![]() |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) Alıntı:
|
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) Eklenen youtube videoları yasak yüzünden izlenemiyor.. sadanim İzleyebilmek için yeni program yüklemenize gerek yok arkadaşlar. Forumu arattım, bu konuda paylaşım göremedim ama daha önce paylaşıldıysa ve gözümden kaçıyorsa şimdiden özür diliyorum. www.vtunnel.com sitesine girin ve karşınıza çıkan kutuya www.youtube yazın ve begin browser a tıklayın.. iyi gezinmeler.. (Doğrusu bu başlığı çok sevdim.. :)) |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) OKYANUS önümde ağır bir kapı Ardında Okyanus var Ben zaten Suda doğmuşum Kapıyı açmam gerek İşte o an biri geliyor Tutuyor kulağımdan Gözü Anahtar deliğinde Bak diyor sadece burdan Bırak diyorum o küçücük resmi Yetmez bize bu küçük esinti Nerde törpülendin böyle Olmaz diyor tutup ayak bileğimi Şimdi önümde ağır bir kapı Ardında okyanus var Bir de bileğimden biri çekiyor Benimse kapıyı açmam gerek Bak diyorum koca dünyaya Burdan derhal çıkmak gerek Bari çekme bileğimden Benim her şeyi görüp öğrenmem gerek Bir ileri bir geri Her adım bu kapının ardı demek Sonunda boğulmak olsa da Senim o sularda yüzmem gerek Anahtar deliğinden görünen Bu küçücük manzara Sana yetiyorsa yetsin Benim o sularda yüzmem gerek Yüzmem gerek Şimdi önümde ağır bir kapı Ardında okyanus var Bir de bileğimden biri çekiyor Benimse kapıyı açmam gerek Bırak diyorum o küçücük resmi Yetmez bize bu küçük esinti Nerde törpülendin böyle Olmaz diyor tutup ayak bileğimi şebnem ferah |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) Yara beni, yara beni Aşkın oku yara beni Bıraksınlar, yara beni Atsın yardan yara beni Yaram yarimdir Yarim yaramdır Azığım zehir Bineğim gamdır Yaram yarimdir Yarim yaramdır Azığım zehir Bineğim gamdır Yaram yarimdir Yarim yaramdır Yaraydın gönül yaraydın Her yer karanlık, yar aydın Hem ilaçtın hem yaraydın Sırrımı deşip yaraydın Yaraydın gönül yaraydın |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) EkLeyenler için teşekkürler super |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) Sezen Aksu Şarkı Söylemek Lazım Hayat zorlaşınca Çıkmaz sokaklarda soluksuz kalınca Azalınca manadan Seyyar sevdalarda parçalanınca Dil yetmeyince Göz görmeyince gönül hissetmeyince Kırılınca camdan kalp Dönüp yalnızlığa kilitlenince O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz O zaman şarkı söylemeli çığlık çığlığa O zaman yüreğin yükü hafifler belki biraz O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz Hay la la la la ley, hay la la la la ley Hay la la la la ley, la lay la la ley Hay la la la la ley, hay la la la la ley Hay la la la la ley, la lay la la ley Dert bitmeyince Bildiğin çektiğine yetmeyince Düşmanın da kendini yakalayınca Bi daha kin gütmeyince Dil yetmeyince Göz görmeyince gönül hissetmeyince Kırılınca camdan kalp Dönüp yalnızlığa kilitlenince O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz O zaman şarkı söylemeli çığlık çığlığa O zaman yüreğin yükü hafifler belki biraz O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz Hay la la la la ley, hay la la la la ley Hay la la la la ley, la lay la la ley Hay la la la la ley, hay la la la la ley Hay la la la la ley, la lay la la ley Hay la la la la ley, hay la la la la ley Hay la la la la ley, la lay la la ley Hay la la la la ley, hay la la la la ley Hay la la la la ley, la lay la la ley Hay la la la la ley, hay la la la la ley Hay la la la la ley, hay la la la la ley |
Daha önceden eklediğimiz video you tube videosu silinmişti bu nedenle tekrar ekliyorum... Carpenters Top of the world Carpenters - Top Of The World on Yahoo! Video |
candan ercetinin cani sagolsun parcasi ve leman samin yillar parcasi muhtesem music45 |
Al Bano - Romina Power felicita Al Bano - Romina Power felicita videosu izle | Ensonhaber.com guitarguitarart56art56 |
ewwet bu forumu buldugum için çok şanslıyım bütün içimdeki güzellikleri paylaşıyorum herkese selam |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:09 AM. |