Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Koruma Kalkanı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/koruma-kalkani/)
-   -   KORUMA KALKANI NE ANLAMA GELİR? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/koruma-kalkani/10576-koruma-kalkani-ne-anlama-gelir.html)

ıssık 17-09-2009 01:18 PM

Cevap: Ynt: KORUMA KALKANI NE ANLAMA GELİR?

çok teşekkür ederim günlerdir bu bilgiyi arıyordum bu site nasıl karşıma çıktı bazen çok şaşırtıcı şeyler oluyor

denizfeneri 02-11-2009 03:35 PM

Cevap: KORUMA KALKANI NE ANLAMA GELİR?

şu an tamda ihtayacım olan şey koruma kalkanı. bizler ne kadar iyi olduğumuza inansakta, negatif düşünceli insanların kötü enerjileri nerde olursak olalım bizi buluyor ve ok gibi saplanıyor. kimi zaman hiç aklımda ve kalbimde olmadığı halde beynime bazı insanlar hakkında olumsuz düşünceler mesela bana yapabilecekleri kötü şeyler geliyor. beynim den atmak için uğraşmam gerekiyor hemen telkinleri tekrarlıyorum. ama bu beni yoruyor. artık koruma kalkanımı bilinçli olarak büyütüyorum. içeriye kalbinde sevgi, samimiyet ve derin huzur olan kişileri, duyguları ve varlıkları kabul ediyorum.

koruma kalkanı telkin müziği için teşekkür ediyorum. sevgiyle ve barışla kalın...

imported_Angel 03-11-2009 12:03 PM

koruma kalkanını özellikle uyurken dinlediğimde sabah hiç olmadığım kadar rahatlamış ve dinlenmiş olarak uyanıyorum..bunu da bir izlenim olarak aktarayım sizlere..

Sultan 03-11-2009 12:33 PM

teşekkür edrim güzel bir paylaşım

glshzn 07-11-2009 11:15 PM

Harry Potter serisini okuyan arkadaşların anlayabileceği türden bir tanım yapayım koruma kalkanına:

Harry'nin ruh emicilerden kurtulmak için yaptığı expecto patronum var ya hani, çatalboynuzlu geyik..Işık saçarak hem Harryyi koruyor hem de ruh emicileri dağıtan bir parlak ışık.. İşte koruma kalkanı o.

;)

karekokkalp 01-03-2010 03:49 AM

yaa harika bi site yeni gördüm ama fazla geç kalmış sayılmam inşallah sevincli
ilginiz için şimdiden sonsuz teşekkür ederim . . . 25889

zeyz 16-03-2010 02:35 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 63244)
Daha detaylı yazanlar mutlaka olacaktır ama ben bildiğim kadarını kısaca anlatmak istedim.

Koruma kalkanı bizi negatif etkilerden korur.Negatif düşünceli insanlardan,negatif yüklü bir ortamdan korunmak için koruma kalkanını devreye sokarak bizi etkilemesini önleyebiliriz.Bunu meditasyonla ya da imgeleyerek yapabilirsiniz.

Çok teorik anlatamasamda bilgim dahilinde en azından nasıl yaptığımı anlatıyım.Öncelikle ben tüm bedenimi gevşeterek işe başlıyorum.Ve yukarıdan beyaz parlak bir ışığın bana doğru geldiğini ve bedenimi dışarıdan kapladığını imgeliyorum.Tüm bedenimi sardığını hissettikten,imgeledikten sonra bunu genişletiyorum istediğim kadar.Ve o ışıkla bir oluyorum.Beni koruduğunu hissediyorum.İlk başlarda hissetmek biraz zor olsada zamanla çalıştıkça daha gelişmeniz mümkün.

Sevgiler.

Teşekkürler.

denizyıldızı 19-09-2010 12:17 PM

Teşekkürler açıkladığınız için bence önemli gerçekten dediğiniz gibi bilinçsiz bir çevrede yaşıyorsak; negatif etkilerden korunmak önemli...

scouter 20-09-2010 12:16 AM

Alıntı:

Belgin ∞ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 63244)
Daha detaylı yazanlar mutlaka olacaktır ama ben bildiğim kadarını kısaca anlatmak istedim.

Koruma kalkanı bizi negatif etkilerden korur.Negatif düşünceli insanlardan,negatif yüklü bir ortamdan korunmak için koruma kalkanını devreye sokarak bizi etkilemesini önleyebiliriz.Bunu meditasyonla ya da imgeleyerek yapabilirsiniz.

Çok teorik anlatamasamda bilgim dahilinde en azından nasıl yaptığımı anlatıyım.Öncelikle ben tüm bedenimi gevşeterek işe başlıyorum.Ve yukarıdan beyaz parlak bir ışığın bana doğru geldiğini ve bedenimi dışarıdan kapladığını imgeliyorum.Tüm bedenimi sardığını hissettikten,imgeledikten sonra bunu genişletiyorum istediğim kadar.Ve o ışıkla bir oluyorum.Beni koruduğunu hissediyorum.İlk başlarda hissetmek biraz zor olsada zamanla çalıştıkça daha gelişmeniz mümkün.

Sevgiler.

Sevgili Redflowers o zaman nazar, büyü gibi kötü ve yoğun negatif enerji yüklü ortamlardan koruma kalkanımız ile korunmamız mümkün mü? Mümkünse bunu ne şekilde gerçekleştirebiliyoruz?

bluegirlx 20-09-2010 12:45 AM

koruma kalkanını bende çok severiek dinliyorum.ama büyüyü etkilermi bilmem..ben çevremdeki sorunlu insanları benden uzak tutmak enerjilerinin bana bulaşmamalrı için dinliyorum ve sonuç alıyorum..hatta onlara enerjimi yolluyorum bazen ..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:58 PM.