![]() |
mutluluk veren şarkılar =)) Hoşgörü (ışın Karaca) Kalbim sanki kavgalar, Aşklarla yoruldu, Bir öfke ve bir isyan, Bir hırstır gidiyordu Yabancıydım kendime, Sevgi bedenimde Yalnızlığı örüyordu Bir hasret acısında Bir an kendimi gördüm Bakışım bencil gibi Oysa insancıl özüm Bin umut çiçek açtı Sanki gözlerimde Yarınlara dostça güldüm Artık bir başka duygular Bir başka dünya insanlar gerçek yolunda Hoşgörüyle mutluluk var yanımda Duygular yüreğimde Yıllarca boğuştu Artık o deli nehir Denizlerde duruldu Geçip gitti fırtınam Rüzgar meltem oldu, Yağmur oldu, güneş oldu ... [youtube=425,350]oCCofOdr9wQ[/youtube] |
mutluluk veren şarkılar =)) Hadi Beni Güldür Biraz - Ogün Sanlısoy Aynaya sordular gzel miyim diye Dedi bırak yüzünü bak şu gözlere Eğer parıltı varsa, yüreğin çarpıyorsa Bu dünyada senden güzel mi var Bu dünyada herşey güzel bir bak Keyfin kalmadıysa susar bu şarkılar Giyinip boyansanda renkler solar Sebebin kalmadıysa var olmak ızdırapsa Yüzünde maskeyle geçer yıllar Hadi beni güldür biraz Hadi beni güldür biraz Daha yolumuz var daha çocuğuz inan Hadi beni güldür biraz Hadi beni güldür biraz Daha yolumuz var sonuna kadar dayan Aynayı kırdılar güzel göstermiyor diye Bölündü parçalar çoğaldılar Parıltı kalmadıysa, yüreğin çarpmıyorsa Dünyadan ala cehennem mi var Dünyada hala cehennem mi var Hayat toz pembe olur sen istersen Ne ekersen biçersin bu gizemli bağdan Bir yanın karanlık bir yanın aydınlık Işık bir yerdense şüphen mi var [youtube=425,350]QhVkAf8jkds[/youtube] [youtube=425,350]xOKakDFavG4[/youtube] |
mutluluk veren şarkılar =)) bizim koy vardi ya uzaklarda ben gittim bir soru vardi ya, cevapsiz akillarda ben bildim. dunya cizgi cizgi degilmis, oyle degilmis, ben gordum. ermis deme, degilim. gezgin deme, degilim. ben ozgurum, sadece ozgurum. benim hem yollarim, hem sozlerim hem de konusan gozlerim var: hurum! ozel oldugundan degil, cekip gittigimden degil, dedim ya: ben ozgurum! blissy |
mutluluk veren şarkılar =)) Canı Sağolsun - Candan Erçetin Gelenin de gidenin de dönmeyenin de Ah canı sağolsun Bu dünyaya sevmeye geldim Eşi dostu görmeye geldim Mutlu oldum dertli oldum Aşk uğruna sarhoş oldum Hancı oldum yolcu oldum Meşk uğruna sırdaş oldum Güçlü oldum suçlu oldum Dost uğruna yoldaş oldum Hem soruldum hem sürüldüm ben Ama hepinizin canı sağolsun Soranın da bilenin de öğrenenin de Ah canı sağolsun Alanın da verenin de isteyenin de Ah canı sağolsun |
mutluluk veren şarkılar =)) mesela bu şarkıyı olumsuz duygularımıza söyleyelim... 8977 smiliyface karar verdim unutmaya bu duyguları.. 44 Karar Verdim-Nilüfer Karar verdim unutmaya Karar verdim ayrılmaya Çekip gitsen buradan Gitsem çok uzaklara Çocuk gibi mutlu olsam Karar verdim unutmaya seni Karar verdim ayrılmaya Daha önce hiç kimse Hayatımda hiç kimse Senin kadar incitmedi böyle Bir dargın bir barışık Aklım hep karmakarışık Yeter yeter üzme beni Acılarımı birer birer yakıp gideceğim Yine tam aşkın ortasından dalıp geçeceğim Geceleri günleri sayıp, kendi derdine yanıp Sen ağlarken ben güleceğim... [youtube=425,350] 5dAFHuJscqE[/youtube] |
mutluluk veren şarkılar =)) aaaa ne güzel oldu music45 teşekkür ederim alk78 |
mutluluk veren şarkılar =)) Gerçekten olması gereken bir konu açmışsın.Doğru müzikleri dinlemek önemli.Bu bölümde içerikleri ile paylaşabiliriz. hismiley [youtube=425,350]Vm4hAj6oxs0[/youtube] Buda Kenan Doğulu Eurovision Videosu.Daha çok kişi izlerse daha üst siralara çıkacaktır. blissy |
mutluluk veren şarkılar =)) Hey Yıllar(Leman Sam) Yine gece ve ben başbaşayım anılarla Beyaz bir kuş öyle canlı yine düşlerimde Hey yıllar yenilmedim size Umutlarım yine aynı Sessizlik geceyi sarsada Her gün bir yarın var ya Hey yıllar yenilmedim size Rüyalarım yine aynı Bir tutku yaşıyorum yine Aynı telaş içimde Bilmez kimse nasıl geldi geçti yalnızlıklar Kolaymıydı silip atmak sanki korkuları Hey yıllar yenilmedim size Benim için bahar aynı Aynı o ılık rüzgar yine Esiyor ellerimde Hey yıllar yenilmedim size Hatalarım bile aynı Hep aynı sevgiye hasretim Duygularım hep aynı Bilmez kimse nasıl zordu gülmek zaman zaman Uçup gitti hayat yavaş yavaş avuçlarımdan Hey yıllar yenilmedim size Benim için bahar aynı Aynı o ılık rüzgar yine Esiyor ellerimde Hey yıllar yenilmedim size Hatalarım bile aynı Hep aynı sevgiye hasretim Duygularım hep aynı 956k [youtube=425,350]zOVl5nntFfI[/youtube] |
mutluluk veren şarkılar =)) ya arkadaşlar.Eurovision şarkısını ilk defa şimdi dinledim de. Üzülerek söylüyorum ama pek şansımız yokmuş gibi görünmüyo mu? agl34 |
mutluluk veren şarkılar =)) Çok orjinal olduğu söylenemez ama ben beğendim.. Shake it up şekerim uy897 skan67 siirokul |
mutluluk veren şarkılar =)) shake it up ı malesef begenmedim,çuvallıycaz bence..bu aralar bana mutluluk veren şarkı Zekai Tunca nın 'gülü susuz seni aşksız bırakmam'' ....oooooofff ne biçim şarkı bu ya içmeden sarhoş oluyo bünye...Lerzaaaan sana hediye etçektim bu parçayı nası yapcaamı bilemedim,bu tarafa geçmedi. bi türlü .paramparça oldum burda yaaaaa...... music45 [youtube=425,350]rTH03eEH60w[/youtube] |
mutluluk veren şarkılar =)) Incindim, incitildim derinden Terkettim kendimi Tesadüfen karsilastim içimde Kendimle yeniden Bir minicik kiz çocugu bak Duruyor orada hâlâ Anlatamam gördüklerimi O neseli çocuga Artik beni asla yaralayamaz Hayat eger istemezsem Yilar beni kolay yakalayamaz Ben durup beklemezsem Siz yine de incelikli davranin Benim kadar degilse de Ben bu yüzden, incelikler yüzünden Belki daha çok üzüldüm |
mutluluk veren şarkılar =)) ya ne güzel şarkıdır o etterna... ama ben hüzünleniyorum o şarkıda 44 |
mutluluk veren şarkılar =)) nilüferden müthiş bir şarkı buda benden smiliyface [youtube=425,350]yReQRaXs1_c[/youtube] |
mutluluk veren şarkılar =)) hakikat bu şarkılar adamı aşık ve devamında maşuk edebilir...ahhh Lerzancım nerdesin sabahtan beri sen olmayınca herkes biraz formal olmaya mı başlıyo dogrusu ne?? sen insanların en derinindekini çekip akmayı iyi biliyosun...anneciğine de hürmetler,ne tatlıdır o da kimbilir.. [color=pink]something calling from deep inside me a voice ı knew but ı could not hear for so long ı have tried to hide me couldnt see that you were so near YOU KNOW ME YOU SHOW ME everything that ı really am and you save me you gave me strenght enough to say here ı am ready for your love ı will never run away ı have made my connection seen my reflection in you so here ı am[/color |
mutluluk veren şarkılar =)) şarkılar çok güzel ekleyenlere teşekkür art56art56 |
mutluluk veren şarkılar =)) teşekkür ederim kendi adıma... ama çıkmamış şarkı galiba.. actionsmile |
mutluluk veren şarkılar =)) Alıntı:
|
mutluluk veren şarkılar =)) yokmuş sorun pardon dusun |
mutluluk veren şarkılar =)) [youtube=425,350]zYqjJZUKdS0[/youtube] |
|
mutluluk veren şarkılar =)) ben ışın karacanın şarkısını söyle yorumladım bi deli deniz idim simdi bir rüzgar oldum bir fırtınaydım eskiden simdi bir meltem oldum degistim simdi ben zararlıydım kendime bir kücük umut vardı ben kendimi dogurdum bir kücük kız vardı gördüm, artık bana gülüyordu dönmüstüm sırtımı kendime hicbirsey görmüyordum hep askı arıyordum simdi kendim ask oldum |
mutluluk veren şarkılar =)) kara üzüm habbesi le le le le canım uy897 gönlüm sevmez herkezi le le le le hanım wave olursa o kız olsun le le le le canım esmersen hovardasın teeey teeeey uy897 |
mutluluk veren şarkılar =)) khkh56 |
mutluluk veren şarkılar =)) noluyoruz kızlar hayırdır :)))) |
mutluluk veren şarkılar =)) Gaza getirici bi şarkı Şebnem'den music45 Önümde ağır bir kapı Ardında okyanus var Ben zaten suda doğmuşum Kapıyı açmam gerek İşte o an biri geliyor Tutuyor kulağımdan Gözü anahtar deliğinde Bak diyor sadece buradan Bırak diyorum o küçücük resmi Yetmez bize bu küçük esinti Nerde törpülendin böyle Olmaz diyor tutup ayak bileğimi Şimdi önümde ağır bir kapı Ardında okyanus var Bir de bileğimden biri çekiyor Benimse kapıyı açmam gerek Bak diyorum koca dünyaya Buradan derhal çıkmak gerek Bari çekme bileğimden Benim her şeyi görüp öğrenmem gerek 789569 Bir ileri bir geri Her adım bu kapının ardı demek Sonunda boğulmak olsa da Benim o sularda yüzmem gerek Anahtar deliğinden görünen Bu küçücük manzara Sana yetiyorsa yetsin Benim o sularda yüzmem gerek Yüzmem gerek f678h |
Kara üzüm habbesini unutmak olur mu hiç u859 y789 [youtube=425,350]Ps3miGPnRCY[/youtube] [youtube=425,350]QU5Ww3-Rq2s[/youtube] |
mutluluk veren şarkılar =)) gerçekten çok hoş bir bölüm olmuş mügeee actionsmile ab-ı nafi ... kelime anlamı olarak faydalı, şifalı su manasını taşiyor... müzik ruhun gıdası olduğuna göre.. şifa olsun herkese.. art56art56 Ceza Ab-ı Nafi (Mercan Dede) Önceden ben tektim öncesinde bir melektim Hep önümde bir şua ve nurdu var olan bebektim Her tarafta tarlalar var hep çiçekli ben de ektim Artık suları beklemek gerekti benim için Düşman edinip düşman olmamak gerekti bunun için Ben köstebektim yoktum ortalarda yurdum yerdi Ve saklanırdım en derinde katlanırdım herbi derde Ve herbi çileye, yeryüzündeyim güneş de benle Kamaştı gözlerim bu bedenim hep savaştı Gölgemin arkasında görkemim kaldı Ben bi kuştum artık, güneşle arama perde Geceyle aramız iyiydi bence Kanatlarımdı rüzgar bu gönlümdeyse aşk var Akılsa donmuş Bir yunustum buz tutan denizlerin dibinde suskun Oltalar ve ağlar birer mayın gibi Bir çığlık duydum sanki yapmayın demiş gibi deniz de ağlar Ben bir okyanustum şimdi yağmur oldum orman oldum Bir kuş oldum akrep oldum oğlak oldum yaprak oldum insan oldum Ben de yandım, ben de ağladım bi boşluktaydım Ve ben de toprak oldum [youtube=425,350]dEypmHN_Vwg[/youtube] [youtube=425,350]1rtvVZKevQs[/youtube] ve nar-ı şems buda güneş ateşi super |
mutluluk veren şarkılar =)) Sezen Aksu olmadan şarkı bülümü olmaz diye düşünüyorum.. y789 [youtube=425,350]Hayba1efNkY[/youtube] Gamze gamze bir gülüver şimdi Beni göğsüne alıver şimdi Mevsimi geldi susadım aşka Benimle bir bütün oluver şimdi İkinci bahar yaşıyor ömrüm Gel benim yarim oluver şimdi Seni gül gibi öpe koklaya Gözümden, dilimden, sakınır saklar ..... Bugünki aklımla severim şimdi Şiirler, şarkılar söyleyerek Mehtabı birlikte seyrederek Benimle bir rüya kuruver şimdi Aahhh.... İkinci bahar yaşıyor ömrüm Gel benim yarim oluver şimdi Seni gül gibi öpe koklaya Gözümden, dilimden, sakınır saklar Bugünki aklımla severim şimdi ...... [youtube=425,350]JvCl6__3YYQ[/youtube] Kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer Her gece Yalnızlık sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa Koynuna Olur olmaz yere ıslanıyorsa kirpiklerin artık Herşeye Anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan Kalbini bir mektup gibi buruşturulup fırlatılmış Kendini kimsesiz ve erken unutulmuş hissediyorsan İçindeki çocuğa sarıl, sana insanı anlatır Eller günahkar Diller günahkar Bir çağ yangını bu bütün Dünya günahkar Masum değiliz hiç birimiz |
mutluluk veren şarkılar =)) önceden heralde Şebnem Ferah'ın "günaydın sevgilim ne güzel bir gün değil mi" diye bi şarkısı vardı.sözleri şimdi tam hatırlamıyorum şimdi ama beni baya mutlu ediyodu. bi de hayalet avcılarının film müziğide sölerinin çoğunu anlamasamda mutlu ediyor beni nedense |
mutluluk veren şarkılar =)) görsel ziyafet .. muhteşem tınılar.. [youtube=425,350]Tj1z29uxmhY[/youtube] [youtube=425,350]Wg9RMpzSYCM[/youtube] [youtube=425,350]Rrg0nhWnb9Q[/youtube] |
mutluluk veren şarkılar =)) ilhan irem [youtube=425,350]d7KT-I1S3yE[/youtube] sibel can [youtube=425,350]gRLjZztBMsg[/youtube] sibel can orhan gencebay [youtube=425,350]HMuaF0NJcKM[/youtube] |
mutluluk veren şarkılar =)) Ben bunu nasıl unuttum ben bu şarkıyı dinleyince coşuyorum 96 mazoistmiyim neyim siirokul Gün ağarırken, tek başıma oturmuşsam Henüz daha gözlerimi bir an bile yummamışsam Sen yoksan yine, bense yorgun ve yalnızsam Hele bir de, bir de canım hasretine kapılmışsam Ve gözümde tütüyorsan buram buram İşte o an bir fırtına kopar Sanki o an yer yerinden oynar Hoyrat bir rüzgar eserken, Sallanan gemi misali Sallanır durur içimde dünya Son ışıkları sönüyorsa sokakların Yeni bir gün giriyorsa penceremden yavaş yavaş Sen yoksan yine, bense suskun ve bitkinsem Hele bir de bir kadehin gölgesine sığınmışsam Ve yılların hesabını şaşırmışsam İşte o an bir fırtına kopar Sanki o an yer yerinden oynar Külrengi bir akşam vakti Kaybolan renkler gibi Kaybolur gider gözümde dünya İşte o an bir fırtına kopar Sanki o an yer yerinden oynar Bir koca çınar dalından Savrulan yaprak misali Savrulur gider güzelim dünya Melih Kibar'ı rahmetle anıyorum. Ve tabi Çiğdem Talu'yu da. |
mutluluk veren şarkılar =)) Ve Onur Mete'den dinliyceksiniz guitar |
mutluluk veren şarkılar =)) The beatler- ob -la- di ob-la-da ... Desmond has a barrow in the market place... Molly is the singer in a band... Desmond says to Molly "girl I like your face" And Molly says this as she takes him by the hand... Obladi oblada life goes on brahhh... Lala how the life goes on... Obladi Oblada life goes on brahhh... Lala how the life goes on. Desmond takes a trolley to the jewelry store... Buys a twenty carat golden ring... (Golden ring) Takes it back to Molly waiting at the door... And as he gives it to her she begins to sing... (Sing) Obladi oblada life goes on brahhh... Lala how the life goes on... Obladi Oblada life goes on brahhh... Lala how the life goes on. In a couple of years they have built a home sweet home, With a couple of kids running in the yard, Of Desmond and Molly Jones... (Ha ha ha ha ha) Happy ever after in the market place... Desmond lets the children lend a hand... Molly stays at home and does her pretty face... And in the evening she still sings it with the band... Obladi oblada life goes on brahhh... Lala how the life goes on... Obladi Oblada life goes on brahhh... Lala how the life goes on. In a couple of years they have built a home sweet home, With a couple of kids running in the yard, Of Desmond and Molly Jones... (Ha ha ha ha ha) Happy ever after in the market place... Molly lets the children lend a hand... Desmond stays at home and does his pretty face... And in the evening she's a singer with the band... (Yeah), Obladi oblada life goes on brahhh... Lala how the life goes on... (Yeah), Obladi Oblada life goes on brahhh... Lala how the life goes on. And if you want some fun...take Ob-la-di-bla-da |
mutluluk veren şarkılar =)) Telli Turna(Yeni Türkü) Telli telli telli şu telli turna Sanma ki yaralı uçmaz bir daha Takılmış kanadı göçmen buluta Anlatır eski beni şimdiki bana Sakın çıkma patika yollara cilgin897 O dağlara kırlara o karlı ovaya Yenik düşüyor herşey zamana Biz büyüdük ve kirlendi dünya Telli telli telli şu telli turna Sanma ki yaralı uçmaz bir daha Takılmış kanadı göçmen buluta Döner gelir birgün konar yurduna Telli telli telli şu telli turna Ne kalmış buralı göklerden başka Ne kalır yarına bizden sonraya Herşey binip gitmiş uçurtmalara music45 Söz: Murathan Mungan Müzik: Manos Loizos Albüm: Akdeniz Akdeniz |
mutluluk veren şarkılar =)) Eurovision Turkey- 1995 / Arzu Ece - Sev [youtube=425,350]j4zk3_IB3p8[/youtube] |
mutluluk veren şarkılar =)) One More Cup Of Coffee - Sertab Erener You breath is sweet You eyes are like two jewels in the sky You back is straight, your hair is smooth But ı don't sense affection No gratitude or love Your loyalt is not to me But to the stars above One more cup of coffee for the road One more cup of coffee'fore I go To the valley below You daddy he's an outlaw And a wanderer by trade He'll teach you how to pick and choose And how to throw the blade He voice it trembles as he calls out For another plate of food You sister sees the future Like your mama and yourself You've never learned to read or write There's no books upon your shelf And your pleasure knows no limits Your voice is like a meadowlark But your heart is like an ocean Mysterious and dark fbsmile |
mutluluk veren şarkılar =)) çok şeker bi şarkı.. bence tam da insana mutluluk veren şarkılardan.. smiliyface üzülme Herkesin hayatla bir kavgası var Barışmıyor bir türlü yıldızları Hayaller güney gerçekler kuzeye doğru Dünyayı hep bulutlu gördün mü sen? Denizleri her zaman dalgalı Yağmuru sonsuz güneşi yalancı mı bildin sen? Kabullenmek lazım olur demek lazım Ağlamayı öğrenmek hayatı sevmek lazım Üzülme yarına kadar dinecek,bu rüzgar da bitecek Sonunda eskiyen sen olma Hep mutluluk bekliyor olabilirsin Karanlıktan korku duyabilirsin Gece olmasaydı gündüzü sevebilir miydin? yalın |
mutluluk veren şarkılar =)) sitenin bu gün tüm güzel şarkıları senden lerzan ... alk78 Buena Vista Social Club - Chan Chan da çok güzeldi .. kulagımızın pası silindi.. sağol smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:55 AM. |