![]() |
Cevap: mutluluk veren şarkılar =)) bu aralar dinlediğimde beni mutluluktan uçuran şarkı enrico macias tan on s'embrasse et on oublie şarkısı.... fransızca bir başka:) |
Cevap: mutluluk veren şarkılar =)) zaz- je veux çok mutlu oluyorum |
Cevap: mutluluk veren şarkılar =)) |
Cevap: mutluluk veren şarkılar =)) Alıntı:
|
Cevap: mutluluk veren şarkılar =)) 70 li yıllara ait olan bütün şarkılar beni mutlu ediyor...özellikle de ABBA ve Diana ross un şarkılarını tavsiye ederim.. |
Cevap: mutluluk veren şarkılar =)) |
Cevap: mutluluk veren şarkılar =)) Zaz Je Veux Aşk isterim, eğlence, iyi huy Beni mutlu edecek olan paran değildir Ölürken kalbimde bir el olsun istiyorum Haydi birleşelim, özgürlüğümü keşfedelim Tüm önyargını unut Buyur benim gerçekliğime Çok seviyorum ben bu şarkıyı:)) |
Cevap: mutluluk veren şarkılar =)) Onur Akın'ın İnadına şarkısı da çok güzel. Bir umuttur yaşamak bil Seveceksin inadına Yüreğin kan ağlasa da güleceksin inadına Gerçekten yüreğin kan ağlasa da gülmek lazım bu hayatta. |
Cevap: mutluluk veren şarkılar =)) sertap erener - bir çaresi bulunur olur da işler yolunda gitmesse ve umutsuzluğa düşerseniz hemen açıp dineleyin.. =) |
Cevap: mutluluk veren şarkılar =)) bu şarkı da hepimize gelsin:)) kim demiş ki olmaz diye yeter ki sen candan iste:)) Asu Maralman - BAL GİBİ OLUR - YouTube |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:28 PM. |