Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-07-2009, 12:26 PM   #4 (permalink)
sanemce
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

3.GÜN, Akustik Enerji Düzeyinin Yükseltilmesi



Niyet


Bugün yaşamımdaki akustik enerjiyi güçlendireceğim. Çevremdeki harika seslere –kuşlara, rüzgarın uğultusuna, ağaçların hışırtısına- kulak vereceğim. Kendimi mutluluk verici bir müzikle kuşatacak, anlaşılır, güvenli bir tonda konuşacağım. Her zaman için kendi gerçekliğimi dile getirmek arzusunda olacağım.





Ana Fikir


Akustik rezonansınız kişisel alanınızın önemli parçalarından biridir. Çevrenizdeki sesler, dünyaya gönderdiğiniz titreşimlere yapışır.



Daha melodik bir akustik enerji yaratmak istiyorsanız, yaşamınızdaki lütuflara kulak verin. Kendi sesinizden rahatsız olmamayı öğrenin, sizi onurlandıran hislerinizi dile getirmekten çekinmeyin.


Sesinizin enerjisi düşüncelerinizin rezonansını da arttırır. Bu nedenle olumlamalarınızı olabildiğince yüksek sesle gerçekleştirin. Her günün bir bölümünü sessizlik içinde geçirmeyi de ihmal etmeyin.



Meditasyon yapın, soluklanın ve zihninizi sessizleştirin. Bu tutumunuz dingin ve gevşek bir kişisel enerji yayacak, bu gürültü, tedirgin edici dünyada çok çekici bir titreşim oluşturacaktır.



Akustik Enerji Düzeyinin Yükseltilmesi Uygulamaları


1-Gün içerisinde kendinize sessiz ortamlar yaratmaya çalışın. Bulunduğunuz ortamdaki gürültüleri, dikkat dağıtıcı etkenleri olabildiğince azaltın. Meditasyon yapın, rahatlayın ve huzur bulun.


2-Girmek istediğiniz ruh halini –heyecanlı, enerjik, sakin, rahatlatıcı- oluşturmanıza yardımcı olacak müzikler çalın. Müziğe ayak uydurun. Dans edin, gerinin, gülümseyin.


3-Olumlamalarınızı yüksek sesli dile getirin. Sevgi, neşe, mutluluk, güven ve güç gibi sözcükleri yineleyin.


4-Yaşamınızı ilahi sevgiyle birleştirebilmek için dua edin. Mutluluk şarkıları söyleyin. Olumlu havanız sesinizde çınlasın.








Akustik Enerji Düzeyinin Yükseltilmesi Olumlamaları


Her gün zamanımın bir bölümünü sessizlik içinde huzur bularak geçiririm. Çevremi saran sessizlikte huzur bulurum.


Kendi gerçeğimi kendimden emin ve net bir şekilde dile getiririm. Dinlenmeyi hak ettiğimin bilinciyle kendimi anlatır, ne istediğimi söylerim.


Yaşamımdaki enerji verici seslere kulak verir ve şükran fısıltılarıyla Evren’e teşekkürümü sunarım.


Her gün yaşamımı ve kendimi sevgi dolu bir sesle olumlarım.



__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla