Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Koruma Kalkanı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/koruma-kalkani/)
-   -   KORUMA KALKANI NE ANLAMA GELİR? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/koruma-kalkani/10576-koruma-kalkani-ne-anlama-gelir.html)

shamanic 23-02-2009 01:39 PM

merhabalar esen..
bahsettiğimiz ışık ve renk çalışmalarını burada dinlediğiniz telkine yardımcı çalışma olarak düşünebilirsiniz...

genel olarak bu telkini dinlerken herhangi bir çalışma yapmanıza gerek yoktur..
verdiğimiz çalışmalar daha hızlı ve etkili sonuçlar alabilmeniz içindir..

sevgiler.. actionsmile

asi_mavi2 28-02-2009 12:31 PM

özleden size bı konuyu sormuştıum burda yanıtlamışsınız zaten ben yeni farkettim çok teşekkür ederim..

pınar d. 01-04-2009 10:47 PM

Cevap: KORUMA KALKANI NE ANLAMA GELİR?

Merhaba,

koruma kalkanı tam da gün boyu ihtiyacım olan şey!

bu akşamdan başlayarak dinlemeye başlıyorum. anladığım kadarıyla su sesi versiyonu yok, olsaydı gece de dinlerdim :o

sudem8 24-05-2009 10:43 AM

Cevap: Ynt: KORUMA KALKANI NE ANLAMA GELİR?

actionsmilebenim anca kurşun kalkanla korunmam lazım demek ki :)

naz78 22-06-2009 09:55 PM

ben çok çabuk nazar olan yıldızı düşük denen biriyimdir dışarı çıksam veya bir ortama girsem baş ağrısı ve halsizlik olurdu bende ama koruma kalkanı dinlediğimden beli bunları yaşamıyorum mutluyum partysmileyartık çok rahatım tşkr ederim emeği geçen herkeze iyiki varsınızO0

balamcan 01-07-2009 06:32 AM

çok teşekkür ederim aydınlatıcı bilgileriniz için biraz daha ücretsiz indirebileceğimiz telkinler rica etsem şimdiden çok teşekkür ederim herşey gönlünüzce olsun mutlu kalın mutlu olun saygılar

seromoni 21-07-2009 11:29 PM

Bu doğal bir yetenk olarak olabilir mi? Ben de bu, özellikle bana stres yaratan bir durumda isteğime göre oluşabiliyor, dışa yansıttığım enerjiyi hissedebiliyorum. Bu özelliğimi akrep burcunda oluşuma bağlamıştım. Birde benim de yıldızım düşüktür, abdestin beni insanların negatif enerjisindne koruduğunu farketmiştim.

salvadore_xp 26-07-2009 03:17 AM

Cevap: Ynt: KORUMA KALKANI NE ANLAMA GELİR?

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 63244)
Daha detaylı yazanlar mutlaka olacaktır ama ben bildiğim kadarını kısaca anlatmak istedim.

Koruma kalkanı bizi negatif etkilerden korur.Negatif düşünceli insanlardan,negatif yüklü bir ortamdan korunmak için koruma kalkanını devreye sokarak bizi etkilemesini önleyebiliriz.Bunu meditasyonla ya da imgeleyerek yapabilirsiniz.

Çok teorik anlatamasamda bilgim dahilinde en azından nasıl yaptığımı anlatıyım.Öncelikle ben tüm bedenimi gevşeterek işe başlıyorum.Ve yukarıdan beyaz parlak bir ışığın bana doğru geldiğini ve bedenimi dışarıdan kapladığını imgeliyorum.Tüm bedenimi sardığını hissettikten,imgeledikten sonra bunu genişletiyorum istediğim kadar.Ve o ışıkla bir oluyorum.Beni koruduğunu hissediyorum.İlk başlarda hissetmek biraz zor olsada zamanla çalıştıkça daha gelişmeniz mümkün.

Sevgiler.

Çok iyi açıklamışsın. Aslında bilinçaltı için de çok mühim bir konu. Gerçi telkin yapılmasından da anlaşılıyor bu.
Çevremizde ego ezici, özgüven zedeleyeci insanlar çoğunlukta. Aslında kendi kişilik bozukluklarıyla bizimkini de alaşağı edebilecek güçtedir bunlar. Binevi inancı olmayan bir insanı başka inançlara kanalize etmek ne kadar kolaysa; sağlam bir kişiliği, iradesi, özgüveni olmayan kişileri de ezmek, kişiliğini hiçe saymak, kişiliğinde telafi olmayan yaralar açmak bir o kadar kolay olur. Bu bağlamda tek destekçimiz de koruma kalkanı olacak. Özellikle bilinçsiz bir çevrede yaşıyorsak olmazsa olmaz telkinlerin içinde olmadı diye düşünüyorum...

bozoerkan 30-07-2009 03:53 AM

ben şunu sormak istiyorum bazen yanımdan biri gecse içimi korku basıyor acaba bu telkini dinlesem korkularımı yenebilirmiyim

yeni bir hayat 30-07-2009 04:17 PM

Alıntı:

bozoerkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 472835)
ben şunu sormak istiyorum bazen yanımdan biri gecse içimi korku basıyor acaba bu telkini dinlesem korkularımı yenebilirmiyim

Bu telkinle birlikte mutlaka "kendine güven" telkinini de dinlemelisiniz..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:47 PM.