![]() |
bu tür çalışmalırınız için teşekkür ediyorum.....emeginize yüreğinize salık....sevgilerimi gönderiyorum |
Koruma Kalkanı Telkinini dinledikten sonra etkilerinin ortaya çıktığını nasıl anlayacağız? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
merhabalar.. burada sizlere bilgi olarak sunduğumuz içerikler konuyla ilgili profesyoneller tarafından hazırlanmıştır.. içerikte yer alan hipnoza griş ve çıkış bölümleri telkin hazırlık aşamasında çıkartılmıştır.. biz sadece konuyla ilgili metinleri dinlemekteyiz.. kısa sürede yaşamınızın güzelliklerle dolması dileklerimle.. sevgiler.. actionsmile |
mrb bu koruma kalkanı galiba sivilcelerden de koruyorsevincliben bu telkinleri dinlemeye başladığımdan beri sanki sivilcelerim çıkmamaya başladı.galiba kendimi negatif düşünce ve kaygılarla yıpratıyormuşum.saolasın atakan abiiii tekrardann sana teşk.ediyorums456 |
Alıntı:
|
bu site için emeği geçen herkese teşekkürler... |
Cevap: Koruma Kalkanı Telkin İçeriği arkadaşlar ben sitede daha önce okuduğum bir öneriyi uyguluyorum ve inanın işe yarıyor. odamda küçük bir kasede tuz bulunduruyorum negatif enerjileri alması için. telkini dinlemenin yanında tuz da olursa çevremizde iyi olur diye düşünüyorum. sevgiler... |
Cevap: Koruma Kalkanı Telkin İçeriği varya mükemmel bişi ya sitenin ismi tam yerine oturmuş diyebilirm kendimde o kadar değişiklik var bu sayfayla alakalı değil ama k.bakmayın artık:D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:36 PM. |