![]() |
Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:))) Benim çocukluğuma dair iki büyük problemim var bugünlerde kafamı sürekli meşgul eden ise annemi affedememek ... Anne olduktan sonra iyice soğudum ve daha fazla kızar oldum . Nasıl üvey annenin bile yapamayacağı kötülükleri ve işkenceleri yaptı diye hala kızıyorum. Sitedekileri uyguladım ( ama hiç telkin dinlemedim henüz ) henüz bir sonuç alamadım. Sizi takip ediyorum umarım bu affedememe ağırlığından bir an evvel kurtulurum. Teşekkürler , her daim huzurla ve sevgiyle gülekalınız... |
Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:))) Dün gündüz saatlerinde aklıma gelen ve birden beni huzursuz eden bir düşüncemi hemen çöp torbama attım sevincli ve gece gelen süpriz bir telefonla torbama attığım o çöp bir anda mucizeye dönüşmüş bir halde bana geri dönüverdi sevincli ve şu anda kendimi hiç olmadığım kadar umutlu ve huzur dolu hissediyorum girlhaha girlhaha girlhaha Teşekkür ederim canııımm meleklerim dönüşümü bu kadar çabuk ve süpriz bir yolla sağlayıp bana doğru yolda olduğuma dair kocaman bir işaret yolladığınız için utananadamutananadamutananadam Bu arada bir ödülü isim analizi olan bir çeviri vardı fakat benden önce 2 kişi çeviriyi üstlenmişlerdi ve açıkcası ben tühh kaçırdım diye üzülmüştüm ve bununla ilgili olan kırgınlığımıda c.tesi günü çöp torbama atmıştım veeee bilin bakalım ne olduu girlhaha girlhaha girlhaha Çeviri dönüp dolaşıp bana geldi utananadamutananadam utananadam Öyle heyecanlıyım ki girlhaha girlhaha girlhaha Bu heyecanın verdiği gazla çeviriyi bugün bitirdim girlhaha girlhaha girlhaha http://i213.photobucket.com/albums/c...0b2888f3c1.gif |
Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:))) Çöp torbam dolmak üzere hiçbiriyle bir daha karşılaşmayaca-ımı bilmek beni mutlu ediyor hepsi gidiyor ohhh bee.... |
Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:))) merhaba... sevincli.. benim torbamm mor renklii şaka degil gerçekk:) ole birşey varki ama atmak istedıgımmm ..atmasamm uzuluorumm yıpranıorumm..atsamdaa onsuz yapamam gıbıı gelioo..cöpe attıktan sonra donusu olmadıgı ıcınnn kararsızz kalıorummm ..offff |
Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:))) Alıntı:
Canım benim bir şeyi çöpe atmamız onun dönüşü olmadığı anlamına gelmiyor ki girlhaha girlhaha Adı üzerinde geri dönüşüm çöplüğüne gönderiyoruz sevincli sevincli sevincli Bizi üzen yada sıkan bir şeyi çöpe atmamızdaki amaç onu bizim için daha güzel bir hale getirebilmek.sevinclisevinclisevincli Mesela; hayatımızdaki bir kişi bizi çok üzüyor diyelim ve ne yapsak onun bizi bu üzen davranışlarına çözüm bulamıyoruz...Böyle bir durumda bu kişiyle olan ilişkimizi çöp torbamıza atıyoruz ve meleklerden bunu bizim en üstün hayrımıza uygun bir hale dönüştürmelerini istiyoruz...Böylece bizi kıran üzen şeyler çözümlenmiş bir şekilde hayatımıza geri dönüyor. Yani bir kişiyle olan ilişkimizi yada bir acıyı çöpe atmak o olayı yok etmemiz anlamına gelmiyor.Bize en hayırlı şekilde dönmesi için onu evrene yollamak anlamına geliyor girlhaha girlhaha girlhaha O yüzden korkmadan seni üzen şey neyse onu çöp torbana atmanı ve en yüksek hayrın için meleklerin onu alıp dönüştürmelerini dilemeni tavsiye edebilirim sana. Hadi bakalımm vakit kaybetmeden hemen onu çöpüne koy ki meleklerde bir an önce seni sıkıntıya sokan bu konuyu çözümleyip senin için en uygun hale dönüştürüp senin yüksek hayrın için çalışmaya başlayabilsinler.sevincli sevincli sevincli Bu arada şunu sakın unutma alacağın en kötü karar bile karasızlıktan çoook ama çoook daha iyidir sevincli sevincli sevincli |
Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:))) biraz önce çok sinir bozucu bir haber aldımm hoop moralim bozuldu hemen yzüm asıldı aldım kağıdımı ellime yazdım yazdım ve hepsini yakkktım sizce şimdi nasılıımm tarifsiz bir hzuur endişeli düşüncelere o mumun alevnde kayboluverdii ::) |
Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:))) sıkıntılı birkaç gün beni bekliyor daha doğrusu geleceği düşünüp endişelenmeye devam edersem... işte bunun için güzl kulübümüze tekrar göz attım... okudukça okudukça iiiçim nasıl rahatladı anlatamam gerçekten harika bir yer burası... brazdan kalkıp btün yöntemleri uyguluycam melekleri başucuma oturucam iyiki varsınız fakat kulübümüzü boşladık mı ne ?? :( |
Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:))) Boşlamadık boşlamadıkkk sevincli sevincli sevincli Ben bu gece yeni bir çalışma koyacağım merak etmeyin.Bu hafta resmen bin parçaya böldüğüm için kendimi yazmaya bir türlü fırsat bulamadım. Gene erteledim durdum bu işi dunk56dunk56dunk56 Gece yarısından sonraaaaaa yeni teknik geliyor girlhaha girlhaha girlhaha http://i213.photobucket.com/albums/c...0b2888f3c1.gif |
Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:))) Gelecek günden endişemi duyuyorsunuz,aman Allahım ben yarın ne yapacağımm,bu kadar işi nasıl yetiştireceğim yada bunca misafiri nasıl ağırlayacağım mı diyorsunuz girlhaha girlhaha girlhaha İşte çözüm hemen burda smil56 Her zamanki gibi uygulaması çok basit ve bir o kadar da eğlenceli ve geri dönüşü hızlı bir teknik bu sevincli sevincli sevincli Eee işin içinde melekler olacakta eğlence ve hız olmayacak ;mümkün değil olmaması girlhaha girlhaha girlhaha Bu sefer çalışma biz uykumuzdayken gerçekleşecek, yani biz mışıl mışıl uyurken melekler ve evren dört koldan tüm endişelerimizi alıp yerlerine bir güzel neşe ve mutluluk dolu bir yeni gün hazırlayıverecekler. Bizde uyanınca hooop bir bakıcaz ki o günü yaşamaya başlamışız bile girlhaha girlhaha girlhaha ''İnsan bir kez uykuya daldığında artık onun seçme özgürlüğü kalmaz.Onun tüm uyku hali,onun son uyanıklık halinde iken kendi hakkında taşıdığı kavramın egemenliği altındadır.O yüzden insan uykuya bir başarı ve doyum duygusu ile çekilmelidir.'' Neville Bazı günlerimiz tasalar,üzüntüler,gerilim,hasımca davranan insanlar ve iş konusunda zaman sınırlamaları şeklindeki canavarlarla dolu olur. Bu canavarları beraberimizde taşıyarak uykuya geçtiğimizde, rüyada geçen zamanımız bir savaş alanına dönebilir. dunk56 Uykuya dalmadan önce, gününüzü gözden geçirmek üzere bir zaman ayırın. Neyin işe yaradığı,neyin yaramadığını inceleyin. Eğer günün tasaları ve düş kırıklıkları üzerinde hala takılıp kalmışsanız, meleklerden bu takıntıları sizin adınıza çözüp gidermelerini isteyin. Meleklerden rüyalarınızda sorunlarınızı yaratıcı bir biçimde çözme şansını size tanımalarını isteyin.Ağır durumlar listenizi inceledikten-yani,gün boyu üzerinde ciddileştiğiniz konuları gözden geçirdikten --sonra dikkat odağınızı olumluya yöneltin ve hayatınızdaki nimetler için şükredin. Gün içinde meydana gelen hoş,neşeli ve anlamlı olayları düşünün. Uykuya dalarken meleklerden sizi hafif ve tatlı (huzurlu) bir halde tutmalarını isteyin. Onlardan, sizi kendileri ile birlikte semavi aleme götürerek, rüyalarınızı tatlı ve huzurlu tutmalarını isteyin. Eğer gelecek gün için endişeleniyorsanız sevincli sevincli sevincli,şu tekniği deneyin: Bir kağıt alın ve şimdiden gelip geçmişçesine,gelecek gün hakkında yazın. Örneğin: ''Bu sabah 7'de tazelenmiş ve dipdiri uyandım ve bu bana sabah kahvemi zevkle yudumlamak ve hayatım hakkında sükunetle düşünmek için bol bol zaman verdi. Saat 9'da evden ayrıldım;trafik rahattı,mükemmel bir park yeri buldum ve hatta işe erken gittim.Saat 10'da...ile buluşmam mükemmel geçti ve.....konusunda onunla anlaştık. Öğle saatinde bazı ayak işlerini yapmak,yemek yemek ve sosyal ilişkiler için bol bol zamanım oldu.Günün geri kalan bölümü çok üretken ve yaratıcı geçti. Arabayla eve yine çok rahat bir şekilde ve mutlu döndüm ve.....ile akşam yemeği inanılmayacak şekilde hoş ve romantikti....girlhaha girlhaha girlhaha Umarım fikri anladınız.Yazınız bittiğinde,meleklerden onu kutsamalarını isteyin.Ve sonra, ''Mükemmel'' günün sonunda,listeyi gözden geçirin ve ne kadar başarılı olduğunuzu görün. Bu,önünüzde önemli bir gün varken ve siz o gün için bazı görünmez yardımlar istediğinizde kullanılabilecek iyi bir tekniktir.'' (Işık Habercileri kitab'ından alıntı) |
Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:))) Aslında bugün melek postasını koymayı planlıyordum ama pek çok arkadaşın gelecek günle ilgili endişeler taşıdığını görmem bu konuyu öncelik listemin başına yerleştirmeme neden oldu utananadam İyiki varsınız ve iyiki hayatımdasınız ark5 http://i213.photobucket.com/albums/c...0b2888f3c1.gif |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:28 PM. |