Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Koruma Kalkanı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/koruma-kalkani/)
-   -   Koruma Kalkanı Telkin İçeriği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/koruma-kalkani/620-koruma-kalkani-telkin-icerigi.html)

dılacancan 07-01-2009 09:03 PM

bu tür çalışmalırınız için teşekkür ediyorum.....emeginize yüreğinize salık....sevgilerimi gönderiyorum

haletuba 09-02-2009 03:09 PM

Koruma Kalkanı Telkinini dinledikten sonra etkilerinin ortaya çıktığını nasıl anlayacağız?

yeni bir hayat 10-02-2009 01:56 AM

Alıntı:

haletuba Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 308966)
Koruma Kalkanı Telkinini dinledikten sonra etkilerinin ortaya çıktığını nasıl anlayacağız?

Negatif enerjilerin ve düşüncelerin size etki etmediğini anlarsınız.Kendinizi daha güçlü hissedersiniz..

hyperviper 22-02-2009 04:01 PM

Alıntı:

mavi_ejder Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 178118)
merhaba, site yöneticilerine yüksek özverileri sebebiyle çok teşekkürler.

kafama takılan;

telkinin sonunda "seni uyandirdigimda farkina variyorsun" şeklinde bir cümle var. bu, telkini (çoğunlukla) uyurken dinlememiz gerektiği anlamına gelebilir mi? ayrıca böyle bir komut uykunun ortasında uyanmamıza neden olabilir mi?

Aynı yere takılmışız, bence bu script elden geçmeli. Telkinden çok hipnoz scriptinin bir kısmını andırıyor. Araba kullanırken vs. dinlenmesi istenmeyen sonuçlara yol açabilir.

shamanic 23-02-2009 01:35 PM

merhabalar..
burada sizlere bilgi olarak sunduğumuz içerikler konuyla ilgili profesyoneller tarafından hazırlanmıştır..

içerikte yer alan hipnoza griş ve çıkış bölümleri telkin hazırlık aşamasında çıkartılmıştır..

biz sadece konuyla ilgili metinleri dinlemekteyiz..

kısa sürede yaşamınızın güzelliklerle dolması dileklerimle..

sevgiler.. actionsmile

karamiyo 13-03-2009 10:40 PM

mrb bu koruma kalkanı galiba sivilcelerden de koruyorsevincliben bu telkinleri dinlemeye başladığımdan beri sanki sivilcelerim çıkmamaya başladı.galiba kendimi negatif düşünce ve kaygılarla yıpratıyormuşum.saolasın atakan abiiii tekrardann sana teşk.ediyorums456

kayrasu 14-03-2009 09:15 AM

Alıntı:

EliZaR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 24644)
bi çeşit meditasyon tekniği gibi geldi bana faydası olacağı kesin sabırsızlıkla indiriyorum şimdi mp3ünü

ben koruma kalkanını henüz indirmedim ama içerigine baktım şimdi katılıyorum sanki meditasyondusun2

ebru_li 14-03-2009 11:04 AM

bu site için emeği geçen herkese teşekkürler...

sincered 29-03-2009 12:23 AM

Cevap: Koruma Kalkanı Telkin İçeriği

arkadaşlar ben sitede daha önce okuduğum bir öneriyi uyguluyorum ve inanın işe yarıyor. odamda küçük bir kasede tuz bulunduruyorum negatif enerjileri alması için. telkini dinlemenin yanında tuz da olursa çevremizde iyi olur diye düşünüyorum.
sevgiler...

emrer20 02-07-2009 04:05 AM

Cevap: Koruma Kalkanı Telkin İçeriği

varya mükemmel bişi ya sitenin ismi tam yerine oturmuş diyebilirm kendimde o kadar değişiklik var bu sayfayla alakalı değil ama k.bakmayın artık:D

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:36 PM.