Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Koruma Kalkanı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/koruma-kalkani/)
-   -   Koruma Kalkanı Telkin İçeriği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/koruma-kalkani/620-koruma-kalkani-telkin-icerigi.html)

hayatimdegisti 10-01-2007 12:49 AM

Koruma Kalkanı Telkin İçeriği

Protective Shield

And drifting way down relaxed now ... and just allowing your entire body to rest and relax ... and as you go even deeper all distractions just seem to disappear ...

I want you to concentrate on your breathing ... breathing in pure relaxation and exhaling all the tension in the body ... feel all of the tension leaving the chest area as you exhale ... feel yourself relaxing even deeper with each and every breath ... and your breathing is so regular ... so easy and effortless and you are relaxing more and more ... and your entire body is completely and totally relaxing as you drift even deeper down with each and every breath ... and you feel a warm wonderful sense of relaxation and going even deeper down ...

And you may have noticed that some areas of the body are more easy to relax ... and concentrating on the areas of the body that you find to be the most comfortable, very relaxed and concentrating on these areas now you are recognizing and realizing what there is about those areas that makes you so comfortable and so very relaxed ... and feeling all the sensations in those areas ... the most relaxed and comfortable parts of your body ...

And allowing ... and feeling the comforting sensations of the most relaxed areas of the body begin to spread ... and as this marvelous warm wonderful feeling of relaxation spreads to other parts of the body the feeling of relaxation becomes stronger and the relaxation spreads out beyond those areas ... and continuing to spread to all the parts of the body you desire to relax deeper and even deeper ...

Picture and imagine the relaxation spreading like the rays of sun ... gently warming and relaxing ... like the rings of water spreading from a pebble tossed into a gentle pond ... and the relaxation spreading to every muscle, cell, fiber and bone in you body ... and you are enjoying this tranquil and peaceful relaxation in every part of your body ... and with every passing moment this feeling of deep, tranquil and comforting relaxation becomes stronger and every cell, nerve and part of you body knows and enjoys this wonderful sensation ... and this wonderful feeling now goes out beyond the physical confines on your body ... spreading out beyond the skin to form a protective shield around you ... and you can let this feeling spread far ... far ... beyond your physical body ... or keep it close like a second skin ...

And since this protective bubble or shield is your own creation you can do with it what you wish ... you can use this shield in any way you want to ... the uses of this shield are limitless ... it can act as a filter, to filter out those feelings or things going on around you ... and filtering situations that are uncomfortable and allowing you to let in those feelings you wish to let in and experience ... and it can act as an amplifier to help you understand people and to help people understand you ...

And this protective bubble can be invisible or visible to a few people or as many people as you want it to be ... and you are using this protective shield any way you choose to use it ... and that is okay ... because this shield is your own creation ... and you are using this shield and enjoying comfort in every part of your body ... practicing and using this shield ... and allowing it to spread ... and allowing it to go beyond the confines of your physical body ... and you can experiment with it ... making it as large as you like ... using it as a transport to another place or time ... and the more you use it the stronger it becomes.

And realizing now that when I awaken you ... you can return to this place of peace, tranquility and deep relaxation and use this shield any time you desire to do so ... and you are using this shield and feeling the relaxation spread to all the parts of your body ...

Asagi dogru suruklenme durdu ... ve simdi vucudun dinleniyor... rahatliyor... sen daha derine indikce seni rahatsiz eden her sey sona eriyor... kayboluyor ...
nefesine yogunlasiyorsun... nefes alirken vucudun rahatliyor... nefes verirken vucudundaki tum gerilim kayboluyor ... gerilimin gogsunun icinden disari dogru ciktigini hissediyorsun ... her bir nefesle daha da rahatladigini... daha derinlere indigini hissediyorsun ... nefes alýsverislerin düzenli... rahat... hic caba sarfetmiyorsun çok kolay... gevsiyorsun ... sen daha derinlere inerken butun vucudun gevsiyor ve sen rahatligin sicakligini hissediyorsun.. harika hissediyorsun .. ve gittikce daha derinlere iniyorsun...
vucudunun bazi noktalari daha çabuk gevsiyor.. bu noktalara yogunlastikca.. su ana kadar vucudunun.. hissettigin ... en rahat seklinde oldugunu hissediyorsun... bu bolgeleri hissettikce gevsiyorsun... daha da rahatliyorsun ... her duyumu hissediyorsun... onlar vucudunun en rahat noktalari...
izin veriyorsun... hissettigin bolgesel rahatlama tum vucuduna yayiliyor ve bu muhteþem ... bu sicacik duygu her bolgeye yayilirken... guçleniyor.. bolgenin disina tasiyor... arzun gerceklesiyor ... hissettigin rahatlik duygusu guclenerek tum vucuduna yayiliyor... gittikce rahatliyorsun ve gittikce daha derine iniyorsun...
vucudundaki rahatligin Gunes isinlari gibi yayildigini goruyorsun... yavasca... sicacik... havuza atilan bir cakil tasinin suda olusturdugu halkalar gibi... bu rahatlik duygusu vucudundaki her kasa ... her hucreye .... her life ... her kemige yayiliyor ve gecen her dakika bu his daha da derine iniyor... daha sakin... daha rahatlatici .... daha guclu ... vucudundaki her hucre.. her sinir ... bu duyguyu yasamaktan mesut ... bu harika his simdi... vucudunun otesine geciyor.... seni saran koruyucu kalkana dogru ilerliyor... onun çok daha uzaga fizik bedeninin otesine gecmesine izin verebilirsin ... ya da ikinci bir deri gibi kendine yakin tutabilirsin....
bu koruyucu bosluk .. bu kalkan... senin yarattigin bir sey olduguna gore ona istedigini yapabilirsin.. bu kalkani istedigin her sekilde kullanabilirsin.. limitsizce.... istersen onu bir suzgec gibi kullanabilirsin... tum bu duyulari.. etrafindaki her seyi suzen bir suzgec gibi ... sadece istedigin ... icine almak istedigin duygulari iceri almana izin veren bir suzgec gibi ... istersen bu kalkani baskalarini anlamak ve onlarin seni anlamasina yardim etmek için kullanabilirsin....
istersen bu koruyucu kalkan gorunmez olur ... istersen birkac kisiye gorunur ... ya da ... sen kimin onu gormesini istiyorsan o kadar kisiye gorunur... ve sen... bu koruyucu kalkani... sectigin herhangi bir sey için kullanabilirsin ... bu zor degil... cunku bu kalkan senin eserin ... ve sen onu vucudunun her parcasini rahatlatmak icin kullaniyorsun... onu kullanmaktan zevk aliyorsun.... onun yayilmasina izin veriyorsun... fizik bedeninin otesine geçmesine.... bunu deneyimleyebilir... alanini istediðin kadar genisletebilirsin ... onu baska bir zaman veya mekana gecmek için bir vasita olarak kullanabilirsin ... unutma ki onu ne kadar cok kullanýrsan o kadar güçlenir...
seni uyandirdigimda farkina variyorsun.... bu huzur dolu.. sessiz... sakin.. rahatlatici beldeye geri donebilirsin... bu kalkani ne zaman istersen o zaman kullanabilirsin... bu kalkani kullaniyorsun .. ve ... rahatligin vucudunun her yerine yayildigini hissediyorsun

tlvnt 18-04-2007 12:04 AM

Koruma kalkanı denince aklımda az çok bir şeyler oluşuyor, ama tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyorum, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Merto 18-04-2007 09:28 AM

Ruhsal olarak kendinin ortaya çıkardığı seni istediklerinden korumak üzere çepeçevre saran ve kollayan bir kalkan hayal et zihninde.
Aslında aynı uzay gemilerinde olan cinsten birşey...hani filmlerde vardır..
Ciddiyim bak....en basit açıklama bu sanırım ama basit olan iyidir.

tlvnt 18-04-2007 12:02 PM

Teşekkür ederim. Şimdi oldu, Telkin içeriğinin hangi anlama geldiğini bilmeden dinlemenin faydası olmadığını düşünüyorum,

zekaver 20-06-2007 12:12 PM

Ynt: Koruma Kalkanı Telkin İçeriği

çekim yasasıyla ilgili olabilir mi? acaba

chigdem25 21-07-2007 02:26 PM

slm koruma kalkanı gercekten süper super ama tam olarak ne işe yaradıgını alamadım ama cok rahatlattıgı kesin 956k atakan bey acıklarsanız cok sevinirim ellerinize saglık 96

hayatimdegisti 21-07-2007 04:11 PM

Alıntı:

çiğdem Nickli Üyeden Alıntı
slm koruma kalkanı gercekten süper super ama tam olarak ne işe yaradıgını alamadım ama cok rahatlattıgı kesin 956k atakan bey acıklarsanız cok sevinirim ellerinize saglık 96

İçerikde belirtildiği üzere sanal bir koruma kalkanı yaratıyor çevrenizde...Boylece çevrenizde ki olumsuz duygulardan dış etkilerden daha az etkileniyorsunuz.

tresome 05-09-2007 03:51 PM

Atakan bey bir şey sormak istiyorum, acaba suçluluk duygusunu hiç işin içine karıştırmadan kendine güven,koruma kalkanı dinlesem sizce faydasını görebilirmiyim yinede???

Ben o suçluluk duygusundan biraz korkuyorum utananadam açıkçası şu dönemde pek dalgalanma ve asabiyet istemiyorum ama tabi sizin bu konudaki fikriniz önemli benim için ne dersiniz acaba???

hayatimdegisti 05-09-2007 03:53 PM

Alıntı:

tresome Nickli Üyeden Alıntı
Atakan bey bir şey sormak istiyorum, acaba suçluluk duygusunu hiç işin içine karıştırmadan kendine güven,koruma kalkanı dinlesem sizce faydasını görebilirmiyim yinede???

Ben o suçluluk duygusundan biraz korkuyorum utananadam açıkçası şu dönemde pek dalgalanma ve asabiyet istemiyorum ama tabi sizin bu konudaki fikriniz önemli benim için ne dersiniz acaba???

Olabilir tabii ki...Kendine Güven,Ego Güçlendirici,Koruma Kalkani dinleyebilirsiniz...

EliZaR 23-11-2007 12:31 AM

bi çeşit meditasyon tekniği gibi geldi bana faydası olacağı kesin sabırsızlıkla indiriyorum şimdi mp3ünü

kenny 08-01-2008 11:51 AM

bu telkinin doğa versiyonu var mıdır acaba?new age ve klasik müziği sevmeme rağmen su sesini hepsinden daha kullanışlı buluyorum.ders çalışırken bile dikkati dağıtmadan dinlenebiliyor coffe2

twelve 04-03-2008 02:27 PM

teşekkür ederim.yararı olacağına inanıyorum.

Asmin333 04-03-2008 05:30 PM

bunun doğa versiyonu yokmu?

shamanic 04-03-2008 07:32 PM

malesef şimdilik yok.. hismiley

alperafsin 09-03-2008 06:53 PM

Keşke koruma kalkanının doğa versiyonu da olsa, kanımca tek eksik bu sad456 İyi çalışmalar.

Belgin ∞ 10-03-2008 06:07 PM

telkinin bi kısmında müziğin önce sol kulağa sonra sağ kulağa söylemesi beni şaşırttı.acaba bu beynin farklı kısımlarına telkinin iyice yerleşmesi için mi yoksa kulaklık mı bozuk?

kracs 24-05-2008 08:12 AM

Kalkan deyince zihnimde bütün bedenimi başım da dahil cıva gibi saran sonra metalden daha sert bir kalkan oluştuğu canlandı...

mysoul 25-05-2008 05:48 PM

Sitenize yeni üye oldum. Atakan bey ve diğer emek verenlere çok teşekkür ederim smiliyface

suçluluk,ego güçlendirici,başkalarını önemsememe,koruyucu kalkan,sosyallik gibi konulardaki telkinlerinizi indirdim ve dinledim ve dinliyorumda. Az bir zaman olmasına rağmen düşüncenin hızına hayranlığım bir kez daha arttı. Kendimdeki eksikleri farkettim ve bunların düzeltilmesi adına yeni bir ben oluşturmaya da başladım. Yeni benlikler her an her saniye inşaa ediliyor bunu biliyorum fakat şimdi daha güzel bir inşaa söz konusu, bunda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Ayrıca reiki konusunda hayal ayaz hanımefendiyede buradan teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Bu konu ile ilgisi olmasa bile evren bir bütün olduğunu düşünen biri olarak bir yerlerde bu iyi dileklerinde sizlerin hayatlarınıza POZİTİF ENERJİLER getirmesini diliyorum.

Bizde bir laf var. İyilik yap denize at. Bunun aslında herkese ve doğal olarak kendimizede yapılmış bir iyilik olduğunu biliyorum. Bizi ve akabinde bizdeki sizi geliştirdiğiniz için sonsuz teşekkürler.
alk78

Novos 30-06-2008 03:19 AM

tam olarak sanki the secret'a yardımcı oluyor gibi geldi bana.

nitella 03-07-2008 02:19 AM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

çiğdem Nickli Üyeden Alıntı

İçerikde belirtildiği üzere sanal bir koruma kalkanı yaratıyor çevrenizde...Boylece çevrenizde ki olumsuz duygulardan dış etkilerden daha az etkileniyorsunuz.

Bence bu telkin dokunmaya temasa karşı kendine koruma kalkanı oluşturmuş kişilerin bu kabuğu kırması için hazırlanmış bir yapım. Bu arada bu yapımları kim hazırlıyor Atakan bey siz mi_?

Jarhead 18-08-2008 10:11 AM

cok rahatlatıcı gerçekten.inanarak söylerseniz etkili oluyor.tesekküreler atakan bey 96

aksu7 14-12-2008 07:51 PM

tesekkurler

azime_1 24-12-2008 10:04 PM

acaba bu telkinleri dinlerken koruma klakanı da dahil bi şeyleri imgelemek gerekiyor mu yani içeriğini bilmeyen biri de aynı etkileri yaşar mı. Yoksa diğer forumda bi arkadaşımızın belirttiği gibi ruh haline göre değişik renklerde ve özelliklerde bir kalkan hayal etmemiz gerekir mi

hayatimdegisti 24-12-2008 10:37 PM

Alıntı:

azime_1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 95619)
acaba bu telkinleri dinlerken koruma klakanı da dahil bi şeyleri imgelemek gerekiyor mu yani içeriğini bilmeyen biri de aynı etkileri yaşar mı. Yoksa diğer forumda bi arkadaşımızın belirttiği gibi ruh haline göre değişik renklerde ve özelliklerde bir kalkan hayal etmemiz gerekir mi

İçeriğini bilmeden dinleyebilirsiniz.Etkileri olacaktır...
Yine de günlük yaşamınızda kendiniz için uygun olabilecek bu tür imgelemeleri daha sonra yapmanız faydalı olacaktır.

haletuba 26-12-2008 10:15 PM

mrb koruma kalkanı ve diğer scriptleri 21 gün dinlememiz gerekli mi? ortala 70-80 saat demişsiniz bunun kendi arzu ettiğimiz bir zaman diliminde dinlenmesi yeterli midir?

haletuba 26-12-2008 10:19 PM

Atakan Bey scriptleri dinlerken mecburen müzikleri de saatlerce dinliyoruz acaba bu müziklerin ruh halimiz üzerindeki etkileri nelerdir.? Müziğin de beyin dalgalarına etkileri var bildiğim kadarıyla...

shamanic 26-12-2008 11:25 PM

merhabalar..

telkinlerin günlük tekrar etmesi verimlilik açısından önemlidir..

bunun için günde ortalama en az 5 - 7 saat dinlenilmesini öneriyoruz..

daha az ya da daha uzun saatler dinlemenizi kendi içinizde katettiğiniz gelişime göre ayarlayabilirsiniz..

farklı müzik çeşitleri sıkılmadan rahat dinleyebilmemiz için..

burada müziğin de nimetlerinden faydalanmış olabilmek için..
genel olarak new age klasik ney ve doğa seslerine ağırlık veriyoruz..

dünya üzerinde yakalanmış olan pek çok izinsiz subliminal çalışma vardır.. bunlara bazen sık gördüğümüz resimlerde .. reklam karelerinde filmlerde ya da müziklerde rastlamaktayız..

subliminal i genel olarak tanımlarsak bir objenin içine gömülü olan diğer objedir..

burada önemli olan telkinin ne kadar başarılı olduğudur.. telkin başarılıysa onu kamufle etmek için kullanılan diğer objenin yararı ya da zararı ikinci aşamada değerlendirilir..

dünyada ki yakalanmış örnekleri bu sebeple verdim..

masumane gözüken çizgi filmlerde çocuklara uygun olmayan görsel subliminal mesaj gizlenmesi açıklamama örnek olarak gösterilebilir..

bu noktada atakan bey gerek telkin seçimleriyle gerekse müzik seçimleriyle her iki etkeni maksimum düzeyde verim almak üzere birleştirerek güzel çalışamaları sunmuştur...

hepimize keyifli dinlemeler dilerim..

sevgiler..

mavi_ejder 04-01-2009 12:04 AM

merhaba, site yöneticilerine yüksek özverileri sebebiyle çok teşekkürler.

kafama takılan;

telkinin sonunda "seni uyandirdigimda farkina variyorsun" şeklinde bir cümle var. bu, telkini (çoğunlukla) uyurken dinlememiz gerektiği anlamına gelebilir mi? ayrıca böyle bir komut uykunun ortasında uyanmamıza neden olabilir mi?

bir de önerinizi isteyeceğim;

telkinleri söylediğiniz sıra ve zamana göre uyguluyorum, şimdi listeme 3. olarak "kendine güven" telkinini ekleyeceğim fakat koruma kalkanı telkininin de olduğunu görünce öncelik olarak ikisi arasında kararsız kaldım. her ikisine de ihtiyacım var, sizce şimdi önceliği hangisine vermeliyim? bu konuda da fikriniz varsa iletirseniz sevinirim.

teşekkürler.

hayatimdegisti 04-01-2009 12:07 AM

Alıntı:

azime_1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 95619)

Dinlerken imgeleme yapmaya gerek yoktur....
actionsmile

Belgin ∞ 04-01-2009 01:26 AM

Alıntı:

mavi_ejder Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 178118)

bir de önerinizi isteyeceğim;

telkinleri söylediğiniz sıra ve zamana göre uyguluyorum, şimdi listeme 3. olarak "kendine güven" telkinini ekleyeceğim fakat koruma kalkanı telkininin de olduğunu görünce öncelik olarak ikisi arasında kararsız kaldım. her ikisine de ihtiyacım var, sizce şimdi önceliği hangisine vermeliyim? bu konuda da fikriniz varsa iletirseniz sevinirim.

teşekkürler.

Merhaba mavi_ejder.

Koruma kalkanıyla kendine güven telkını tamamen birbirinden ayrı telkınler.

Koruma kalkanı telkını tamamen yardımcı telkın yerine geçerken,kendine güven telkını hayatımızda ileri gidebilmek için basamak oluşturuyor.

Bunun için ikisini de aynı anda dinleyebilirsin diye düşünüyorum.Birlikte dinlemenin hiçbir sakıncası yoktur.

Sevgiler.

dılacancan 07-01-2009 09:03 PM

bu tür çalışmalırınız için teşekkür ediyorum.....emeginize yüreğinize salık....sevgilerimi gönderiyorum

haletuba 09-02-2009 03:09 PM

Koruma Kalkanı Telkinini dinledikten sonra etkilerinin ortaya çıktığını nasıl anlayacağız?

yeni bir hayat 10-02-2009 01:56 AM

Alıntı:

haletuba Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 308966)
Koruma Kalkanı Telkinini dinledikten sonra etkilerinin ortaya çıktığını nasıl anlayacağız?

Negatif enerjilerin ve düşüncelerin size etki etmediğini anlarsınız.Kendinizi daha güçlü hissedersiniz..

hyperviper 22-02-2009 04:01 PM

Alıntı:

mavi_ejder Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 178118)
merhaba, site yöneticilerine yüksek özverileri sebebiyle çok teşekkürler.

kafama takılan;

telkinin sonunda "seni uyandirdigimda farkina variyorsun" şeklinde bir cümle var. bu, telkini (çoğunlukla) uyurken dinlememiz gerektiği anlamına gelebilir mi? ayrıca böyle bir komut uykunun ortasında uyanmamıza neden olabilir mi?

Aynı yere takılmışız, bence bu script elden geçmeli. Telkinden çok hipnoz scriptinin bir kısmını andırıyor. Araba kullanırken vs. dinlenmesi istenmeyen sonuçlara yol açabilir.

shamanic 23-02-2009 01:35 PM

merhabalar..
burada sizlere bilgi olarak sunduğumuz içerikler konuyla ilgili profesyoneller tarafından hazırlanmıştır..

içerikte yer alan hipnoza griş ve çıkış bölümleri telkin hazırlık aşamasında çıkartılmıştır..

biz sadece konuyla ilgili metinleri dinlemekteyiz..

kısa sürede yaşamınızın güzelliklerle dolması dileklerimle..

sevgiler.. actionsmile

karamiyo 13-03-2009 10:40 PM

mrb bu koruma kalkanı galiba sivilcelerden de koruyorsevincliben bu telkinleri dinlemeye başladığımdan beri sanki sivilcelerim çıkmamaya başladı.galiba kendimi negatif düşünce ve kaygılarla yıpratıyormuşum.saolasın atakan abiiii tekrardann sana teşk.ediyorums456

kayrasu 14-03-2009 09:15 AM

Alıntı:

EliZaR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 24644)
bi çeşit meditasyon tekniği gibi geldi bana faydası olacağı kesin sabırsızlıkla indiriyorum şimdi mp3ünü

ben koruma kalkanını henüz indirmedim ama içerigine baktım şimdi katılıyorum sanki meditasyondusun2

ebru_li 14-03-2009 11:04 AM

bu site için emeği geçen herkese teşekkürler...

sincered 29-03-2009 12:23 AM

Cevap: Koruma Kalkanı Telkin İçeriği

arkadaşlar ben sitede daha önce okuduğum bir öneriyi uyguluyorum ve inanın işe yarıyor. odamda küçük bir kasede tuz bulunduruyorum negatif enerjileri alması için. telkini dinlemenin yanında tuz da olursa çevremizde iyi olur diye düşünüyorum.
sevgiler...

emrer20 02-07-2009 04:05 AM

Cevap: Koruma Kalkanı Telkin İçeriği

varya mükemmel bişi ya sitenin ismi tam yerine oturmuş diyebilirm kendimde o kadar değişiklik var bu sayfayla alakalı değil ama k.bakmayın artık:D

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:34 AM.