![]() |
Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:))) Alıntı:
|
|
Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:))) ahh çok çok çok teşekkürler fgceker... hemen dediklerini yaptım..cidden sanki olmuş gibi hissetmemi sağladı ve rahtladım artık akşamda işin geri kalanı meleklere kalmış =)) |
Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:))) Çok güzel bir fikir gelecek günü kendimiz planlayıp yaşamamız çok teşekkürler 956k |
Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:))) Güzel bir gün, kulübü sürekli takip ediyorum ama birşeyler yazmıyorum,yazamıyorum çünkü bu konuda ilerleme kaydedemedim paylaşabileceğim birşey yok. Bugün sadece bunu yazabiliyorum. En kısa sürede kulübün amacına uygun birşeyler yazabilmeyi kendim için diliyorum. Çok kısa sürece çok yol aldım.ben bunu yapabilirim. Ben tozlarımdan arınabilirim. Şu an üzerimdeki tozlarla bir insaat işçisine benzesem de kendimi olduğum gibi kabul ediyor ve seviyorum. Silkelenip bu tozlardan arınmam gerektiğini bilmeme rağmen kendimi derinden kabul ediyorum ve seviyorum. |
Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:))) evet sonucu paylaşmaktan büyük bir keyif alıyorum endişelenmelerim neticesinde kulübümüzde bulunan tekniği gerçekleştirmiştim sizlerde bilirsinz956k956k sonuç=mükemmel bir gün geçirdim arkadaşımı memnun bıraktımsevinclisevincli bir misafirin ev sahibine söyleyebileceği en mükemmel şeyi söyledi şehrimizi tekrar ziyaret etmek istiyorf678h endişelerim boşunaymışş aslında arka planda neler öğrenebildiğimi görüyorum şuan !!:zpzp: teşekkürler arkadaşlarsapkal89sapkal89sapkal89 |
ben bunu nasil kacirmisim sahane bi uygulama emegine saglik y789 |
bu yazilari gorunce degisimi inanilmaz erteledigimi fark ettm neyse ki hicbsy icin gec degil y789 emekcimizz ellerine emegine saglik!! sapkal89sapkal89 |
Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:))) sevgili zahiri=)) şahsım tarafından yöntemler itinayla uygulandı ve işe yarrlığı konusunda damga bastım sendeki etkileride görmek isteriz ??actionsmile |
Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:))) elbette y789 sadece dusuncede gerceklestiriyorum bicok seyi ama yazmak hedeflerimi belirtmek tozlarimdan arinmayi bu sekilde deneme isini de istyorum kii bugun uygulayacagm.. her sey hazr beni bekliyo y789 dun o kadaar uzgun ve kirik dokuktumkiiii biraz agla sizladan sonraaa hemen kendi icime yoneldim y789 her sey sahane bi duzende ilerliyo gercekten degerli paylasimlar icin bilgilendirildigim icin minnettarm! iyiki karsilastm bu siteyle girlhaha |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:28 PM. |