![]() |
Umarım doğru ifade edebilmişimdir. Buradan edemediysem de Ankara' da ederim artık :) teşekkür ederim sevgili redflowers ve pazar günü tekrar sohbet ederiz :) umarım işin açıkcası biraz gerginim pazar günü için hem bilgilenmek hem sizleri çok tanımak istiyorum ama diger yandan da toplum karsısında biraz çekingenim ve galiba sosyal fobim de var:( bunlarla ilgili telkinleri de işin açıkcası henüz listeme eklememişdim bugun ilk işim eve gidince eklemek olacak tabi 2 gün içinde ne kadar etki eder bana bilemiyorum içimde sanki şuan 2 kişi savaşıyor biri çok önemli senin için bu seminer kayıtda yaptırdın git diyor digeri ya sen toplumda kasılıyorsun çekiniyorsun nasıl 7 saat orda olacaksın diyorağla2 yani çok gerginim:( |
Merhabalar.Öncelikle gerçekten sizlere çok teşekkür etmek istiyorum. Bugün kendi kendime hayatımdan sıkıldım veHayatımı değiştirmek istiyorum dedim. Karşıma bu site çıktı,çok mutlu oldum.Telkinlere bugün başlıyorum ve iyi olana dek bırakmayacağım.Fakat rehber kısmını bulamadım yani yanlış birşey yapmak istemiyorum.Önce Ego ve Suçluluğu 10 veya 12 saat mi dinlemem gerekiyor.Herşeyden önce yardımcı olursanız sevinirim.Daisyc |
Alıntı:
Öncelikle aramıza hoşgeldin..vien1 Rehber Bölümü ve tüm konu başlıkları Anasayfamızda yer alıyor..Yine de rehber bölümünün linkini vereyim,iyice incelemeni öneririm.. Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Sonuçları bizimle paylaşırsan seviniriz.. Sevgiler..actionsmile |
Cevap: Ne zaman birakmali? Ben bu telkinleri dinlemeye başlayınca herşey güzel de bırakma zamanını ayarlayamıyorum :D Sürekli dinlemiyorum.Mesela iş konusunda güvene ihtiyacım olunca sarılıyorum telkinlere yine (Niye? dinlemeyi bıraktığımdan bu yana üstünden zaman geçmiş, başa sarmışım çünkü). Tamam 2 günde kendime geliyorum yine ;ama acaba dinlemedeki sürekliliğimi nasıl zorunlu hale getirebilirim.İstemeyince bırakıyorum nasıl yapcaz bunu.İstemedim mi hayatta yapmam bunu.Nasıl aksatmadan dinlememi sağlayabiliriz?Aksatınca sürekli olmuyor çünkü bende. Cevabı olan...smil56 |
Cevap: Ne zaman birakmali? Alıntı:
|
Cevap: Ne zaman birakmali? "baskabirhayat"cım gece zaten dinleyemiyorum telkinleri.Sorunum devam ettirememek.Bunu çözsem yöntemi sorun değilO0 |
|
Cevap: Ne zaman birakmali? oy oy "blue jaloon" keşke halledebilsem.Zorla sürekli dinlemeye şu andan itibaren başlamaya karar verdim.Dediğin gibi sanırım ne yazılırsa yazılsın ben istemeden olmıcak(istememi nasıl sürekli sağlıcam hala şüpheliyim ama...yöntem bilen yazsın kendi içimde halledemdiğim için yardım istedim)artık saat mi kurarım, dinlemek zorundasın yoksa seni ben bilen kurtaramam diye orasını hala bilemiyorum :) hadi bakalım... |
Cevap: Ne zaman birakmali? devamlılığı sağlamayı bir sorun devam ettirmeyi bir mecburiyet olarak görmemek yardımcı olucaktır diye düşünüyorum.devamlı bişeylerin tekrarlanıp belletildiği bir dersi dinlemiyoruz ki müzik dinliyoruz.bu bilgisayardaki explorer.exe nin çalışması gibi ya da ne bileyim göz kırpmamız gibi.ders çalışırken uyurken ve bilgisayar başında zaman geçirirken dinliyorum ben.oturup da konsantre olarak değil ama.ve faydasını da görüyoruz hem ben hem de bendeki değişikliğe bakarak çevremdekiler.siz de faydasını görüyorsunuzdur eminim bu yüzden kısa zaman sonra sorun ettiğiniz bu durumun değiştiği güzel haberini paylaşmanızı umut ediyorum |
Cevap: Ne zaman birakmali? tek bir sorum olacak sonra pek bir daha sorular sorupta sitedekilerin canını sıkmayacağım telkinlerin misal 6-7 tanesini birden dinliyorum beyin belli bir süre sonra yoruluyor mu yani farkında olmadan zorlamış mı oluyorum çünkü son zamanlarda beynimi çok yorgun hissettiğim gibi unutkanlıkda başladı siteden özelden bir kaç arkadaşıma danışdım ama cevap gelmedi beni bu konuda son bir kez bilgilendiren olursa minnettar olurum |
Cevap: Ne zaman birakmali? bana kalırsa çok fazla telkin dinlemek beyni çok yorar bu yüzden 3 4 tane yeter bu dinlediğimiz telkinlerin etkilerini yavaş yavaş görmeye başladığımızda listemizi arttıralım o zaman beyin daha az yorulmuş olur |
|
daha iiyiyim skan67 size çok yteşekkür ediyorum yıllarca kendi kendime sorduğum sorulara sizin sayenizde cevap buldum insanlarla diyalog kuramıyodum ve bunu araştırayım dedim googleye konuşma sanatı diye yazdım ve karşıma siz çıktınız okuduğum makale ilk günden kendimi iyi hissetmemi sağladı şimdi mp3 leride dinlemeye başladım inşallah işe yarar allah sizden razı olsun insanlar için uğraşıyorsunuz sevabınıda alırsınız |
Cevap: Ne zaman birakmali? t.ş.kler... |
Cevap: Ne zaman birakmali? Telkinleri dinleyeli 3-4 gün oldu... Etkilerini görmeye başladım.. Merak ettiğim bazı sorular var.. 1.Ego güçlendirici ve suçluluk dinliyorum.. Mesela günde 8 saat dinliyorsam bunun ne kadarı suçluluk ne kadarı ego güçlendirici olduğunu bilmiyorum. Yani karışık dinliyorum. Etkiyi tam alabilmek için 8 saat dinliyorsak mesela, 4 saati ego 4 saati suçluluk mu olmalı? Yani denge unsuru nası olmalı? Bir telkin için 70-80 saat yeterli diye birşey okudum forumda.. O zaman ego guçlendirici ve suçuluğu aynı anda (arka arkaya) dinlediğimiz için günlük dinleme saatlerini tutmalımıyız ? (İnşallah sorum karışık olmamıştır :) ) 2.Ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerinin süresi bitince yeni bir ekleme yaptığımda suçluluk ve egoya listeden çıkarmalı mıyım yoksa devam etmeli miyim? Yine aynı soru: yeni bir ekleme yaptığımda ki o zaman 3 farklı telkin olacak günlük 10 saat dinlediğimde 70 saat ediyor (normal dinleme süresi) bu yeterli mi? yoksa 3 farklı telkin var 70 şer saatten 210 saat mi dinlemeliyim? yani olması gerekeni soruyorum? Yaw karışık olmadı değil mi sorularım? Bi cvp verirseniz sevinirm. İnşallah anlatabilmişimdir. |
Cevap: Ne zaman birakmali? Merhaba Zivzy actionsmile Sorularınız karışık değil ama anladığım kadarıyla sizin kafanız oldukça karışmış :) Media Player dan ya da Winamp tan her nereden dinliyorsanız arka arkaya atın her iki telkini de. Siz yeter ki dinlemeye devam edin, saat kavramını çıkarın aklınızdan. Kendinizi hazır hissettiğiniz zaman (ki mümkünse eğer 1-1,5 hafta olsun bu süre) diğer ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüz telkinleri teker teker ekleyin. Ego listenizde sabit kalsın, suçluluk telkinini ara ara tekrar eklemek koşuluyla çıkartabilirsiniz listenizden. Sevgiler. |
Cevap: Ne zaman birakmali? ben daha yeni üye oldum.soracağım soruların yanıtları daha önceden verilmiş olablir kusura bakmayın ama site çok yoğun sorularımın cevaplarını aradım ama bulamadım. ben ego ve suçluluk telkinlerinin klasik versiyonunu indirdim.telefona aktardım ve kulaklıkla sırasıyla bir suçluluk çalıyor bir ego böyle dinliorum 5 saattir..dogrumu acaba? ve 2 hafta sonra baska telkin eklemek istedigimde bunların üstünemi ekliyecegim..mesela suçluluk,ego,sosyallik arttırıcı bunlar sırasıyla mı çalıcak basa dne döne..yani ben dogrumu yapıyorum bilgilendirirseniz sevinirm. |
|
Cevap: Ne zaman birakmali? bu telkinler ingilizcemi, hangi dilde, bilinç altımız her dili anlıyomu . sorum saçma olmuş olabilir. :-) |
Cevap: Ne zaman birakmali? öncelikle bu güzel açıklama ve bilgiler için size çok tşkr ederim.ben mp3leri dün indirdim klasik müziği tercih ettim ve dünden buyana sayısızca dinliyorum inanılmaz bir huzur kaplıyor dinlerken içimi yanlızca bir sorum olucak? 3 telkin mp3 aynı melodi olarak çıktı sizce bunun zararı olurmu? |
Cevap: Ne zaman birakmali? Merhabalar , forumda pek çok konuyu sadece okumakla yetindim bu güne kadar ama telkinleri söylendiği şekilde düzenli yaklaşık 1,5 aydır dinliyorum.Gerçekten çok şey değişti yaşantımda.Ben bütün değişikliği bizzat yaşarken etrafımdaki pek çok insanda bende ki farklılığı anlamlandırmaya çalışıyor.Bunu hissetmek güzel. |
Cevap: Ne zaman birakmali? ben 3 haftadır falan dinliyorum 2 hafta sürekli dinledim güzel gitti olumlu düşünmeye başlamıştım..şimdi azaltmaya başladıkça olumsuz düşünceler hücum etmeye başladı napıcam ben yaaa :S ego ve suçluluk duygularını dinliyordum kendine güvene geçecektim ama bu durumda ona geçmeyide iptal ettim çünkü yeniden olumsuz düşünmeye başlıyorum ne yapmam lazım |
|
|
|
Aşağıdaki linkleri inceleyebilirsiniz..actionsmile http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/529-olumlu-icsel-konusmalarin-onemi.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/2001-olumlu-dusunebilmenin-sirlari.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/12296-olumlamalar-yapma-sanatinin-incelikleri-telkin-sanati.html |
Cevap: Ne zaman birakmali? Yazdıklarımla ilgilendiğin için teşekkür ederim, yeni bir hayat... |
Cevap: Ne zaman birakmali? Bende yenıyım bu forumda. peki çalışan ınsan nasıl 10,12 saat dınleyecek.biz sabah 8 de işbaşı aksam 6'da paydos edip eve gideriz çalışan ınsanlarız. akşamda yemek ıstırahat derken o yorgunlukla hemen uyuruz.. bu şekılde olan kısıler bu mp3 leri telkınlerı nasıl dınlemelı ? |
Cevap: Ne zaman birakmali? uyurken dinleyebilirsiniz |
|
Cevap: Ne zaman birakmali? Uyanıkken duyuyormusunuz :D |
|
Cevap: Ne zaman birakmali? Telkinleri uyanıkken de duymuyorsunuz uyurken de subliminal mesaj şeklinde hazırlanmıştır sadece doğa sesleri kuş cıvıltısı ya da klasik müziği duyabiliyorsunuz bu da fon olarak konulmuş bir şey zaten uyuyor olmanız ya da uyanık olmanız telkinleri duymanızı etkilemiyor çünkü kulağınıza değil bilinçaltınıza hitap edecek şekilde hazırlanmıştır her halükarda bilinçaltınız telkinleri alıyor |
Cevap: Ne zaman birakmali? Bilincaltıma nasil etki edecek merak ediyorum ) bakalım ileriki zamanlarda bır degısıklık gorebılecekmıyım. tsk ederım. |
Cevap: Ne zaman birakmali? size rehber bölümünü incelemenizi tavsiye ederim sorduğunuz soruların cevabı zaten oldukça kapsamlı bir şekilde yanıtlandı daha önceden. Sevgiler http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ru-sormayiniz/ |
Cevap: Ne zaman birakmali? ben 2 gündür siteye giriyorum.ilk gün mükemmel etki etki etti. üzerimdeki olumsuz düşünceler dağıldı.ikinci gün aynı etkiyi göremedim.az baş ağrısı ve az da midemde yanma hissi oluştu.bunlar normal midir? |
Cevap: Ne zaman birakmali? Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta ego ve suçluluk dinledim. Gerçekten kendmi iyi hissediyorum. Yani etkili oldular. Şimdi listemde ego ve suçluluk telkinlerinin yanı sıra başkalarının düşüncelerini önemsememe, depresyon dünde kaldı ve kendine güven var. Ego ve suçluluk telkinleri çok etkili olmuyor gibi geliyor artık. Acaba azaltılmalı ya da çıkarılmalı mı? Ya da onlardan 1 diğerlerinden 2 mi olmalı? Siz nasıl yapıyorsunuz? |
Cevap: Ynt: Ne zaman birakmali? Alıntı:
|
Cevap: Ne zaman birakmali? Evet ben ilk telkin cdlerini dinledim. Sonra kendime ait bir telkin cd'si aldım. Onu da dinliyorum. İlki kadar çabuk bende değişme olmadı. Bunun nedeni ne olabilir. |
Aynı sorun bende de va iki haftayı geçti iki aydan beri ego ve suçluluk dinliyorum ve faydalarını da gördüm sanırım çıkarsam mı artık lütfen yardım edermisiniz; bilgisizim... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:05 AM. |