![]() |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Derinlik ifade etmeyen olumlamaların çok daha başaralı olacağına inanıyorum. Bence, öz varlık, Tanrı, evrensel zeka, O, özümüz bunlar insanı nasıl desem ruhsal rehavete sürükleyebilir. Şahsen ben de öyle oluyor ve birden hayatın anlamsızlığından dem vurmaya başlıyorum (kendi üzerimden anlatıyorum ki tartışma yaratmasın). Daha günlük ifadelerle yapılsa bu olumlama daha fani mutlu'lar oluruz bence. Zira fani Dünya.. Şems-i tebrizi yazsa bu olumları ancak bu kadar olur. Ya da belki sadece bana öyle hissettiriyordur. Site sahib(ler)inin yazdığı olumlamalar daha içten daha samimi daha etkili. Nacizane fikrim.. Kendinize iyi bakıyosunuz :) |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Sevgili Sanemce, İlgine çok teşekkür ediyorum. Olumlamalarımı telefonumdan da okumaya başladım. Süpersin... Mutlu ve Sağlıkla kalman ve bu tür dosyalarını utanarak bekliyorum. Saygılarımla İyiki Varsın Teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr... |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Bu kodlamaları nasıl uygulamak uygundur. Başka bir konuda şöyle yazmışlar: "Olumlamaları özellikle çok sayıda yapmak, kulağınızın duyacağı bir ses tonuyla tekrar etmek yeterlidir. Ayrıca olumlamaları bir kerede en fazla iki sayfa okuyarak yapmanız gerekiyor. Normal bir kitabı okur gibi okunmaz olumlamalar. Böyle yapınca kısa sürede değişimleri göreceksiniz hayatınızda. Kişi giderek eskisinden daha huzurlu, dingin ve güçlü hisseder kendini. Haydi o zaman, olsun o halde! " r.şanal Bu şekilde mi okuyalım. Hergün 2 en fazla 2 sayfa veya 1 konu şeklinde.. Teşekkürler... |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar birde Rıdvan şanal'ın kuantum kodlaması var. Onuda öneririm. Müthiş bir olumlama kaynağı. Burdakilerde çok güzel. ekleyene teşekkürler. |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Alıntı:
|
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Sanemce harikasın :)) |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Arkadaslar, Bu olumlamalari konu konu ayirarak ornegin sadece `` Para ve Bolluk`` olumlamasini 21 gun boyunca hergun mu okuyacagiz yoksa karisik konular seklinde okusak da fayda saglar mi acaba???? |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar 21 gün tek bir konuda olumlama çalışmaları daha çok fayda sağlar. |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar çok güzel olumlamalar sanemce,ben de herkesle paylaşıyorum,ellerine sağlık,iyi ki varsın:) |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Not alicam tesekkur ederim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:51 AM. |