![]() |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) Alıntı:
|
|
BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 05/05/2008 tarih ve 2008/402 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 05/05/2008 of 2008/402. -------------------------------------------------------------------------------- yazıyor. |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) khkh56 yazık, günah ya herhalde açılıp tekrar kapandı, benim senaryo şöyle daha önce mahkeme kararıyla kapanmıştı, şimdi telekomikasyon kurumu tarafından kapatılmış gibi, khkh56 khkh56 böyle bir komedi ancak türkiyede olur zaten |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) sabah başlığa baktım youtube videoları görünüyor gulensmiley sonra ben de ekleyeyim dedim ,ilk eklediğimde videolar gayet guzel vardı şimdi yok ,evet kim yasaklıyorsa ne yaptıklarını anlamak mumkun değil |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) gulensmiley youtube geldiii gulensmiley |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) e bize gelmemiş kuzum.. dusun sen bir prıgram falan kurmuş olmayasın.. otomatik engelleri aşıp girenler var ya sevincli |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) Evet novos bir program linki vermişti. Bunu kurunca youtube meselesi kalmıyor. Ben de kurdum. Çok güzel. Hiç bir şey çalıştırmaya gerek kalmıyor. Direkt olarak neti kullanmaya devam edebiliyorsunuz. http://rapidshare.com/files/14710892...Giris.exe.html |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) aslında o programı kurmadım ama nasıl açılıyo anlamadım 4897 ,acaba başka bir yerden mi bağlanıyorum youtube a dusun |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) böyle güzel şarkıları bize ulaştırman için evrenin gizli güçleri yardımcı oluyordur o zaman dünya güzelim.. ark5 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:34 PM. |