Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Meditasyon

Uyarılar

Meditasyon bolluk meditasyonu, meditasyon mp3, meditasyon nedir, meditasyon resimleri, meditasyon hipnoz, yoga meditasyon, meditasyon müzik, meditasyon, neşternino meditasyon, transandal meditasyon, transandaltal meditasyon, transantal meditasyon, transdantal meditasyon,

2014 yeni yıl hediyesi: tekâmül ve ilahi aşk: 7 : (4+3) : hayat ağacı

Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon 2014 yeni yıl hediyesi: tekâmül ve ilahi aşk: 7 : (4+3) : hayat ağacı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 2014 yeni yıl hediyesi: tekâmül ve ilahi aşk: 7 : (4+3) : hayat ağacı Hepimiz için çok önemli olduğuna inandığım, değerli bir yılı yaşadık ve bitirmek üzereyiz. 31 Aralık tarihi, pek çok yönden önemli.. Hangi dilden, hangi inançtan olursak olalım ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi

2014 yeni yıl hediyesi: tekâmül ve ilahi aşk: 7 : (4+3) : hayat ağacı

Like Tree2Likes
  • 2 Post By shamanic
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31-12-2013, 01:46 PM   #1 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Smile 2014 yeni yıl hediyesi: tekâmül ve ilahi aşk: 7 : (4+3) : hayat ağacı




2014 yeni yıl hediyesi: tekâmül ve ilahi aşk: 7 : (4+3) : hayat ağacı


Hepimiz için çok önemli olduğuna inandığım, değerli bir yılı yaşadık ve bitirmek üzereyiz. 31 Aralık tarihi, pek çok yönden önemli..

Hangi dilden, hangi inançtan olursak olalım kesin olan bu gün milyonlarca insanın, umutlarla sevgilerle, yeni olana başlamanın heyecanı ile pozitif enerjiyi çoğalttıkları arttırdıkları bir gün, bu sembolik enerji ile herkesin buluşabilmesine ve gerçekleşmesini istedikleri hedeflerini kolaylıkla tezahür ettirmesine niyet ediyorum..

Bu gün yeni bir yıla başlamanın heyecanı ile çok büyük bir pozitif enerji hepimizin üzerimizde etkili.. En olumsuz kişi bile içinde minikte olsa yeni yıla umutla bakar.. böylelikle normal günlerde rastlayamayacağımız kadar büyük coşkulu pozitif enerji dalgası ruhumuzdan başlayıp tüm dünyamızı doldurur..

Daha önceki pek çok yazımda dileklerimizin gerçekleşmesi için yazmanın gücünden bahsetmiştim..

Bu gücü bu gün de kullanacağız..
Öncelikle güzel bir defter gerekli, kırmızı kaplı olursa daha iyi olur, yoksa da üzerine çıkartmalar yapıştırarak kırmızı enerjinin gücünü aktifleştirebiliriz.

bu konuyu daha önce detaylı anlattığım için aşağıda ki linki inceleyebilirsiniz..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-hediyesi.html



Hepimiz sevdiklerimize gönlümüzce güzel hediyeler aldık verdik ..

Kendimize vereceğimiz güzel bir hediye de her yıl olduğu gibi, kendimce benden sizlere armağan olsun istedim.

2013 pek çok yönden çok önemli bir yıldı. Sayısal değeri olan 6= sevgi ile yüzleşmelerimizi tamamlamamız gerektiğinin, önce kendimiz ardından ise etrafımızla olan ilişkilerimize denge getirmemiz gerektiğinin altını çizdir durdu, dersini alabildiysek ne mutlu bize :)

(2013 değerlendirmesini okumak isteyenler bu linkten ulaşabilirler.)

2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk

ve geldik 2014'e "tekamül" ve "ilahi aşkın" yılına..

Deneyimleyebileceğimiz en güzel ve en derin duygu; mistik olanı hissetmektir.
Bu bütün gerçek bilimin tohumudur.
A.Einstein


2010 ve 2011 yıllarında yaşadıklarınızı şöyle bir hatırlayın çünkü bu yıl geçtiğimiz bu iki yılda ektiğiniz tohumlarla da ilgili olacak.

2010=3

2011=4

2014= (4+3)=7

2014'ün sayısal değeri: 7 : heptad,

Heptad Grekçe'de yedi anlamına gelen Septos kelimesinden türemiştir. Heptad'a septenary de denilmektedir. Grekçe'de saygı gösterme anlamına gelen "sebo" sözcüğü ile bağları olduğu inanılır. Manevi gücünüze saygı duymayı öğreneceğiniz özel bir yıl başlıyor.

Sembolü: veya

Kutsal üçlü triad ile düzeni oluşturan tetrad’ın birleşmesinden
oluşmuştur. Tekâmül yasasının sembolüdür. Evrende pek çok şey yedi üzerine kurulmuştur. Yedi sayının kutsallığı hemen hemen her dinde yer alır. Kutsal metinlerde, ezoterik yazılarda ve efsanelerde yedi sayısı farklı şekillerde sürekli karşımıza çıkar.

İnsan bedeni yediye ayrılmıştır. Bunlar iki kol, iki bacak, baş ve gövdenin iki parçasıdır. İnsan başında ayrıca iki kulak, iki göz, iki burun deliği ve bir ağızı vardır ve toplamları yedidir.

Hindulara göre insanın beş duyusu haricinde, biri altıncı duyusu (psişik duyu) diğeri de zihinsel idrak olmak üzere yedi unsuru vardır.

İnsanın her yedi yılda bir hücrelerinin yenilediği söylenir ve her yedi yılda bir devre geçirir. Bunlar 7, 14, 21, 28, 35, 42, 49, 56, 63, 70 yaşlarında olduğu kabul edilir. Bu yedi senelik devreler sadece şahısların bedensel yenileme, değişme ve olgunlaşma dönüm noktaları değil, aynı zamanda insan yaşantısında köklü değişiklikler yaratan önemli "geçiş" dönemleridir.

Kişinin 7ile 14 yaş arası: annenin verdiği şefkat ile Ay yönetiminde olduğu kabul edilir.

14 ile 21 yaş arasında ise Merkür'ün verdiği öğrenme ve zihinsel gelişme ön plandadır.

21 ile 28 yaş arası ise Venüs altında aşk ve cinselliğin keşfi önem kazanır.

28 ile 35 yaş arası ile Güneş altında kişiliğin gelişmesi ve sosyal çevreye özen göstermesi ağırlıktadır.

35 ile 42 yaş arası Mars ile kişinin kendisini ortaya koyması için mücadele vermesi etkindir.

42 ve 49 yaş arası ile Jüpiter'in etkisi ile kişinin yumuşaması, erdeme erişmesi ve çevresine hakim duruma gelmesi söz konusudur.

49 ve 56 yaş arasında Satürn'ün simgelediği olgunluğa ermeye başlar.

7 ye dair anlatımlar bitmez ;)

Sesin yedi ana notası, ışığın yedi ana rengi, insanda yedi ana çakra, haftanın yedi günü vardır.

Soyumuzda 7 göbek, Dünyanın etrafında 7 gezegen var. Gökler ve yerler 7 kat sayılır. İslam dininde kâinat 7 safhada yaratıldı. Kâbe’nin etrafı 7 kere tavaf edilir. Manevi bilgeliğin sayısı 7 dir. Katoliklerde 7 sakrament esastır, Yahudilerde Kutsal Şamdan 7 mumludur. Mitolojide 7 büyük tanrı vardır. Mısır’da Güneş Tanrısı Ra 7 ruhludur. Kızılderililere ve Aborjinlere göre 7 mevsim vardır. Dünyaca önemli kabul edilen İstanbul 7 tepenin üzerinde kuruludur. Ülkemiz 7 bölgeden oluşur. Dünya da 7 kıta vardır.


Hürmüz bile 7 kocalıdır :) Şimdi siz de bir düşün bakalım 7 sayısı ile ilgili ne anılarınız canlanacak ;)

Sayısal değeri 7 olan, 2014 senesi maneviyatımızın daha çok farkında olmamız gereken ve mistik gücümüzü kullanmaya zorlanacağımız bir yıl. Her şeyin görünürden ibaret olmadığını, maddesel başarı için de manevi dünyamızı güçlendirmemiz gerektiğinin daha çok bilincine varacağız.



Hayattaki en güzel şeyler gözle görünmez veya dokunulmaz.
Onları kalp ile hissetmek gerekir.
H. Keller



Gelelim bu senenin hediyesine;

Hayat ağacı ezoterik öğretilerde önemli bir semboldür. Ve insanın iç dünyasında onunla bütünleşmesi, ağacının gücü, hayatının da kalitesini belirler.

Hayat ağacı meditasyonunu hazırlarken gevşetici telkinler ve derinleştirici müzik kullandım. Müzik tibet şifa kâseleri ile yapılmıştır. Hem müziğin hem meditasyonun ayrı ayrı faydasını görmenizi seçiyorum.

Bu nedenle kesinlikle evinizde veya rahat edeceğiniz bir ortamda, gözleriniz kapalı olarak dinlemenizde fayda var.

Bilincinizin onayı için ilk dinleyişiniz uyanık şekilde olsun. Ne söylediğimi duyun ve bilin.

Sonraki dinleyişlerinizi uykunuzda olabilir.

Uyku sorunu olanlarda gece dinlerlerse daha rahat uyuyacaklardır.

En az 21 gün, en fazla 45 gün gün atlamadan dinleyin.

Hayat Ağacınızla bütünleştikçe bunun reel etkilerini gerçek hayatınızda da görmeye başlayacaksınız.

Bu çalışmayı uzun yıllar bireysel seanslarımda farklı teknikler ile danışanlarıma uyguladığımda, ilk etkileri: daha olumlu düşünmek, çözüm üretmek, daha enerjik olmak, sağlıklı hissetmek yönünde oldu ve hedeflerine daha kolay odaklandılar.

Bu yıl ruhsal büyüme ve hayatımızın amacını gerçekleştirmemiz için burada olduğumuzu daha net anlayacağımız önemli bir yıl. Hayat Ağacı Meditasyonu çalışmamın yeni yolculuğunda sizlere arzuladığınız kolaylıkları sunmasını ve faydalı bir hediye olmasını seçiyorum.

Sevdiklerinizle birlikte, mutlu, huzurlu, başarılı, sağlıklı harika bir yıl olsun..



Sevgimle,

Shamanic Ozlem Şahin

Mistik Dükkan - www.mistikdukkan.com



2014 yeni yıl hediyesi: Hayat Ağacı Meditasyonu



indirme linki.

1. http://rapidshare.com/share/47DA7938...D39E4ADFCC54A7

Bu linke tıkladığınızda sayfa açılacak

to download

yazısına tıklayın, yeni bire sayfa açılacak,

hayat ağacı meditasyonuna tıklayın

sol alt köşede DOWNLOAD yazısına tıkladığınızda bilgisayarınıza kaydetmeye başlayacaktır.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

sweeet and mezell like this.
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2014, 06:29 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 35
Tesekkür: 20
31 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eritroblastozis is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 2014 yeni yıl hediyesi: tekâmül ve ilahi aşk: 7 : (4+3) : hayat ağacı

tesekkurler Ozlem hanim. yine bizleri unutmamissiniz.:)
eritroblastozis isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2014, 07:02 PM   #3 (permalink)
Yüzbaşı
 
pinky9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2011
Mesajlar: 581
Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinky9 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 2014 yeni yıl hediyesi: tekâmül ve ilahi aşk: 7 : (4+3) : hayat ağacı

bende kendi adıma teşekkür ederim :) dün gece yaptım güzel bir meditasyondu :)
__________________
Bazen fikirlerini de değiştirmelisin..
- Çünkü sen onların kölesi değil, sahibisin.


Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü

pinky9 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-01-2014, 12:36 AM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
delioglan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 168
Tesekkür: 182
140 Mesajinıza toplam 335 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
delioglan will become famous soon enoughdelioglan will become famous soon enough
Standart Cevap: 2014 yeni yıl hediyesi: tekâmül ve ilahi aşk: 7 : (4+3) : hayat ağacı

Teşekkürler Özlem Hanım
__________________
Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken, sen HİÇ ol. Menzilin yokluk olsun.
İnsanın çömlekten farkı olmamalı.
Nasıl ki çömleği tutan dışındaki biçim değil, içindeki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil HİÇLİK bilincidir.
delioglan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-01-2014, 09:49 AM   #5 (permalink)
Teğmen
 
gecedamla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2013
Mesajlar: 43
Tesekkür: 52
22 Mesajinıza toplam 27 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gecedamla is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 2014 yeni yıl hediyesi: tekâmül ve ilahi aşk: 7 : (4+3) : hayat ağacı

21 yaşına basacağım bu sene için mükemmel bir meditasyon. Şimdi indiriyorum :) Teşekkürler
gecedamla isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-01-2014, 08:23 PM   #6 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Bulunduğu yer: https://t.me/pump_upp
Mesajlar: 603
Tesekkür: 543
534 Mesajinıza toplam 1,586 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heromaster will become famous soon enoughheromaster will become famous soon enough
Standart Cevap: 2014 yeni yıl hediyesi: tekâmül ve ilahi aşk: 7 : (4+3) : hayat ağacı

çok teşekkürler..........
heromaster isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-01-2014, 08:29 PM   #7 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Bulunduğu yer: https://t.me/pump_upp
Mesajlar: 603
Tesekkür: 543
534 Mesajinıza toplam 1,586 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heromaster will become famous soon enoughheromaster will become famous soon enough
Standart Cevap: 2014 yeni yıl hediyesi: tekâmül ve ilahi aşk: 7 : (4+3) : hayat ağacı

Lİnki yenilermisiniz lütfen ya da indiren varsa yeniden upload edebilir mi teşekkürler...
heromaster isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-02-2014, 12:18 PM   #8 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Bulunduğu yer: https://t.me/pump_upp
Mesajlar: 603
Tesekkür: 543
534 Mesajinıza toplam 1,586 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heromaster will become famous soon enoughheromaster will become famous soon enough
Standart Cevap: 2014 yeni yıl hediyesi: tekâmül ve ilahi aşk: 7 : (4+3) : hayat ağacı

Linki yenilediğiniz için teşekkürler..
Sevgi ve Huzurla..
heromaster isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


2014 yeni yıl hediyesi: tekâmül ve ilahi aşk: 7 : (4+3) : hayat ağacı

Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon 2014 yeni yıl hediyesi: tekâmül ve ilahi aşk: 7 : (4+3) : hayat ağacı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 2014 yeni yıl hediyesi: tekâmül ve ilahi aşk: 7 : (4+3) : hayat ağacı Hepimiz için çok önemli olduğuna inandığım, değerli bir yılı yaşadık ve bitirmek üzereyiz. 31 Aralık tarihi, pek çok yönden önemli.. Hangi dilden, hangi inançtan olursak olalım ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.