![]() |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Acaba indirdiğimiz kayıttaki telkin içeriğini tamamı ile paylaşmanız mümkün mü Atakan bey? |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü atakan beye binlerce kez teşekkür etsem yine de az gelir.mutluluk telkinini dinlediigmden buyana mutluluktan ayaklarım yere basmıyor.hergün farklı bir mucizeyle karşılaşıyorum ve inanarak dinlemenizi tavsiye ederim.sizleri sevgiyle kucaklaıyorum. |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü ben programı hala açamadım masa üstüne indiriyorum ama açılmıyor web yardımı alın falan çıkıyo :S |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Her sabah bu telkinle güne merhaba diyeceğim..Atakan Bey'e ne kadar teşekkür etsem az :)) |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Ben bu telkini ilk defa dün gördüm, indirdim ve dinledim. Sonra yattım. Rüyamda geçmişle ilgili bir sürü şey gördüm. çok karışıktı,tam olarak hepsini hatılamıyorum ama; bir sürü insan(geçmişimde ve/veya şu anda hala hayatımda olan) gibi, karışık bir sürü rüya. Uzun zamandırda bilinç altı temizliği yapmayı düşündüğüm için ona yordum. Acaba bu telkinin bilinç altı temizliğine etkisi oluyor mu? |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü slm,arkadaşlar uzun zamandır gönlüm bu sitede olmasına rağmen fazla giremiyorum ancak kişisel gelişime hiç ara vermedim dirençlerim olsada,atakan bey size teşekkür etmek boyun borcu,saolun hediyeniz için,fırsat buldukça siteyi ziyarete devam,tekrar teşekkürler herşey gönlünüzce olsun tabiki site arkadaşları içinde dileklerim aynı,mutluluk telkinini dinlemeye biraz önce başladım diğer telkinlerle nasıl bi sıralama yapmalı bir fikir verebilirseniz sevinirim,hoşçakalın |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü merhabalar :) mutlu olma telkiniyle ilgili ilk izlenimlerimi aktarmak istiyorum :) öncelikle en başından anlatayım ki daha aydınlatıcı olsun... ilk başta 15 gün boyunca ego ve suçluluk dinlemiştim...15 günün sonunda da suçluluğu çıkartıp yerine kendine güven koymuştum.. yaklaşık 2 haftadır ego ve kendine güveni dinliyordum...günde 10 saatten fazla dinlememe rağmen bu ikisi bana pek yeterli gelmiyordu.. ancak tabi ki de olumlu etkileri oldu küçük etkiler de olsa kesinlikle gözardı etmiyorum onları :) ego ve kendine güven dinlememe rağmen çok bunalıma girdiğim zamanlar depresyon telkinini "acil yardım kolu" olarak kullanıyordum.. fakat onun da etki etmesi için saatlerce dinlemem gerekiyordu...bu yazdıklarımdan da anlayacağınız üzere benim çok küçüklükten beri içime yerleşmiş ağır psikolojik problemlerim var..ve ailemin tutumunun da hala değişmediğini küçüklüğümden beri hala aynı olduğunu söyleyebilirim... ve kendimi bildim bileli fazla kilolarımdan şikayetçiyim...taa ilkokulda bile benimle şişko patates diye alay eden okul arkadaşlarımdan tutun, lisede hoşlandığım kişilerden karşılık görememek de yetmezmiş gibi onların alaylarına da maruz kalmak, ve eski işyerimde çalışırken kilomdan dolayı güzel giyinememek ve diğerleri gibi bakımlı görünememekten dolayı onların saygısını kazanamamak gibi problemlerim oldu...hayatımın her dönemi böyle geçti...hayatıma giren herkes beni "ezik" birisi olarak tanıdı... fakat bu son yayınladığınız mutluluk telkini bana çok parlak bir umut ışığı sağladı :) tünelin ucundaki ışığı göremiyordum ve hiç sonu gelmeyecek bitmeyecek sanıyordum...diğer arkadaşlara olduğu gibi bana çok çabuk etki etmese de...ego ve kendine güven telkinlerinin de desteğiyle mutluluk telkininin 4. gününde gerçekten hiç görmediğim kadar yoğun etki görmeye başladım..gerçekten de ihtiyacım olan şey buymuş...ve iyiki böyle bir çalışma yapıp yayınladınız..size ne kadar teşekkür etsem az :) kendime güven sorununu aşıp mutlu olmayı da öğrendikten sonra inşallah kilo sorunuma da el atacağım :) her gününüzün mutluluk içinde geçmesi dileğiyle :) |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü ben neden acamadim???.. |
|
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Tekrar selamlar. Benim bir sorum var, yeri tam olarak burası olmayabilir ama yeni konu açıp gereksiz yer işgal etmek istemedim. Sorum şu; Acaba bu hediye olan mutluluk ve hediye olan erken kalkma ile bizim klasik kilo verme güven telkinlerini bir arada dinlesek yani listede karışık olarak bunları sıralasak bir sakıncası yada etkilerinin azalması gibi bir durum olur mu? Atakan bey veya bilgili herhangi bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürleactionsmile |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Selamlar pancakes, Ego ve suçluluk telkinleri için gereken süreyi tamamladıysanız,bu telkinleri de ekleyebilirsiniz..Sürekli ve belli bir sürede dinlemeniz gerekiyor..Günde 7-8- gibi..Böylece etkili sonuç alabilirsiniz..actionsmile |
Re: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Tesekkurler Dodotanya... Basardim... Hazirlayanlara sonsuz tesekkurler... Sevgiler... |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Tekrar selamlar, bu telkini dinlediğim ilk iki gün gayet iyiydim, yani çok farklı bir durum yoktu ama iyiydim. Hergün uzun uzun dinliyorum.(Sadece bu telkini) Ama sanki artık ters etki yapıyor bende. Sanki mutluluk telkini değilde mutsuzluk telkini dinliyormuşum gibi. yanlış anlaşılmasın, bu siteye güvenim tam. Ben sadece bende yarattığı etkiden bahsetmek istiyorum.Sanki ben mutlu olmak istedikçe, birşeyler ters gidiyor. Bilmiyorum neden böyle oldu:( Acaba bu olabilen bir etki mi, geçici mi. Yoksa bende mi bir terslik var? (5 gün oldu dinlemeye başlayalı) |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü herkese tekrar merhaba :) şu gün itibariyle 1 aydır telkin dinlemekteyim...(ve aslında ilk dinleyişim değil) önceden de buna benzer 2 belkide 3 girişimim olmuş ve sekteye uğramıştı... tavsiye edilen sürelere uyarak ego ve suçlulukla başladım herkes gibi.... şu anki telkin listem ego, kendine güven ve burada yayınlanan mutluluk telkini... mutluluk telkinini ekleyeli 1 hafta oluyor bugün.. önceki telkin girişimlerimde de tavsiye edilen yoldan gitmeme rağmen ve 1 ay dinlememe rağmen istediğim sonuçları alamamıştım daha doğrusu daha fazla ilerleme gösteremediğim için tıkandığımı hissetmiştim (belki de listeye başka telkinler eklemem gerekiyordu ve farkında değildim bilemiyorum) daha fazla ilerleme kaydedemediğim için ve yolun sonunun ancak bu kadar gelişme sonunda geldiğini düşündüğüm için telkinleri bırakmıştım... şu an son 1 aydır aynı listeyi dinlememe rağmen ilk girişimlerimden çok daha iyi sonuçlar aldım psikolojik açıdan... bunu da son 1 haftadır dinlediğim mutluluk telkininin de listeme eklenmesine bağlıyorum....resmen eksik bir parçam tamamlandı diyebilirim :) sorunlarım şu an hala yerinde duruyor olsa bile çözüleceğinden çok ümitlenmeye başladım... kişiden kişiye göre değişir tabi ama, demekki bana sadece ego,suçluluk ve kendine güven yetmiyormuş...mutlu olmayı da bilmiyormuşum meğer...ve bunu bilmeyince diğerlerinden de verim alamamıştım :) |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü bende başardım çalıştımayı dinlemeye vbaşladım gelişmleri bekliyorum tşkr ederim |
Bırakmalımıyım dinlemeyi acaba, bırakmakda istemiyorm, içeriği çok güzel aslında ama... Böyle bir etki gören sonra düzelen oldu mu? |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü İngiltere'de Taksi şoforu olabilmek için çok ağır bir sınavı geçmeniz gerekiyor.Tüm sokakları caddeleri ezbere bilmek gerekli. Bu sınavı geçen kişilerin beyinleri incelendiğinde görülüyor ki adres ile ilgili bölüm fiziksel olarak daha fazla büyümüş.İngiltere’de taksi şoförleri üzerinde yapılan bir araştırmada yön hafızası ile ilgili beyin alanının bu kişilerde daha aktif ve geniş olduğu bulundu Yani eğer bir konuda fazla çalışırsanız beynin o bolumu gelisiyor.. Benzer şekilde aynı şey mutlu ve iyi hissetme için de geçerlidir. Beynimiz sonsuz mutluluk üretme kapasitesine sahiptir.Ancak bu mutluluğu kendi kendine üretmez.Sizin ben mutluyum iyi hissediyorum demeniz gerekir. Bebekler doğduklarından itibaren mutlu ve iyi hissetme halini yaşarlar.Ancak büyüdükçe eğer mutluluk talebiniz olmazsa beyin bu bölüme daha az onem veriyor. http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:0...aby-photos.png Şöyle bir benzetme yapilabilir.Doğduğunza beyninizde bir mutluluk fabrikası var ancak siz zamanla olumsuz düşündükçe bu fabrika küçültülüyor. Madem kişi mutluluk talep etmiyor o zaman bu kadar büyük fabrikaya ne gerek var diyip bu fabrikanın kapasitesi azaltiliyor.Artık daha az mutluluk üretir hale geliyorsunuz zaten daha önce de üretileni kullanmiyordunuz o zaman büyük fabrikaya gerek yok.. http://www.mayoclinic.com/images/ima...depression.jpg Telkin dinlediğinizde ise birden beyninize mutlu ol iyi ol iyi hisset komutları gidiyor...Bu emirle birlikte kendinizi iyi mutlu hissediyorsunuz. Ancak bir sorun var o da fabrikanın küçük olması ve sizin talep ettiğinizden daha azının üretilmesi... http://upload.wikimedia.org/wikipedi.../Factory_1.png Bir süre sonra bu fabrika yeterli gelmiyor daha fazla mutluluk hormonu üretmek lazım diye daha büyük bir fabrika yapilanmaya basliyor. Bu dönüşüm sürecinde kendinizi biraz kötü hissediyorsunuz. Oysa bu geçici bir süreç ta ki yeni fabrika tamamlanıncaya kadar. Benzer şekilde depresyondan çıkış sürecinde de kişi kendini önce mutlu hisseder sonra bu süreç durur bir kötü hissetme hali olabilir tekrar kendini iyi hisseder.. Bu başa dönüş değildir tam tersi yeniden yapılanmanın işaretidir... http://thesituationist.files.wordpre.../happiness.jpg Özetle mutluluğumuzun büyük bir kısmı kendi kendimize söylediğimiz sözlerle ilgili bu süreçte geçici dalgalanmalar olabilir.:zpzp:happy6 |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Bu ayrıntılı açıklama için çok teşekkürler. Aynı şekilde kendime hazırladığım olumlamaların neden ilk bir kaç gün iyi hissettirip sonra sanki tam tersi etki yaratıyormuş gibi daha kötüye gitme hissi verdiğinide açıklamış oldunuz benim için956k Bu sebeple sürekli yeni olumlamalara başlayıp bir kaç gün sonra umudu kesen bir insan olarak önemli bir şey farkettim diyebilirim. Artık vazgeçmek yok. Tekrar teşekkür ederim:zpzp: |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü teşekkürederim..... |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Atakan bey, Hediye için çok teşekkürler oldukça geç gördüm.Doğal olarak sıkıntılı insanların ruh hali işte kendimle oldukça meşkuldüm :) Size ruh durumumla ilgili geri bildirimler yapmaya devam edeceğim farkettim ki ne kadar geri bildirim yaparsak halkayı okadar genişletebiliyoruz :) Ankara seminerinizi maalesefki kaçırıdım bir daha gelme durumu ne zamandır katılmak isterim.Tekrar tekrar teşekkürler Sevgiyle kalın |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü yukaridaki kink i indirdim ama surekli eklemem gerekiyor acamadim bir turlu merktan catladim nasil birsey mutluluk hissine ihtiyacim var muzik sesi degil galiba yardimci olursaniz sevinirim |
|
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü inanin cok mahcupum ne sorsam cevabi geliyor nasil tesekkur edecegim bilmiyorum son bir sorum daha var su anda mutlu olmak ile ilgili su sesi dinliyorum ,acaba atakan beyin hediye nasil mutlu olunur telkini bumu onu acamadim rar downladen yaptim basardim ama okyanus sesi diyor uyeler bendeki su ve kus sesi cok guzel bir ses canim vatanimin hasretini cektigimin vatanimin cinarlarinin sesine benziyor |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü evet doğru derya hn.,dinlediğiniz ses su ve kuş sesi.. okyanus veya doğa sesi diye de adlandırıyoruz...nasıl isimlendirildiği önemli değil..öenmli olan dinleyebilmeniz.. Artık keyifle ve güvenle dinleyebilirsiniz.. Rehber bölümümüzü de incelerseniz daha pekçok sorunun da fazlasıyla cevabını bulabilirsiniz..actionsmile |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Mutluluk telkininin pink noise versiyonu eklenmiştir.Bu telkini kısık sesle dinleyebilirsiniz.Pink noise sessiz versiyona yakındır.Uykuda daha rahat dinlenebilir.Tabii ki sesi çok açmamak kaydı ile. Deneyiniz eğer memnun kalinirsa tüm telkinler bu versiyonla yapilacaktir. http://www.hayatimdegisti.org/dosya2...lmaksessiz.mp3 |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü merhaba ben bu telkini 5 gündür dinliyorum ama çok sinirliyim. Etrafımdaki insanlarla tartışmaya başladım. Bu etkiler n zaman geçer acaba , ben hiç böyle birisi değildim. Aslında çok hassas ve duygusal bir insan olmama rağmen insanlaı kırmaya başladım. |
çok teşekkürler atakan bey 956k sessiz telkin fikri hakikaten çok iyi olmuş :) ben telkin çeşitleri arasından en çok su sesini tercih ediyordum ama bazen o bile rahatsızlık verebiliyor..film izlerken ve müzik dinlerken arada su şırtıltısı rahatsız ediyor.. acaba sitedeki diğer telkinlerin de böyle sessiz versiyonlarını yapabilmeniz mümkün mü ? |
|
|
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü yha nasıl t.ş.k etsem size az |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü indirdim bende teşekkürler sizde mutlu kalın.... |
|
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Mutluluk telkinin pink noise versiyonu dahamı etkili hangisini dinlemmeiz daha dogru olur?şimdiden teşekkürler.. |
|
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Çok teşekkürler ben ikisinide indirdim.Yüreğinize sağlık. |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü çok iyi düşünülmüş bence,genelde yatarken dinliyorum telkinleri sessiz mod harika :):) |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü acaba yılbaşı için bir süpriz düşünüyormusunuz? |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü tam ihtiyacım olan telkin bir türlü bilemediğim şey: mutlu olmak inşallah artık öğreneceğim çok teşekkürler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:11 PM. |