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...an-rsanal.html |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar sevgili fgceker bahsettiğin kitabı içinde bulunduğumuz haftasonu içinde okudum... ilginize teşekkürler sevgiler |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Bende Şanal Beyın kuantum kodlama ısımlı kıtabını aldım acele etttım sanırım.Begenmedım cekırdek ınancınızı bulmanıza yonelık yazıldı demıstı.Ancak ıcınde sadece vucut ve organlarımız ıcın olumlamalar ve heryerde rahatca buldugumuz bır kac soru var..Keske almasaydım dedımmm..Bu cekırdek ınancı bulmak ne zormus yaaaaaaaa |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Alıntı:
Merhaba sulara; Unutmamak lazım ki güzel şeyler herzaman emek ister,biraz kafa biraz bedeni yormak ister....İşte o zaman ulaştığımızda kıymetini bilir ve tadını çıkara çıkara zaferimizi kutlayabiliriz.Bence olaya almasaydım diye bakmak yerine acaba bu okuduğum satırlar beni hangi yeni bilgileri daha iyi özümseyebilmem için hazırladı diye bakman çook ama çook daha iyi olur. En iyi duvar ustasıda en acemi duvar ustasıda duvarı örmeye ilk tuğlayı yerine koyarak başlar canım bunu sakın unutma...sen tuğlalarını sağlam bir şekilde yerine koymaya başladın..duvarın bitip şöyle karşısına geçtiğinde demek istediğimi çook daha iyi anlayacağına inanıyorum canım... Sevgiyle kal |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar harika bir paylaşım olmuş kitabıda okudum teşekkürler |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar bu kitap sayesinde olumlama nedir ne değildir iyice anlamış oldum.kitabın başında uygulamanın nasıl yapılacağıyla ilgili açıklamalar var baya aydınlandım...olumlamayı bana tanıtan ve sevdiren kitap diyebilirim bu kitap için.. |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar bunlar r.şanal..ın kitabından kuantum olumlama bi harikaa süper airport tv de her salı 21.00 de programını seyredin süper ..:) |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Bende hemen bugün edinmeliyim bu kitaptan:))))Elbet değişim beni de bulacak herhalde ölmeden:)))Ay deli olucam yaaa.O kadar okuyorum, araştırıyorum.benim içimdeki dev çok derin bir uykuda sanırım.Bağ kuramıyorum ben kendimle. Sizlerin hikayeleri hayranlıkla okuyorum. Sevgiler |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Alıntı:
arkadaşlar kandil gecesine yakışır bir olumlama lütfen okuyun... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:58 AM. |