![]() |
Cevap: Koruma Kalkanı Telkin İçeriği "istersen bu koruyucu kalkan gorunmez olur ... istersen birkac kisiye gorunur ... ya da ... sen kimin onu gormesini istiyorsan o kadar kisiye gorunur... ve sen... bu koruyucu kalkani... sectigin herhangi bir sey için kullanabilirsin ... bu zor degil... cunku bu kalkan senin eserin ... ve sen onu vucudunun her parcasini rahatlatmak icin kullaniyorsun... onu kullanmaktan zevk aliyorsun.... onun yayilmasina izin veriyorsun... fizik bedeninin otesine geçmesine.... bunu deneyimleyebilir... alanini istediðin kadar genisletebilirsin ... onu baska bir zaman veya mekana gecmek için bir vasita olarak kullanabilirsin ... unutma ki onu ne kadar cok kullanýrsan o kadar güçlenir..." Telkini yapmak istiyorum, çünkü çok ihtiyacım var, insanların duygularına karşı çok geçirgenim. :( ancak yukarıdaki kısımda zaman ve mekan değiştirme sözleri beni endişelendiriyor. Ben 2 kez ruhumun bedenimden yukarı çıktığını (o zamanlar 18-19 yaşlarındaydım) hatırlıyorum. Çok korkmuştum. ya bunu tekrar yaşarsam. Bu telkini dinleyipde yaşayan var mı? Kimseyi de endişelendirmek istemiyorum bu yazımlada kimse kendini telkinden mahrum bırakmasın lütfen. Lütfen moderatörlerimden acil cevap bekliyorum. Çünkü bugün de yaşadıklarımdan bunaldım, her an telkini yapabilirim :) |
Cevap: Koruma Kalkanı Telkin İçeriği al bi sopa kafana vur bişe olmazsa iş tamamdır :))) şaka şaka sakın yapma :P |
Cevap: Koruma Kalkanı Telkin İçeriği Moderatörlerimiz bu kısmı atladı galiba :(((( |
Cevap: Koruma Kalkanı Telkin İçeriği Telkini dinleyebilirsiniz. Böyle bir deneyime yol açtığına dair bir geri bildirim almadım. |
Cevap: Koruma Kalkanı Telkin İçeriği "seni uyandirdigimda farkina variyorsun.... bu huzur dolu.. sessiz... sakin.. rahatlatici beldeye geri donebilirsin" telkin metninde geçen bu cümle dikkatimi çekti..??? o esnada uyuyormuyum?eğer uyuyorsam uyanacağım ne zaman söylenecek?? o beldeye geri dönebilecek miyim?? biraz espirikli gibi oldu ama;umarım site yöneticileri anlamıştır.. |
Cevap: Koruma Kalkanı Telkin İçeriği Merhabalar Atakan Bey bir kaç gün önce sitenize tesadüfen rastlayıp denemek amaçlı da içeriğini bilmeden normalde yapmadığım şeydir ama bilinçaltım devrede ve algım dünyaya karşı da antenlerim diyelim çokça yüksek ve açık olduğundan o an için bunu bir kalkanla dengelemek istedim belki sadece bir kez ama dediğim gibi almaya çok müsaitken dinlediğim için istemediğim pek çok değşiklik oldu özetle hani ücretsiz de olsa aldığım malı iade etmek istemek gibi olacak belki ama bana uygun değldi demek ki bunun geri dönüşümünü nedir nasıl olur, sadece o telkini bir silgi gibi silen bir yöntem var deyin lütfen yardım edin dilyorum çevrem için de önemliyim çünkü yardımsız bırakmazsanız sevinirim |
Cevap: Koruma Kalkanı Telkin İçeriği Alıntı:
|
Cevap: Koruma Kalkanı Telkin İçeriği bazı cümleler kesik içerikte üç nokta ile acaba bu içeriğin bilmediğimiz cümleleridemi var |
Cevap: Koruma Kalkanı Telkin İçeriği Toplum içinde heyecan mı önlüyor? Rahat ve sakın olmamızı sağlıyor sanırım..? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:56 AM. |