Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Koruma Kalkanı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/koruma-kalkani/)
-   -   Koruma Kalkanı Telkin İçeriği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/koruma-kalkani/620-koruma-kalkani-telkin-icerigi.html)

kenny 08-01-2008 11:51 AM

Ynt: Koruma Kalkanı Telkin İçeriği

bu telkinin doğa versiyonu var mıdır acaba?new age ve klasik müziği sevmeme rağmen su sesini hepsinden daha kullanışlı buluyorum.ders çalışırken bile dikkati dağıtmadan dinlenebiliyor coffe2

twelve 04-03-2008 02:27 PM

teşekkür ederim.yararı olacağına inanıyorum.

Asmin333 04-03-2008 05:30 PM

bunun doğa versiyonu yokmu?

shamanic 04-03-2008 07:32 PM

malesef şimdilik yok.. hismiley

alperafsin 09-03-2008 06:53 PM

Keşke koruma kalkanının doğa versiyonu da olsa, kanımca tek eksik bu sad456 İyi çalışmalar.

Belgin ∞ 10-03-2008 06:07 PM

telkinin bi kısmında müziğin önce sol kulağa sonra sağ kulağa söylemesi beni şaşırttı.acaba bu beynin farklı kısımlarına telkinin iyice yerleşmesi için mi yoksa kulaklık mı bozuk?

kracs 24-05-2008 08:12 AM

Kalkan deyince zihnimde bütün bedenimi başım da dahil cıva gibi saran sonra metalden daha sert bir kalkan oluştuğu canlandı...

mysoul 25-05-2008 05:48 PM

Sitenize yeni üye oldum. Atakan bey ve diğer emek verenlere çok teşekkür ederim smiliyface

suçluluk,ego güçlendirici,başkalarını önemsememe,koruyucu kalkan,sosyallik gibi konulardaki telkinlerinizi indirdim ve dinledim ve dinliyorumda. Az bir zaman olmasına rağmen düşüncenin hızına hayranlığım bir kez daha arttı. Kendimdeki eksikleri farkettim ve bunların düzeltilmesi adına yeni bir ben oluşturmaya da başladım. Yeni benlikler her an her saniye inşaa ediliyor bunu biliyorum fakat şimdi daha güzel bir inşaa söz konusu, bunda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Ayrıca reiki konusunda hayal ayaz hanımefendiyede buradan teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Bu konu ile ilgisi olmasa bile evren bir bütün olduğunu düşünen biri olarak bir yerlerde bu iyi dileklerinde sizlerin hayatlarınıza POZİTİF ENERJİLER getirmesini diliyorum.

Bizde bir laf var. İyilik yap denize at. Bunun aslında herkese ve doğal olarak kendimizede yapılmış bir iyilik olduğunu biliyorum. Bizi ve akabinde bizdeki sizi geliştirdiğiniz için sonsuz teşekkürler.
alk78

Novos 30-06-2008 03:19 AM

tam olarak sanki the secret'a yardımcı oluyor gibi geldi bana.

nitella 03-07-2008 02:19 AM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

çiğdem Nickli Üyeden Alıntı
slm koruma kalkanı gercekten süper super ama tam olarak ne işe yaradıgını alamadım ama cok rahatlattıgı kesin 956k atakan bey acıklarsanız cok sevinirim ellerinize saglık 96

İçerikde belirtildiği üzere sanal bir koruma kalkanı yaratıyor çevrenizde...Boylece çevrenizde ki olumsuz duygulardan dış etkilerden daha az etkileniyorsunuz.

Bence bu telkin dokunmaya temasa karşı kendine koruma kalkanı oluşturmuş kişilerin bu kabuğu kırması için hazırlanmış bir yapım. Bu arada bu yapımları kim hazırlıyor Atakan bey siz mi_?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:57 AM.