![]() |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Alıntı:
y789 |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü çekilişe nasıl katılıyoruz.smil56 |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Nasıl,nerde?????????? |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü atakan abi ben hediye olan nasıl mutlu olunur mp3 gece yatarken dinliyorum ve tam 10 gündür dinliyorum 2.ci ve 3 .gün başım acayip ağrımaya başladı sonra baş ağrısı geçti ama etkisini tam olarak alamadım daha. bu arada ben sadece bu mp3 dinliyorum gece 4 saat gündüz de 3 4 saat. herhandi bir öneriniz var mı?? |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü atakan bey muhteşemsiniz siz evrenin insanlara sunduğu en güzel hediyesiniz .hemen indirdim dinliycem çok teşekkür ederim sizede beni bu siteyle tanıştıran rabbimede |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü baktınız cok negatif yuk var üzerinizde bi legen ılık suya tuz atın koyun ayaklarını içine butuuun negatif yuku ceksn üstüne bi de mozart acın tamamen pozitif yukle dolacaksınızdır ...:) |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü çok teşkkürlerr Allah razı olsunn |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü 1.5 aydır 4 telkini sürekli dinledim. bi süredir de yeni telkinleregeçsem artık diye düşünüyordum. bu cuk oldu sevincli |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü dakika bir gol bir. hemen baş ağrım başladı s45apk |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü [quote=hayatimdegisti;571742]Mutluluk telkininin pink noise versiyonu eklenmiştir.Bu telkini kısık sesle dinleyebilirsiniz.Pink noise sessiz versiyona yakındır.Uykuda daha rahat dinlenebilir.Tabii ki sesi çok açmamak kaydı ile. Deneyiniz eğer memnun kalinirsa tüm telkinler bu versiyonla yapilacaktir. bencede öncekilere göre sessiz telkin daha iyi olur. çünkü işyerinde patronum dinlediğim seslerin terapi için olduğunu söyledeiğimde bana gülüyor dusun2 kapaasite meselesi kanımca y789 sık sıkda odama geliyor ve net duyuyor haliyle. pink noise ye evet art56art56 |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü [quote=mavihuzur;577550] Alıntı:
|
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü ÇOK GÜZEL BİR HEDİYE BU TEŞEKÜRLER..... |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Atakan Bey, bu mp 3 için kendi adıma çok teşekkür ederim,fakat bir sorum olacak.Sanırım,telkinler de kuş sesi var.ama genel anlamda bir cızırtı var? ne sesi bu tam çıkaramadım? |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Uzun süredir siteye girmemiştim,mutluluk mp3 nü görünce çok sevindim çok teşekür ederim. Atakan Bey harikasınız ,emeğinize yüreğinize sağlık.. |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Teşekkür ederim Atakan bey, harika bir çalışma olmuş |
linki yazabilir misiniz?! |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Çok teşekkürler hep zor zamanlarımda siz vardınız yanımda hayatım değişti ailesi iyiki varsınız. |
|
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü atakan bey harikasınız ya çok teşekkürler iyiki varsınız25889 |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü selamlar... öncelikle mutluluk telkini için teşekkürler... atakan bey veya shamanic lütfen cevaplarsanızı sevinirim... ben sırasıyla ego, suçluluk duygusu, sosyal fobi, sosyallik artırıcı, kendine güven, topluluk önünde konuşma telkinlerini 80'er saat dinledim şimdi de ara ara 1 er saat dinlemeye çalışıyorum... shamanicin affetme meditasyonunu da dinliyorum... bende bir değişiklik olmadı... belki de mutluluk telkini iyi gelir... şimdi de listeme mutluluk telkinini koydum... size sormak istediğim daha fazla dinlemem gerekir mi yukarıda saydığım telkinleri... tek isteğim bütün sorunlarımdan kurtulup mutlu bir hayat sürmek... elimden geleni yapıyorum ama henüz istediğim gibi birşeyler yaşayamadım... lütfen cevap verirseniz mutlu edersiniz beni.... |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü arkadaşalr telkini dinleyenler lütfen etkilerini yazabilirlermi.ben bi kaç gündür dinliyorum ama sadece uykum geliyo ve birazda baş ağrısı yaptı.onun dışında şimdilik pek bi değişiklik yok |
Günde 7-8 saat dinleme ile ortalama 1 haftada etkiler göülecektir.. |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü sadece sessiz olanı indirebildim, müthiş cazırtı var ve dinleyemiyorum bu yüzden :( bir sorun mu var lütfen ilgilenebilir misiniz? |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü indirilemiyor lütfen ilgilenirmisiniz.kendimden umudu kestim kesecem.dinlersem bakış açım değişir belki telkinin mucize etkisi vardır... |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Arkadaşlar ilk sayfadaki verilen ilk linke direk tıklamayıp farklı kaydet dendiğinde iniyor. Ben denedim sorun yok.. |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü çok teşekkürler en ihtiyacım olan şeydi dinlemeye başladım günde kaç saat dinlersem hemen etkisini görürüm gece uyurkende dinlesem olurmu? cevaplarsanız minnettar olurum iyiki varsınız. |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü ihtiyacım olan her şey doğru zamanda karşıma çıkıyor... ağlamaktan gözlerimin şiştiği bir gün bu telkinle karşılaşmak bile beni çok mutlu etti.. çok teşekkürler.. |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Bu telkini indirdim ama cızırtı sesi var sadece??? Telkin mi bozuk acaba ? Not: ben tüm telkinleri doğa ve su sesi olarak dinliyorum genelde ,diğer sesler bir süre sonra bayıyor ama doğa sesi doğal bir ses olduğu için fonda sabah akşam çalsada rahatsız etmiyor. |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü bozuk değil, bunnu tarzı o. Okyanus sesiydi sanırsam.. |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Gerçekten de kuş sesleri ile su bir arada mükemmel bir şey olmuş dinlerken kendimi güzel bir güneşli günün sabahında orman içerisinde akan bir dere kenarında gibi hissetim. İnsan o derenin içindeki balıkları ve akan suyun dansını görür gibi. Ellerinize vede emeğinize sağlık. İyi Varsınız... Saygı ve Sevgi ile kalın |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü iyi günler. atakan bey mesleğiniz nedir psikologmusunuz siteyi pek inceleyemedim merak ettim ilginizin nerden kaynaklandığını :) |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü bu ara tam da buna ihtiyacım vardı çok teşekkürler Atakan bey:) Sevgiler |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü arkadaşlar ben telkinli müzik istiyorum ama bulamıyorum.sadece müzk beni pek yoğunlaştıramıyor.dusun2 Yardımcı olabilir misiniz? |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Sitemizdeki mp3ler sadece müzikten ibaret değildir zaten. İçlerine telkin gizlenmiştir. Bir yandan telkinlerinizi dinlerken başka bir programda dilediğiniz şarkıları dinleyebilirsiniz isterseniz. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü arkadaşlar bişey öğrenmek istiyorum. Bu telkinli mp3 ler isteğe göre ücretli oluyor sanırım. Forumda dolaşa dolaşa bi hal oldumm lütfen biri bana cewap versinnnn |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Sitede birçok ücretsiz telkin bulunmakta. Onun dışında isteğe göre kişiye özel telkin de yapılmaktadır. Üyeliğinizin ardından başlangıç telkinleri adresinize gönderilmiştir zaten. Onun dışında www.telkinmp3.com adresinden de telkinlere ve istediğiniz versiyonlarına ulaşabilirsiniz. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Merhaba hoşgeldiniz. Anasayfadaki telkinleri indirip dinlemeye başlayın ... |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü mutluluk telkini için teşekkürler =) |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü ilk sayfadaki mutluolmaksessiz adli link'de bir sorun var, indirdigimd su ve doga sesleri degil garip bir cinlama duyuluyor... |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Atakan bey ilk mutluluk telkininden başlarsam olur mu? yoksa yinede ego güçlendirici ve suçluluktan mı başlamam gerekiyor. TEŞEKKÜRLER:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:11 PM. |