Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Kuantum Düşünce

Uyarılar

Kuantum Düşünce kuantum düşünce gücü, kuantum düşünce teknikleri, şanal kuantum düşünce, kuantum düşünce teknigi, kuantum düşünme, kuantum düsünce, kuantum düşünce nedir, kuantum düşünce kitap, kuantum düşünce tekniği, kuantum fiziği düşünce, kuantum düşünce, kuantum ve düşünce, kuantum duşunce, kuantum düşüncesi, kuantum düşünce şanal günseli, kuantum düşünce tekniği şanal, kuantun düşünce, kuantum düşünce grubu, kuantum düşünce gurubu, kuantun düşünce tekniği, kuantum düşünce tarzı, kuantum düşünce tekniği nedir, kuantum düşünce yöntemi, kuantum düşünce kitabı, kuantum düşünce sanatı, kuantum düşünce tekniği kitabı, kuantum düşünce tekniği eğitimi, kuantum düşünce tekniği kitap, kuantum düşünce seminerleri, kuantum düşünce merkezi, kuantum düşünce ve yaşam merkezi, kuantum düşünce nasıl uygulanır, kuantum düşünce tekniği nasıl uygulanır, kuantum fiziği ve düşünce, kuantum düşünce sistemi,

28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kuantum Düşünce 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 18.GÜN, Seçimler ve Sonuçlar Niyet Bugün karşıma çıkan seçimlerin farkına varıyorum. Tüm seçeneklerin olası sonuçlarını değerlendiriyorum ve enerjim, yaşamım açısından en uygun olanını seçiyorum. Ana Fikir Her gün farkında bile olmadan binlerce seçim yaparsınız. Yaşamınıza dikkatle baktığınızda, her an bir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kuantum Düşünce telkin cd indir izle İstanbul Kuantum Düşünce nerededir kimdir Kuantum Düşünce çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kuantum Düşünce hipnoz Kuantum Düşünce olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kuantum Düşünce hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kuantum Düşünce kuantum düşünce kitap haberi

28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-07-2009, 11:47 AM   #21 (permalink)
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

18.GÜN, Seçimler ve Sonuçlar


Niyet


Bugün karşıma çıkan seçimlerin farkına varıyorum. Tüm seçeneklerin olası sonuçlarını değerlendiriyorum ve enerjim, yaşamım açısından en uygun olanını seçiyorum.








Ana Fikir

Her gün farkında bile olmadan binlerce seçim yaparsınız. Yaşamınıza dikkatle baktığınızda, her an bir enerji seçimiyle karşı karşıya olduğunuzu görebilirsiniz. Bu durum aldığınız her karar açısından geçerlidir. Ne yapacağınıza, yiyeceğinize, düşüneceğinize, hissedeceğinize, neye inanacağınıza ve gün içinde karşılaştığınız durumları nasıl değerlendireceğinize karar verirsiniz.


Uzun vadede bilincinizi ve yaşam gücünüzü oluşturan şey yaptığınız bu küçük seçimlerin toplamıdır. Bunlar belirleyici anlardır-farkında olsanız da olmasanız da.

Dolayısıyla, aldığınız kararların yaşamınızdaki nihai sonuçlarını dikkate almaya gayret edin. Karşınıza çıkacak büyük, küçük tüm seçimlerin gerçek ve enerjik sonuçlarını değerlendirin. Bilinçli seçimler yapmanın getireceği güç sizi şaşırtacaktır!






Seçimler ve Sonuçlar Uygulamaları


1-Her gün karşılaştığınız sayısız seçimin farkına varmaya gayret edin. Bir şeyin alışkanlık haline dönüşmesi, bu seçimi sürdüreceğiniz anlamına gelmez. Sağlıklı kararlar olumlu inançlara ve yüceltici yorumlara dayanır. Olumlu davranışlar sınıfına zamanınızı iyi kullanmak, onurlandırıcı kararlar vermek ve kendinize iyi bakmak gibi şeyler girer. Bunları ve diğer seçimleri değerlendirirken olası sonuçları da dikkate alın ve akıllı seçimler yapın.

2-Enerjik sonuçları aklınızdan çıkarmayın. Yansıtmak istediğiniz türden bir enerjiyi ortaya çıkaracak düşünce ve inançları seçin. Kararlarınız ve yaşam rezonansınız bilinçli olsun.





Seçimler ve Sonuçlar Olumlamaları


Her gün sayısız seçimle karşı karşıya olduğumu biliyorum. Bu seçimlerin her birini bilinçli bir şekilde gerçekleştiriyorum.

Gün içinde aldığım kararlar beni tanımlar, enerjimi belirler. Düşünürken, konuşurken, davranırken sevgi dolu ve onurlandırıcı seçimler yapıyorum.

Yeme, içme, hareket, uyku gibi konularda sağlıklı seçimler yapıyorum. Bedenime ve zihnime değer veriyorum. Düşünmeden tepki vermiyor, bilinçli kararlar alıyorum.

Korkudan, kaygıdan, kıskançlıktan, önyargılardan uzak yaşamayı seçiyorum. Bu tepkilerden kurtulmayı, huzur içinde yaşamayı tercih ediyorum.





 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-07-2009, 04:43 PM   #22 (permalink)
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

19.GÜN, Kurtuluş Sanatı


Niyet


Bugün, amaçlarım konusunda hissedebileceğim tüm baskılardan ve umutsuzluklardan kurtulmayı seçiyorum. Günümü mutluluk ve güven içinde geçiriyorum. Bağımsızlıktan kurtuluyor, ihtiyaçları bir kenara atıyorum.






Ana Fikir

Çelişkili Niyet Kanunu, belirli bir amaca ulaşmayı ne kadar fazla isterseniz, enerjinizin sizi o amaçtan o ölçüde uzaklaştıracağını, niyetinizin paradoksunu (tam tersini) yaratacağını söyler. Baskılar ve ihtiyaçlar temel motivasyonunuz haline geldiğinde, yaşama, bu amaca ulaşmadan mutlu olamayacağınız düşüncesiyle bakmaya başlarsınız. Bu da boşluk ve mutsuzluk hissine kapılmanıza yol açar – yaşadığınız anın keyfini çıkartmamanızı, amacınıza ve bu amacın getireceği mutluluğa ulaşmanızı olanaksız kılar.

Bunun çözümü, sonuç beklentisine bağlanıp kalmaktan kurtulmak ve sonuçta değil, arayışın kendisinde mutluluk bulmaktır. Günün getirdiği mutluluğu yaşa ve hedefine, yaşantında zaten var olan mutluluğu arttırmak amacıyla ilerle.





Kurtuluş Sanatı Uygulamaları


1-Çelişkili niyetten uzaklaşmak ve hedefe bağımlılıktan kurtulmak için bu hedefin sizin için ne anlama geldiğini anlamanız gerekir. Sizi tanımlayan, değerinizi belirleyen, başarınızı gösteren şey hedefiniz olmamalı. Sizi tanımlayan, gerçek ve koşulsuz değerinizi ortaya koyan seçimler yapın ve zaten başarılı olduğunuzu görün.

2-Umutsuzluktan kurtulun, kararlı davranın. Bu iki yaklaşımın enerjileri birbirinden çok farklıdır. Harekete geçin ve huzurlu bir kararlılıkla ilerleyin. Hedefiniz aklınıza geldiğinde şükredin ve şu olumlamayı gerçekleştirerek Evren’e bırakın: “Güven dolu, huzurlu bir yüreğin enerjisiyle yaşamayı seçiyorum. Serbest bıraktıkça daha fazlasını çekiyorum.”

3-Yüce sabır sanatını uygulayın. Koşuşturmayı, telaşı terk edin, olayları akışına bırakın. Yaşadığınız anın size sunduğu mutluluğu, huzur, değer ve bereketi görün. Zaman içinde sınırsız Evren size beklenmedik zenginlikler sunacaktır.

4-Sonuç beklentisini takıntı haline getirdiğinizi fark ettiğinizde şu olumlamayı yapın: “Yaşamıma bunu ya da daha iyi bir şey çekiyorum. Yaşamımı inanç ve mutlak teslimiyet içinde sürdürüyorum. Mutluluğumun kaynağı-şimdi ve daima- kendim olacağım.”




Kurtuluş Sanatı Olumlamaları


Güven içinde yaşıyorum. Bugün yarattığım mutluluğun, beni arzularıma yaklaştıracağını biliyorum.

Baskı ve umutsuzluktan kurtuluyorum. Sabır, azim ve iç huzurumun enerjisiyle yaşıyorum. Yaptığım her işi keyif alarak yapıyorum.

Hedeflerimi açık fikirli bir şekilde kovalıyorum. Esnek, inançlı bir insanım ve şaşırtıcı, beklenmedik şeylerle karşılaşmaya hazırım.

Şu an bile kurtuluş sanatını uyguluyorum. Gevşiyor ve stresten, mücadeleden kurtuluyorum. İhtiyacım olan her şeye sahibim.




__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-07-2009, 07:34 PM   #23 (permalink)
Teğmen
 
benvarım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2009
Mesajlar: 26
Tesekkür: 474
26 Mesajinıza toplam 128 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
benvarım is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

Aman Tanrı'm 19. güne gelinmiş daha 1 den başlamalıyım

şu suçluluk ve egonun yanına erteleme telkinini demi dinlesem
benvarım isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-08-2009, 09:45 AM   #24 (permalink)
Üsteğmen
 
naz78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 195
Tesekkür: 6,265
218 Mesajinıza toplam 1,269 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
naz78 will become famous soon enoughnaz78 will become famous soon enough
Standart Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

güzel bir uygulama fakat devamı gelmedi 19 günde kaldı devamını bekliyoruz sanemce tşkrler
__________________
. Ben; bu bedenimle, bu dünyada, mutlulukla, sağlıkla, zenginlik, bolluk ve neşe ile cenneti yaşarım. Ve Evren bunun böyle olması için gereken her şeyi yapar.

Seni Seviyorum
Lütfen Beni Affet
Özür Dilerim
Teşekkür Ederim

naz78 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-08-2009, 10:15 AM   #25 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 2
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurpare41 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

Evet devami nerde?
nurpare41 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-08-2009, 12:02 PM   #26 (permalink)
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

Alıntı:
benvarım Nickli Üyeden Alıntı
Aman Tanrı'm 19. güne gelinmiş daha 1 den başlamalıyım

şu suçluluk ve egonun yanına erteleme telkinini demi dinlesem


eğer birşeyleri sürekli erteleme durumun sözkonusuysa erteleme telkini faydalı olacaktır super

Alıntı:
naz78 Nickli Üyeden Alıntı
güzel bir uygulama fakat devamı gelmedi 19 günde kaldı devamını bekliyoruz sanemce tşkrler

Alıntı:
nurpare41 Nickli Üyeden Alıntı
Evet devami nerde?

arkadaşlar teşekkür ederim ilginize. çok haklısınız hergün koyulması gereken bir yazıydı

haftasonu yazamadım biraz yoğundum..

devamı bugün gelecek
super
__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-08-2009, 05:34 PM   #27 (permalink)
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

20.GÜN, Öz


Niyet


Bugün, ilahi özümün sınırsız gücüne bağlanıyorum. Sezgilerimi daha fazla dinliyor, bana yol göstermesine izin veriyorum.







Ana Fikir

Dikkate alsanız da almasanız da yaşamınızdaki en büyük enerji kaynağı özünüzdür. Tüm bolluk ve bereketin kaynağı olan ilahi gücün sevgisine, inanılmaz yardımına ulaşmanızı sağlayan şey özünüzdür. Edinebileceğiniz tüm bilgi, bilgelik ve güce bu sınırsız enerji anaforundan geçerek ulaşabilirsiniz.
Özünüz ölümsüz olduğunu, deneyimlerinin, var oluşunun bu yaşamla sınırlı olmadığını bilir. Bu gerçek zamanın sınırlılığı, fırsatların kısıtlılığı gibi yanlış inanışları aşan bir sükûnete ulaştırır. Sonsuz esinin, yardımın ve kılavuzluğun kapılarını açan şey de ilahi farkındalığınızdır. Bu yardıma, önsezileriniz, melekler, kılavuzlar ya da enerji alemindeki sevdikleriniz aracılığıyla her zaman ulaşabilirsiniz. Bu bağlar –ve ilahi güçle aranızdaki bağınız- hayal bile edemeyeceğiniz kadar yaratıcı, doğal ve bereketli lütuflara ulaşmanızı sağlayacaktır.




Öz Uygulamaları


1-Kendinizi beden ve zihninizin sınırları dahilinde değil, ruhunuzun sınırsızlığı bağlamında tanımlayın. Gerçek kimliğinizi düzenli olarak değerlendirin. Gevşeyin, derin bir soluk alın ve yüreğinize odaklanın – Tanrı’nın sevgi dolu varlığını hissedin.


2-İlahi dünyadan yardım isteyin. Kılavuza, esine, bilgiye ihtiyaç duyduğunuzda özünüzle bağlantı kurun ve aklınızdaki soruları sorun. Yanıtları ne zaman ve nasıl aldığınıza dikkat edin. Elinize bir kağıt kalem alın ve izlenimlerinizi not edin – aradığınız yanıtları rüyalarınızda bile bulabilirsiniz.


3-Uykuya dalmadan önce ilahi benliğinizi sizin adınıza Evren’de yolculuğa çıkarın. Niyetinizi ortaya koyun ve bırakın özünüz sizin adınıza yerine getirsin. Size gönderilen çözümlere açık olun ve güvenin.




Öz Olumlamaları


Her geçen gün ilahi özümün farkına giderek daha fazla varıyorum. Özümün bilgeliğini, gücünü ve zihin açıklığını kabullenmeye hazırım. Özümün getirdiği huzur içinde yaşıyorum.


Önsezilerimi giderek daha fazla dinliyorum. Bu esin beklenmedik zamanlarda, farklı şekillerde gelebiliyor ve ihtiyacım olan tüm bilgiyi, kılavuzluğu sunuyor.
Bu soru ya da sorunla karşılaştığımda tek yapmam gereken şey sormaktır.



İhtiyacım olan yanıtları her zaman alabildiğim için minnettarım.
Tanrı’nın sevgisi ve varlığına minnettarım. Bu ilahi bağ her an bana yaşamımı değiştirme gücü veriyor.


__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-08-2009, 06:13 PM   #28 (permalink)
Binbaşı
 
sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 1,186
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

Sanemce sanki benim için yazmışsın bu kadar tesadüf olur.kendimi bir olayın sonucuna kitlediğimi oradan gelecek sonuçla kendi değerimi ispatlamaya çalıştığımı farkettim.kendimin doğru dürüst ve haklı olduğumu bildiğim halde...sonra çelişkili niyet ben de var.hep aksini de düşünür oldum.bekledikçe zaman uzuyor.ve anın tadına varamıyorum.sonuca kilitlendim.şimdi olumlamaları bir kağıda yazdım.hergün yapıcam.çok hoşuma gitti.kendimdeki pek çok yanlışı buldum sayende...teşekkürler
__________________
olanı olduğu gibi olduğu haliyle kabul ediyorum.şimdi şu anda... mucize olumlama...http://mutfaktamutlu.blogspot.com/
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2009, 12:16 PM   #29 (permalink)
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

21.GÜN, Minnettarlık


Niyet


Bugün yaşamımdaki güzellik ve sevinçlere minnet duymayı seçiyorum. Baktığım her yerde değerli bir şey görüyor ve bütün bunlara şükran duyuyorum.





Ana Fikir

Minnettarlık , çevrenizdeki şeylere şükran duyma ve değer verme niyetiyle – ve yaşamınızın tamamını bu şükran duygusuyla geçirme arzusuyla-yaşamaktır.

Sürekli olarak bir tatminsizlik hali içinde yaşarsanız bilinciniz daha büyük tatminsizlikler yaşamanızı sağlayacaktır. Hoşnutluk ve minnettarlık içinde yaşamayı seçmekse mutlu olmayı seçmek anlamına gelecektir. Farkında olmayabilirsiniz, ancak mutlu olduğunuz zamanlarda bir şeylere minnet duyuyorsunuz demektir. Dolayısıyla sizim utlu edecek seçeneklerin farkına varmalısınız. Bu farkındalık mutlu titreşimler yayacak ve bu sayede daha büyük keyifler ve mutluluklar yaşayacaksınız. Evren minnettar yürekleri sever. Duyduğunuz derin minnettarlık enerji âleminin size inanılmaz karşılıklar sunmasını sağlayacaktır.




Minnettarlık Uygulamaları


1-Korkularınızdan kurtulun ve yaşama minnettarlıkla yaklaşın. Evinizi süpürürken şükran duyabileceğiniz şeylere odaklanın. Faturaları öderken, ücretini ödediğiniz her bir hizmete şükranlarınızı sunun. Bu etkili düşünceyi, seçmek yaşam gücünüzün titreşimini bütünüyle değiştirecek, daha büyük keyifleri kendinize çekmenizi sağlayan bir minnettarlık yaratacaktır.

2-Gün içinde size değer katan irili ufaklı her şeyi not edin. Bir çiçeğin kokusundan sabah kahvenize ve kullandığınız arabaya dek hayatınızda birçok zenginlik vardır. Bütün bunların getirdiği kolaylık ve keyfin değerini bilin.

3-Her gün belirli bir süre içinizdeki değere saygınızı ve minnettarlığınızı dile getirin. Risk alarak daha iyimser ve rahat olmayı seçtiğiniz için kendinizi tebrik edin. Bir liste tutun ve yaşamınızdaki minnet duyduğunuz şeylerin yanı sıra kendinizde takdir ettiğiniz şeyleri de sıralayın. İlahi değerinizin farkına vardığınızda, kendinize duyduğunuz minnettarlığın enerjisi dünyadaki aynı türden enerjileri de size çekecektir.



Minnettarlık Olumlamaları


Minnettar olduğum birçok şey var. Her geçen gün bunların farkına daha fazla varıyorum. Çevreme bakındığımda tatmin olduğumu hissediyorum.

Yaşamımdaki olumsuz değerlendirmelerden sıyrılıyorum. Olumlu yaklaşımım mutlu olmamı sağlıyor. Her gün minnettar kalacağım, beni tatmin eden yeni şeyler buluyorum.

Minnetimi ifade etmeye zaman ayırıyorum. Minnettar kalacağım irili ufaklı birçok şey görüyorum. Gülümsüyor, bana mutluluk veren şeye sevgi dolu bir sesle, “Teşekkür ederim,” diyorum.

Kendimi takdir ediyorum. Kendime, seçimlerime, yaşamıma her geçen gün daha fazla değer veriyorum. Kendi minnettarlığımı hak ediyorum.


__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-08-2009, 11:06 AM   #30 (permalink)
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

22.GÜN, Güçlü İnanç


Niyet


Bugün inançlarımı güçlendiriyorum. Kendime, seçme gücüme, değişme becerime inanıyorum. Bugün-ve her zaman- en onurlandırıcı ve güç verici kararlara inanıyorum.






Ana Fikir

Duygu ve düşüncelerinizi inançlarınız oluşturur. Haliyle elektromanyetik rezonansınızın kaynağı da inançlarınızdır. Size öğretilenlerin aksine, neye inanmak istediğinizi seçme gücüne sahipsiniz.

Sizi, becerilerinizi, Evren’in cömertliğini sınırlayan inançlar, deneyimlerinizi de kısıtlayacaktır. Yaşam gücünüz ve bilinciniz nihai yargılarınıza ayrılmaz şekilde bağlı olduğuna göre, sağlıksız, güçsüz düşürücü inançlar kesinlikle bir kenara bırakılmalı, yerlerine sağlıklı, sınırsız bir bakış açısı getirilmelidir.


Güçlü inançlar kişinin kendisine duyduğu sevgiyi yansıtır, kişiyi güçlendirir ve değerli hissettirir. Evren’in sınırsız doğasına ve özün mucizevî gücüne duyulan takdiri yansıtır. Dolayısıyla, çelişkisiz bir bilinç ve karşı konulamaz bir titreşim yaymak istiyorsanız, sizi sınırlandıran inançlardan kurtulmanın zamanı gelmiş demektir. Özgün gücünüzü ve gerçeğinizi yansıtan yeni ve sağlıklı yargılar seçin.





Güçlü İnanç Uygulamaları


1-Gün içinde inançlarınızın neler hissettirdiğine, yaşamınızı ne hale getirdiğine dikkat edin. Sizi herhangi bir anlamda tüketiyorlarsa, değiştirilmeleri gerekiyor demektir. Sizi sınırlayan yargılardan kurtulun. Ardından da kendi değerinize, gücünüze ve Evren’in sınırsız doğasına inanmaya başladığınızı olumlayın.

2-Kendiniz ve yaşamınız hakkındaki yeni inançlarınızı not etmek için zaman ayırın. Sınırlardan kurtulmuş halinizi tanımlayın. Evren’in cömertliği ve özün yaşamınızdaki sevgi dolu desteği konusundaki yeni yargılarınızı yazın.

3-Yeni yargılarınızı yanınızda bulundurun ve fırsat buldukça okuyun. Bunları, gerektiği anda, eski, sınırlandırıcı düşüncelerin yerine kullanın. Kendinize, değişme becerinize ve gerçek değerinize inanın.




Güçlü İnanç Olumlamaları


İnançlarımı yönetecek güce sahibim. Bu güce sahip olduğumun bilinciyle, kuşkulardan ve sınırlardan kurtuldum. Evren cömerttir.

Beni yüreklendiren, bana değer katan inançları seçiyorum. İnançlarım aracılığıyla arzuladığım gerçekliği yaratıyorum.

Eski, sağlıksız yargılarımdan kurtuluyorum. Beni onurlandıran, bana huzur veren yeni bir gerçeklik seçiyorum.

İlahi benliğimin değerini biliyorum. Bu yeni yaklaşımım bana mutluluk getiriyor, olumlu yeni inançlarım geleceğime neşe katıyor.



__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
gunde, kuantum, uygulama


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kuantum Düşünce 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 18.GÜN, Seçimler ve Sonuçlar Niyet Bugün karşıma çıkan seçimlerin farkına varıyorum. Tüm seçeneklerin olası sonuçlarını değerlendiriyorum ve enerjim, yaşamım açısından en uygun olanını seçiyorum. Ana Fikir Her gün farkında bile olmadan binlerce seçim yaparsınız. Yaşamınıza dikkatle baktığınızda, her an bir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kuantum Düşünce telkin cd indir izle İstanbul Kuantum Düşünce nerededir kimdir Kuantum Düşünce çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kuantum Düşünce hipnoz Kuantum Düşünce olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kuantum Düşünce hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kuantum Düşünce kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.