![]() |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... Alıntı:
|
|
|
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... nerden çıktı bu 30 yaşına geldiğinde yükselen burcuna geçme olayı ?? |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... Ben de hep burcumdan kaynaklı sanıyordum değişimlerimi. Değişkenliğin babası balık, esas burcum. :D Yükselenim ise ikizler. sevinclisevinclisevincli Hahaha :D Bu burçların üstüne bir de küçğükken yaşanılan travmalar neticesinde baş gösteren borderline eklenince tam oldu. sevinclisevincli Bugün süperim, harikayım, çok mutluyum ve çoookk güzelim. Ooohhhh... Hala devam ediyorum olumlu cümleler kurmaya vs. Bir de borderline bir kızın yaşadıklarını anlatan bir kitaba başladım. Sabah yarısından çoğunu okudum. Yarın sabaha da okuyup bitiririm. Daha çok farkına vardım bir şeylerin. Ve gerçekten iyi hissediyorum. mehtap ve maviinci'nin de dediği gibi akışa bırakmak, takmamak çok güzel oluyor aslında. Ben de bundan iyi bir şeyler çıkarmaya çalışıyorum zaten. Hala da çabalarım sürüyor. Yoksa burada olmazdım. krzm67krzm67krzm67 |
bende bugün dediğin gibi süper bi gün geçirdim dedim ben bumuyum bi ara :D ama şu son 3-4 saattir baya durgunlaştım hayattan bukadar zevk almak nekadar güzel bişey hergünüm böyle geçse keşke . her şeyimi verirdim :) gerçekten bütün arkadaşlarım bana değer veriyolardı komik sevecen cana yakın konuşkan güzel muhabbetli biriydim bugünüm çok güzel geçti nolur ki Allahım her günüm böyle geçse . |
Değersizlik duygusu hakim anladığım kadarıyla. Bence her zaman çok mutlu olmalıyım düşüncesi doğru değil. Yoksa her durgunlukta daha da kötü hissederiz. İnişler de olacaktır mutlaka hayatımızda. Her an aynı seviyede kalamayız. Ama kötü ruh halini nasıl karşılayacağımız önemli. Gelip geçer deyip yola devam edeceğiz mecbur. |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... öyle olduğumuz için öyle olduğumuzu düşünmüyoruz! öyle olduğumuzu düşündüğümüz için öyle oluyoruz! çevrenizde çok korkak olan ama kendini dışarıya cesur olarak lanse eden insanlar görmüyor musunuz? ya da, başkalarını aldatmak için sevgi dolu, mutlu, yaşam dolu, açık görüşlü olduğunu ifade edenler yok mu? biraz düşünün, bunların ne kadar da fazla göze battıklarını göreceksiniz. o hâlde, sizi; içinizdeki hakiki güzelliği ve sevgiyi, mutluluğu, enerjiyi, sevinci açığa çıkarmaktan engelleyen siz değilsiniz de başka ne olabilir? bir anlık bir şeydir, sadece bir anlık! çizginin öbür tarafındasın, istediğin zaman diğer tarafa atlayabilirsin.. geçebilirsin... Pireleri almışlar, bir kavanozun içine yerleştirip kapağını da açık bırakmışlar. Bir süre sonra hepsi zıplayarak kaçmış. Bunu bir kaç kez tekrarladıktan sonra, bir kez de kapağı kapatmışlar. Pireler yine zıplayıp çıkmaya çalışmışlar,ama her sefer kapağa çarpıp geri düşmüşler. Uzun bir süre sonra kapak açılsa da, pirelerin zıplamasına rağmen dışarı çıkamadıkları görülmüş. Çünkü artık pireler kapak seviyesini geçecek kadar zıplamayı beceremiyorlarmış. Artık kapağı kapamaya gerek kalmamış,çünkü açık da olsa pireler kaçmayı başaramıyorlarmış... Bir köpekbalığı aç halde bir akvaryuma konulur. Balık akvaryumun her yerinde yüzebilmektedir. Avlayacağı bir şeyler aramaktadır. Sonra akvaryuma küçük bir balık konur. Köpekbalığı küçük balığı yemek için hemen harekete geçer. Çünkü açtır (motivasyon), küçük balığı yiyebileceğine inanmaktadır (özgüven) ve küçük balığı yemenin kendi ellerinde (kontrol) olduğunu düşünmektedir. Küçük balığı yemek için ilk saldırısında kafasını ne olduğunu anlayamadığı sert bir şeye çarparak şok geçirir. Çünkü bilim adamları küçük balık ile büyük balık arasına cam bir bölme yerleştirerek, onları ayırmışlardır. Köpekbalığı camı görememekte ama kafasını cama çarparak camı algılamaktadır. Sonra bir daha dener, yine kafasını cama çarpar, bir daha dener, tekrar çarpar. Tanımlayamayacağı bir şey hedefine ulaşmasına engel olmaktadır. Yaklaşık 48 saat sonra köpekbalığı küçük balığı yemek için uğraşmayı bırakır. Büyük balık depresyona girmiş gibidir, çaba harcamayı bırakmıştır. Çünkü ne yaparsa yapsın küçük balığı yiyemeyeceğine inanmıştır. Deneyin 2. aşamasına geçildiğinde araştırmacılar aradaki cam bölmeyi kaldırır, köpekbalığı artık küçük balığı yiyebilecektir. Önünde hiçbir engel bulunmamaktadır. Ancak şaşılacaktır ki köpekbalığı küçük balığı yemek için hiçbir şey yapmaz. Küçük balık köpekbalığının yanına da gelse yine de yemez. bunlara, öğrenilmiş çaresizlik diyorlar. bırakalım sınıflandırmayı bilimadamları yapsın. biz sadece aklımızı ve duygularımızı doğru şekilde kullanarak; doğru soruları sorarak, doğru olduğuna inandığımız yollarda yürüyerek farkındalığımızı artırıp daha da güzele doğru gidelim... |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... çok çok mutsuz bugün ailemin bir günlükte olsa geliyor olmaları bile beni mutlu etmiyor. |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... dinleme sen o şükufeyi dinleme dinleme ve gelicekleri için hazırlık yap sevin ve o bir günü doya doya geçirmeye dene en azından |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... hazırlık yapıyorum bişeylerle meşgulüm ama olmuyor. bu arada sen kaç yaşındasın bakim :) |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... bak yakında bir arkadaşımla deniyeceğim bir program geldi aklıma başlangıç süresi çok kısa olucak ve ilerleyen zamanlarda bu süre uzucak. Bu çalışmanın amacı olmak istemediğin halde sınırlayıcı inançlarının ortadan kaldırararak olmak istediğin kişiye dönüştürecek bri çalışma.. Çalışma görünürde çok basit uygularken zorlanabilirsin tabii uygulamak istiyorsan.. Kendini ve aileni şaşırtıcaksın tabii bu uygulamayı yaparsan. Uygulama basit. Olmak istediğin gibi hareket edicek ve bunun içinde hiçbirşey'in seni engellemesine izin vermiceksin. Örnek veriyim. Diyelim ki ailemle aram iyi değil ve açıkcası dün'de misafirlerin gelmesine istemiyordum. Bunu gerçekten ben mi istiyorum tabikide hayır. Şimdi ise olmak istediğim kişiyi zihnimde bir kere canlandırıyorum ve pc başından kalkıyorum ailemin yanına gidiyorum konuşuyorum konuşuyorum sanki 19 yılın acısını çıkartıyorum aynen öyle bu duruma ailemde şaşırıyor. 5-6 yıldır arkadaşımla buluşmuyoruz. Aklıma hiçbir sınırlayıcı düşünce getirmemeye dikkat ederek arkadaşımı dışarı çağırmaya gidiyorum. Kendi isteğimle katları çıkıyorum ve arkadaşımı çağırıyorum. Dışarı çıkıp eğleniyoruz. Akşam oluyor ev'e dönüyorum. Yine herkes evde abimlede pek konuşmam normalde babamlada. Ne konuşucam diye düşünmeden olayın akışına bırakır ve onlarla konuşmaya başlarım. Aradaki buzları eritirim. İşte bu mod'a girdiğinde emin ol çıkmak istemiceksin.. Zihinsel Perhiz'e çok benzer bir yöntem. Eğer sınırlayıcı düşünmeye, olumsuz düşünmeye eğilimli isen tabii bu yöntemi uygulamadan önce zihinsel perhiz yöntemini uygulamanın sana şöyle bir +'sı olucak. Artık olumsuz hiçbir düşünceyi aklına getirmiceksin. ;). |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... bunları yapabilsem zaten sorunum kalmayacak ki eskiden çok iyi oynardım mutlu davranabiliyordum. şimdi uğraşmak bile istemiyorum. |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... SENİ BUNU YAPMAKTAN ALIKOYAN NE |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... yaşamaktan soğudum galiba. |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... beyazhüzün dediğim gibi hiç yardımcı olmuyorsun hep çıkmaza sokuyorsun beni. Ne yardımcı olabiliyorum ne de değişmek istediğini görebiliyorum. Sorunların arkasına saklanma. Çık ortaya ve sorunlardan kurtularak özgürlüğünü kazan. Bahanelere sarılma senin değişimini ve gelişimini baltalayan iç sesini dinlemeyi kes. |
Dr.a da gitmiyordun yanlış hatırlamıyorsam. 30 yaşına gelmişsin artık, bir şeyleri aşabilmen lazım. Hiçbir şekilde adım atmıyorsun. Bu durumda zaten gelişme kaydedemezsin ki. :) Şükretmeyi bileceksin önce. |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... şu an için kendimi umutsuz vaka görüyorum. iyi olmam için ilk adım okulların bitip bu yerden uzaklaşmam. |
Daha ne istiyorsun. Ortadaki sorun da belliyken işin çok kolay. Bitmesi gerekeni bitirecek ve uzaklaşacaksın. Bunun için elinden geleni yapıp akışa teslim olacaksın. Yine de umutsuz vaka olarak görmeye devam edersen kendini, seçim senin. actionsmile |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... her gün aynı şeyler yaşanırken bir şeyler bitmiyor maalesef oyunda oynayamıyorum eskisi gibi. |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... Yok mu şöyle güzel güzel şeyler paylaşacak olan. Pozitif ışığını yansıtacak olan??? Binlerce şükür ben harikayım. Çok mutluyum. Hayatımdaki sorunları kaderim diye görmek yerine çaba sarf ediyorum onlardan sıyrılmak için. Kendimle gurur duyuyorum bu yüzden. Güzel paylaşımlara ihtiyaç var burada. Gelişmek , değişmek ve ilerlemek için ... :)))))))))) |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... bir daha yazmam |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... Denge Olumlaması da varmış. Buldum sitede. :))) Gerçekten harika. :)))) DENGE OLUMLAMASI kendimi ayakta duruyor imgeliyorum ayakta duruyorum durduğum yer dünyanın merkezi ben merkezdeyim ayaklarım dünya ananın şefkatini, gücü, şifasını, yaratıcılığını, renklerini alıyor. şefkatli, güçlü, yaratıcı, renkli, şifacı oluyorum. tüm bedenim bunları tüm insanlara yansıtıyor. ayakta duruyorum ben merkezdeyim başım gökyüzünün bereketini, özgürlüğünü, şifasını, neşesini alıyor. bereketli, özgür, neşeli, şifacı oluyorum. tüm bedenim bunları tüm insanlara yansıtıyor. ev gezegende ayakta duruyorum kollarımı açıyorum. ellerimi açıyorum. avuçlarım; havanın, suyun, toprağın, ateşin desteğini alıyor. dengede duruyorum, odağımı evrensel sevgiye alıyorum. SEVGİ OLUYORUM. tüm bedenim sevgiyi tüm insanlara yansıtıyor. ev gezegende, dünyada merkezde duruyorum aynaya bakıyorum BEN BENİM diyorum eşsiz, biricik, değerli oluyorum. bende olanın farkına varıyorum şükran sunuyorum. duruyorum kendimi doğuruyorum derin bir nefes veriyorum derin bir nefes alıyorum bu aldığım derin nefes benim ilk nefesim oluyor. ve veriyorum bu an ı tüm insanlara yansıtıyorum. ev gezegende an da ayakta kendi merkezlerinde duran tüm insanları görüyorum an da el ele tutuşuyoruz imgeliyorum an da bir derin nefes veriyoruz bu aldığımız nefes bizim ilk nefesimiz oluyor. ve veriyoruz DOĞUYORUZ BUNU SES İLE KUTLUYORUZ İÇİMİZİN, ÖZÜMÜZÜN SESİNİ ÇIKIRIYORUZ bu ses evreni sarıyor evrende her bir hücre hücre içi enerji ses oluyor titreşim oluyoruz. bu an ı sonsuz ediyoruz. yüce yaradan a her bir varlığa her bir insana kendimize şükranlarımızı sunuyoruz. |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... Bu da muhteşem bir uygulama. :))))) HER SABAH 21 GÜN AŞAĞIDAKİ METNİ OKUYARAK GÜNE BAŞLAYIN! DEĞİŞİKLİKLİKLERE SİZ BİLE İNANAMAYACAKSINIZ!!! Ben (Adınızı söyleyiniz) Bilerek ya da bilmeyerek alt ve üst bilincimde oluşturduğum tüm gereksiz ve negatif düşünce kalıplarımı iptal ediyorum. Bunların yerini sevgiyle dolduruyorum. ……………… karşı hatalarımı biliyor, kabul ediyor serbest bırakıyorum. İçimde artık onunla ilgili kötü düşüncelere yer yok. ………………… beni sevdiğini biliyor, onaylıyor kabul ediyorum. Onunla ruh ikiziyiz, mutluyuz ve mutluluğumuz daha da artarak devam edecek bunu biliyor onaylıyorum. Onu çok seviyor, onunda beni sevdiğini ve kabul ettiğini biliyorum. Farkında olarak ya da olmayarak kendimde yarattığım tüm engellemeleri iptal ediyorum. Yolumun Tanrısal ışık ve sevgiyle açılmasını talep ediyorum. Ben sevgide güvende ve dengedeyim. Evren beni destekliyor. İhtiyacım olan her şey bana sevgiyle sunuluyor ve ben sevgiyle, şükür ederek kabul ediyorum. Ben bu gün sevgiyle doluyum, sevgiyi tüm çevreme ve ihtiyacı olanlara kolaylıkla yayıyorum. Sevmeyi ve sevilmeyi seviyorum. Kendimi daha çok sevdikçe, başkalarına vermek için daha fazla sevgiye sahip oluyorum. Sevgiyi özgürce veriyor ve alıyorum. Sevgi dolu, doyum verici, mutlu kılıcı ilişkileri hayatıma çekiyorum. Daima açık ve etkin bir biçimde iletişim kurabiliyorum. İstediğim her şeye sahip olmayı onaylıyorum. Kendime saygıyla davranıyorum. Bedenimi pozitif mesajlarla yıkıyorum. Kendimi kabul ediyor ve kucaklıyorum. Bedenim kendi gücünü ve zarafetini taşıyor. Pek çok yetenekle kutsandım. Ben değerliyim. İlgi ve dikkati hak ediyorum. Ben sempatik biriyim ve çoğu insan tarafından seviliyorum. Bedenim çok güzel, ve onu seviyor ve ona iyi bakıyorum. Diğerleri tarafından sevilmeyi hak ediyorum. Kendime baktığımda harika bir insan görüyorum. Mutluluğum gülüşümde yansıyor. Sevimli kişiliğim bulaşıcı. Başkalarına karşı her zaman kibar ve yardımseverim. Her sabah yataktan neşe ve coşkulu bir heyecanla kalkıyorum. Her yeni güne neşe ve sevinçle başlıyorum. Her yeni günün başında mutlu olmayı seçiyorum. Çocukça bir neşeyle kendime kahkahalarla gülüyorum. Mizah anlayışım etrafımdaki herkese bulaşıyor. İşime kolayca odaklanıyorum ve verimli çalışıyorum. Kendim olmaktan mutluyum. Yeterliyim. Burada ve şimdiyi kabulleniyorum. Kızgın olduğumda, hata yaptığımda, kıskançlık duyduğumda, insanları sevemediğimde kendimi reddetmem gerekmez. Bedenimi bütünüyle seviyor ve kabulleniyorum. Bu gün ve her gün sağlığım durmadan daha iyiye gidiyor. Bu gün kendimi sevgiyle ifade etmeyi seçiyorum… Evrenin sonsuz bolluk ve bereketi içindeyim… Ben kendimi tam olduğum gibi seviyor ve kabul ediyorum. Ben hayatımın yaratıcısıyım. Hayatımı tam isteğim gibi yaratıyorum. Hayatın en güzel şeylerine layığım ve kendime sevecenlikle her şeyin en iyisini kabul etmeye izin veriyorum. Neşeli, mutlu ve özgürüm. Zihnim ve bedenim kusursuz bir dengede. Sağlıklı ve uyumluyum. Geçmişi affediyorum ve serbest bırakıyorum. Bütün bunları bana yaptıran Allah’a şükrediyorum, teşekkür ediyorum. Düşünebildiğim için. Gülebildiğim için. Ağlayabildiğim için. Kahkaha atabildiğim için, çünkü böylece herşey birden anlam kazanıyor. Ağlayabildiğim için, çünkü böylece kirlerimden arınıyorum. Acılarım ve sevinçlerim için, çünkü onlar benim kalbimin güçlü olmasını sağlıyorlar. Ailem için, çünkü onlarla yalnızlığımı paylaşıyor ve kendi benliğime anlam veriyorum. Gözlerim için, onlarla çevremi açık, berrak ve renkli görüyorum. Yanlışlarım için şükrederim, çünkü onlar sayesinde öğreniyorum. Şükrettikçe sağlıklı oluyorum ve gücüm artıyor. Şükrettikçe çevremde yüksek nitelikli bir alan yaratıyor ve bütün yüksek nitelikli araçları kendime çekiyorum. Mutluluğu, gücü, sevgiyi, neşeyi yaratacak araçları kendime çekiyorum. Ben ( Adınızı söyleyiniz) Bütün bunların tamamıyım. Kendimi seviyorum… |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... Beyazhüzün: Yaz, kimse sana yazma demiyor sadece cookie biraz eleştirinin dozunu kaçırmış.. Eleştirileri kalp kırmak için değil kendindeki yanlışları farkedip düzeltebilmek için sana sunulan bir fırsat olarak düşün.. Seni kırdıysam kendi adıma özür dilerim.. |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... Dengedeyim ve çookk mutluyum. :))))) Şükürler olsun. Teşekkür ederimm. :)) Şimdi hayatımı aydınlık kolay ve neşe dolu kılmayı seçiyorum. Kendim olmaktan çok mutluyum. Olduğum halimle yeterince iyiyim. Kendimi seviyor, beğeniyor ve onaylıyorum. Sevinç veriyor ve alıyorum. Hayat değişimdir ve ben yeniye kolayca uyabilirim. Hayatı, geçmişi, şimdiyi ve geleceği kabul ediyorum. Hayati bütünüyle icime cekiyorum. Kendimi destekliyorum, gevsiyorum. Hayatın akisina güveniyorum. ZİHNİM VE BEDENİM HARİKA BİR UYUM İÇİNDE. DÜŞÜNCELERİMİ KONTROL EDEBİLİYORUM. :))))))) |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... ben hala sorunun ne olduğunu anlayamadım , bi psikiyatriye görünmekde istemiyoum çünkü derdimi anlatamam ben orda biliyorum. acaba çekirdek inanç nekadar faydalıdır , yani benim sorunumun ne olduğunu orda anlayabilirim en azından , hem çok faydalıymış baya yazı okudum bu çekirdek inanç yaptıranların , baya bişey değiştiriyo sanırım bu çekirdek inanç |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... Denemeden nasıl emin olabiliyorsun eğer psikiyatriste kendinin anlatamayacağını düşnüyorsan çekirdek inanç görüşmesinden de verimli sonuç alamayabilirsin kendinle ve ailenle ilgili bir sohbet olacak doktora gidersen onunla da sohbet ediyormuşsun gibi düşün. |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... Allah de gerisini boşver; maneviyata yönel derim... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:13 AM. |