| ||||||||||
|
Sigara ve Sağlığnıza Etkileri ve Kutlama Partileri yeni alışkanlığım ...sigara içmemek. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız canım benim.. eğer bu şekilde rahat edeceksen biz sana elbette sessiz desteğimizide veririz... bizlerle paylaşırsan eğer sorumluluk duygundan hareketle daha kararlı davranabilirsin.. ama henüz bırakmaya hazırda değilsen asla kendini suçlayıcı tavra bürünme.. bu sefer kendi içinde her sigara içişinde ayrıca ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kutlama Partileri telkin cd indir izle İstanbul Kutlama Partileri nerededir kimdir Kutlama Partileri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kutlama Partileri hipnoz Kutlama Partileri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kutlama Partileri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kutlama Partileri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #17 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() canım benim.. eğer bu şekilde rahat edeceksen biz sana elbette sessiz desteğimizide veririz... bizlerle paylaşırsan eğer sorumluluk duygundan hareketle daha kararlı davranabilirsin.. ama henüz bırakmaya hazırda değilsen asla kendini suçlayıcı tavra bürünme.. bu sefer kendi içinde her sigara içişinde ayrıca bir suçluluk duygusu belirir ki burada yapmaya çalıştığımız şey en sağlıklı ve hzuurlu şekilde yaşamı yaşamak.. o zaman sigarayı bırakman amacından şaşar birde üzerine hediye suçluluk duygusu v.b hisler bırakır.. onun için lütfen hazır olduğunda hareket et.. önemli olan senin en huzurlu halinle eyleme geçmen... ve sen her halukarda hepimziin ilgisini sonuna kadar hak ediyorsun.. lütfen rahat ol ve içsel olarak neyi yapmak istiyorsan e şekilde davran.. burada hiçbirimiz diğerini eleştirmek yada küçümsemek için birarada değiliz.. hangi koşullarda olrsak olalım daima birbirimize destek olacağız.. mesela sezenl bak kaç sefer bıraktı.. kaç sefer kilo vereceğim diye diyet yaptı.. sonra bozdu.. sigarada içti.. ama bak en sonunda dediğini yaptı ve başardı.. hemde en zor olanını.. aynı anda hem sigarayı bıraktı hemde kilo verdi.. inşallah sende arzu ettiğin şekilde başaracaksın ... sevgiler.. ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Sigara ve Sağlığnıza Etkileri ve Kutlama Partileri yeni alışkanlığım ...sigara içmemek. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız canım benim.. eğer bu şekilde rahat edeceksen biz sana elbette sessiz desteğimizide veririz... bizlerle paylaşırsan eğer sorumluluk duygundan hareketle daha kararlı davranabilirsin.. ama henüz bırakmaya hazırda değilsen asla kendini suçlayıcı tavra bürünme.. bu sefer kendi içinde her sigara içişinde ayrıca ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kutlama Partileri telkin cd indir izle İstanbul Kutlama Partileri nerededir kimdir Kutlama Partileri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kutlama Partileri hipnoz Kutlama Partileri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kutlama Partileri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kutlama Partileri kuantum düşünce kitap haberi