Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kpss (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kpss/)
-   -   2012 KPSS... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kpss/619604-2012-kpss.html)

delioglan 09-10-2011 07:50 PM

Cevap: 2012 KPSS...

nubanu videoları gom player ile açmayı denersen sorun çözülür. Flv olarak indirilmişti sanırım. Ben sorunsuz izlemiştim gom playerda.

sweeet 13-10-2011 12:45 PM

KPSS kursuna yazıldım 2012 benim yılım olacak. Zaten evde yavaştan başlamıştım çalışmaya ama baya yavaştan. Hadi bakalım cumartesi maraton başlıyor...

delioglan 15-10-2011 10:36 PM

"sweeet" bahtın açık olsun.

papatyagibiyaşamak 19-10-2011 05:28 PM

Bende bu sene ilk defa Kpss sınavına gireceğim, heyecanlıyım... İnşallah hepimiz kazanırız. Delioğlan sana katılıyorum, çalışmaya hemen sıkı bir şekilde başlamak gerek; bende geç kaldığımı düşünüyorum ama artık elimden geldiğince çalışıcam ve tabi bol soru çözücem.
İlk tarihle başlıycam, matematiği en sona bırakıcam çünkü matematikte iyi değilim :( hele geometri kabus, oyüzden en son matematğie zaman ayırırsam daha iyi hazırlanırım diye düşünüyorum.

delioglan 20-10-2011 04:27 AM

matematiği en sona bırakmak senin için en büyük hata olur sanırım. Bence enerjin varken ve kafanda binlerce konu birbirine girmemişken matematiği hallet. İstersen ayrı bir başlıkta istersen burada çözemediğin anlamadığın konularda yardımcı olmaya çalışırım.

sweeet 20-10-2011 04:23 PM

Ben de her alanı ayrı çalışma taraftarı değilim artık. Mümkün olduğunca her alandan birer test çözülmedi soru çözecek kıvamda değilsek de birer konu çalışmalıyız.

kendini arayan adam 24-12-2011 11:37 PM

Bende 2012 KPSSye girecem, ama biraz keyfi olacak, zaman zaman bu konuyu takip edip paylaşımlardan faydalanırım, iyi olmuş konu.

sweeet 25-12-2011 12:09 AM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809057)
Ben de her alanı ayrı çalışma taraftarı değilim artık. Mümkün olduğunca her alandan birer test çözülmedi soru çözecek kıvamda değilsek de birer konu çalışmalıyız.

Bu mesajımın üzerinden 2 ay geçmiş :) şimdi ne yapıyorum?

Bazen bir günde bir kaç konu alanı üzerinde çalışıyorum. Bir gün GK GY, bir gün EB karışık soru çözüyorum. Orantılı olarak 30 30(motivasyonuma ve derse bağlı soru sayısı artabiliyor) mesela her konudan.

Bazen de dolu dolu bir kitabı bitirip testleri de bitirmeye çalışıyorum. Bütün gün boşsam konu eksikliğim üzerinde çalışmayı tercih ediyorum. Bitirdiğim kitaplar var. Bunları bitirdiğim için mutluyum. Tekrar yapıyorum gerektikçe. Kitap bitirmek konuları mükemmel öğrendim demek değil zaten bol soru çözerek de eksiklerimi gidermeye çalışıyorum. Sınava çalışan herkese selamlar.

Hak eden, emek veren kazansın diyorum canlar.

DeLiTaY21 26-12-2011 10:29 AM

konu tekrarı mutlaka yapın arkadaşlar.sorularıda ara vererek çözün.yani; 30 soru çözün 10 dk bırakın,tekrar çözün.aynı ders içinde olsa bunu yapın muhakkak.çünkü, belli bir süre kafası duruyor insanın ve yanlış yapmaya başlıyor.aralarda temiz hava alın,bol su için ;) başarılar...

nurbanu25 28-06-2012 03:12 PM

Sınava 9 gun kaldı arkadaslar,kendıme rahatım dıyorum ama sanırım bılıncaltım stres yapmaya baslamıs.yemek yıyemıyorum,sık ıdrara cıkıyorum,kalbım de hızlı carpıyor,sızdekı durumlar nedır...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:44 PM.