Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Genel Kullanım Rehberi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/1931-genel-kullanim-rehberi.html)

heavenly 1 01-04-2012 01:55 AM

Cevap: Genel Kullanım Rehberi

ya ben 3 gündür düzenli bi şekide dinliyorum telkinleri.çok baş ağrısı yaptı.kısık sesle de dinliyorum ama. yani faydasını göreceğimi de düşünüyorum ama hep böyle baş ağrısı yaparsa dewam etmem zor olcak.ağrı gbi de degil kafam bi ton sanki ağırlıştı.

heavenly 1 01-04-2012 02:01 AM

ya ben kulaklıkla dinlemenın tavsiye edilmedgını bilmiyordm.hep kulaklıkla dinledim.ara da bi normal dnledm ama .etkisi olmadı mı yani şimdi.nasıl anlarım ki kulaklığımda gürültü önleyici olup olmadıgını.dinlemiyeym mi kulaklıkldan yani.

Mirilli 01-04-2012 01:56 PM

Alıntı:

heavenly 1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822295)
ya ben kulaklıkla dinlemenın tavsiye edilmedgını bilmiyordm.hep kulaklıkla dinledim.ara da bi normal dnledm ama .etkisi olmadı mı yani şimdi.nasıl anlarım ki kulaklığımda gürültü önleyici olup olmadıgını.dinlemiyeym mi kulaklıkldan yani.

Telkinleri dinlerken müziğe odaklanmayacaksın bu nedenle gürültü önleyici olmasın deniliyor..

Fakat ben 4 aydır kulaklıkla dinliyorum gayet de güzel sonuçlar aldım ;
Ben gece takıyorum. Tek kulaklıktan dinliyorum kulağımdan da düşmüyor ..
Gündüz dinlemelerinde hoparlör çok daha iyi...
Telkin dinlediğinin farkında olmayacaksın ki bilinçaltın kaydedebilsin

Sevgilerimizle

İnsan_ 01-04-2012 02:12 PM

Alıntı:

Mirilli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822298)
Telkinleri dinlerken müziğe odaklanmayacaksın bu nedenle gürültü önleyici olmasın deniliyor..

Fakat ben 4 aydır kulaklıkla dinliyorum gayet de güzel sonuçlar aldım ;
Ben gece takıyorum. Tek kulaklıktan dinliyorum kulağımdan da düşmüyor ..
Gündüz dinlemelerinde hoparlör çok daha iyi...
Telkin dinlediğinin farkında olmayacaksın ki bilinçaltın kaydedebilsin

Sevgilerimizle

Sende bizden oldun desene mirillimusic45

Mirilli 01-04-2012 02:22 PM

Alıntı:

İnsan_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822300)
Sende bizden oldun desene mirillimusic45

sevincli956k aynen İNSAN cım sizden oldum artıkın

İnsan_ 01-04-2012 02:23 PM

Alıntı:

Mirilli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822301)
sevincli956k aynen İNSAN cım sizden oldum artıkın

O zaman senide kaybettikderty

heavenly 1 02-04-2012 09:37 PM

teş ederim.anladım.yok müziğe odaklanmıyorum,gün içinde işleriin arasında sürekli açık.zaten burada okumuştum yorumlardan.müziğe odaklanılmamsı gerektgini,biliçaltımız algıyor oldugunu.zaten faydasını görmeye başladım yawaş yawaş :) teşekkürler

aritmetiks 15-04-2012 04:19 AM

merhaba ben bi yanlışlık mı yapıyorum

merhaba öncelikle sitenizi bulduğuma çok mutlu oldum şimdiden çok teşekkür ederim, ben epey bi incelikten sonra dediğiniz gibi suçluluk duygusu ve ego konularında yapılmış olan temel telkinleri indirdim büyük bir keyiflede dinliyorum fakat aklıma bir şey takıldı benim indirdiğim müzikler dalga ve kuş sesleri içeriyo oldukçada huzur verrici fakat siz ve birçok arkadaş bu her iki müziğinde çok ağır olduğundan bahsetmiş bir çok yerde hal böyle oluncada ben acaba yanlış bir şey mi indirdim diye düşünüyorum çünkü bana çok huzur verdi bu müzikler cevap alabilisem sevinirim acaba ben yanlış bir şeymi indirdim yoksa tamamen müzik zevklerinin farklılığnıdan mı ağır gelmiş olabilir diğer insanlara
teşekkürler

kutayhun 15-04-2012 09:01 AM

Cevap: merhaba ben bi yanlışlık mı yapıyorum

Alıntı:

aritmetiks Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822902)
merhaba öncelikle sitenizi bulduğuma çok mutlu oldum şimdiden çok teşekkür ederim, ben epey bi incelikten sonra dediğiniz gibi suçluluk duygusu ve ego konularında yapılmış olan temel telkinleri indirdim büyük bir keyiflede dinliyorum fakat aklıma bir şey takıldı benim indirdiğim müzikler dalga ve kuş sesleri içeriyo oldukçada huzur verrici fakat siz ve birçok arkadaş bu her iki müziğinde çok ağır olduğundan bahsetmiş bir çok yerde hal böyle oluncada ben acaba yanlış bir şey mi indirdim diye düşünüyorum çünkü bana çok huzur verdi bu müzikler cevap alabilisem sevinirim acaba ben yanlış bir şeymi indirdim yoksa tamamen müzik zevklerinin farklılığnıdan mı ağır gelmiş olabilir diğer insanlara
teşekkürler

yo doğru yapmışsın... ama sürekli dinle.. biri ki kere değil.. ciddiyim..

aritmetiks 15-04-2012 06:26 PM

tekrar merhaba ben yeniden aklıma takılan bir şeyi sormak istiyorum bazı üyelerin yorumlarında okuduğum kadarıyla müziğe odaklanmayın sesi kısık olsun başka şeylerle uğraşın falan yazıyor ben kulaklıla dinliyorum iki gündür nerdeyse aralıksız yani bir yandan ev işi yapıyorum yada markete gittiğim yürüyüşe çıktığımda ve uyurken sürekli kulağımda kuş sesleri vaar ve bu sesler büyük keyif veriyo hatta gündelik işlerimi yaparken bügün hiç sıkılmadım diyebilirim ben zaten tv izleyen biride olmadığım için iki gündür sürekli kulağım ego ve suçluluk duygusu telkinleri var acaba böyle dinlemek yanlışmı olur yani sürekli oses lere odaklanmak yerine başka bir yol mu denesem
teşekkürler şimdiden

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:01 PM.