Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-ve-yasama-sevinci/)
-   -   TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:))) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-ve-yasama-sevinci/614016-tozlarindan-arinmislar-kulubu.html)

zahiri 11-08-2010 10:35 AM

Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:)))

Alıntı:

inferius Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761316)
evet sonucu paylaşmaktan büyük bir keyif alıyorum
endişelenmelerim neticesinde kulübümüzde bulunan tekniği gerçekleştirmiştim sizlerde bilirsinz956k956k

sonuç=mükemmel bir gün geçirdim

arkadaşımı memnun bıraktımsevinclisevincli
bir misafirin ev sahibine söyleyebileceği en mükemmel şeyi söyledi
şehrimizi tekrar ziyaret etmek istiyorf678h

endişelerim boşunaymışş
aslında arka planda neler öğrenebildiğimi görüyorum şuan !!:zpzp:
teşekkürler arkadaşlarsapkal89sapkal89sapkal89

ve canim seninle konusup gittigim geceee dedigim gibi erteleme isini biraktim!

tikir tikir biriken islerimi duzene koyup en bastakini hallettim.. dersimi calistimm huzurlu uyudumm y789 sanada tesekkurler sapkal89sapkal89

inferius 12-08-2010 09:13 PM

Alıntı:

zahiri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761592)
ve canim seninle konusup gittigim geceee dedigim gibi erteleme isini biraktim!

tikir tikir biriken islerimi duzene koyup en bastakini hallettim.. dersimi calistimm huzurlu uyudumm y789 sanada tesekkurler sapkal89sapkal89

oh maşaşşah pek sevindimm ..956k956k
yapcez yapzec bn biliyorum
böyle daha çok kendine güvnnin gelmiyor mu?şahsen bn pek msudum
girlhaha

bu arada bugün bir arkadaşımı kulübümüzle tanıştrdım
uzun uzun konuştk arştrmaya sevkettim..
şuan çok teşekkr ediyor bana
bnde bu teşekkürü asıl sahibi ve sahibeleri sizlere iletmek isterm
arkadşımıda aydınlattğınız için
onun adına teşkkr ederm actionsmile

katrekatre 13-08-2010 01:10 AM

melek postasını merakla bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum :)

parici 13-08-2010 01:59 AM

bende geldim bende varım bende uygulamaya başladım çalışmaları. gelişmeleri paylaşcam bende u859 sıradaki çalışmayı büyük bir merakla bekliyorum gulensmiley

Işıldayan Safir 13-08-2010 02:00 AM

Alıntı:

zahiri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761322)
ben bunu nasil kacirmisim sahane bi uygulama emegine saglik y789

Evet gerçekten öyle. Beğenmene sevindim. Teşekkür ederim. actionsmile

delimanyak 13-08-2010 02:40 AM

konuyu inceledim çok beğendim.. böyle bir düşünce için kendi adıma çok teşekkür ederim.. meleklerimin her zaman benim yanımda olduğunu biliyorum ama bilmediğim çok şey olduğunu fark ettirdiniz.. biliyorum en doğru zaman bu zamandır fakat gerçekten her şeyi usülüne uygun olsun meleklerim beni daha çok sevsin benden hiç ayrılmasın diye rengarenk bir defter almak istedim.. bu sebeble umarım pazartesinden itibaren ben de biraz geriden de olsa sizinle olmak için elimden geleni yapmak istiyorum..

her şey için çok kocaman teşekkürler..
sevgiyle..

parici 13-08-2010 02:01 PM

Ya benim bugün önemli bi günümdü ve defterime yaşanmış gibi yazdım günümü. sabah 8 de kalktım demiştim defterime 4 te yatmama rağmen 8'e beş kala zınk diye kalktım. Ama bundan sonrakiler olmadı :( bişeyler eksik ama dur bakalım tamamlicaz zamanla smileydance

smyrna1 13-08-2010 02:30 PM

dün şöyle bir tv nin karşısına geçtim varmısın yokmusuna baktım, o kadar pozitif enerji dolu bir bayan yarışıyordu ki kıskanmadım desem yalan olur, herşeye herkese karşı son derece rahat bi o kadarda sevimli, bende eksik olan nedir diye düşündüm bir yandan da "yok, yok bir eksiğim" diye olumlama yapıp kendi kendimi bastırmya çalışıyorum tabi:) sonradan kız annesinden babasından bahsetti biraz hatta az sonra programada katıldılar hakkaten dedim hayata şanslı gelmek varmış, kendi ağzından anlatıyor "hayatımda en büyük hatayı yaptım ama annem bana yinede kızmadı hep destek oldu, annecim şimdi kız bana ders ver bağır çağır şimdi yapmazsan ne zaman??" bir an düşündüm benden böyle bir aileyle benden 1 adım hatta 3-5 adım önde başlamış hayata, ama asıl başarı geriden gelip bir yerlere gelebilmek derler ya "dalgasız denizde herkes kaptandır diye" dalgalı denizde bişeyleri başarmak tarihe geçemesemde kendi çevremde kendi çapımda sıradan olmamak adımın çokça insan tarafından bilinmesi sevgi ve saygıyla anılmak, evet ben bunu başaracağım, tozlarımdanda arındım zaten şimdi cilalanma parlama yenilenme zamanı hepimiz için.. biraz karışık oldu umarım anlaşılırım, sevgiler saygılar hepimize, iyi ki varsınız, iyi ki bu dünyaya gelmişiz ve bir ucundan tutuyoruz bu geminin:)

parici 15-08-2010 06:21 PM

nerede herkes dusun2

zahiri 16-08-2010 01:13 AM

burda burdaaaaaaaaaaaa sevinclisevincli

bu kez tozlarimdan kilimi bile kipirdatmadan arindimmdl78

uni. sonucum ve hazirlik heyecani yettii y789

bundada meleklerin katkisi varmidir fgceker`mmmy789

poztf dusunce kazandi!! taamam belkide hayal ettgm gbi olmadi lakin bundaki hayri kabullenip mutlulugu tadabiliyorum sukurler olsun!!

ne istedigini bilmek onemli derler ya hep coook dogru tasdik edip onayliyorm sonucumu ogrendigimden beri.. sahane bi hayal kirikligi yasamam gerekirdi.. fakat yasamadm! nedeeen? demekki istedigm hayalimdekki meslek deglmiss! sadece kendmi kandirmisimmy789

her sey guzel olcakk.. bundan sonrasi da corap sokugu gbi kendilgnden gelcek eminim.. yuzume renk geldi sankii sevinclisevincli

arinmak ve rahatlamak ne hos bi duyguymus boyle ::)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:43 PM.