Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumlamalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/)
-   -   Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/226981-kuantum-olumlama-kitabindan-alintilar.html)

neseli ceni 30-10-2010 03:23 AM

Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar

Derinlik ifade etmeyen olumlamaların çok daha başaralı olacağına inanıyorum. Bence, öz varlık, Tanrı, evrensel zeka, O, özümüz bunlar insanı nasıl desem ruhsal rehavete sürükleyebilir. Şahsen ben de öyle oluyor ve birden hayatın anlamsızlığından dem vurmaya başlıyorum (kendi üzerimden anlatıyorum ki tartışma yaratmasın). Daha günlük ifadelerle yapılsa bu olumlama daha fani mutlu'lar oluruz bence. Zira fani Dünya.. Şems-i tebrizi yazsa bu olumları ancak bu kadar olur. Ya da belki sadece bana öyle hissettiriyordur. Site sahib(ler)inin yazdığı olumlamalar daha içten daha samimi daha etkili. Nacizane fikrim..
Kendinize iyi bakıyosunuz :)

hasan_4154 26-12-2010 11:41 PM

Sevgili Sanemce,
İlgine çok teşekkür ediyorum. Olumlamalarımı telefonumdan da okumaya başladım. Süpersin... Mutlu ve Sağlıkla kalman ve bu tür dosyalarını utanarak bekliyorum. Saygılarımla İyiki Varsın Teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr...

Gulba 11-01-2011 02:51 PM

Bu kodlamaları nasıl uygulamak uygundur. Başka bir konuda şöyle yazmışlar:

"Olumlamaları özellikle çok sayıda yapmak, kulağınızın duyacağı bir ses tonuyla tekrar etmek yeterlidir.
Ayrıca olumlamaları bir kerede en fazla iki sayfa okuyarak yapmanız gerekiyor. Normal bir kitabı okur gibi okunmaz olumlamalar. Böyle yapınca kısa sürede değişimleri göreceksiniz hayatınızda. Kişi giderek eskisinden daha huzurlu, dingin ve güçlü hisseder kendini. Haydi o zaman, olsun o halde! " r.şanal

Bu şekilde mi okuyalım. Hergün 2 en fazla 2 sayfa veya 1 konu şeklinde..

Teşekkürler...

mystic93 05-03-2011 10:43 PM

birde Rıdvan şanal'ın kuantum kodlaması var. Onuda öneririm. Müthiş bir olumlama kaynağı.
Burdakilerde çok güzel. ekleyene teşekkürler.

mystic93 05-03-2011 10:46 PM

Alıntı:

Gulba Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 786345)
Bu kodlamaları nasıl uygulamak uygundur. Başka bir konuda şöyle yazmışlar:

"Olumlamaları özellikle çok sayıda yapmak, kulağınızın duyacağı bir ses tonuyla tekrar etmek yeterlidir.
Ayrıca olumlamaları bir kerede en fazla iki sayfa okuyarak yapmanız gerekiyor. Normal bir kitabı okur gibi okunmaz olumlamalar. Böyle yapınca kısa sürede değişimleri göreceksiniz hayatınızda. Kişi giderek eskisinden daha huzurlu, dingin ve güçlü hisseder kendini. Haydi o zaman, olsun o halde! " r.şanal

Bu şekilde mi okuyalım. Hergün 2 en fazla 2 sayfa veya 1 konu şeklinde..

Teşekkürler...

21 gün boyunca gece yatarken,sabah kalkarken okumanız en sağlıklı şekli olur diye düşünüyorum. Tabi bu olumlama sürecinde kendinize ait olumlu cümleleride gün içerisinde sık sık kullanmanız çok daha iyi olur. :))

kuzeygüney 24-08-2011 09:46 AM

Sanemce harikasın :))

azraist_24 20-10-2011 07:32 PM

Arkadaslar,

Bu olumlamalari konu konu ayirarak ornegin sadece `` Para ve Bolluk`` olumlamasini 21 gun boyunca hergun mu okuyacagiz yoksa karisik konular seklinde okusak da fayda saglar mi acaba????

sweeet 20-10-2011 07:53 PM

21 gün tek bir konuda olumlama çalışmaları daha çok fayda sağlar.

pinky9 12-12-2011 02:56 AM

çok güzel olumlamalar sanemce,ben de herkesle paylaşıyorum,ellerine sağlık,iyi ki varsın:)

firdevsi ala 27-08-2015 01:34 PM

Not alicam tesekkur ederim

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:51 AM.