Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Meditasyon

Uyarılar

Meditasyon bolluk meditasyonu, meditasyon mp3, meditasyon nedir, meditasyon resimleri, meditasyon hipnoz, yoga meditasyon, meditasyon müzik, meditasyon, neşternino meditasyon, transandal meditasyon, transandaltal meditasyon, transantal meditasyon, transdantal meditasyon,

2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk

Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 2013 yeni Yıl Armağanı: Gizemli 6 / Şans ve Aşk 2012 yi sevgi ile uğurlayıp 2013 ye merhaba diyeceğimiz bu özel gün pek çok yönden önemli.. Hangi dilden, hangi inançtan olursak olalım kesin olan bu gün milyonlarca insanın, umutlarla sevgilerle, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi

2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31-12-2012, 11:21 AM   #1 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Thumbs up 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk


2013 yeni Yıl Armağanı: Gizemli 6 / Şans ve Aşk

2012 yi sevgi ile uğurlayıp 2013 ye merhaba diyeceğimiz bu özel gün pek çok yönden önemli..

Hangi dilden, hangi inançtan olursak olalım kesin olan bu gün milyonlarca insanın, umutlarla sevgilerle, yeni olana başlamanın heyecanı ile pozitif enerjiyi çoğalttıkları arttırdıkları bir gün, bu sembolik enerji ile herkes buluşabilmesine ve gerçekleşmesini istedikleri hedeflerini kolaylıkla tezahür ettirmesine niyet ediyorum.. Bu gün yeni bir yıla başlamanın heyecanı ile çok büyük bir pozitif enerji hepimizin üzerimizde etkili.. En olumsuz kişi bile içinde minikte olsa yeni yıla umutla bakar.. böylelikle normal günlerde rastlayamayacağımız kadar büyük coşkulu pozitif enerji dalgası ruhumuzdan başlayıp tüm dünyamızı doldurur..

Daha önceki pek çok yazımda dileklerimizin gerçekleşmesi için yazmanın gücünden bahsetmiştim..

Bu gücü bu gün de kullanacağız..
Öncelikle güzel bir defter gerekli, kırmızı kaplı olursa daha iyi olur, yoksa da üzerine çıkartmalar yapıştırarak kırmızı enerjinin gücünü aktifleştirebiliriz.

bu konuyu daha önce detaylı anlattığım için aşağıda ki linki inceleyebilirsiniz..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-hediyesi.html


Hepimiz sevdiklerimize gönlümüzce güzel hediyeler aldık verdik ..


Kendimize vereceğimiz güzel bir hediye de her yıl olduğu gibi, kendimce benden sizlere..

2012 pek çok yönden çok önemli bir yıldı. Sayısal değeri olan 5= kendini gerçekleştirme kapısı, bunun işaretlerini bize vermişti.

geçtiğimiz yılın yazısını okumayanlar, hediyesini alamayanlar aşağıdaki linkten ulaşabilirler.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...aampinsan.html

ve geldik 2013'e "şansın" ve "aşkın" yılına..


"...evren her an gözlemlerimize açıktır; ama onun dilini ve bu dilin yazıldığı harfleri öğrenmeden ve kavramadan anlaşılamaz.
Evren matematik diliyle yazılmıştır; harfleri üçgenler, daireler ve diğer geometrik biçimlerdir.
Bunlar olmadan tek sözcüğü bile anlaşılamaz; bunlarsız ancak karanlık bir labirentte dolanılır."
GALİLEO


2013'ün sayısal değeri:6 : heksad, evrensel dost olarak tabir edilen rakamlardan bir tanesidir. Heksad'ın geometrik ifadesi heksagramdır.


İç içe geçmiş ve iki farklı yöne bakan üçgenler de yine çok eski bir semboldür. Bu yıldıza adalet yıldızı denilir. İsrail devletinin bayrağında da yer alan bu yıldız, kralları David’den çok daha önce bulunmuş bir semboldür.

Yıldız evrenin altı yönünü gösterir; kuzey, güney, doğu, batı, aşağı ve yukarı. Yukarı bakan üçgen tanrıya ulaşmayı, aşağı bakan üçgen ise yeniden doğuş yasası gereği geriye dönüşü anlatır. Bu uçlardan herbiri bir fazileti temsil eder.

6 aynı zamanda güvenilirliliğin sembolüdür.Hem 2 gibi çift sayıyla, hem de 3 gibi tek sayıyla bölünerek her iki sayının en temel öğelerini içinde barındırdığı için mükemmel bir rakamdır.

Eski çağlarda altı sayısı zaman ve mekanın birimi olarak kabul edilirdi. Çünkü hem zamanın hem de mekanın devresel oldukları ve daire oluşturdukları inanılırdı ve bir daireyi bir pergele çizildiğinde, pergelin açısını bozmadan daire cizildiğinde daireyi tam altıya böler. Bu yüzden bu zaman ve mekan birimleri altı ile bölünür, 12 ay, 24 saat, 60 dakika, 60 saniye gibi, veya bir dairenin 360 dereceye bölünmesi gibi. Bu yüzden Tevrat ve Kuran'da dünyanın altı günde yaratıldığı yazılır. Yedi de sonsuzluğu ifade eder.

Altı rakamının matematik özelliği parçaların hem toplamı, hem çarpımı kendisine eşittir (1+2+3 = 1x2x3=6). Bu rakam tabiatta muntazam bir şekilde sürekli olarak ortaya çıkar. Arı petekleri ve kar tanecikleri gibi birçok örnek göstermek mümkün.

Astrolojide ise 6 Venüs'ün rakamıdır.
ve aşkın sevginin enerjisini taşır..

kendinimizi keşfettiğimiz ve kabullettiğimiz 2012 senesinin ardından, sevginin güzelliği ile yaşama doğmak zamanıdır..

Bu yılın enerjisine uygun olarak aşk ve sevgi meditasyonu hazırladım.

hepinize yararlı olmasını seçiyorum.

Nedir ve nasıl kullanılır.

1. Öncelikle bu meditasyonda hipnotik dil kullandım. bu nedenle kesinlikle sadece evinizde veya rahat olduğunuz bir yerde dinleyin.

2. Evli olan, sevgilisi olan, olmayan herkes dinleyebilir. bu durumlara uygun cümle kalıpları kullandım. Ayrıca genel olarak sosyal ve aile ilişkilerimizi de destekleyecek bir çalışma.

3. 1 defa uyumadan dinleyin lütfen, bilinçaltınız neden ve niçin bir çalışma yapıldığını farketsin, zihniniz onaylasın. Ardından gece uyurken dinleseniz de olur. mümkünse en az 21 gün en fazla 45 günlük periyotlarla dinleyin.
arada en az 1 haftalık boşluk verin.

Sevgiyle hazırladığım bu çalışmanın, sizlere arzuladığınız güzellikleri kolaylıkla sunmasına niyet ediyorum.

Yeni yılın her yeni gününü sevdiklerinizle birlikte keyifle yaşamanızı seçiyorum



"Yalnız doğarız, yalnız yaşarız ve yalnız ölürüz.
Sadece aşk ve arkadaşlık hissettiğimiz dönemlerde yalnız olmadığımızı düşünürüz. "
Orson Welles

Işığınız.. ışığımız daim olsun..

Sevgimle..
Arketip Akademi

Shamanic Ozlem Şahin


2013 yeni yıl hediyesi:Sevgi ve Aşk Meditasyonu

İndirme link:

http://www.dosya.tc/server27/Fdiimg/...sahin.mp3.html

** linke tıkladığınızda otomatik olarak bilgisayarınıza indirir.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-12-2012, 12:35 PM   #2 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk

Oleeeeeyyyy! Tam da yeni yıl hediyesini görmek niyetiyle girmiştim. Çooookkk sevindim. Çocukluğumdan beri 6 rakamının uğuruna inanırım. O nedenle 2013 bana çok iyi gelecek biliyorum. Aşk ve sevgi meditasyonu için teşekkürler. Yeni yıla bu enerjiyle gireceğim.

Herkese mutlu seneler!
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-12-2012, 01:33 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Eğlenceli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2012
Mesajlar: 108
Tesekkür: 149
86 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Eğlenceli is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk

elinize sağlık :) konunuzu ve çalışmanızı görünce çok mutlu olmuştum ancak mp3 ü indiremediğim için çok üzüldüm :(
linke tıklayınca Yükleme mevcut değil
File owner's public traffic exhausted. (da3c7b74) şeklinde hata veriyor. ne yapabilirim ?
__________________
Eğlenceli isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-12-2012, 01:46 PM   #4 (permalink)
Moderator
 
Üyelik tarihi: Sep 2011
Mesajlar: 1,081
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azraist_24 is on a distinguished road
Standart Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk

Harikaaaaaa... Ck mutlu oldum Ozlem Ablacim... Iyi ki varsin...

Bu sene bol sevgi dolu gunler olacak desenize...

Aksam is cikisi derha indirmeyi seciyorum...
azraist_24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-12-2012, 05:35 PM   #5 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk

linki yenilendim canlar.. rapidden indirelemiyor diye
alteranatifi kullanın.. ;)

ben de sizlerin sevgiyle kucaklarım.. harika bir yıl olsun hepimize
sevgiyle
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2013, 11:11 AM   #6 (permalink)
Yüzbaşı
 
pinky9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2011
Mesajlar: 581
Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinky9 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk

Özlem hanım çok teşekkürler, harika bir medi olmuş. Yalnız dün gece yatarken kulaklıkla dinleyim dedim, ses çok buğulu olmuş sanki ayrıca sürekli bir cızırtı sesi duydum, önceki medileriniz gibi net değildi, çoğu kelimeyi seçemedim :(( belki de bende bir sorun vardır bilemiyorum ama diğer arkadaşlarda böle sorunlar yaşadı mı acaba ? çok rahatsız etti beni cızırtılar mediye odaklanamadım hiç.

sevgiler:))
__________________
Bazen fikirlerini de değiştirmelisin..
- Çünkü sen onların kölesi değil, sahibisin.


Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü

pinky9 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2013, 06:09 PM   #7 (permalink)
Teğmen
 
Eğlenceli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2012
Mesajlar: 108
Tesekkür: 149
86 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Eğlenceli is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk

Alıntı:
lavinya10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Özlem hanım çok teşekkürler, harika bir medi olmuş. Yalnız dün gece yatarken kulaklıkla dinleyim dedim, ses çok buğulu olmuş sanki ayrıca sürekli bir cızırtı sesi duydum, önceki medileriniz gibi net değildi, çoğu kelimeyi seçemedim :(( belki de bende bir sorun vardır bilemiyorum ama diğer arkadaşlarda böle sorunlar yaşadı mı acaba ? çok rahatsız etti beni cızırtılar mediye odaklanamadım hiç.

sevgiler:))
seste cızırtı durumu bende de var. sorun sizde değil. bunu bilmeniz için söylemek istedim. aynı dosyayı 2 kere indirdim. indirirken belki hızlı indi ses sorunu ondan oldu diye ama 2. indirişte de aynı şey oldu. ama buna rağmen harika bir meditasyon :) yaşam şartlarım hayatıma birisinin girmesini imkansız kılıyor olmasına rağmen. yine de bunun olabileceği konusunda benim gibi bir insanı bile ümitlendirdi o derece :) Özlem hanımın emeğine sağlık :)
__________________
Eğlenceli isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2013, 08:14 PM   #8 (permalink)
Yüzbaşı
 
pinky9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2011
Mesajlar: 581
Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinky9 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk

Alıntı:
Eğlenceli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
seste cızırtı durumu bende de var. sorun sizde değil. bunu bilmeniz için söylemek istedim. aynı dosyayı 2 kere indirdim. indirirken belki hızlı indi ses sorunu ondan oldu diye ama 2. indirişte de aynı şey oldu. ama buna rağmen harika bir meditasyon :) yaşam şartlarım hayatıma birisinin girmesini imkansız kılıyor olmasına rağmen. yine de bunun olabileceği konusunda benim gibi bir insanı bile ümitlendirdi o derece :) Özlem hanımın emeğine sağlık :)
valla ben ilk 15dk hariç gerisini çok zor duydum kulaklıkla açmama rağmen hiç seçemedim kelimeleri çok kısık ve cızırtılıydı
__________________
Bazen fikirlerini de değiştirmelisin..
- Çünkü sen onların kölesi değil, sahibisin.


Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü

pinky9 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2013, 10:34 PM   #9 (permalink)
Teğmen
 
Eğlenceli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2012
Mesajlar: 108
Tesekkür: 149
86 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Eğlenceli is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk

Alıntı:
lavinya10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
valla ben ilk 15dk hariç gerisini çok zor duydum kulaklıkla açmama rağmen hiç seçemedim kelimeleri çok kısık ve cızırtılıydı
ben de sonuna kadar sesini açıp dinledim . ama sanırım kulağımızla duyduklarımızı tam anlamasak bile bir şekilde o söylenenler bilinçaltına zaten iletiliyordur. tıpkı telkinler gibi. yani ses sorunlarına çok da takılmamak lazım belki

bir de bu meditasyonun etkisini güçlendirebilmek için aklıma bir fikir geldi.
acaba bu meditasyonu dinlerken göğüs (kalp) bölgesine pembe kuvars taşı koyup da meditasyonu öyle dinlesek etkisi artar mı acaba ? ne de olsa sevginin taşı ve kalp çakrasına hitap ediyor.
__________________
Eğlenceli isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2013, 10:40 PM   #10 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2012
Bulunduğu yer: djjdkddk
Mesajlar: 21
Tesekkür: 7
17 Mesajinıza toplam 29 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fevel57 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk

Cok guzel bir calisma olmus, coook tesekkurler:)

Yalniz iki gundur iki defa dinledim ve tam uyumasam bile daliyorum dinlerken, sonuna dogru da uyaniyorum.Bu durum herkeste boyle mi?

Birde uyurken de telkin gibi acik kalacak oYle degil mi? Yoksa yanlis mi anladim
__________________
[/SIZE][/B]
fevel57 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
aşk, gizem, ilişki, meditasyon, şans

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk

Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 2013 yeni Yıl Armağanı: Gizemli 6 / Şans ve Aşk 2012 yi sevgi ile uğurlayıp 2013 ye merhaba diyeceğimiz bu özel gün pek çok yönden önemli.. Hangi dilden, hangi inançtan olursak olalım kesin olan bu gün milyonlarca insanın, umutlarla sevgilerle, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.