![]() |
Ynt: Nasıl Dinleyebilirim? sen var yaa insanı yaptığı işe daha da motive eden hatta yaptığı yanlışı hatayı bile sevdiren bir insansın.....öpüyorum teşekkürler..... Alıntı:
|
Ynt: Nasıl Dinleyebilirim? utananadam utananadam kiss3 |
Ynt: Nasıl Dinleyebilirim? Oncelikle boyle bir site ve hizmet icin size cok cok tesekkur ediyorum. Telkinleri yeni dinlemeye basladim, bugun 5. gun, sitede tavsiye edildigi gibi ego guclendirici ve sucluluk duygusu ile basladim, aksam 6 sabah 7.30 a kadar her gun dinliyorum. sitedeki yorumları elimden geldigince okuyup kendimdeki degisimleri gozlemek istedim. Dikkatimi ceken onemli bir nokta oldu, yapılan yorumlarin neredeyse tumunde ilk 1-2 gun bas agrisi gibi bir belirti oldugunu soyluyorlar, fakat bende boyle bir durum hic soz konusu olmadı, daha dogrusu bende hicbir fiziksel degisiklik olmadi, ben bir seyleri yanlis mi yapiyorum acaba? veya ben etkilenmiyor muyum? Simdiden tesekkurler, Saygilarimla Azra |
Ynt: Nasıl Dinleyebilirim? Telkinlerden etkilenme süresi kişiden kişiye değşmektedir.Ben 5. gün sonrası etkileri hissetmeye başlamıştım ve baş ağrısı hisssetmemiştim.. Sizde bundan sonra etkileri görebilirsiniz.Bence bir sorun yok dinlemeye devam edin.. |
Ynt: Nasıl Dinleyebilirim? selamlar öncelikle:) benim bir sorum olucaktı öncelikle siteyi dolaşırken mesela ego telkininden 2 tane dinleyin denmiş.Bu aynı mp3ü 2 defa dinlemek anlamında mı yoksa aynı telkinin farklı müzik türlerini mi dinlemek anlamında mı söylenmiş saygılar ii günler:) |
Ynt: Nasıl Dinleyebilirim? Alıntı:
|
2 tane dinliyorum diyen arkadaşımız çalma listesine peş peşe 2 tane ekledim anlamında kullanmıştır.... siz arzu ettiğiniz müzik tarzında istediğiniz adette dinliyebilirsiniz.. sevgiler.. hismiley Alıntı:
merhabalar cem.. bu durumlarda telkin sesinin müziğini duyulur şekilde ayarlamaya çalış.. farklı önerilerde bulunmamızın sebebi uzun süreler dinlerken sıkılmadan bu işi başarıya ulaştırmak için.. bunun için farklı müziklere ağırlık verip telkinleri ikinci plana atmamaya çalışalım.. sevgiler.. actionsmile |
Ynt: Nasıl Dinleyebilirim? benim listemde telkin sayısı arttıkça içinden çıkılmaz hale geldi...her ne kadar yeni eklediğim telkini listeye daha fazla koysamda tekrar yine azalıyor mesela ego veya bir başka eski telkine 2-2.5 saatte sıra geliyor.yeni eklediğim telkinede sıra geç geliyor...böylece verim düşüyor bana göre...bende dinleme stilimde değişiklik yaptım 2+1 kuralı uygulamaya yeni başladım...yani ego+suçluluk listemde daima sabit kalıyor..bunun üzerine ben telkin ekleyip çıkartıyorum..örneğin ego+suçluluk+başkalarının düşüncelerini önemsememe telkini dinliyorum şuan..15-20 gün dinledikten sonra bunu başkalarının düşüncelerini önemsememeyi listemden çıkaracam başka telkin ekleyecem..ve yeni eklediğimi ego ve suçlulukla birlikte 15-20 gün dinleyecem...görüşlerinizi almak istiyorum sizce bu dinleme şekli mantıklı mı??? |
|
SoruM OlacaK ben yeni yeni başlıyorum da listeme ilk ego,suçluluk,kendine güven i ekledim.3ünü birlikte dinliyorum.yoksa 3-5 gün ego yu dinleyip sora suçluluk sora kendine güven e mi geçmeliyim ? |
Ynt: SoruM OlacaK Alıntı:
|
Ynt: Nasıl Dinleyebilirim? Merhaba; Siteyi nasıl buldum, nasıl bir çırpıda ana bilgileri okuyup nasıl kullanmaya başladım hatırlamıyorum bile... 6-7 gün kadar suçluluk duyguları ve ego güçlendirici mp3lerini 10 saate yakın -belki daha fazla (çoğunlukla uyurken dinliyordum)- dinledim. Tam kendine güven ve kilo verme mp3lerini eklediğim günlerde eşim tatilden döndü. İşte o zaman dinleme düzenim bozuldu: Çünkü eşim uykuda en kısık seviyede dinlediğim doğa seslerinden rahatsız olduğunu söyledi. Bana ninni gibi gelen doğa sesleri onun uykusunu kaçırıyordu (diğer müzik türlerini de denedim ama uyku için en uygunları doğa sesleri geldi bana). Şimdi gündüzleri ya da yolda dinlemeye çalışıyorum ama uykudaki gibi bir zamanı kapsamıyor tabii. Eşime bu doğa sesinin altında telkinler olduğunu, nasıl işleyeceğini de anlattım; aklı yattıysa da sesten duyduğu rahatsızlığı ortadan kaldırmadı. Kulaklıkla dinlemeye çalıştım ama üstüne yattığımda hemen çıkıyor ve gene hoparlör gibi çalışmaya başlıyor. Çıkmasa da rahatsız edici bir şey. Bunca yakınmamın nedeni düzenli ilk bir haftanın meyvesi aldığımı düşünüyorum. Nasıl bir yeni düzen kursam da kilo verme mp3ünü de en faydalı şekilde dinleyebilsem?... Dinleme düzenim bozulmuş olsa da ARTIK sabahları erken kalkıyorum. İnsanların hatalarını üstlenmek yerine kendilerine anlatmaya çalışyorum. Dik yürümenin dışında sapasağlam yürüyorum. Yaz boyu peşimi bırakmayan kronik franjitimden nihayet arındım. Nasıl teşekkür etsem bilemiyorum... alk78 |
Selamlar Ben is yerimde (diger elimde surekli telefon oldugu icin) ancak tek kulaklik ile dinleyebiliyorum bu sorun olurmu ogrenmek isterim. selam ve saygilar. |
Merhaba faslan, Tek kulaklık sorun olmaz ,ancak tabii ki çift kulaklıka dinlemek daha hızlı bir etki ve fayda sağlar :) actionsmile |
Ilgine tesekkur ederim Pamuk. selamlar |
Cevap: Nasıl Dinleyebilirim? Herkese iyi günler, Anladığım kadarıyla ego ve suçluluk sabit kalmakta 2 haftadan sonra eklemeler ve çıkartmalar yapılabilmektedir. İlk 2 hafta ego ve suçluluk birbiri ardına dinlenilecek, daha sonrasında tavsiye edildiği gibi güveni eklemeyi planlıyorum. Müzik listesi çalma sıralaması şu şekilde mi olmalıdır? 1- Ego 2- Suçluluk 3- Güven 4- Ego 5- Suçluluk 6- Güven ............. gibi devam eden bir sıralamada mı olmalıdır? Eğer bu tarz bir sıralama yapacak olursak ikinci haftadan sonraki 70-80 saatlik bir dinleme sürecinde güven telkini diğerlerine göre daha az dinlenmiş olmayacak mıdır? Çünkü ilk iki hafta iki tanede bir sıra geliyordu ikinci haftadan sonra üç tanede bir sıra gelecektir. Bir de soruyu şu şekilde sorabilirim. 70-80 saatlik bir dinleme her bir telkin için midir? Eğer öyle ise başlangıç ikilisi ego ve suçluluk toplamda 160 saat kadar mı dinlenilecektir? Kalın sağlıcakla. |
Cevap: Nasıl Dinleyebilirim? Merhaba ben ego ve suçluluk duygusunu dinlemeye başladım.fakat günde 5 saat dinleyebiliyorum. toplam 40 saate yakın dinledim,dinlemeye devam ediyorum. bu şekilde dinlemem etki etmesinde bir eksiklik yapar mı? çünkü forumun başında günde 10-12 saat dinleyin yazıyor. 70- 80 saat dinledikten sonra kendine güven ve depresyona son mp3 lerini eklemem doğru olur mu? |
Cevap: Nasıl Dinleyebilirim? Merhaba Bipasha. Telkinleri gece uyurken de dinleyebilirsin, su sesli versiyonları bunun için çok uygundur. Ama dinleyemiyorum diyorsan da normal 80 saatlik süreyi doldurduktan sonra ihtiyacın olan telkinleri ekleyebilirsin. Etkide hiçbir azalma olmaz. Bu konuda içiniz rahat olsun. Önemli olan kaç saat dinlediğiniz değildir aslında, istikrardır. İstikrarlı bir şekilde dinledikten sonra sorun yok demektir. Sevgiler. |
Cevap: Nasıl Dinleyebilirim? Merhaba dinleyeli 3 hafta oluyor sadece gündüzleri dinliyorum.80 saati dolduruyorum. yarın listeme kendine güven , depresyona sonu vs. mp3 leri ekleyeceğim. bu 3 hafta içinde ise kendimi hep kötü hissettim. sinirliyim, bencilim, hatta kimseyi özlemiyorum,en samimi arkadaşımı bile aramak sormak gelmiyor içimden. eşimden ve ailemden başka kimseyi önemsemiyorum. çok kötü biri olup çıktım.ne yapmalıyım. |
Cevap: Nasıl Dinleyebilirim? Suçluluk duyguları özellikle yaşamımız boyunca yer eden bir duygudur. Ne kadar suçluluk duyarsak o kadar iyi bir insan olduğumuz telkin edilir. Sırf bu nedenle istemediğimiz şeyler yaparız. Suçluluk duygusundan kurtulduğumuzda ise eskisine göre farklı davranışlar sergileriz ve çevremiz tarafından bencil olmakla suçlanırız. Bu durum zamanla dengeye oturur. Size önerim listenize sosyallik,topluluk konuşma,koruma kalkanı telkinlerini eklemenizdir.. |
Cevap: Nasıl Dinleyebilirim? Alıntı:
tekrar merhaba listem şöyle ego,suç,kendine güven,sosyallik arttırıcı,koruma kalkanı,ertelemeyi bırak,topluluk karşısında konuşma. listeme deprosyon mp3 ünü de eklemelimiyim yoksa bu hali iyi mi? |
Cevap: Nasıl Dinleyebilirim? arkadaşlar benim sorunum kilolarım sadece bununla ilgili telkini dinlememin bir yararı olurmu yoksa sırası ve kuralı varmı bunun günde sadece 2 saat dinleye biliyorum faydası olmayacaksa hiç başlamayım ne dersiniz |
|
|
Cevap: Nasıl Dinleyebilirim? iyi günler bu dinletileri acaba nasıl indircez yada nasıl dinlicez |
Cevap: Nasıl Dinleyebilirim? Arkadaşlar belki sorulmuştur ben gözden kaçırıp okumamış olabilirim,bir sorum olacak.2 haftadır ego güven güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinlerini dinliyorum şu an 80 saati geçti fakat ben 1 hafta kadar daha dinlemek istiyorum,daha sonra da kendine güven,sosyallik arttırıcı ve topluluk önünde konuşma telkinlerini ekleyip bir kaç hafta kadar da hepsini birlikte dinlemeyi düşünüyorum.Listeye hepsinden 2'şer tane eklesem daha iyi olur mu sizce,yoksa 1'er tane yeterli olur mu?Ayrıca etkilerini gördükten sonra bırakıp(hepsini)haftada 1-2 kez dinlesem olur mu?Teşekkür ederim. |
Cevap: Nasıl Dinleyebilirim? İkişer tane eklemenin bir sakıncası yok. Daha iyi olur hatta. Ben bir tane mutluluk 4 tane erteleme dinliyorum. Ayrıca zaten toplam süreyi tamamladıktan sonra telkinleri haftada 2-3 kez dinlemek gerekiyor. |
Cevap: Nasıl Dinleyebilirim? E o zaman süreyi tamamladığıma göre ben ego güven güçlendiriciyle,suçluluk telkinlerini listemden çıkarıp haftada 2-3 kez mi dinleyeyim?Sabit durmuyor muydu onlar? |
Cevap: Nasıl Dinleyebilirim? Bir gün ego ve diğer telkinlerini diğer gün suçluluk ve diğer telkinleri dinleyebilrsin |
Cevap: nasıl dinlenmeli ttli3 Alıntı:
|
Cevap: Nasıl Dinleyebilirim? İki haftalık süreyi doldurduğunuza göre diğer telkinleri listenize ekleyebilirsiniz..Ego ve suçluluk telkinleri listenizde sabit kalsın..Bundan sonraki dönemde etki görebilirsiniz.. |
Cevap: Nasıl Dinleyebilirim? Merhaba , Sorumu sormadan önce tekrar olmasın diye inceledim umarim tekrar soru olmuyordur. 1 . si Telkinleri dinlerken sesi kısa biliyoruz ama tam kısık olmamalı anladığım kadarıyla ( yani cok derinden de olsa müzik mutlaka duyulmalı mı ? ) 2. Si gün içerisinde telkinleri dinlerken müzik / telkin kaynağından farkli odada / mesafede olunmasi bilinçaltı etkisini azaltır mı ? Cevabı heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum. Teşekkürler şimdiden. |
Cevap: Nasıl Dinleyebilirim? Müziği az da olsa duymalısınız. Onun dışında telkinleriniz çalarken farklı bir odaya gidebilirsiniz. Odaklanmadan dinlemeniz telkinlerin etkisini artıracaktır. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Nasıl Dinleyebilirim? Çok teşekkürler Zerynthia. Minik bir sorum daha olmuştu diğer bir sayfada ona da bakabilir misiniz? http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post784138 linkte idi. |
Cevap: Nasıl Dinleyebilirim? Merhaba... Tam 4 gündür aralıksız olarak forumu okuyorum. Aklımdaki tüm soruların cevabını buldum sayılır. Çok enteresan bir proje bu, öncelikle sizi tebrik ederim. Cevabını bulamadığım bir sorum var. Ben dün geceden beri ''Erken Uyanma'' ve ''Erteleme'' telkinlerini dinliyorum. Bu 2 telkini uyumadan önce dinlemeye başladım. Hala açık, aralıksız devam ediyorum. Başlangıç için önerdiğiniz telkinler olmaması, bu telkinlerin beni etkilemesinde herhangi bir sorun yaratır mı merak ediyorum. Problemli olduğum 2 konudaki telkini bulunca, direkt onlardan başladım ben de. Acaba bu şekilde uygulamak, beni amacıma ulaştırır mı? En kısa zamanda cevabınızı bekliyorum. Sevgiler. |
Cevap: Nasıl Dinleyebilirim? Merhabalar, Başlangıç telkinlerimiz ego ve suçluluk telkinleridir. Çabuk etki etmesinden dolayı ertelemeyi bırak ve erken uyanma telkinlerini de bu iki telkinle birlikte listenizde bulundurabilirsiniz. Ancak ego ve suçluluk telkinlerini dinlememezlik yapmayın. Telkinlerin nasıl dinlenilmesi gerektiği hakkında ayrıntılı bilgiler bu başlık altında ve rehber bölümünün tamamında mevcut. Okuyabilirsiniz. Özellikle günlük dinleme süreleri var. Günde maksimum 8-10 saat dinlenilmesini tavsiye ediyoruz. Aralıksız dinlerseniz bilinçaltınıza telkinleri işlemesi için vakit vermemeniz demektir. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Nasıl Dinleyebilirim? Merhaba Arkadaşlar. HayatımDeğişti.Com'un hayırlı ve güzel amaçlar uğruna hizmet etmesi çok hoşuma gitti emeğinize sağlık. Ben telkinlere başlamak istiyorum yalnız anlamadığım bir konu var. Şimdi ben listemi nasıl hazırlayacağım? Genel kullanım rehberini okudum ama pek anlayamadım. Bana yardım eder misiniz? Nasıl sıralıyacağım? Bu telkinleri hangi sırayla ve ne kadar sürelerde dinlemeliyim? Kendine güven, suçluluk duygusu,ego kuvvetlendirici, sosyallik arttırıcı, topluluk karşısında konuşma, erken uyanma, ertelemeyi bırak, koruma kalkanı ve ders çalışma. |
Cevap: Nasıl Dinleyebilirim? benim sorum telkin dinlerken başka müzik de dinlemek. sanırım bir yerde okudum ama tam da emin değilim. doğa versiyonu olan telkinleri dinlerken bir taraftan da yabancı müzik çalan radyo dinliyorum. bu sorun olur mu yada dinlenebilir mi? suyun sesini hafif olarak duyuyorum müzik dinlerken. eğer oluyorsa türkçe müzik de aynı şekilde olabilir mi? yani telkinle türkçe karışır mı? ya da bunu beyin nasıl ayırt ediyor. bunu şundan sordum. tv dinlerken mesala dizi izliyoruz ( ben daha denemdim ) ama bir atarftan telkin dinlenebilir deniyor. şimdi orada türkçe bir şey izliyoruz , bir taraftan telkin türkçe. beyin bunu nasıl ayırt ediyor. kafam biraz burda karıştı. |
Cevap: Nasıl Dinleyebilirim? aralıksız dinlemek zararlı diye duydum.ama ben sadece gece uyurken dinliyorum.sabaha kadar aralıksız.benim gibi sadece uyurken dinleyenler mutlaka vardır.bu durumda ne yapmalıyız? |
aralıksız denilen olay 24 saat aralıksız dinlemek. ben diğer konularda okudum. atakan bey yazmış bu gibi dinleyenlere. 20 saat bile dinlemeyi tavsiye etmiyor. ortalama günde dinleme süresi olarak 8-10 saat diye yazmış. kısaca herkes gibi siz de 8-10 saat dileyebilirisniz. bu aralıksız da olabilir bir günde toplam saat olarak da olabilir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:35 AM. |