Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Kuantum Düşünce

Uyarılar

Kuantum Düşünce kuantum düşünce gücü, kuantum düşünce teknikleri, şanal kuantum düşünce, kuantum düşünce teknigi, kuantum düşünme, kuantum düsünce, kuantum düşünce nedir, kuantum düşünce kitap, kuantum düşünce tekniği, kuantum fiziği düşünce, kuantum düşünce, kuantum ve düşünce, kuantum duşunce, kuantum düşüncesi, kuantum düşünce şanal günseli, kuantum düşünce tekniği şanal, kuantun düşünce, kuantum düşünce grubu, kuantum düşünce gurubu, kuantun düşünce tekniği, kuantum düşünce tarzı, kuantum düşünce tekniği nedir, kuantum düşünce yöntemi, kuantum düşünce kitabı, kuantum düşünce sanatı, kuantum düşünce tekniği kitabı, kuantum düşünce tekniği eğitimi, kuantum düşünce tekniği kitap, kuantum düşünce seminerleri, kuantum düşünce merkezi, kuantum düşünce ve yaşam merkezi, kuantum düşünce nasıl uygulanır, kuantum düşünce tekniği nasıl uygulanır, kuantum fiziği ve düşünce, kuantum düşünce sistemi,

28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kuantum Düşünce 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 23.GÜN, Gerçek Değer Niyet Bugün koşulsuz değerimi takdir ediyor ve kucaklıyorum. Olduğum halimle her anlamda güzellikleri hak ediyorum. Ana Fikir Kendinizi değerli görmeniz hem mutluluğunuz hem de çekim gücünüz açısından hayati öneme sahiptir. Değerli olduğunuza inanmazsanız arzularınız korku ve yoksunluk ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kuantum Düşünce telkin cd indir izle İstanbul Kuantum Düşünce nerededir kimdir Kuantum Düşünce çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kuantum Düşünce hipnoz Kuantum Düşünce olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kuantum Düşünce hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kuantum Düşünce kuantum düşünce kitap haberi

28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-08-2009, 04:18 PM   #31 (permalink)
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

23.GÜN, Gerçek Değer


Niyet


Bugün koşulsuz değerimi takdir ediyor ve kucaklıyorum. Olduğum halimle her anlamda güzellikleri hak ediyorum.





Ana Fikir

Kendinizi değerli görmeniz hem mutluluğunuz hem de çekim gücünüz açısından hayati öneme sahiptir. Değerli olduğunuza inanmazsanız arzularınız korku ve yoksunluk hissinin denetimine girer, alma beceriniz en iyi ihtimalle koşullara bağlı hale gelir. Oysa değerinizi belirleyen şey diplomanız veya sahip olduğunuz spor araba – ruhunuz dışındaki herhangi bir şey – değildir. Değerinizin kaynağı kutsal mirasınız, ilahi kimliğinizdir. Siz Tanrı’nın çocuğusunuz ve değeriniz hiçbir koşulda değişmez.

Kimliğinizin ve değerinizin kaynağı bu ruhani bağdır. Bu mükemmel kavrayışın mutluluğuyla mucizeler yaratabilir, kendinizin de bizzat bir mucize olduğunun farkına varabilirsiniz. Büyük değerinizin ve sonsuz öneminizin gerçekliği ruhunuzun yüreğinde ışıldar - bu bilgiyi değerinizin kaynağı olarak benimsemeniz yaşamınızı tüm güzelliklere, cömertliklere ve sevinçlere açacaktır.





Gerçek Değer Uygulamaları


1-Kendinizi değersiz hissettiğinizde bu duygunun kaynağının başka birinin dramı olduğunu –sizin kendi gerçeğiniz olmadığını- aklınıza getirin. Kendinizi değerli hissedebilmek için farklı olmanız, farklı davranmanız gerektiğini düşünüyorsanız, bu düşünceden bir an önce kurtulmalısınız. Kendinizi reddetmekten vazgeçin ve olduğunuz halinizle değerli olduğunuzu bilin.

2-Değerinizi kutsal mirasınıza dair temel gerçek ışığında yeniden tanımlayın. Size sunulanların kaynağının bu ilahi bağ olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu kaynakla bir olun ve kendinizi neşeye, başarıya, sevgiye ve gerçek kimliğinizin hak ettiği minnettarlığa açın.

3-Kendinizi, geleceğinizi ve değerinizi gün içinde birkaç kez olumlayın. Değerinizi takdir edin ve her zaman için değerli olduğunuzu bilin. Şu olumlamayı yapın: “Saygı görmeyi hak ediyorum; mutlu olmayı hak ediyorum; Evren’in sunduğu tüm nimetleri hak ediyorum.”





Gerçek Değer Olumlamaları


Harika, değerli bir insanım. Zenginliği, bolluğu ve gerçek mutluluğu hak ediyorum.

Güçlü ve değerli bir özüm var. Kutsal sevgi ve koşulsuz değer her an yanımda.

Aynaya her bakışımda bir değerle karşılaşıyor, değerli olduğumu biliyorum.

Tanrı’nın armağanı içimi dolduruyor. Evren’in sunduğu tüm harika şeyleri ve mükemmel deneyimleri hak ettiğimi biliyorum.

Sonsuz zenginlik ve mutluluk Evren’den bana doğru akıyor. Bütün bu hak ettiğim şeyleri alacak değerdeyim.




 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-08-2009, 02:07 PM   #32 (permalink)
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

24.GÜN, Ânı Yaşama


Niyet


Bugün, bütün gün boyunca ânı yaşama sanatını uygulayacağım. Geçmişi tekrar tekrar yaşamaktan, gelecek için kaygılanmaktan vazgeçeceğim. Gerçek yaratıcı gücümü şimdi, burada kullanacağım.





Ana Fikir

Şu an sizin için bir fırsat. Zamanınızı geçmiş ya da gelecek hakkında düşünerek harcarsanız hemen şu anda güçlü bir bilince erişme fırsatını kaçırırsınız –rahatlama, eğlenme, güvenme, keyiflenme, huzur bulma fırsatını da. Yaşadığınız ana karşı olan tepkisizliğiniz, Evren’e kendi yaşamınızdaki diğeri hakir gördüğünüz, gündelik işlerle uğraşırken mutlu olamayacağınız mesajını iletir.

Çekici bir yaşam gücü yansıtmak istiyorsanız, yaşamakta olduğunuz her deneyimle etkin şekilde ilgilenmeye başlamalısınız. Yaşamınızın ivmesini belirleyen şey bu andır. Bu an enerji aleminin kapısıdır. Dolayısıyla olmak istediğiniz insan olun – hemen şimdi! Hayallerinizin tamamı gerçekleşseydi neler hissederdiniz? Daha neşeli, eğlenceli, sevgi dolu olurdunuz, değil mi?


Gelecekte yaşanacak bir olayın sizi mutlu etmesini beklemekten vazgeçin. Her ne yaşanıyor olursa olsun, bütün bu olumlu duygulara ve çok daha fazlasına şu an yapacağınız seçimin sihri sayesinde ulaşabilirsiniz. Yaşanan anı bir kenara atmayın –bu fırsat bir daha elinize geçmez.


Ânı Yaşama Uygulamaları

1-Zaman tüneline girdiğinizi –gelecek hakkında kaygılandığınızı ya da geçmişi tekrar yaşadığınızı- hissettiğinizde hemen yaşadığınız ana odaklanın. Aklınızdaki düşünceye şükranlarınızı sunun ve bırakın. Şu olumlamayı yapın: “Bu ânı ve güven içinde yaşamayı seçiyorum. Gücümün kaynağı yaşadığım andadır. Şu an değerli enerji yaratmayı seçiyorum.”


2-Yaşananları hakir görmekten –ve gelecekteki güzel günleri beklemekten- vazgeçin. Yaşadığınız ânı önemsiz görmeden önce barındırdığı seçenekleri göz önüne alın. Çevrenize odaklanın, düşüncenizi değiştirin, çevrenizdeki güzellikleri görün. Yaşadığınız ânın enerjisinin kontrolünü elinize alarak değerler yaratın. Olmak istediğiniz insan olun –hemen şimdi!



Ânı Yaşama Olumlamaları


Geçmişten kurtuluyor, geleceğe güvenle bakıyor ve ânı yaşıyorum. Yaşadığım an benim için çok değerli.


Önemli olan tek şey şu an. Sonuçları ne olursa olsun şu anda yapmakta olduğum işe mutluluk katıyorum. Neşe içerisinde yaşıyorum.


Gelecekteki yaşantımın ivmesini yaratan şey şu ânın enerjisidir. Korku ve kuşkuları bir kenara bıraktım. Şu an mutluyum!


Yaşamım her gün yeniden yaratılan bir maceradır. Mutluluklar yaratabileceğim fırsatları kolluyorum.


Bu an –ve her an- istediğim insan olma özgürlüğüne sahibim.



__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-08-2009, 02:12 PM   #33 (permalink)
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

25.GÜN, Beklenti ve Hayal


Niyet


Mutluluk, harika deneyimler ve güzel şeyler bekliyorum –hem gelecekte hem de gündelik yaşamda. Yaşam kalitemi belirleyecek olan kişinin kendim olduğumu biliyorum.






Ana Fikir

Belki farkında değilsiniz ancak arzuladığınız şeylerle gerçekleşeceğini düşündüğünüz şeyler arasında büyük bir fark vardır. Geleceğinizin nasıl olmasını bekliyorsunuz? Birçok insan farklı şeyler ister ancak içten içe aynı şeylerin devam edeceğini düşünür. Maalesef Evren böylesine keskin bir şekilde parçalanmış bir düşünceye karşılık veremez. Bu nedenle gerçek inançlarınızın ne olduğunun farkına varmalısınız –hem yaşadığınız güne hem de geleceğe dair.

Gündelik beklentileriniz ve uzun vadeli hedefleriniz birbiriyle örtüşmelidir. Her günün birbirinden sıkıcı, zorlu olacağını düşünürseniz, yaşam gücünüzün ivmesi sizi ancak ve ancak olumsuz yöne taşıyabilir. Hem yaşadığınız anın getirdiği mutlulukları hem de gelecekteki olası sonuçları görmeyi başarmalısınız. Beklentilerinizi netleştirmek için niyetinizin gücünü kullanın –hedeflerinizi gözünüzde en ince ayrıntısına dek canlandırın. Bunun yanı sıra, yaşamakta olduğunuz gün içinde yapacağınız her işe heyecan ve sevinçle yaklaşın.



Beklenti ve Hayal
Uygulamaları


1-Ne yapıyor olursanız olun gününüze dair güzel beklentiler içinde olun. Yapacağınız işi asla bir angarya olarak görmeyin. Tutkuyla yaşayın ve önünüzdeki işin verebileceği mutlulukları görmeye çalışın.

2-Sabahları önünüzdeki günü önünüzde canlandırın. Kendinizi yaptığınız işlerden keyif alırken, yaptığınız işe sevgi ve canlılık katarken hayal edin. Gündelik yaşama dair canlandırdığınız görüntüler geleceğinizi de şekillendirecektir.

3-Başarılı olduğunuzu hayal edin. Net, parlak bir tablo yaratın ve kendinizi de bu tablonun merkezine yerleştirin. Zihinsel bir fotoğraf çekin ve bu fotoğrafı, gerçekten yaşanmışçasına hafızanıza kaydedin. Bu görüntüyü ne zaman hatırlarsanız gülümseyin, tadını çıkarın ve Evren’e güvenin.




Beklenti ve Hayal Olumlamaları


Bilinçli bir haldeyim. Şimdi ve daima harika bir yaşam beklentisi içindeyim.


Günümün –ve geleceğimin- en iyi şekilde geçeceğini umuyorum. Yaşadığım her günü değerli kılan keyifli bir enerji yaratıyorum.


Kendimi olmak istediğim şekilde hayal ediyorum. Kendimi güvenli, canlı ve mutlu bir insan olarak görüyor ve bunu gerçekleştirebileceğimi biliyorum.


Hedeflerimi gözümde inanç ve heyecanla canlandırıyorum. Gelecek, şimdiden yaratmaya başlayabileceğim bir maceradır.




__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-08-2009, 10:44 PM   #34 (permalink)
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

26.GÜN, Düşünce Değişimi


Niyet


Bugün “değişim” oyunu oynayacağım. Olumsuz odaklanmalarımı, “sahip olduğumla, aldığım solukla, gülümseyişimle” ve benzer tüm olumlamalarla değiştireceğim.







Ana Fikir

Sinir bozucu bir durumla karşılaştığınızda, o ortamda kalmak zorunda değilsiniz. Farklı bir şey yaparak ya da farklı bir şeye odaklanarak düşüncenizi hızla değiştirebilirsiniz.



İşte, enerjinizi hızla değiştirecek kalp odaklı kısa bir meditasyon:
Kaygılardan kurtulun. Uçup gittiklerini hayal edin. Derin bir soluk alın ve düşüncelerinizi kalbinizin merkezine odaklayın. Tüm düşünceleri bir kenara bırakın ve gerçekten takdir ettiğiniz bir şeyi ya da bir kişiyi –sevdiğiniz bir tatil yeri, yapmaktan hoşlandığınız bir spor, sevdiğiniz bir arkadaşınız, komik bir olay gibi- hatırlayın. Bu neşeli tabloyu en ince ayrıntısına kadar gözünüzde canlandırırken bir yandan da mutluluk sözcüğünü mırıldanarak tekrarlayın. Enerjinizde ne tür değişimler olduğuna bakın. Mutluluğun ve huzurun kalbinizin merkezinde büyüdüğünü, bedeninizi ve zihninizi doldurduğunu duyumsayın. Bu harika enerjiyle birlikte sevgi dolu, mutlu düşüncelerin yayılışını izleyin.




Düşünce Değişimi
Uygulamaları


1-Enerjinizi hareketlendirmek için kimi zaman harekete geçmeniz gerekebilir. Ayağa kalkın, gerinin ve –gerekmese bile- esneyin. Tek ayak üzerinde zıplayın, aynaya bakın, kendinize komik suratlar yapın. Gülümseyin ve gülün –böylesi surat asmaktan, kaygılanmaktan çok daha iyi bir enerji ortaya çıkaracaktır.


2-Yapmakta olduğunuz işi bırakın ve “Durumu değiştirebilirim! Ben değerliyim! Gücüm var ve şu an bu gücü kullanıyorum!” benzeri olumlamalar yapın.


3-Farklı bir işe yönelin. Kısa süreliğine de olsa bambaşka bir yere gidin.


4-Kendinize mutluluk tatili hediye edin. İşler çığırından çıktığında birkaç dakikanızı ayırarak yukarıdaki meditasyonu gerçekleştirin. Keyifli anılarınız düşüncelerinizi anında değiştirecektir.





Düşünce Değişimi Olumlamaları


Yaşadığım anın kalitesi bana bağlıdır. Gücün bende olduğunu aklımdan çıkarmıyorum. Bu gücü istediğim zaman kullanmaya karar verebilirim.


Şu an farklı bir şey yapma –hareket etme, soluklanma, keyifli bir görüntüyü gözümde canlandırma gibi- seçeneğim var.


Kendi mutluluğumdan sorumluyum. Bu mutluluğu yaratmanın zamanı geldi. Bunun için daha iyi bir zaman düşünemiyorum. Bu yüzden gülümsüyor ve aldığım her solukla mutluluğu içime çekiyorum.

Yaşamımı olumluyorum. Olumlu düşünce yaratma niyetimden sapmıyorum.





__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-08-2009, 11:03 PM   #35 (permalink)
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

27.GÜN, Derin Saygı


Niyet


Bugün yüreğimi derin saygıya açıyorum. İnsanlarda, mekanlarda, çevremdeki her şeyde ilahi gücün gölgesini görüyorum. Dünyaya sevgiyle, saygıyla bakıyorum.





Ana Fikir

Derin saygı, her şeyde bulunan kutsallığın görülmesi, ilahi ışığın onurlandırılması niyetidir.



Bu şekilde yaşamak, odaklanmada ciddi bir değişim sağlar: Bu andan itibaren dışsal güçlerin kontrolü altında yaşamak kişiye yetmez. Gerçek huşu çok daha derin bir bakış açısı gerektirir –kendinize duyduğunuz sevgiyle başlayan, diğer insanlara şefkate uzanan, yumuşak, huzurlu bir yaklaşım.


Huşu niyeti yargılamayı bütünüyle reddeder. Kişinin diğer insanları yargılaması kibre, kendini yargılamasıyla aşağılık hissine yol açar –bu iki sıkıntı verici titreşim sizi evrensel uyumdan ve hedeflerinizden uzaklaştırır. Oysa kendinize ve diğer insanlara saygıyla yaklaşırsanız, evrensel sevginin destekleyici enerjisini ve uyumlu yardımını yanınıza alabilirsiniz.


İlahi kıvılcım hepimizin ve yaratılan her şeyin içindedir. Çatışmalardan arının ve şefkatle yaşayın –kendinize, çevrenize, ilahi gücü ve yaşamdaki tüm canlılara.





Derin Saygı
Uygulamaları


1-Eleştirildiğinizi hissettiğinizde, yargılamayı bir kenara bırakın ve kabulleniş, şefkat içinde yaşamı seçin. Yaşamınızdaki çatışmaları, tartışmaları, rekabeti azaltın. Yüreğinizi hoşgörü ve affedişe açın –her ikisi de etkili bir bilinç oluşturmanızı sağlayacaktır.


2-Tanrı’nın enerjisini taşıma ve diğer insanlara ulaştırma niyetinizi olumlayın. İlahi gücün lütfu ve sevgisi her an her yerdedir. Tüm lütufların pınarı olan bu ışık kaynağına bağlanın. İlahi kimliğinizi düşünün ve bu düşüncenin verdiği gücü, huzuru kuşanın.


3-Yeryüzüne ve yeryüzündeki her şeye saygı gösterin. Gezegeninizi düşünün ve küresel evinizin kaygılarına, canlılarına yarayı dokunacak onurlu seçimler yapın.


4-Birlik, lütuf ve şükran duaları edin. Yaşamınız için ulvi bir amaç belirleyin.






Derin Saygı Olumlamaları


İlahi kıvılcım hepimizin içinde, hepimizi seviyor. Herkesin eşitliğini kabullenmeyi, buna saygı duymayı seçiyorum.


Yargılardan ve çatışmalardan kurtuluyorum. Düşüncelerimde, sözlerimde, davranışlarımda uyum ve şefkati seçiyorum.


Kendime ve yaşantıma duyduğum saygı her geçen gün artıyor. İlahi özün sağladığı huzur ve sevgi içinde yaşıyorum.


Tüm ruhlardaki ve her canlıdaki değeri görmeye çabalıyorum. Yeryüzünü ve yeryüzündeki her şeyi onurlandırıyorum. İlahi bilinç hepimizi birbirimize bağlıyor.




__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-08-2009, 11:19 PM   #36 (permalink)
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

28.GÜN, Kutsal Hizmet


Niyet


Bugün diğer insanlara yardımı dokunacak şeyler bulmaya çabalıyorum. Bir gülümseyiş, kibar bir söz söylemek birilerinin yaşamını aydınlatabilir –ve sevgi dolu enerjimi arttırabilir.






Ana Fikir

Kendinize ve diğer insanlara saygı gösterir, onurlandırırsanız, dünyayla olası en keyif verici yolla bağ kurma olanağı yakalarsınız: Hizmet becerisiyle. Hizmet, zamanınızı, desteğinizi, sahip olduklarınızı, düşüncelerinizi, paranızı, sevginizi ve yaşamınızı koşulsuz şekilde armağan etmenizdir.


Hizmet etme konusundaki samimi niyetiniz, Evrensel bilince yayılan sevgi dolu bir enerji yayarak olağanüstü sonuçlar doğuracaktır.



Gerçekleştirdiğiniz her hizmet sevgi bölgesini genişletir. Sadece sizin yaşamınızda değil, hizmet ettiğiniz insanların –ve genel anlamda dünyadaki herkesin- yaşamında da olağanüstü sonuçların ortaya çıkmasını sağlayacaktır.


Hizmet, saygı ve şefkatin birleşimidir. Sevgi dolu enerjinizin değiş tokuşunu hızlandırarak herkesi birleştirir –ve de size sonsuz değer ve minnet getirir. Yaşamın birliğinde başkaları için yaptığınız her şeyi kendiniz için de yapmış olursunuz.




Kutsal Hizmet
Uygulamaları


1-Gün içinde hizmet etme niyetiyle hareket edin. Gözlerinizi ve yüreğinizi, en ufak bir jestten –örneğin birine kapıyı açmak- daha kapsamlı yardımlara dek, her türlü hizmet etme fırsatına açın. Özellikle en yakınınızdaki insanlara büyük özen gösterin. Sevgi dolu inceliklerle arkadaşlarınızı ve aile üyelerinizi şaşırtın.


2-Hizmetinizi tüm dünyaya yayın. Tutku duyduğunuz, çocuklara, hayvanlara, çevreye hizmet etmek benzeri bir şey var mı? Tutkunuzu şefkate dönüştürün ve ihtiyaç duyulan yerlere sevgi ulaştırın. Gösterdiğiniz özen hem kendi yaşamınıza hem de tüm insanlığa harika bir enerji yayacaktır.


Kutsal Hizmet Olumlamaları


Aileme, dostlarıma ve çevremdeki insanlara ne tür sevinçler katabileceğimi araştırıyorum. Başka insanlara hizmet etmek bana sunulmuş bir armağandır.


Herkesi değerli görüyorum. Hepimizin dünyadaki enerjiyi paylaştığımızın bilinciyle herkese özen gösterme niyetiyle hareket ediyorum.


Hizmet etmek eğlencelidir. Şefkatimi gösterme, insanlara, küçük ya da büyük, her şekilde yardım etme fırsatlarını kaçırmıyorum.


Başka insanlara sunduğum hizmet Evren’deki sevgi enerjisini arttırıyor. Sevgimi en ücra köşelere yolluyorum.




__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-08-2009, 11:44 PM   #37 (permalink)
Binbaşı
 
sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 1,186
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

Tek kelimeyle HARİKAEllerine emeğine sağlık.
__________________
olanı olduğu gibi olduğu haliyle kabul ediyorum.şimdi şu anda... mucize olumlama...http://mutfaktamutlu.blogspot.com/
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-08-2009, 11:52 PM   #38 (permalink)
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

Son Söz


28 günü tamamladıktan sonra da enerjiniz konusunda çalışmayı sürdürmek isteyeceksiniz. Sonuçta, gelecek mutlaka gelecek ve hepimiz olası en iyi geleceği istiyoruz. Her an bilinç yaratma süreci içinde olduğunuza göre, daha huzurlu ve düzenli düşünmeye gayret etmeli, mümkün olduğunca kaygı ve korku alışkanlığından uzaklaşmalısınız. Bu duygular sizi sefalete sürükler ve özünüzün sunduğu esinlerin, çözümlerin akışını engeller. Dilediğiniz an dünyevi kaygılardan kurtulabileceğinizi, yüreğinizi ilahi titreşimlere açabileceğinizi unutmayın.

Şu önemli gerçeği aklınızdan çıkarmayın: Yaşamınız size verilmiş ve verilebilecek en değerli armağandır! Ancak günlerinizi tatminsizliklerle, özlemlerle harcarsanız, kendinizi bu mucizeden mahrum bırakırsınız. Bu durum, güzel bir elması çekmeceye kaldırıp umutsuzca suni elmas aramaya benzer.

Bu teknikleri kullanmayı sürdürmenizi öneriyorum. En çok neye odaklanmanız gerektiğini en iyi kendiniz biliyorsunuz. 28 günün tamamını tekrarlayın. Özellikle de sizinle ilgili meselelere yanıt veren niyetleri uygulayın. İnanın enerji düzeyiniz ve elde edeceğiniz sonuçlar önemli ölçüde değişecektir. Bu kadar emin konuşuyorum çünkü bu teknikleri yıllar boyunca bizzat uyguladım. Yaşamımın geri kalanında da uygulamayı sürdüreceğim.

Yaşamınızı keyifle sürdürün ancak bilinç yaratımı sürecini ciddiye alın. Olumlu niyetlere, eylemlere ve olumlamalara, doğallıkla benimseyene, gündelik hayatınızın bir parçası haline getirene dek gerçek anlamda odaklanın. Bu yolla derin bir içsel huzura, yaşamınızı dolduran ve tüm dünyaya yayılan bir mutluluğa kavuşacaksınız.

Siz Evrensel niyetin yarattığı bir güzelliksiniz. İçinizdeki ilahi güç tüm başarıların ve uyumun kaynağı olan bir sevgi bilinci yayar. Bu sınırsız olanaklar dünyasında, kapıları açacak olan şey gündelik yaşam gücünüzdür. Bu nedenle ilahi değerinizi ve var olan gücünüzü asla yitirmemelisiniz. Amaçlı, tutkulu ve sevgi dolu bir yaşam sürün. Yaşadığınız her an bir lütuftur. Yaşamın tadını çıkarın ve yaşamınıza bilinç katın.


Sandra Anne TAYLOR


















__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-08-2009, 11:58 PM   #39 (permalink)
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tek kelimeyle HARİKAEllerine emeğine sağlık.
teşekkür ederim Sudem'cim..sizlerle paylaşmış olmak mutluluk verici..


__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-09-2009, 03:59 AM   #40 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 1
Tesekkür: 6
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
space*9 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

Sizin gibi güzel insanları tanıma şansına eriştiğim için çok mutluyum. İyi ki varsınız..Hepinize sonsuz teşekkürler!!:))
__________________
space*9 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
gunde, kuantum, uygulama


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kuantum Düşünce 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 23.GÜN, Gerçek Değer Niyet Bugün koşulsuz değerimi takdir ediyor ve kucaklıyorum. Olduğum halimle her anlamda güzellikleri hak ediyorum. Ana Fikir Kendinizi değerli görmeniz hem mutluluğunuz hem de çekim gücünüz açısından hayati öneme sahiptir. Değerli olduğunuza inanmazsanız arzularınız korku ve yoksunluk ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kuantum Düşünce telkin cd indir izle İstanbul Kuantum Düşünce nerededir kimdir Kuantum Düşünce çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kuantum Düşünce hipnoz Kuantum Düşünce olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kuantum Düşünce hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kuantum Düşünce kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.