![]() |
Cevap: Ynt: KORUMA KALKANI NE ANLAMA GELİR? çok teşekkür ederim günlerdir bu bilgiyi arıyordum bu site nasıl karşıma çıktı bazen çok şaşırtıcı şeyler oluyor |
Cevap: KORUMA KALKANI NE ANLAMA GELİR? şu an tamda ihtayacım olan şey koruma kalkanı. bizler ne kadar iyi olduğumuza inansakta, negatif düşünceli insanların kötü enerjileri nerde olursak olalım bizi buluyor ve ok gibi saplanıyor. kimi zaman hiç aklımda ve kalbimde olmadığı halde beynime bazı insanlar hakkında olumsuz düşünceler mesela bana yapabilecekleri kötü şeyler geliyor. beynim den atmak için uğraşmam gerekiyor hemen telkinleri tekrarlıyorum. ama bu beni yoruyor. artık koruma kalkanımı bilinçli olarak büyütüyorum. içeriye kalbinde sevgi, samimiyet ve derin huzur olan kişileri, duyguları ve varlıkları kabul ediyorum. koruma kalkanı telkin müziği için teşekkür ediyorum. sevgiyle ve barışla kalın... |
Cevap: KORUMA KALKANI NE ANLAMA GELİR? koruma kalkanını özellikle uyurken dinlediğimde sabah hiç olmadığım kadar rahatlamış ve dinlenmiş olarak uyanıyorum..bunu da bir izlenim olarak aktarayım sizlere.. |
Cevap: KORUMA KALKANI NE ANLAMA GELİR? teşekkür edrim güzel bir paylaşım |
Cevap: KORUMA KALKANI NE ANLAMA GELİR? Harry Potter serisini okuyan arkadaşların anlayabileceği türden bir tanım yapayım koruma kalkanına: Harry'nin ruh emicilerden kurtulmak için yaptığı expecto patronum var ya hani, çatalboynuzlu geyik..Işık saçarak hem Harryyi koruyor hem de ruh emicileri dağıtan bir parlak ışık.. İşte koruma kalkanı o. ;) |
Cevap: KORUMA KALKANI NE ANLAMA GELİR? yaa harika bi site yeni gördüm ama fazla geç kalmış sayılmam inşallah sevincli ilginiz için şimdiden sonsuz teşekkür ederim . . . 25889 |
Cevap: Ynt: KORUMA KALKANI NE ANLAMA GELİR? Alıntı:
Teşekkürler. |
Cevap: KORUMA KALKANI NE ANLAMA GELİR? Teşekkürler açıkladığınız için bence önemli gerçekten dediğiniz gibi bilinçsiz bir çevrede yaşıyorsak; negatif etkilerden korunmak önemli... |
Cevap: Ynt: KORUMA KALKANI NE ANLAMA GELİR? Alıntı:
|
Cevap: KORUMA KALKANI NE ANLAMA GELİR? koruma kalkanını bende çok severiek dinliyorum.ama büyüyü etkilermi bilmem..ben çevremdeki sorunlu insanları benden uzak tutmak enerjilerinin bana bulaşmamalrı için dinliyorum ve sonuç alıyorum..hatta onlara enerjimi yolluyorum bazen .. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:58 PM. |