![]() |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü daha önce 3 hafta suçluluk ve ego güçlendirici telkinlerini dinlemiştim ama üstünden 2 ay geçti. Şimdi sadece listemde mutluluk telkini var |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü 15 gün pes etmek için erken bir süreç koruma kalkanı ile mutluluk veya ego+mutluluk veya ego+mutluluk+koruma kalkanı dinleyin. En az kendinize 21 gün verin bazen 1 ay da sürebilir etki görmek. Ayrıca günde 20 saat dinlemeyi de abartılı buluyorum. günde 7-8 saat yeterli. Geri kalan zamanda dinlediklerinizi beyinde anlamlandırmak ve sindirmek için gerekli bence. |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Sanırım fazla acele ettim mutlu olmak için .Söylediklerinizi uygulayacağım. Tekrar teşekkür ederim |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü her telkine mutluluk telkini ekli diye biliyordum... bu bilgi yanlış mı acaba |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü bence şöyle bir liste oluştur.. mutluluk ego kendine güven başkalarının düşüncelerini önemseme.. bunları 1 ay dinle.....ondan sonra eminim etki eder.... |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Atakan bey mutluluk telkinini indirdim fakat sesi diğerlerinden farklı,cızırtılı bir ses var.doğa sesi net gelmiyor.normali böyle mi aaba. |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü atakan bey; mutluluk telkinini indirdim ama sesi diğerlerinden farklı.doğa sesinden çok cızırtılı bir ses geliyor.normal mi bu ses acaba . |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü O ses telkinlerin sesi olabilir. Müziğin sesini çok fazla açmayınız. Müziği duyabilecek seviyede açarsanız yeterlidir :) |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Alıntı:
zaten çok açamıyorum .rahatsız edici geldi sesi.sanki çok hızlı ve güçlü akan şelalenin içindeymişim gibi ya da çekmeyen radyo frekansının kulağı tırmalayan cızırtı sesi gibi. bana normal gelmedi müziğin sesi.yan etki ya da ters etki yapmasın da:):)y789y789 |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Cızırtının hoporlör veya kulaklıktan kaynaklanmadığına emin olun. |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü [QUOTE=sweeet;811572]Cızırtının hoporlör veya kulaklıktan kaynaklanmadığına emin olun.[/Q kulaklık veya hoporlörle ilgisi yok sweet.:).diğer müzikleri de yanı yerden dinliyorum.belki de doğal sesi öyledir.başka biyerde de bulamadım . ve kendimi mutlu hissetmeye çok ihtiyacım var.bugün berbat durumdayım. |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Selamlar uzun bir ayriliktan sonra forum baya bir degismis bir ses vereyim tesekur edeyim ve iyiki varsiniz diye sukur edeyim dedim sizleri seviyorum |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Sevgili sezennl ses vermeniz ne kadar güzel. Siz de iyi ki varsınız. Daha sık görmek isteriz sizin gibi eski üyeleri. Yine gelin yine yazın. Yeni paylaşımlarda bulunun. Mutlu, huzurlu, umutlu günler dilerim. Sevgi ve ışıkla güle kalın. |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Ben mutluluk telkinini indiremedim. Farklı bir yer var mı indirebileceğim? |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Teşekkürler:) |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü çok teşekkürler |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü ne kaddar şekersiniz siz böyleeee.teşeşkkürleeer.emeğinize sağlıkkkkk.siz seviyorummm |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Inanmayacaksiniz belki Cok hizli etki ediyor 1-2 saat dinlememe bakmayarak istaha geldim ve mutluyum sacma bi gulumseme ve mutluluk :D |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Arkadaslar bi kac saat dinlememe ramen cok etkili cok belirgin sekilde hissediyorum :) |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü ama bi ara etkisinin gectiginide solerim (sonra yeniden geldi ama) |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü ya mutluluk telkini indiremiyorum ben. yardım |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü http://www.hayatimdegisti.com/Mutluluk.rar Yukarıdaki linke sağ tıklayıp "hedefi farklı kaydet" derseniz dosya bilgisayarınıza inecektir. Tabi bu dosyayı açmak için pc nizde winrar programının yüklü olması gerekir. |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Güzel daha önceden biliyorum |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü bana olumsuz etki ediyor nedendir? mutluluk telkininin tam içeriğini öğrenebilir miyiz? |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü ya bu mutluluk telkinini nasıl indirebilirim ?.şu an gerçekten berbat bi haldeyim.bi hafta sonra tatile çıkıcaz ve benim ruh halim yerlerde.gerçekten etkili mi acaba ? çok ihtiyacım var.içimde sıkılıyo.lütfen acil cevap bekliyorum.nasıl indirebilirim.bad45 |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü lutfen yardimci olun..dosyalari indiremiyorum |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Onca zamandır forumdayım bu telkini nasıl es geçtim bilmiyorum... teşekkürler.....:)) |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü birtek ben beceremedim bu telkinkini indirmeyi |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü yağmur sesi gibi olan telkinmi indirebildim herhalde |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü bu telkinin iştah açıcı etkisi var, dinleyenlere ek bilgi olsun ;) şifa olsun. |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Teşekkürler |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü bu linkten açılmıyo |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Güzel paylaşım. Teşekkür ederim. |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü linkleri yenilemeniz mümkün mü acaba? |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Linklerde sıkıntı var galiba |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü TELKİNLER İPTALMİ EDİLDİ?? BEN İNDİREMİYORUM YADA YENİ BİR LİNK VEREBİLİRMİSİNİZ? |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü merhaba link açılmıyor yardımcı olabilirmisiniz |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:09 PM. |