![]() |
mutluluk veren şarkılar =)) [/quote] ve tum korkusuzlar icin caliyor diicey top of the world gelmis gecmis bu en kadife ses oturtur dinleyeni dunyanin ta tepesine.. hepinizin orada oldugunu hissettigim icin tebrik ediyorum duygularinizi hapsetmeyip paylastiginiz icin..dunya gercekten ufak ve beden gercekten dar ama napalim idare etmeli hayatimizdegistinin derinligi ve sonsuzlugunda.. [youtube=425,350]mq5pLi0huhw[/youtube] [/quote] Bende çok beğendim bu şarkıyı gerçekten güzel bir paylaşım oldu teşekkürler... hismiley |
mutluluk veren şarkılar =)) Sertab Erener Kendime Yeni Bir Ben Lazım Bu sene iyi geçmedi söylemem lazım Kader beni seçmedi ama görmemem lazım Belki birden bire yeniden başlamam gerek Eskiden taptığımı bugün taşlamam gerek Yeni bir aşk yeni bir iş Yine gülecek bir neden lazım Yeni bir haber yeni bir kader Bunlar için bana şans lazım Yeni bir duruş yeni dokunuş Tek tek keşfetmem lazım Yeni bir hayat gerisi bayat Kendime yeni bir ben lazım Günler güzel geçmedi unutmam lazım Asıp yüzümü kalmışım azcık kırtmam lazım Hep içime atmışım anlatmam gerek Hepsini bir kazana atıp toptan kaynatmam gerek. uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 |
mutluluk veren şarkılar =)) Sıcacık,güneşli bir bahar ikindisinde bu şarkı benden hepinize ;içinizi ısıtsın diye... 956k Sevgiler ey hayatı değişenlere!!! fbsmile [youtube=425,350]Z-DVi0ugelc[/youtube] |
mutluluk veren şarkılar =)) Hayal Adası/Kayahan Seninle çok uzaklarda ıssız bir adada olsak başbaşa kalsak diyorum Sabahları balık tutup akşama mumları yaksak seni bir öpsem diyorum Güneş doğarken uyusak akşam olunca uyansak biraz yaşasak diyorum Dolaşsak aylak aylak leylek gibi lak lak lak lak biraz konuşsak diyorum Duymayan kalmasın şehirde bilenler herkese anlatsın Tulumba tatlısı padişahın kızı seni seviyorum Herkes sokaklara dökülsün alkışlayın güzel prensesi Okyanus incisi dünya birincisi seni seviyorum Hiç canım istemiyor bugün biraz ara versem işe gitmesem diyorum Dolaşsak aylak aylak leylek gibi lak lak lak lak biraz konuşsak diyorum Duymayan kalmasın şehirde bilenler herkese anlatsın Tulumba tatlısı padişahın kızı seni seviyorum Okyanus incisi dünya birincisi seni seviyorum 956k s456 |
mutluluk veren şarkılar =)) Limon ağacı...Bu da güzeldi 44 Uff coştum bende!! wave |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) She/Elvis Costello [youtube=425,350]Xg4O7AtCBSs[/youtube] |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) Somewhere Over The Rainbow - Israel Kamakawiwo'ole nin yorumuyla... [youtube=425,350]2A2Jt4WOxN8[/youtube] |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) [youtube=425,350]zGB4c1gO-PQ[/youtube] 956k sevincli |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) [youtube=425,350]uhkSwrw3Uks[/youtube] blissy |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) [youtube=425,350]5edi-JyhVJg[/youtube] süper bişey guitar |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) [youtube=425,350]rBuTPweCvQ4[/youtube] Bişey değil. Bu şarkı da benden sana. Hayallerimizin gerçekleşmesi dileğiyle thumbsanim |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) [youtube=425,350]TBBPvfRrgmY[/youtube] bunu çok seviyorum ben super |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) veeee........ [youtube=425,350]YYtT3TujD7o[/youtube] rt67 |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) OOOOoooooooooooooo gece güzel kapanmış sabah sabah iyi geldi bu, Etterna ellerine sağlık. |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) yrl78 Bu şarkının sözlerini dinlediğimde 2 yıllık ağır bi dönemi kapatıp yeni ve umut dolu bi sayfa açmıştım kendime.dönüm noktasıdır yani....önemli ve özel bir yeri vardır hayatımda. 96 96 96 96 96 Sizin alınız al inandım Morunuz mor inandım Tanrınız büyük amenna Şiiriniz adamakıllı şiir Dumanı da caba Dumanı da caba Dumanı da caba Dumanı da caba Bütün ağaçlarla uyuşmuşum Kalabalık ha olmuş ha olmamış Sokaklarda yitirmiş cebimde bulmuşum Ama sokaklar şöyleymiş Sokaklar şöyleymiş Ağaçlar böyleymiş Sokaklar şöyleymiş Ağaçlar böyleymiş Ama sizin adınız ne Benim dengemi bozmayınız Ama sizin adınız ne Benim dengemi bozmayınız Sokaklar şöyleymiş Ağaçlar böyleymiş Sokaklar şöyleymiş Ağaçlar böyleymiş Aşkım da değişebilir gerçeklerim de Pırıl pırıl dalgalı bir denize karşı Yan gelmişim diz boyu sulara Hepinize iyi niyetle gülümsüyorum Hiçbirinizle döğüşemem Siz ne derseniz deyiniz Benim bir gizli bildiğim var Sizin alınız al inandım Morunuz mor inandım Ben tam kendime göre Ben tam dünyaya göre Ama sizin adınız ne Benim dengemi bozmayınız Sokaklar şöyleymiş Ağaçlar böyleymiş... |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) [youtube=425,350]Ur9rOj0I40s[/youtube] Craig David - Walking Away sung66 |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) [youtube=425,350]2hncCugPwyk[/youtube] bayılıyorum bu şarkıyaaa sevincli sevincliBlero feat. Memli - Kthehu ti |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) [youtube=425,350]0YCXJcoCBGI[/youtube] Craig David - Walking Away (US Version) e buda güzel şarkı zannımca... utananadam |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) Counting Crows - They paved paradise Çok güzel ve mutluluk veren bir şarkı, tavsiye ederim... |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) Aly & A.J. lyrics, No One lyrics I am moving through the crowd Trying to find myself Feel like a guitar that's never played Will someone strum away? (Chorus) And I ask myself Who do I wanna be? Do I wanna throw away the key? and invent a whole new me and I tell myself No One, No One Don't wanna be No One But me.. You are moving through the crowd Trying to find yourself Feel like a guitar left on a shelf Will someone take you down? (Chorus) And you ask yourself Who do I wanna be? Do I wanna throw away the key? and invent a whole new me Gotta tell yourself No One, No One Don't wanna be No One But me.. Your life lays out on the shadows of the wall You turn the light on to release it all You wonder what's it's like to not feel worthless So open all the blinds and turn the curtains No One, No One Don't wanna be No One But me.. When you're moving through the crowd... Dİnlenmesini tavsiye ederim. www.songtaste.com/song/7201/ adresinden dinleyebilisiniz. Ayrıca şu sıralar pek çoğunuzun duymuş olduğunu düşündüğüm rock'n coke reklam müziği olan franz ferdinand'IN şarkısı çok eğlenceli gücünüze güç katacak melodilere sahip. --take me out ---- so if you're lonely you know i'm here waiting for you i'm just a cross-hair i'm just a shot away from you and if you leave here you leave me broken shattered i lie i'm just a cross-hair i'm just a shot then we can die i know i won't be leaving here with you i say don't you know you say you don't know i say... take me out i say you don't show don't move time is slow i say... take me out i say you don't know you say you don't go i say... take me out if i move, this could die if eyes move this can die i want you... to take me out i know i won't be leaving here (with you) i know i won't be leaving here (with you) i know i won't be leaving here (with you) i know i won't be leaving here with you i say, don't you know you say you don't know i say... take me out if i wait this could die if i wane this could die i want you to take me out if i move, this could die if eyes move this can die come on... take me out i know i won't be leaving here (with you) i know i won't be leaving here (with you) i know i won't be leaving here (with you) i know i won't be leaving here with you http://www.aiting.com/musicdata/play/61959.html |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) [youtube=425,350]4htH2fde2lw[/youtube] gulensmiley son zamanlarda kulagıma işledi resmen :D |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) ınsallah becerıyorumdur emelcım , ekte sarkısını dınleyecegınız arkadas ıtalyada cok meshur vasco rossi benım bunaldıgım anlarda ozellıkle gıtar soloları ıyı oluyor basbas acarak dınledıgım bırı, sızlerle paylasayım ıstedım, sozlerı guzel ıtalyanca odası hareketlense de ben de cevırı yapsam yok mu kımse yahu [youtube=425,350]pQxrIlaMvyU&mode=related&search=[/youtube] |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) harikasın tresorum vallaha tebrikler youtube eklentilerini yapabilenler arasına katıldıgın için çok menunum sevincli bende ilk zamanlar baya zorlandım.ama alışıyor insan be canım arkadaşım 44 italyanca odasına gelince vallaha kendi adıma konusayım.ben englısh den gecemediğim için okulu bırakmış delinin tekiyim. nerde kaldı italyanca odasını senlendiricem. hismiley bakalım elbet bir italyan sevdalı çıkar gulensmiley |
Ynt: mutluluk veren şarkılar sevgili modetorum 25 emele sevgılı modetorum emelcım sabrına sana bu sarkıyı armagan ederek tesekkur edıyorum .. hismiley bır de resım nasıl eklenıyor onu da ogretsen dıyorum 88a [youtube=425,350]Rz9Rlto9iOY[/youtube] |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) sevincli çok teşekkür ederim.ve hemen özeline dönerim gulensmiley hismiley |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) [youtube=425,350]ufEKyYy2iEw&mode=related&search=[/youtube] Bayılıyorum bu Chillout tarzına >:( acaıp dınlendıro hpm2 |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) [youtube=425,350]rKu-e6BxUag[/youtube] Romeo x Juliet bende buna sevincli sevincli |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) evet süpermiş k8908 blissy blissy blissy blissy 8977 |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) Bak bu benım spor müziğim cok oynak smil56 [youtube=425,350]MXtRTCLIkhM[/youtube] actionsmile Haydi bakalımmmmmmmmmmmmmm 956k 956k 956k s456 s456 gulensmiley gulensmiley |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) derty derty derty iyimiş bea bak ben [youtube=425,350]VOcPpDMmdi8[/youtube] tam oynamalık baska bir sey buldum ne dediğini tam olarak anlamasam da güzel oynanıyor f678h |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) uy897 ankara havası gıbı |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) Alıntı:
|
mutluluk veren şarkılar ve danslar herkese ıyı geceler.. ankara havası yok burda ama buranın yerel havalarından sıze bır tarantella calabrese yollım dedım, bunlar da bu sekıl gobek atıyo, bız daha ıyıyız bence, nerde turkun gobek havası nerde super [youtube=425,350]1Df-8FTFKeo[/youtube] |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) aa cok guzelmıs hpm1 |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) ben umut dolu bir şarkının sözlerini yazmak istiyorum buraya müsadenizle... en dibe vurduğumu hissettiğim an dinlerim ben bu şarkıyı: Benim Hala Umudum Var - Mazhar Alanson Benim hala umudum var isyan etsem de istedigim kadar Inad etsem bile birakmazlar sahibim var Benim hala umudum var seviyorlar bazen soruyorlar Hayran hayran seyret ister katil ister vazgeç Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin olur biter Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin geçer giderboyun Büküp önünde aglasam sessizce su garip gönlüm affolur mu Bu firtina durulur mu benden adam olur mu Korkarim aska zararim dokunur mu Elveda sana yeter tamam bitsin artik bu dram bu fotoroman Ham meyvayiz hala koparmislar dalimizdan Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin olur biter Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin geçer Giderbiraksam kendimi söyle oh ne rahat Buda geçer gülüm yasamana bak Alinacak dersler var sorulacak sorular Buda geçer gülüm bizden bu kadar |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) [youtube=425,350]gQQdSV-3sdQ&mode=related&search=[/youtube] super |
mutluluk veren şarkılar biraz huzunlu olsa da cok buyuk kalbın ıcın sevgılı 25emel bu sarkı oncelıkle sana ve tum hayatımdegıstı sakınlerıne bugunku hedıyemdır, buraları cok yagmurlu bu kadar oluyor sabah sabah, hayalcım dun gece medıtasyonu becerdım, cok ıyı gıdıyor, sevgıler tresor [youtube=425,350]j9kshCP2Ex0[/youtube] |
Ynt: mutluluk veren şarkılar Alıntı:
|
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) ben bu şarkıyı ne kadar dinlersem dinleyeyim bıkmıyorum bi de her koşulda dinlerken hayal kurabiliyorum uçup gidiyorum adeta hpm2 [youtube=425,350]-nAQyxQQ2yk[/youtube] |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) mutsuz olduğumda bu şarkıyı dinliyorum ve bana yazıldığını kabul edip havalara giriyorum music45 music45 music45 she's my girl,my supergirl!!!!!!! [youtube=425,350]Wyco2Uva7hI[/youtube] |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:56 PM. |