![]() |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi çok ilgimi çekti.ücretsiz cdleri nasıl indirebilirimy789 |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi bişey sorcam doga versiyonunu dinlerken midem bulanmıyo öbür türleri dinlerken bulanıyo acaba onlar daha mı etkili? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
|
Cevap: Genel Kullanım Rehberi bu telkinleri sagopa kajmer şarkılarıyla birleştirsek harika olurdu.hem sadece sagopa değil sevilen sanatçıların müzikleriyle birleştirilirse de çok güzel olurdu. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhaba! ben de sürekli denememe rağmen cd leri indiremiyorum. size msn adresini yazsam gönderebilirmisiniz. ama nasıl ve nereden yazacağım onu da bilemiyorum :) |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Benim imzamda telkin linki mevcuttur. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi atakan bey bu mp3leri dinlerken aynı anda başka müzik dinlemekte bir sakınca olur mu ?? şimdiden tşkkrler =) |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhaba mebru telkinleri dinlerken, başka bir programla dilediğin müziği açıp dinleyebilirsin.. telkin müziğinin ses düzeyi, kulağının duyabileceği volümde olması yeterlidir. sevgiler actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi 5-6 sorunun bırden cevaplanması guzel olmus,yoksa baska konularda ben de sorcaktım bunları,soru kırlılıgınden kurtulmus olduk boylece :) sag olunnn |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi telkinlerin içeriğini nerden bulabilirz? yani metin olarak ne yazdığını.ayrıca böyle güzel bir site için size minnettarım,bunu söylemeden gecemem.sevgilerle. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:53 PM. |