Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Nefes Çalışmaları

Uyarılar

Nefes Çalışmaları nefes çalışmaları, nefes çalışması, müzik etkinliğinde nefes açma çalışmaları, ses ve nefes çalışmaları, nefes açma çalışmaları, nefes alma çalışmaları, holotropik nefes çalışması,

İstediğiniz kaderi oluşturabilmek için nefes teknikleri

Alternatif Kişisel Gelişim ve Nefes Çalışmaları İstediğiniz kaderi oluşturabilmek için nefes teknikleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İstediğiniz kaderi oluşturabilmek için nefes teknikleri Mustafa Kartal (Mustafa Kartal) Kaderi kim yaratıyor? Defalarca üzerinize çektiğiniz acı ve zorluk deneyimlerinize bir son vermek istiyorsanız, öncelikle üzerinize çektiğiniz herşeyi, kendi duygu ve düşüncelerinizin sonucu olan seçimlerinizle yarattığınızın farkına vararak, duygu ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nefes Çalışmaları telkin cd indir izle İstanbul Nefes Çalışmaları nerededir kimdir Nefes Çalışmaları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nefes Çalışmaları hipnoz Nefes Çalışmaları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nefes Çalışmaları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nefes Çalışmaları kuantum düşünce kitap haberi

İstediğiniz kaderi oluşturabilmek için nefes teknikleri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-04-2008, 06:13 PM   #1 (permalink)
Binbaşı
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 1,632
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart İstediğiniz kaderi oluşturabilmek için nefes teknikleri

İstediğiniz kaderi oluşturabilmek için nefes teknikleri
Mustafa Kartal (Mustafa Kartal)

Kaderi kim yaratıyor?



Defalarca üzerinize çektiğiniz acı ve zorluk deneyimlerinize bir son vermek istiyorsanız, öncelikle üzerinize çektiğiniz herşeyi, kendi duygu ve düşüncelerinizin sonucu olan seçimlerinizle yarattığınızın farkına vararak, duygu ve düşüncelerinizi kontrol etmek zorundasınız.



( Duygularınızı ve düşüncelerinizi kontrol edebilmek için nefes tutma çalışmalarına önem verebilirsiniz. Dört zamanlı bir çalışmayla 20 sayıda yavaş nefes alma, 40 sayıda nefes tutma, 20 sayıda yavaş nefes verme ve 40 sayıda nefessiz kalma egzersizi 7 tur olarak yapılabilir.)



Birçoğumuz iyi biliyoruz ki neye odaklanıyorsak onu yaratıyoruz. Yine çok iyi biliyoruz ki; istediğimizi elde edebilmemiz için, neye odaklandığımıza dikkat etmek zorundayız. Odaklandığımız ve tekrarladığımız şeyleri çekerek yaşamımıza taşıdığımızı bilmemize rağmen, kısır döngüden çıkamıyor ve başımıza gelmesini istemediğimiz şeylere odaklanmaya engel olamıyorsak, bunun nedeninin; genetiğimizde ve bilinçaltımızda yer tutmuş acı ve zorluk anılarının yarattığı negatif tesirler olduğunu bilmelisiniz..



( Bilinçaltı sağılımı için en etkin yöntem holotropik nefes terapileridir. )



Neden istemediğimize odaklanıyoruz?, neden istediğimize oıdaklanamıyoruz?



İstemediğimiz şeylere odaklanmamızın en önemli sebebi; olaylar ve kişiler karşısında olumlu ve olumsuz yargılara sahip olarak, beklenti ve sahiplenmeler içinde hareket ediyor oluşumuzdur. Objektif, nötr ve tarafsız kalamadığımız için bilinçaltımızda saklı anıların tesiri ile belli konu ve kişilere doğru farkında olmadan bilinçsizce çekiliyoruz. Bunu engellememiz için, sahiplenmelerimizin oluşturduğu korkularımızla yüzleşmemiz ve geçmişin acı, sıkıntı yaratan izlerini temizlememiz gerekiyor. Bilinçaltımızdaki bu düğümleri çözüp özgürleştiğimizde yüksek bir farkındalıkla hareket edebilir ve gerçekten istediğimize odaklanarak yaşamı istediğimiz yönde geliştirebiliriz.



( Farkındalık eksikliğini gidermek için en etkin yöntem, devamlı olarak nefes alış verişinizi gözlemeniz ve nefesle farkındalık çalışmalarına ağırlık vermenizdir.)



Diyelim ki bir gazete veya dergide herhangi bir hırsızlık haberine gözünüz takıldı ve okumaya başladınız. Ya da bir arkadaşınız geçmişte evinin nasıl soyulduğunu anlatmaya başladı ve kendinizi dinlerken buldunuz. Burada üzerinde düşünmeniz gereken arkadaşınızın hırsızlık olayını neden sizinle paylaştığı ya da gazetedeki hırsızlık haberini neden önünüze geldiği ve neden okumak istediğinizdir. Bu bir rastlantımıdır? Yoksa bilemediğiniz bir şekilde konuyu üzerinize siz mi çektiniz? Veya yarattınız?



Öncelikle başımıza gelen her olayın titreşimsel olarak evrene yaydığımız enerjinin çekimine bağlı olarak bizimle temas ettiğini anlamamız gerekiyor. Bir hırsızlık olayını can kulağı ile dinliyor ve duygusal tesir oluşturuyorsanız, bilinçaltınızda bu konu ile ilgili çözülmesi gereken düğümler var demektir. Bunu göz ardı ederek düğümleri çözmek yolunda harekete geçmez ve içinizdeki sahte kişilik ve kanayan yaralarınızla yüzleşmezseniz, etkiler daha büyüyerek ve daha yüksek basınç yaparak sizinle buluşacaktır.



Bilinçaltınızda hırsızlık konusunda eski bir iz bulunmadığında, konuya karşı nötr kalabilir, konu hakkında sadece bilgi sahibi olmakla yetinebilir, önemli bir duygu üretmeden ve düşüncenizde tekrarlamadan konuyu özgür bırakabilirsiniz. Eğer hırsızlık konusunda genetik bir nühüre, çözülmemiş bir bilinçaltı anısına veya yüzleşemediğiniz bir veçheye sahipseniz; bu konu sizi derinden sarsıp, heyecanlandırabilir. Ya hırsızlık yapmak için arzu duymanızı, ya da muhtemel bir hırsızlık olayıyla karşılaşmamak için önlemler almanızı tetikleyebilir. Olayı zihninizde büyüterek ve tekrarladığınız da; istemediğiniz bir kaderi yaratabilir, hırsızlık yapmak konusunda harekete geçmiş kişilere bilmediğiniz bir şekilde sinyaller yollayarak çağrılar yapabilirsiniz. Ya da içinizdeki çalma arzusuna uygun olarak kendinizi, hırsızlık konusunda ön yargılı kişilerin bir şeylerini çalmak için uygun ortamlar içinde bulabilirsiniz.



Birçok araba veya ev, yeni güvenlik önlemleri alındığı gün soyulur. Hırsızlık olabileceğini düşünerek güvenlik tedbirleri almanız, yarattığınız ve devamlı tekrarladığınız duygu ve düşünce dalgalarınızın çekim yasasının gereği olarak benzerleri ve karşıtlarıyla eşleşmesi sebebiyle hırsızları, kendinize veya odaklandığınız şeylere çeker.



Yaşamınıza neyi, nasıl çektiğinizin farkına varın. Olumlu ve olumsuz yargı oluşturmayın. Duygusal tesir üretmeyin. Oyunları sonlandırmak için sahte kişiliklerinizle ve karanlık veçheleriniz ile yüzleşin. Önünü ve sonunu göremediğiniz olay ve kişiler karşısında nötr, tarafsız ve eylemsiz kalın. Yüksek bir farkındalıkla, akışın sizi götürmek istediği yöne doğru götürmesine izin verin. Ve gerçekten sadece ne istediğinizle ilgilenin. Ne istediğinize odaklanın. İstediğinizi yaratın.



( Bilinçaltı sağılımı için holotropik terapi yapma imkanı bulamadığınızda kendi başınıza yapabileceğiniz çalışmalar da vardır. Yatmadan ve gözlerinizi kapatmadan yapacağınız bu çalışma ağız ve burun beraber kullanılarak üç kısa ve arkasından bir uzun nefes alınarak yapılabilir. Konsantrasyon sadece nefes alışlara yöneliktir. Nefes alışlar sert ve seri bir şekilde gerçekleştirilir. Yedişerli nefes alışlarla çalışılmaya başlanır. Çalışma gittikçe artırılarak kuvvetlendirilir. Günde üç ayrı zamanda gerçekleştireceğiniz 3 adet 21 sayılık çalışmaya bir aylık bir çalışma süresinde ulaşılabilinir. Dikkat edilmesi gereken çalışma araları yaratıp bir veya birkaç dakika bekleme yapmaktır.

Ağızdan nefes alma ağırlıklı çalışma yapıldığında bir buçuk dakikalık süreçlerde derin nefeslerle sakinleşme çalışması yapılmalıdır. Çalışma özellikle ilk başlayanlarda mide bulantısı, baş dönmesi ve halsizlik hissi yaratacaktır. Bu olumsuz etkiler geçiştirilmeden çalışmaya devam edilmemelidir.)



Mustafa kartal


 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
yokluk ,varlıgın aynasıdır.



Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-05-2008, 09:02 PM   #2 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 13
Tesekkür: 0
23 Mesajinıza toplam 119 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
falanfilan will become famous soon enoughfalanfilan will become famous soon enough
Standart Ynt: İstediğiniz kaderi oluşturabilmek için nefes teknikleri

"Dört zamanlı bir çalışmayla 20 sayıda yavaş nefes alma, 40 sayıda nefes tutma, 20 sayıda yavaş nefes verme ve 40 sayıda nefessiz kalma egzersizi 7 tur olarak yapılabilir"

bu konuyu biraz daha acarmısınız?? bu en sonda soylediğiniz 40 sayıda nefessiz kalmak nefesimizi tekra 40 sayı tutmamız demek olmmuyormu?? zaten tekiğin ortasında 40 sayı nefes tutyoruz birde sonundamı tutucaz?? eğer tutucaksak 20 sayıda yavs nefes vermekten sonra bu ıkansız bi durum??

birde nefesi ağızdan alıp burundanmı vermek gerekli?? gunde 3 zaman aralıkla demişsiniz sabah oğlen aksammı yapmayı onerirsiniz? son olarakta "Dikkat edilmesi gereken çalışma araları yaratıp bir veya birkaç dakika bekleme yapmaktır. " demişsiniz.. burdan benim anladığım mesela oglen yapacağımız 7 tur çalışmanın her birinde araya 1 2 dakika bekleme suresi koyup tekrar yapacağız??

falanfilan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-05-2008, 09:09 PM   #3 (permalink)
Yüzbaşı
 
gunesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 759
Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the rough
Standart Ynt: İstediğiniz kaderi oluşturabilmek için nefes teknikleri

ben bu tekniği değil 7 tur bir bile zor yapıyorum bir kaç kere denedim. ayaklarım titredi 2.sine geçemedim çok zor
__________________
"Ben Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.Bolluk, aşk, sevgi, sağlık, başarı, mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.Kıskançlık, korku , endişe, güvensizlik ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum.
Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum.
gunesim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-05-2008, 10:31 PM   #4 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 13
Tesekkür: 0
23 Mesajinıza toplam 119 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
falanfilan will become famous soon enoughfalanfilan will become famous soon enough
Standart Ynt: İstediğiniz kaderi oluşturabilmek için nefes teknikleri

Üstadım seni yoruyoruz farkındayı kusura bakma..


ama senin belirttiğin bişi vardı dedinki cekim yasasını secretı uygulamak icin once beynimizin düzgün calısması gerekli olumlu saglıklı bir dusunceye * beyne sahip olmamız gerekli sanırım..

unun icinde nefes tekniklerini onermişsin .. bizde bu yuzden bu konunun uzerinde durmak istedik
falanfilan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-05-2008, 10:35 PM   #5 (permalink)
Yüzbaşı
 
gunesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 759
Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the rough
Standart Ynt: İstediğiniz kaderi oluşturabilmek için nefes teknikleri

bu konu ile ilgili nefes tekniklerinin kolay ve basamaklı aşamaları yokmu? ona göre kendimizi ilerletsek verdiğiniz linkle ilgili yazılarda sorunumuz yok zaten. istediğimiz nefes teknikleri hakkında ayrıntılı bilgi
__________________
"Ben Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.Bolluk, aşk, sevgi, sağlık, başarı, mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.Kıskançlık, korku , endişe, güvensizlik ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum.
Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum.
gunesim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-05-2008, 09:15 PM   #6 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 13
Tesekkür: 0
23 Mesajinıza toplam 119 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
falanfilan will become famous soon enoughfalanfilan will become famous soon enough
Standart Ynt: İstediğiniz kaderi oluşturabilmek için nefes teknikleri

"ben nasıl yaptım şimdi belki yine tepki alıcam ama ben nefes tutarken besmeleyle elhamı " tepki bunun neresinde cent?? bole bi konudan dolayı tepkimi aldın yoksaa?? dusun
falanfilan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-05-2008, 10:47 PM   #7 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: İstediğiniz kaderi oluşturabilmek için nefes teknikleri

Alıntı:
REBIRTH Nickli Üyeden Alıntı
"ben nasıl yaptım şimdi belki yine tepki alıcam ama ben nefes tutarken besmeleyle elhamı " tepki bunun neresinde cent?? bole bi konudan dolayı tepkimi aldın yoksaa?? dusun
hayır cent tepki almadı..şimdi benim yazacağım sözler tepki olarakmı algılanır? algılanmamalı bence

Alıntı:
cent Nickli Üyeden Alıntı


ben nasıl yaptım şimdi belki yine tepki alıcam ama ben nefes tutarken besmeleyle elhamı okudum sizde bildiginiz inancınız dogrultusunda nefes tutarken istedinizi yapın yada 40 kadar sayın

sevgiyle kaldık
cent, üyelerimize birçok kere rica etmemize rağmen sitenin kurallarını çiğnediği için tepki alacağını düşünmüş...her şeyden önce burada bir yanlış yapılıyor...20 40 20 40 nefesini uygulayabilmek için insanda epey güçlü ciğerler olamsı lazım..

şimdi nefes alma tekniklerini öğreten siteleri incelerken lütfen, nefes almayıp beynimizi oksijensiz bıraktığımızda karşılaştığımız sorunları bir öğrenin..20 40 20 40 nefes uygulamasına ulaşan insanların bunu birdenmi yoksa aşama aşamamı uyguladıklarını bir öğrenin..nefesi durdurmak hayatı durdurmaktır..nefesin alıştırmadan uzun süre tutulduğunda kişiye en hafifinden kabızlık, regl düzensizlikleri, vs hastalıkları kalıcı olarak kazandırıp kazandırmadığını öğrenin...3 ü bir arada cent arkadaşımızın kendisinin bulduğu bir uygulama..cent her nefes tutuşunda bahsettiği sureyi birden fazla okuyabilir ( yanılıyorsam lütfen düzeltin ama cent arkadaşımız yazdığı bir mesajda..bu sureyi bayağı fazla bir sayıda okuduğunu yazmış) ..ben nefesimi tutmadan saat tutarak bu sureyi kaç dakikada okuyabildiğime baktım...40 sayıncaya kadar, çok sayıda okuyamadığımı farkettim..( ben sigara içiyorum) centin ciğerleri benimkinden güçlüymüş diye düşündüm...çekim yasasını cent arkadaşımız böyle devreye sokuyormuş harika.bu teknik ona doğru gelmiş ve amacına ulaşmış çok güzel....ben kendimi bu kadar zorlamam..bunca senedir nefes çalışmalarıyla ilgili yazı kitap vs okurum ünlü yogilerin kaleminden çıkmış olan 20 40 20 40 tekniğini duymadım..aksine onlar nefesin sadece bir an tutulmasını söyler..ve öğretir..nefesin uzun zaman tutulmasına şiddetle karşı çıkarlar..çünkü biraz öncede bahsettiğim gibi nefesi uzn süre tutmak kalıcı hastalıklara yol açar.....secret filmini tekrar seyredin ve aldıysanız kitaplara bir göz gezdirin..hepsinde sistemli bir şekilde imgeleme yapılması tavsiye edilir..ama nefes çalışmaları veya zikir gibi dua edilmesi söylenmez..zaten cent kendiside sizi uyarıyor..çekim yasası isteklerimizi hayatımıza kolaylıkla çekmek içindir..haa ruhsal ve zihinsel olarak başka şeylere ulaşmak istiyorsanız..yanlış başlık altında yazıyorsunuz..dediğim gibi birden bire bu zorlu nefes çalışmalarını yaparsanız..çok geçmez atakana kabızlık, düzenli regl vs için cd siparişi verirsiniz...hayatı durdurmayın nefes alın ve verin..nefesiniz hayat gibi aksın içinizden...kaş yaparken göz çıkarmayın derim ben naçizane...
centciğim türkçeyi çok güzel kullanabiliyorsun...sure ismi yazacağına kısa surelerden biri diyebilirdin veya arkadaşımıza özel mesaj yazabilirdin..değilmi ablam..

saygılı sevgiler
  Alıntı ile Cevapla
Alt 26-05-2008, 10:59 PM   #8 (permalink)
Moderator
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 1,682
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Ynt: İstediğiniz kaderi oluşturabilmek için nefes teknikleri


Sevgili cent üstad...

Öncelikle güzel paylaşımlarda bulunman sebebiyle sana çok teşekkür ederek saygı ve selamlarımı sunuyorum...

Burada paylaşılan bir konu bazen, gereğinden fazla büyütülüp uzatılıyor...

Tartışma haline getiriliyor...

Bundan ben de pek hoşnut değilim.

Moderatörler de ister istemez müdahale ediyor...

Bu kez de onların söylediklerinden yeni bir tartışma konusu yaratılıyor...

Böylece konu bambaşka ortamlarda seyretmeye başlıyor...

Herkes, ister ateist olsun, isterse dindar olsun...Ne olursa olsun...Herkese saygı duymalıyız bence....

Sadece dini konularda değil, başka konularda da bazı paylaşımlara hemen karşıt tepkilerle cevap verilebiliyor...

Ama bu tip durumlarda, daha geniş ve daha sağduyulu olursak konu kendiliğinden kapanır gider bence...

Bu sitenin kardeşlik ve hoşgörü sitesi olduğu düşüncesindeyim...Burada birçok insan kendini bulmakta ve hayata yeniden başlamakta. Bu da, buradaki sevgi, hoşgörü ve dostluk sayesinde olmakta.. super Karşılıksız herkes için bir şeyler yapmaya gayret gösteren başta Hayal Abla, Shamanic ve hatta siz de bütün bildiklerinizi burada paylaşıyorsunuz...(Bu konuda da ayrıca teşekkür ediyorum).. Bu da, ben dahil bir çok arkadaşın buraya ilgi duyup paylaşımlarda bulunmasını sağlıyor...

Konuyu, Bütün dünyada ilgiyle takip edilen ve hoş görünün sembolü olan Hz. Mevlâna'nın bir sözüyle tamamlayayım...

Gel, gel, ne olursan ol yine gel,
ister kafir, ister mecusi,
ister puta tapan ol yine gel,
bizim dergahımız, ümitsizlik dergahı değildir,
yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel...



Şu toprağa sevgiden başka bir tohum ekmeyiz,
Şu tertemiz tarlaya başka bir tohum ekmeyiz biz...
Beri gel, beri ! Daha da beri ! Niceye şu yol vuruculuk ?
Madem ki sen bensin, ben de senim, niceye şu senlik benlik...
Ölümümüzden sonra mezarımızı yerde aramayınız!
Bizim mezarımız âriflerin gönüllerindedir


Sağlıcakla...



comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-05-2008, 12:23 AM   #9 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 13
Tesekkür: 0
23 Mesajinıza toplam 119 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
falanfilan will become famous soon enoughfalanfilan will become famous soon enough
Standart Ynt: İstediğiniz kaderi oluşturabilmek için nefes teknikleri

Alıntı:
cent Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
REBIRTH Nickli Üyeden Alıntı
"ben nasıl yaptım şimdi belki yine tepki alıcam ama ben nefes tutarken besmeleyle elhamı " tepki bunun neresinde cent?? bole bi konudan dolayı tepkimi aldın yoksaa?? dusun


cancazım tepki aldım derken şunu açıklayayım dini yazılar ayetler okudumuz dualar vs sitemizin kuralıdır yazmamamız istenmektedir yeni gelenler bilmiyor ben bu konuda uyarıldım haklılar

yalnız uyguladıgım teknigi yazarken yaptıklarımı aynen yazmam gerek yoksa yalan yazmış olacagım ben bu şekilde yaptım başka tekniklerimde var özelden yazsam olmaz siteden yazsam olmaz ne diyim özelden yazan arkadaşlara inancım geregi böyle uyguladım demek başka arkadaşlara haksızlık etmişim gibi gelecegi için net forumda yazmaktayım isteyen uygular isteyen sayılarla yapar uygulamayı herkezin kendi seçimidir


geçen bir arkadaşımızın yazısını çok begendim şükretme konusundaydı çok begendim alkış yolladım adımız şakşakçı oldu ben begendim inancıma ters düşmeyecek kimin yazısı varsa bana yol verecek kimin hangi arkadaşımın yazısı varsa teşekkür etmişimdir ve ederim okuma imkanı bulmuş oldugum yazılar içindir ki bu sitede bir çok harika paylaşımlar var


bir arkadaşımız namazın ruha ve bedene getirdigi yarar hakkında bir yazı yazmış sagolsun var olsun ama başlıkta ben dindar degilim notunu düşmüş bu beni çok üzdü


neden derseniz ben siteye ilk katıldıgım haftalarda özelden msn ekleyen arkadaşımızın biriyle yazılşmaktaydık çok şeker tatlı bir kızdı 2 hafta sonra bir yazımı okumuş ki birden bana msn de senin dindar oldugunu bilmiyordum yazması şaşırttı beni ortada fol yok yumurta yoktu ben sitede hiçbir arkadaşımı inancını incelememiş art niyetle yazı eklememiş bir insanım



formda tartışma yaratmayla suçlanmak beni incitti sadece fikrimi söylemek istemiş olmak ki bazı sözleri bile havada bırakıp yazmamıştım sitede huzursuzluk olur diye sonraki mesajlar aldı başını gitti



sanırım yazımı sadece sitedeki kısıtlamaya baglayan arkadaşlar oldu bense asıl yaşamlarımızın ta kendisini hedef almıştım




sevgiyle kaldık






aaaa şaka gibi neden ole bi kural koyulmuşki??? bir çok yazıda buda dan budizm den v.s bahsedildigini goruyorum.. budism felsefesi uzerine kurulumu burası yoksa?? kafam karıstı ole olsa bile iseteyen istedigini solemeLi.. insan nasıl kendini rahat huzurlu hissediosa ona gore konusmalı davranmalı.. sahsen bende islamiyete inanıorum ve cok seviorum dinimi.. sasırdım bu duruma neseee....
falanfilan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-05-2008, 03:21 AM   #10 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: İstediğiniz kaderi oluşturabilmek için nefes teknikleri



Sitemiz kişisel gelişim sitesi olmasının dışında subliminal mp3'ler içeriyor.Subliminal mp3 konusu hassas bir konu olduğu için bazı konulara daha fazla dikkat etmemiz hassasiyet göstermemiz gerekiyor.

Cent hepimizin değer verdiği renkli kişiliği ile forumumuza renk katan aktif paylaşımda bulunan bir üyemiz.Bundan sonrada paylaşımlarına devam edeceğini umuyorum.
Şimdiye kadar Cent'den üç kez mesajlarını editlemesini rica ettim.
Bir mesajında bir tarikata ait makale vardı.Yazı bilimsel bir makalenin ayetler ile karıştırılmasından oluşuyordu sonunda da pekde iyi bilinmeyen bir tarikatın başının ismi vardı.

Bir diğer yazıda oldukça bilinen ve hakkında çeşitli iddialar olan bir cemaate ait dergiden alıntılar vardı.


En son olarakda resimler eklemişti bu resimlerde cehennem ateşi resimlenmekteydi ve ölümle ilgili ayetler bulunmaktaydı ki bu tür içerik sitemiz için uygun değildir.




Bu gibi konular olduğunda üyemize özel mesaj atıp mesajını editlemesini rica ediyoruz.Bende kendisine mesaj attım rica ettim anlayışla karşıladı ve konularını editledi.

Daha sonra konunun "bu sitede okuduğumuz duaları yazmamız istenmemektedir" şeklinde yansıtılması bizlerin zan altında bırakılması dine karşıymış gibi gösterilmemiz üzüntü vericidir.

Ben Cent'in iyi niyetli olduğuna böyle amacını aşan bir ifadeyi yanlışlıkla kullandığına inanıyorum.
Kuralımız açık ve nettir.Sitemizde din ve siyaset konuşulmaz.Yeri geldiyse gerekiyorsa elbette konu içinde okuduğunuz duadan bahsedebilirsiniz.Bu ayrı şeydir ayetleri cehennem ateşi resimleri eşliğinde foruma eklemek yada tarikat sitelerinden alıntı yapmak ap ayrı şeydir.


Son olarak Cent demiş ki " bir arkadaşımız namazın ruha ve bedene getirdigi yarar hakkında bir yazı yazmış sagolsun var olsun ama başlıkta ben dindar degilim notunu düşmüş bu beni çok üzdü "

Söz konusu kişi daha önce sitemize 5-6 üyelik ismi alarak üye olmuş.Bir çok üyemize yüzlercesine özelden tanışma mesajı atmış msn adresi istemiş din ile ilgisi olmayan bir kişidir.Hatta Hayal hn'ı erkek sanıp sende benim gibi bu siteye arkadaş bulmaya mı geldin diye özelden çirkin bir mesaj atmıştı ondan sonra üyeliklerini sildik.
Bu nedenle üzülmenize gerek yoktur.

Bundan sonrada paylaşımlarınızı ve değerli katılımlarınızı bekliyoruz.
Ayrıca yapıcı mesajı için Bymehmet'e teşekkür ediyorum.
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


İstediğiniz kaderi oluşturabilmek için nefes teknikleri

Alternatif Kişisel Gelişim ve Nefes Çalışmaları İstediğiniz kaderi oluşturabilmek için nefes teknikleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İstediğiniz kaderi oluşturabilmek için nefes teknikleri Mustafa Kartal (Mustafa Kartal) Kaderi kim yaratıyor? Defalarca üzerinize çektiğiniz acı ve zorluk deneyimlerinize bir son vermek istiyorsanız, öncelikle üzerinize çektiğiniz herşeyi, kendi duygu ve düşüncelerinizin sonucu olan seçimlerinizle yarattığınızın farkına vararak, duygu ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nefes Çalışmaları telkin cd indir izle İstanbul Nefes Çalışmaları nerededir kimdir Nefes Çalışmaları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nefes Çalışmaları hipnoz Nefes Çalışmaları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nefes Çalışmaları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nefes Çalışmaları kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.