Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk Telkini (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-telkini/)
-   -   Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-telkini/388280-hediye-nasil-mutlu-olunur-mp3u.html)

Işıldayan Safir 22-01-2011 06:27 PM

Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü

Başlangıç telkinleri ego ve suçluluktur. Onları dinlemeniz şart. Ancak mutluluk telkinini ego ve suçluluk telkinleriyle birlikte dinlemenizin sakıncası olmaz diye düşünüyorum.

Sevgiler. actionsmile

sulebjk 22-01-2011 06:29 PM

Tekrar teşekkürler:) o zaman 3'ünü birarada dinliyorum:)

oOo_papatya 22-01-2011 09:25 PM

Alıntı:

oOo_papatya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787843)
ilk sayfadaki mutluolmaksessiz adli link'de bir sorun var, indirdigimd su ve doga sesleri degil garip bir cinlama duyuluyor...

yardimci olabilecek birileri varmi acaba??

maviinci 23-01-2011 11:24 AM

Alıntı:

oOo_papatya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787959)
yardimci olabilecek birileri varmi acaba??

o ses kendisi öyle. Yani o cızırtı aslında sessizlik, okyanus sesi olarak da geçiyordu sanırsam. Yine onda da dierğ telkinler gibi telkin sözleri gizli.

oOo_papatya 24-01-2011 05:33 PM

cok tesekkür ederim maviinci =) bende bir ariza var zannetmistim...

sagol :)

niobem 25-01-2011 11:36 PM

gercekten arızalı gibi...:S bi tuhaf yaw radyo frekansı gibimsi....

oOo_papatya 26-01-2011 07:10 PM

acikcasi ben mutluluk telkinini, niobem arkadasinda dedigi gibi, radyo frekansi gibi bir ses ciktigi icin cok rahatsiz ediyor ve bu yüzden dinleyemiyorum... üzüldüm böyle olmasina

ac_milan_ac 01-02-2011 07:41 PM

mutluluk telkinini dinleyip etkilerini görenler neler hissettiklerini paylaşabilirler mi?

Semih Torun 04-02-2011 03:46 PM

Teşekkrüler. 2 sene önce dikkatimi çekmişti forum. tekrar aklıma geldi. aranızdayım yine. site tasarımı biraz sıkıcı sizden ricam dha ilgi çekici bir wep tasarımı ihtiyacınız var. atakan bey teşekkürler. herşey için.

Işıldayan Safir 04-02-2011 04:10 PM

Alıntı:

Semih Torun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 789244)
Teşekkrüler. 2 sene önce dikkatimi çekmişti forum. tekrar aklıma geldi. aranızdayım yine. site tasarımı biraz sıkıcı sizden ricam dha ilgi çekici bir wep tasarımı ihtiyacınız var. atakan bey teşekkürler. herşey için.

Tasarım yakında yenilecektir.

Sevgiler. actionsmile

nlg 15-02-2011 01:53 PM

merhaba atakan bey arkadaşlar bende uzun süredir siteye üyeyim fakat bir türlü tam olarak yogunlaşıp siteden faydalanamadım bende ki sorunlara gelince eskiden kalma ailevi sorunlar bir türlü geçmişimde ve şimdi de bana yapılan haksızlıklar ve hep bir huzursuzluk halı var bende ve gelecek kaygısı bundan dolayı diye düşünüyorum hayatım da maddi sorunlar bitmiyor bu içimdeki huzursuzlugu bir türlu yenemedim dün akşamdan beri ego ve suçluluk cd telefonuma kayıt ettim ve gece yatarken dinledim bircok rüya gördüm normalde pek rüya görmem bu gün de mutlulugu indirdim ve dinliyorum bana tavsiye ediceniz başka ne varsa uygulamaya hazırım cünki artık gercekten yoruldum içten içe hasaplaşmalarımdan ve kaygılarım dan

sipsirine 16-02-2011 06:47 PM

çok teşekkürler

oOo_papatya 16-02-2011 08:21 PM

Tekrar Tekrar soruyorum ve umarim bu sefer bilen biri tatmin edici bir cevap verebilir =)

ilk sayfadaki link'in cizirtili/radyo frekansi gibi ses cikaran Mutluluk telkininde sorunmu var?? Yoksa telkin müzigi o sekildemi tasarlanmis???

Tesekkür ederim =)

stnzmRetra 08-03-2011 04:16 PM

Alıntı:

oOo_papatya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 790418)
Tekrar Tekrar soruyorum ve umarim bu sefer bilen biri tatmin edici bir cevap verebilir =)

ilk sayfadaki link'in cizirtili/radyo frekansi gibi ses cikaran Mutluluk telkininde sorunmu var?? Yoksa telkin müzigi o sekildemi tasarlanmis???

Tesekkür ederim =)

herhangi bir bozukluk yok papatya aynen dediğin gibi o şekilde tasarlandı. hepimiz aynı şeyi düşündük başta =)

mustika 12-03-2011 02:33 PM

çoookk teşekkürler..

oOo_papatya 13-03-2011 03:37 PM

Tesekkürler stnzmRetra =)

Elegans 23-03-2011 06:25 PM

Sessiz versiyonunu indirmek istediğimde başka bir site açılıyor yardımcı olur musunuz?

ipekibrisim 27-03-2011 01:40 PM

ama burdaki linkler artık çalışmıyor?

Hakan_ 01-04-2011 02:16 AM

Bu Mutluluk Telkininin içeriği ile diğer Telkinlerin içerisinde sabit olarak bulunan Mutluluk telkininin içerği aynımı acaba?

izmir_simirna 01-04-2011 06:16 PM

ya neden ben indiremiyorum:(:(:(:(

edaiphigenia 15-04-2011 03:55 PM

Su sesiyle birlikte kuş sesleri harika :) BEn doğa seslerini o kadar çok seviyorum ki Natura sound therapy'yi bulduğumda çok sevinmiştim. Su sesli telkinler bazen tek başına sıkıcı gelince bu programdan kuş sesi vs. de açıyorum beraber dinliyorum. Tavsiye ederim:) Mutluluk telkinini yeni ekledim listeye. Etkiler görülünce paylaşırım:)

net.work 18-04-2011 10:30 AM

Teşekkür ederim sanırım bunu bir denesem hiç fena olmayacak. :))
Aslında küçük şeylerden mutlu olabilmek gibi bir sanata sahibim ama anlamsız mutsuzlukla karşılaşma durumunu da sık yaşıyorum.

berkant16 30-05-2011 03:13 PM

linkte bir sorunmu var 5,5 mg iniyor rardan çıkmıyor bozuk yazıyor

Işıldayan Safir 30-05-2011 03:18 PM

En kısa sürede tekrar ekleyelim.

Sevgiler. actionsmile

kumar12 30-05-2011 04:05 PM

Nasıl sorun var anlayamadım. Ben şu anda indiriyorum bu telkini ve şu anda bilgisayarıma iniyor..Acaba ben yanlış bişeymi indiriyorum. Bende sorun olmadı indirirken..
Yazmışken görüşlerimide yazayım; Ne zamandır böyle bi telkin arıyodum siteyi o kadar dolaşmama rağmen gözümden kaçmış.Şu an gördüm ve inanılmaz mutlu oldum yorumları okuyunca dahada mutlu oldum çünkü herkese yararı olmuş..Şu an indiriyorum ve hemen dinlemeye başlıyacağım.. Bu telkinleri bizlere sundugu için Atakan bey'e minnettarız.Gerçekten söz ile ne kadar teşekkür etsek az olacak biliyorum ama ondan Allah razı olsun tekrar ) Sonuçları dinleyince tekrar yazıcam.Ki herkez dinleyip yararlansın diye :)

ttr 01-06-2011 03:15 PM

Arkadaşlar sitede yeniyim birsey sorucam 'beni affet senden özür dileyen 10 kişi var' yazılarının anlamı nedir.

papatyagibiyaşamak 01-06-2011 03:21 PM

Ben birkaç gündür dinliyorum, eskidende biraz dinlemiştim galiba, etkilerini göremedim , acaba birde telkini okumsam, etkilerini görebilir miyim?..

Işıldayan Safir 01-06-2011 04:48 PM

Dilerseniz okuyabilirsiniz elbette. Ancak sürekli okunması zaman zaman üyelerimizde direnç de yaratabiliyor.

Sevgiler.

yunusemrem 20-06-2011 03:54 PM

indiremiyorum yaaa ,yardımcı olurmusunuz

berkant16 03-07-2011 06:09 PM

teşekkür ederim indirdim hemen dinlemeye başladım :)

beautysea 13-07-2011 01:06 PM

indirdim bakalım değişiklik olacakmı gelişme olursa mutlaka yazarım arkadaşlar

blondish_ozlm 30-07-2011 11:29 AM

ya bdn mutluluk telkininin cizirtili olanini indirdim.ama doga versiyonunu indiremdim.desteklenmeyen dosya diyor.telkinmp3 sitesindede goremedim.doga mutluluk telkinini

MarEspEraNZa 26-08-2011 12:25 PM

Alıntı:

blondish_ozlm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803686)
ya bdn mutluluk telkininin cizirtili olanini indirdim.ama doga versiyonunu indiremdim.desteklenmeyen dosya diyor.telkinmp3 sitesindede goremedim.doga mutluluk telkinini

diğer mp3 ü indirmişsiniz
o hatayı indikten sonra aldı iseniz winrar programı yokluğundan

telkinmp3.com da yok evet,bende göremedim
buradan ulaşabilir isteyenler

Mutluluk - Upload.gen.tr

güven87 22-10-2011 12:14 AM

Program çalışmadı ben de bunları not edip okusam aynı etkiyi yaparmı?

sweeet 22-10-2011 09:00 PM

Bence okumak ancak olumlamaların yaptığı etkiyi yapar. Hiç etkisi olmaz diyemeyiz tabi ki olur ama bilinçaltı mesajları daha etkili. Bilinçaltımız dıştan gelen mesajlara karşı daha az direnç gösteriyor. Hele de o konu da değişmesi gereken ve değişmemesi için farkında olmadan inat ettiğimiz düşüncelerimiz varsa dıştan dinlemek bu olumlamaları hiç hoş olmayacaktır. Hatta bazıları bunları değil söylemek duymaya bile tahammül edemeyebilir ki olumlamalarda inanarak söylemek de önemlidir.

Bu başlığa ve yorumlara da göz atarsanız anlarsınız ve sorunuza daha iyi bir cevap olabilir.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...li-oluyor.html

Mutlu günler...

sweeet 22-10-2011 09:07 PM

http://www.hayatimdegisti.com/Mutluluk.rar

Bu adresten tekrar indirmeyi deneyebilirsiniz sorunsuz iniyor.

güven87 22-10-2011 09:16 PM

Sweet açıldı fakat cızırtı gibi bir şey var normali bu şekil mi ?
Bu sesi dinlerken mi yazan olumlamaları dinleyeceğiz
Teşekkür ederim

sweeet 22-10-2011 09:28 PM

Alıntı:

che1987 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809164)
Sweet açıldı fakat cızırtı gibi bir şey var normali bu şekil mi ?
Bu sesi dinlerken mi yazan olumlamaları dinleyeceğiz
Teşekkür ederim

Ben dinlerken bir cızırtı fark etmiyorum :)) Ben de mi tuhaflık var? Kulaklık veya hopörler diğer müzikleri dinlerken de aynı sesi çıkarmadığına emin olun bir de çok yüksek sesle dinlemeyin. Çok yüksek sesle dinlemeye gerek yok telkinler arka fonda çalabilir hatta uyurken de dinleyebiliriz. Bütün dikkatinizi de seslere vermenize gerek yok subliminal telkinlerin bence en güzel yanı bu. Mesaj yerine kendiliğindne ulaşıyor. Ayrıca ne kadar yüksek açarsanız açın telkinleri duyamazsınız ki gerek de yok zaten. Duyduğunu iddia edenler var ama anca bir iki kelime o da ney versiyonlarında olabiliyor. Telkin metinlerinin de dinlerken ya da başka bir zamanda düzenli okunması gerekli değil sadece bilgilendirme amaçlı paylaşılıyor.

gamzedilan 24-10-2011 09:16 PM

Merhabalar ;
Ben mutluluk telkinini 14 gün önce indirdim ve günde 20 saat dinledim. Sanırım henüz pek bir etkisini göremedim. Sizce pes etmeli miyim? Dinlemeye devam mı edeyim?

sweeet 24-10-2011 09:33 PM

Alıntı:

gamzedilan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809323)
Merhabalar ;
Ben mutluluk telkinini 14 gün önce indirdim ve günde 20 saat dinledim. Sanırım henüz pek bir etkisini göremedim. Sizce pes etmeli miyim? Dinlemeye devam mı edeyim?

Daha önce ego ve suçluluk telkinlerini dinledin mi? Listende tek bir telkin mi var yani sadece mutluluk telkinini mi dinliyorsun?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:32 PM.