Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Nasıl Dinleyebilirim? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/2-nas305l-dinleyebilirim.html)

ac_milan_ac 09-02-2011 01:33 PM

Cevap: Nasıl Dinleyebilirim?

teşekkürler :)

PassisimplePr 10-02-2011 01:02 AM

Önce suçluluk ve ego dinlenmesi gerektiğini yazmışsınız formda çok araştırdım ama sebebini bulamadım.Ve ben 2 gündür sosyallik arttırıcı dinliyorum.Suçluluk ve egoyu dinlemeden.Suçluluk ve egoyu önce dinlenmesini neden öneriyorsunuz?sosyallik arttırıcıya devam etmem bir sorun olur mu? işe yarar mı?

Teşekürler.

ac_milan_ac 10-02-2011 01:12 AM

tamamiyle 2 haftadır forumdan ve başka yerlerden okuduklarımla bu soruya cevap vereceğim.tamamiyle kendi fikrim bu.

anladığım kadarıyla suçluluk telkini daha önceden suçluluk duyduğumuz olayların ortadan kalkmasını sağlıyor.bu duyguların ortadan kalkma süreci zorlu geçebiliyor.içindeki suçluluk duyduğun şeylere bağlı.bu zorlu süreci daha kolaylaştırmak için suçluluk telkini ile ego telkininin beraber dinlenmesi tavsiye ediliyor. bu iki telkin beraber 70-80 saat belki daha fazla dinledikten sonra bilinçaltı tüm kötü olumsuz duygulardan arınıp saf bir hal alıyor.daha sonra dineyeciğiniz telkinlerin bilinçaltına işlemesi çok daha kolaylaşıyor.ondan ego ve suçluluk temel telkinler olarak adlandırılıyor.

tamamiyle kendi düşüncelerim ve anladıklarım... umarım faydası olmuştur...

PassisimplePr 10-02-2011 01:27 AM

Çok yardımcı oldunuz.Sağ olun.Dinlemeye devam edersek yararını görür müyüz gene de?

ac_milan_ac 10-02-2011 01:39 AM

etkili olur sanırım ama ego ve suçlulukla başlasanız daha iyi olur.

ilindir 16-03-2011 05:00 PM

selamlar.bişey sormak istiyorumm listeme 6 telkini ekleyip dinlemek dogru mu ? sonuçta tekrar sayısı azalıyor ?? bu konuda kesin bi cevap bulamadım.beni aydınlatırsanız sevinirm.şimdiden teşekkrler :))

Işıldayan Safir 16-03-2011 06:37 PM

Başlangıç aşamasında olanlara önermiyoruz.

Sevgiler. actionsmile

step 29-03-2011 08:00 PM

Merhaba ben de forumda yeniyim ve herseye yeni baslayacagim. 17 sayfayi okudum fakat neden hicbirsey anlamadigim gibi bir de karmakarisik oldum bilmiyorum.
Yardimci olursaniz sevinirim. Oncelikle;
1- Sucluluk
2- Ego (guven) ile baslanilmasi gerektigini okudum fakat listeyi arastirdigimda "ego-guven-guclendirici-sanat-muzigi" ya da "ego-guven-guclendiri-klasik-muzikli" baslikli muzikleri buldum. Bahsi gecenler bunlar mi oluyor? Ayrica baska bir bolumde ise muzik secenekleri vardi once muzigi secip sonra metin olan (telkin) bolumu seciyoruz sanirim. Bunlar sanirim alternatifler oluyor. Bazi bolumlerde tur ve metin hazir sekilde bazi yerde ise tercihe gore kombine(utananadam) bizlere birakilan bir durum sanirim.
Bu arada sucluluk ve ego listeleme yapildiginda dinleme suresi hala 8-10 saat mi olacak. O zaman her telkini gunde 4-5 saat dinlemis olacagiz.
Cok karisik oldu sorularim biliyorum ama gordugunuz gibi karmakarisik oldugum ortada.
Tum emegi gecenlere simdiden tesekkur ederim

Işıldayan Safir 30-03-2011 08:55 AM

Alıntı:

step Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794664)
Merhaba ben de forumda yeniyim ve herseye yeni baslayacagim. 17 sayfayi okudum fakat neden hicbirsey anlamadigim gibi bir de karmakarisik oldum bilmiyorum.
Yardimci olursaniz sevinirim. Oncelikle;
1- Sucluluk
2- Ego (guven) ile baslanilmasi gerektigini okudum fakat listeyi arastirdigimda "ego-guven-guclendirici-sanat-muzigi" ya da "ego-guven-guclendiri-klasik-muzikli" baslikli muzikleri buldum. Bahsi gecenler bunlar mi oluyor? Ayrica baska bir bolumde ise muzik secenekleri vardi once muzigi secip sonra metin olan (telkin) bolumu seciyoruz sanirim. Bunlar sanirim alternatifler oluyor. Bazi bolumlerde tur ve metin hazir sekilde bazi yerde ise tercihe gore kombine(utananadam) bizlere birakilan bir durum sanirim.
Bu arada sucluluk ve ego listeleme yapildiginda dinleme suresi hala 8-10 saat mi olacak. O zaman her telkini gunde 4-5 saat dinlemis olacagiz.
Cok karisik oldu sorularim biliyorum ama gordugunuz gibi karmakarisik oldugum ortada.
Tum emegi gecenlere simdiden tesekkur ederim

Yanımıza hoşgeldiniz.

Farklı müzik türleri üyelerimizin dilediklerini tercih edip dinlemesi için koyulmuştur. Ego güven güçlendirici adı altındaki sanat versiyonu da, doğa versiyonu da, ney versiyonu da aynı metin okunarak hazırlanmıştır. Tek farkı kullanılan müzik. Burada kafanız gereksiz yere karışmış.

Yine telkin metinlerini kendiniz seçmiyorsunuz. Metin aynı zaten. Ego güven güçlendirici metni her versiyonunda aynıdır az önce dediğim gibi. Yaptığınız seçim yalnızca dinlediğiniz telkin (suçluluk, ego, sosyal fobi, ya da özel telkinler vs. gibi) ve müzik türünde oluyor. Bu sorunuz ilkinin aynısı aslında.

Günlük telkinlerin dinlenme süresi 8-10 saattir. Listenizde 10 telkin de olsa 2 telkin de olsa bu böyle. Aldığınız telkinleri bilinçaltınızın işlemesi için ona zaman tanımanız gerekiyor. O nedenle gün içerisinde daha fazla dinlenilmesini önermiyoruz. Bu da yine çok yanıtlanan bir soruydu.

Sevgilerimle. actionsmile

minemuh 17-04-2011 08:14 PM

Merhaba

Uyurken dinlenmesinin daha iyi olacagi yazili forumda.. benim sormak istedigim ise. evli olanlar eşleri ile birlikte uyudukları icin , uyurken dinlenmesinin eş uzerinde kotu etkisi olurmu acaba? sonucta izni olmayacak belkide kabul etmeyecek yada dbelki onu kötu etkileyebilir. ne önerirsiniz? uyurken bilinc açık ve daha rahat işleneceginden ben uyurken dinlemek istiyorum ama tek basina degilimki? ayrıca hangi ses düzeyinde dinlenilmeli uyurken

bluegirlx 17-04-2011 08:41 PM

evet bende aynı durumu yaşadım. çok kısık seste dinleyebilirsin.sadece duyabileceğin ses yeterli .eşinle görüş.ego suçluluk kendine güven bunlar herkesin işine yarayacak telkinler..eğer olmazsa gündüz dinlersin..

minemuh 18-04-2011 12:41 AM

tşk ederim cvp için...
benim endişe ettigim konu,, eşimde ciddi psikolojik rahatsizliklar var ve eger suclulukm duygusu ego guven dinlerse cok iyi olmayacagi daha da kotuye gidecegi... ben boyle hissediyorum :( ne yapsam bilemedim... esim benim gibi degil.... hayat goruslerimizde farkli... onda ise yararmi yoksa daha mi otu olur buna guvenemiyorum... :( zaten egosu cok kuvvetli olan ve bu egonun kırılmasına ihtiyacı olan tipte biri....birde ego guclendirici sanirim dayanilmaz hale gelir... ki su anda dayanilmaz halde zaten :(

bluegirlx 18-04-2011 01:04 AM

işte o egosu fazla sanılan insanlar aslında egolarına yenik düşen insanlardır.yani bir sebeple egoları fazla gözükürler yada fazladır..mesela kendilerini korumak için egoları güçlenmiş olabilir.ve güvende olduklarına inanırlarsa normal davranırlar..

minemuh 18-04-2011 01:57 AM

yani sonuç? ne yapmalıyım?

bluegirlx 18-04-2011 10:13 PM

şimdi sonuç şuu...sen müzik açık kalsın mı diye sorr..çok detaya girme..anlatmaya çalışma..eğer müzik olarak kabul ederse açık bırakırsın.etmezse gündüz dinlersin..

murat6790 18-07-2011 05:51 PM

arkadaşlar ben yeniyim, acaba hangi siradan başlamalıyım birde toplam kaç telkin var

derser 20-07-2011 03:34 PM

gün içinde 3-4 ayrı telkinleri bir arada dinleyebilirmiyim??Faydası olur mu??

frezya 30-11-2011 05:47 PM

Arkadaşlar uzuuun bir zamandan sonra hepinize yeniden merhaba.Uzun zamandır yoktum,giremedim siteye.Özlemişim burayı:)Bir sorum olacak 1 yıl önce,ego güven güç.,suçluluk duyguları,kendine güven sonrasında da istediğim bi kaç telkini dinledim çokta faydasını gördüm.Şimdi farklı bir iki telkin daha dinlemek istiyorum fakat direk onlarla mı başlamalıyım yoksa yeniden önce ego güven,suç. duy. ve kendine güveni dinleyip sonra mı istediklerimi eklemeliyim yoksa hepsini birden dinlemeye başlasam yeniden etkisi nasıl olur bilemedim.Yardımcı olursanız sevinirim.Mutlu kalın.

azraist_24 30-11-2011 06:10 PM

Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812370)
Arkadaşlar uzuuun bir zamandan sonra hepinize yeniden merhaba.Uzun zamandır yoktum,giremedim siteye.Özlemişim burayı:)Bir sorum olacak 1 yıl önce,ego güven güç.,suçluluk duyguları,kendine güven sonrasında da istediğim bi kaç telkini dinledim çokta faydasını gördüm.Şimdi farklı bir iki telkin daha dinlemek istiyorum fakat direk onlarla mı başlamalıyım yoksa yeniden önce ego güven,suç. duy. ve kendine güveni dinleyip sonra mı istediklerimi eklemeliyim yoksa hepsini birden dinlemeye başlasam yeniden etkisi nasıl olur bilemedim.Yardımcı olursanız sevinirim.Mutlu kalın.

Sevgili Freyza,

Tavsiyem 1 hafta kadar sucluluk + ego yu dinlemen ve daha sonraki hafta sucluluk telkinini cikararak ego yu sabitleyerek uzerine diledigin 2 adet telkin eklemendir,

Mutlu Kalman dilegimle..

Arzu

rennato 01-12-2011 12:50 AM

Merhabalar herkese :)
Öncelikle emeğiniz ve tüm paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum.
Hergün bilerek yada bilmeyerek belki de binlerce subliminal mesaja maruz kalıyoruz. günde belirli bir zaman kişisel gelişim amaçlı subliminal telkinlere ayrılırsa gerçekten de kişinin olmak istediği insan haline gelmesi konseptine yürekten inanıyorum.
ben genelde telkinleri uyurken dinliyorum. başka bir deyişle ben uyurken kısık sesle ilgili telkin çalıyor. bu her ne kadar tavsiye edilen yöntemlerden birisi olsa da, nedense yeterince etki göstermeyeceği konusunda endişelerim var. çünkü günlük hayatımda herhangi bir olumlu etkisini göremedim henüz. Konuda eksper arkadaşların yada admin in bu durum hakkındaki yorumlarını rica ediyorum.

ikinci merak ettiğim durum ise şudur; ben şu aşamada sadece sitede ücretsiz olarak indirilebilir mp3 leri dinliyorum. gerçekten de çok ihtiyaca yönelik pratik alanlar. MP3 ler tek başına yeterlimidir, sitede ücretli olarak satılmakta olan cdleri almamıza gerek var mıdır? yoksa bu mp3 ler bu cdleri satın almadan tek başlarına kullanışlı değillermidir? Başka bir deyişle, şu an için ihtiyaç duyduğumuz herşey eğer mp3 lerde varsa cd leri satın almamız için bir sebep varmıdır.

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler..

frezya 02-12-2011 03:02 AM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812372)
Sevgili Freyza,

Tavsiyem 1 hafta kadar sucluluk + ego yu dinlemen ve daha sonraki hafta sucluluk telkinini cikararak ego yu sabitleyerek uzerine diledigin 2 adet telkin eklemendir,

Mutlu Kalman dilegimle..

Arzu

Çok teşekkür ederim:)Bu gece başlıyorum dinlemeye...

Alıntı:

rennato Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812450)
Merhabalar herkese :)
Öncelikle emeğiniz ve tüm paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum.
Hergün bilerek yada bilmeyerek belki de binlerce subliminal mesaja maruz kalıyoruz. günde belirli bir zaman kişisel gelişim amaçlı subliminal telkinlere ayrılırsa gerçekten de kişinin olmak istediği insan haline gelmesi konseptine yürekten inanıyorum.
ben genelde telkinleri uyurken dinliyorum. başka bir deyişle ben uyurken kısık sesle ilgili telkin çalıyor. bu her ne kadar tavsiye edilen yöntemlerden birisi olsa da, nedense yeterince etki göstermeyeceği konusunda endişelerim var. çünkü günlük hayatımda herhangi bir olumlu etkisini göremedim henüz. Konuda eksper arkadaşların yada admin in bu durum hakkındaki yorumlarını rica ediyorum.

ikinci merak ettiğim durum ise şudur; ben şu aşamada sadece sitede ücretsiz olarak indirilebilir mp3 leri dinliyorum. gerçekten de çok ihtiyaca yönelik pratik alanlar. MP3 ler tek başına yeterlimidir, sitede ücretli olarak satılmakta olan cdleri almamıza gerek var mıdır? yoksa bu mp3 ler bu cdleri satın almadan tek başlarına kullanışlı değillermidir? Başka bir deyişle, şu an için ihtiyaç duyduğumuz herşey eğer mp3 lerde varsa cd leri satın almamız için bir sebep varmıdır.

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler..

rennato mrhb,yetkili arkadaşlardan yorum istemişsiniz ben yetkili değilim fakat bildiğim kadarıyla size cvp vermek istedim.Telkinleri ne kadar süredir dinliyorsunuz?Telkinlerin etkilerini göstermesi kişiden kişiye değişiyor çünkü.Örneğin ben de 15 gün sonra etki eden bir telkin belki de siz de 20 ya da 30 gün sonra etki etmeye başlayabilir.Ya da tam tersi olabilir.Ben önce suçl. duyg. ve ego güven güçl. yaklaşık 1 ay dinledikten sonra diğer telkinleri ekledim listeme,sizin gibi gece uyurken dinlemiştim ve çok etkisini gördüm.Eminim siz de olumlu etkilerini göreceksiniz. :)

Diğer merak ettiğiniz konuda da şunu söyleyebilirim bildiğim kadarıyla,sitedeki ücretsiz mp3 ler tabi ki tek başına yararlı oluyor.Zaten en çok tercih edilen telkinler ve ilk önce dinlenmesi gereken suçluluk duyguları ve ego güven güçlendirici telkinleri ücretsiz ve birçok kişi bundan yararlanıyor.Ücretli olan cdler kişiye(isime)özel hazırlanıyor ve bu dinlemek istediğiniz telkine göre tabi ki bu cdlerden alıp almamak size bağlı :)
Umarım biraz da olsa bilgi verebilmişimdir.Mutlu kalın...

_Terapi_ 07-02-2012 09:09 PM

Bu soru için konu açmak istemedim...
Ben telkinleri telefon kulaklığıyla dinliyorum..Ama arada bir tek kulaklıkla dinlemek zorunda kalıyorum..Bunun farklı bir etkisi olurmu
Yani tek kulaklıkla dinlemenin bi eksisi olurmu
Cvp verirseniz sevinirim..

güven87 07-02-2012 10:05 PM

Alıntı:

_Terapi_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 819822)
Bu soru için konu açmak istemedim...
Ben telkinleri telefon kulaklığıyla dinliyorum..Ama arada bir tek kulaklıkla dinlemek zorunda kalıyorum..Bunun farklı bir etkisi olurmu
Yani tek kulaklıkla dinlemenin bi eksisi olurmu
Cvp verirseniz sevinirim..

Ben de uzun süredir bu şekil dinliyorum tek kulaklıkla mp 3 ten ;
Sorunuza binaen ben de bu soruyu sormuş olayım bilen kardeşlerimize

maxhealth 07-02-2012 10:47 PM

Tamamen kendi dinlemem üzerinden .Kulaklı dinlerken tek kulaklıla dinlediğim yada dinlemek zorunda kaldığım zamanlar etkilerini normale göre daha az hissediyorum.Sanki yeteri kadar etki etmiyor gibi ama bu benim düşüncem yanılıyor olabilirim.İki kulaklıkla etkileri gayet güzel hissediliyor.EN güzel ve en sağlıklısı hoparlörle dinlemek.Tabi başka fikirleri olanlar da paylaşırsa iyi olur.Saygı ve sevgilerimle.

_Terapi_ 11-02-2012 08:44 PM

Evet dedikleriniz mantıklı..Ancak doğru cevabı cevabı alabilseydik iyi olurdu..Bilgilendirirseniz sevinirim

Işıldayan Safir 11-02-2012 09:01 PM

Alıntı:

_Terapi_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820253)
Evet dedikleriniz mantıklı..Ancak doğru cevabı cevabı alabilseydik iyi olurdu..Bilgilendirirseniz sevinirim

Önemli olan kulaklığınızda gürültü önleyici özellik bulunmaması. Bu takdirde tek kulaklıkla da dinleyebilirsiniz.

Sevgiler.

güven87 11-02-2012 09:08 PM

Gürültü önleyici derken dışardaki sesleri duymamamız mı ?

Işıldayan Safir 11-02-2012 09:32 PM

Alıntı:

che1987 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820258)
Gürültü önleyici derken dışardaki sesleri duymamamız mı ?

Evet, bu tür ürünler alttaki seslerin kaybolmasına ve telkinlerden faydalanamamanıza sebebiyet verebilir. O nedenle önermiyoruz.

isimsiz11 28-02-2012 03:50 PM

atakan bey anladığım kadarıyla müziği duyabileceğimiz kadar çok Az bile açsak ve bu sesi başka ses(tv, başka müzik) dinlerken duymasak problem olmuyor ? yani tek başımıza hiç ses olmadan net duyabildiğimiz ama çok kısık olan sesi başka seslerden anlamasak bile etki ediyor değil mi ?

LunarEclipse 15-03-2012 06:07 PM

Merhabalar,

Siteye yeni katıldım. Uzun süre önce üye olmuşum fakat bugün doyasıya inceleyebildim ancak. Sabahtan beri o konudan öbür konuya atlıyorum. :) O kadar motive oldum ki şimdiden anlatamam.

Telkinleri dinlemekle ilgili bir sorum olacak.

Günde 8-10 saat dinlemenin uygun olacağını belirtmişsiniz. Bu 8-10 saat boyunca aralıksız olarak mı dinlemeliyiz? Yoksa ara ara dinleyerek, 8-10 saati mi tamamlayacağız?

O kadar şey varken ben buna takıldım. :)

Teşekkürler.

azraist_24 16-03-2012 12:54 AM

Telkin dinleme suresi gunluk 8-10 saat arasidir bunu bolmeden dinlersen senin icin daha faydali olacaktir ve ben bu zamani uyku zamani olmasi taraftariyim, uyurken PC hoporlor yardimiyla, seni rahatsiz etmeyecek sekli ile ``doga`` seslerini dinleyebilirsin....

Hem bolmeden bir kez 8-10 saat dinlersin hem de daha cok verim alabilirsin.. Kendimden biliyorum,

Mutlu denemeler....y789

LunarEclipse 16-03-2012 10:02 AM

Anladım, çok teşekkür ederim ilginiz için. :)

LunarEclipse 16-03-2012 05:53 PM

azraist_34;

Benim bir sorum daha olacak. :/ Forumda kirlilik oluşmaması için size özel mesaj atmak istedim ama atamadım. :)

Kilo Verme telkinlerinde Ada'nın telkin içeriği çok hoşuma gitti onu dinleyeceğim. Fakat Ada'nın Doğa versiyonu yok. Ada'nın New Age'ini, Güven'in Doğa'sını dinlesem bir problem olur mu? Çünkü ikisinin telkin içeriği farklı.

Ada'nın telkin içeriği bana daha samimi geldi, okurken kendimi çok daha iyi hissettirdi. O nedenle de Ada'yı seçtim. Ama uyurken de Doğa versiyonunu dinlemek istiyorum. Ada'nın Doğa versiyonu da yok. :/

İki ayrı kişinin telkininde bir çakışma olur mu? Ya da bilinçaltım karman çorman olur mu? :))

İlginiz için şimdiden çok teşekkür ederim.

azraist_24 17-03-2012 11:15 PM

Alıntı:

LunarEclipse Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 821806)
azraist_34;

Benim bir sorum daha olacak. :/ Forumda kirlilik oluşmaması için size özel mesaj atmak istedim ama atamadım. :)

Kilo Verme telkinlerinde Ada'nın telkin içeriği çok hoşuma gitti onu dinleyeceğim. Fakat Ada'nın Doğa versiyonu yok. Ada'nın New Age'ini, Güven'in Doğa'sını dinlesem bir problem olur mu? Çünkü ikisinin telkin içeriği farklı.

Ada'nın telkin içeriği bana daha samimi geldi, okurken kendimi çok daha iyi hissettirdi. O nedenle de Ada'yı seçtim. Ama uyurken de Doğa versiyonunu dinlemek istiyorum. Ada'nın Doğa versiyonu da yok. :/

İki ayrı kişinin telkininde bir çakışma olur mu? Ya da bilinçaltım karman çorman olur mu? :))

İlginiz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Sevgili LunarEclipse;

Hicbir sorun teskil etmez, sen kendini hangisinin metninde daha rahat ve ilgili hissediyorsan onu dinlemen de fayda var...

Telkinlerin etkisi her insan da neden farklidir sorusunun da cevabini bulmus oluyorus araciliginla... Ben de farkli sen de farkli etki eder bu da kisinin bilincaltindaki dusunce kaliplari ile ilgilidir,

Yureginin sesini dinle ve dilediginden baslayarak dinlemeye devam et bencey789

Guzel haberlerini bekliyorum,

Kal saglicakla....

sturmgeist_90 19-01-2013 10:52 PM

boy uzatma telkin cd si ne kadar etkili olur efendim. diğer telkinlerle aynı etkiye sahip mi acaba. tecrübeli olan yani uzadım diyen var mı acaba ? saygılar

Esasen 01-05-2016 11:20 AM

Merhaba
Suçluluk duygusu telkinini sadece 1 kez dinledim ve rüyalar gördüm. Temiz bir denizde kalabalık insanlarınla hem yürüdüm hem yüzdüm. Ego yu da dinlemeye başlıyorum hemen. Kilo verme yi de dinlersem ağır gelir mi?

KıpçakBeyi 01-05-2016 01:52 PM

Önce sadece suçluluk ve ego güçlendiriciyi iki yada üç hafta dinlemelisiniz.Bu içinizde ki blokajlar için.Sonrasında diğer telkinleri ekleyebilirsiniz.

selviahmet50 03-01-2019 02:21 PM

956k harikasınız

kubra ceceli 04-01-2019 10:42 PM

alk78 radyo dinlemeyi seviyorum

ışık_ 30-10-2019 02:04 PM

Telkin dinlemeye o kadar çok başladım ve dinlemeyi öyle çok bıraktım ki...

Bugün, bilmem kaçıncı kez yeniden başlıyorum ve bugünün tarihini yorumumla imza niyetine buraya yazıyorum.
Dediğiniz gibi ego güçlendirici ve suçluluk duygusuyla başladım; faydasını gördüğüme inanana dek bu ikisini dinlemeye devam edeceğim.

Bana istikrar dileyin.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:56 AM.