Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Koruma Kalkanı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/koruma-kalkani/)
-   -   KORUMA KALKANI NE ANLAMA GELİR? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/koruma-kalkani/10576-koruma-kalkani-ne-anlama-gelir.html)

ametist 03-07-2008 02:32 AM

KORUMA KALKANI NE ANLAMA GELİR?

koruma kalkanının ne anlama geldiğini ve bunu geliştirmenin ne yarar sağlayacağını merak ediyorum.şimdiden teşekkürler smiliyface

imported_Angel 03-07-2008 03:14 PM

Ynt: KORUMA KALKANI NE ANLAMA GELİR?

bende merak ettim..bilen birisi bize açıklama yapabilir mi utananadam

Belgin ∞ 03-07-2008 03:58 PM

Daha detaylı yazanlar mutlaka olacaktır ama ben bildiğim kadarını kısaca anlatmak istedim.

Koruma kalkanı bizi negatif etkilerden korur.Negatif düşünceli insanlardan,negatif yüklü bir ortamdan korunmak için koruma kalkanını devreye sokarak bizi etkilemesini önleyebiliriz.Bunu meditasyonla ya da imgeleyerek yapabilirsiniz.

Çok teorik anlatamasamda bilgim dahilinde en azından nasıl yaptığımı anlatıyım.Öncelikle ben tüm bedenimi gevşeterek işe başlıyorum.Ve yukarıdan beyaz parlak bir ışığın bana doğru geldiğini ve bedenimi dışarıdan kapladığını imgeliyorum.Tüm bedenimi sardığını hissettikten,imgeledikten sonra bunu genişletiyorum istediğim kadar.Ve o ışıkla bir oluyorum.Beni koruduğunu hissediyorum.İlk başlarda hissetmek biraz zor olsada zamanla çalıştıkça daha gelişmeniz mümkün.

Sevgiler.

elyreiki 03-07-2008 05:20 PM

Ely'den iyilikler,

Kalabalık ortamlarda, hastaların, sinirli insanların yada negatif enerji yaydığını düşündünüz insanların yanında kendinizi korumak için, kendinizin seçtiğiniz renkte bir ışıkla tamamen çevrelendiğinizi imgeleyin, düşünün veya görün. Böylece etrafınızda bir koruma kalkanı(enerji kalkanı) oluşturmuş olursunuz.

Beyaz Işık: Suç veya fiziksel saldırıya karşı korunma için iyidir. Etrafınıza ilave melekleri davet eder.

Pembe Işık: Pembe ışık kalkanı negatifliğe karşı korur. Negatif – zihinli, şikayetçi veya dedikoducu insanların yanında olduğunuzda yardımcıdır, pembe ışık kalkanından sadece sevgi nüfuz edebilir.

Yeşil Işık: Fiziksel şifa kalkanı. Yaralanmış veya hasta olanlar için yeşil ışık kalkanı kullanın.

Mor Işık: Psişik korunma. Psişik saldırı ve varlıklara karşı koruma sağlar.

Ayna (yansıtıcı) küre: Saldırıya açık hissettiğinizde veya çakralarınız açık ve berrak olduğunda ve yabancı kalabalıklar veya yoğun bir iş toplantısı gibi kaba/sert enerjiye gireceğiniz zaman, kendinizi ayna şeklinde bir kürenin içine girerken görün veya hissedin. Tüm negatif enerji küreden geri yansır.

Kurşun kalkan:Bir mücadele/kavga başlayacağı tahmin edildiğinde veya kendinizi ekstra saldırıya açık/hassas hissetiğinizde negatifliğe karşı koruma sağlar. Kendinizin hiçbir şeyin nüfuz edemeyeceği hafif kurşun metalle tamamen çevrelendiğinizi görün veya hissedin.
Bu ışıkları redflowers'ın anlattığı yöntemle imgeleyerek koruma kalkanı oluşturabilirsiniz.

Alıntıdır-Düzenlenmiştir.

Ayırca kalabalık ortamlarda elleri biririnine kenetlemek ve çakraları kapatmakta etraftan enerji almayı önler.

Selam ve ışık ile...

Novos 03-07-2008 05:48 PM

çok teşekkürler... ben otomatik çalıştığını sanıyordum smil56 yazılanlar çok faydalı oldu.

imported_Angel 03-07-2008 06:18 PM

çok sağolun arkadaşlar :)
sayenizde baya aydınlandık smil56

ametist 03-07-2008 08:01 PM

bildiklerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler alk78 kiss3 .mutlaka geliştirilmiş belli yöntemler vardır bu konuda,ama ben konuyu bilmiyorum girlhaha.koruma kalkanının ne demek olduğunu anlamış değilim,öğrendiğimde bu telkini dinlememin gerekli olup olmadığın anlıcam.ihtiyacım olan bişeyse ,telkinle üstesinden gelebilirim,hazır sitede de varken hpm1 .koruma kalkanı oluşturmak demek olaylara savunma mekanizması geliştirmek demek mi acaba dusun

paylaşımlarınız için tekrar teşekkürler sevgiyle sağlıcakla kiss3

Belgin ∞ 03-07-2008 09:12 PM

Hemen hemen savunma mekanizmasıda denebilir.Ama daha farklı.Koruma kalkanını benden dışında olan büyük ve geniş bir çember olarak düşün.Negatif enerjilerin ve düşüncelerin o kalkan sayesinde sana etki etmediğini söylemek çok doğru olur.Bu kalkanı genişletebilir aileni ve sevdiklerini de negatifl etkilerden koruyabilirsin.

yıldz 04-07-2008 09:30 PM

bilgiler için teşekkürler gerçekten aydınlatıcı ama bence iş imgelemede ki başarı da gibi
tekrar teşekkür ttli3

shamanic 06-07-2008 11:10 PM

Alıntı:

yıldz Nickli Üyeden Alıntı
bilgiler için teşekkürler gerçekten aydınlatıcı ama bence iş imgelemede ki başarı da gibi
tekrar teşekkür ttli3

merhabalar..

eğer yapmış olduğumuz bir meditasyon çalışması ise evet imgeleme yapmanız oldukça faydalı olacaktır..

ama burada konu ile ilgili verilmiş olan telkini dinlerken herhangi bir imgeleme çalışmasına gerek yoktur..

bir kalkanınız olduğuna dair bilinçaltınıza girişler yapılmaktadır..

aslında hepimizin zaten doğal olarak koruma kalkanı vardır..
auramız..
bu enerji bedenimiz kirlian fotoğraf makinesi ilede görüntülenmiştir..

meditasyon ile oluşturduğumuz kalkanlar aurayı güçlendirici niteliktedir..
negatif etkilere maruz kaldığımızda bu enerji bedenimizden tüm vücudumuza ve düşüncelerimize..
düşüncelerimizden vücudumuza ve enerji bedenimize dolayısyla çevremize yayılan titreşimler oluşturur..

bu bir döngüdür..

bu döngünün dönüştürülebilmesi içinde kalkan bizim koruyucu etmenimizdir..

negatif etkilerin yansımalarını; gerek su ile gerek bitkilerle yapılan çalışmalardan örneklerle
forumda yer vermiştik..

düşüncelerimizin kendimizden hareketle tüm dünyamızı (dış dünyadan hareketlede iç dünyamızı )
nasıl etkilediğini ise farklı başlıklarda konuşmaya devam ediyoruz..

tüm bunların ışığında edinmeye çalıştığımız olumlu düşünme şeklimizi korumak için oldukça faydalı bir telkindir..

telkini dinlerken imgeleme çalışmasına gerek olmasada kendisinizi test etmek için
bu telkini dinlemeden bir meditasyon yapın.. enerji bedeninizi hissetmeye çalışın..
durumunu ortalama olarak aklınızda tutun ya da not alın..

21 gün bu telkini dinleyin ve sonunda tekrar aynı meditasyonu yapın..

aradaki fark şaşırtıcı güzellikte sizi etkileyecektir..

sevgiler..

ametist 06-07-2008 11:16 PM

çok sağol samancım,sorumun cevabını aldım sayende kiss3.paylaşım yapan diğer arkadaşlara da çok çok teşekkürler smiliyface

aslı_m 25-07-2008 10:25 PM

ya ben herkesin affına sığınarak bişey sormak istiyorum; ne biliyim ışık oduğunu fln imgeleyin denmiş hani renklerin etkiside verilmiş fln ama bu bu kadar kolaymı? yani mutlaka yapan vardır ama bu hemencik olcak bişey değil gibime geliyo. koruma kalkanını herkes oluşturabilir ve görebilirmi yani? beni detaylarda aydınlatırsanız sevinirim hismiley

754 09-08-2008 08:21 PM

Koruma kalkanına aura diyebilir miyiz?

esmir 15-09-2008 11:03 AM

çok teşekkürler, aydınlanma konusundan bu kadar aydınlatıcı bilgi ziyadesiyle bizleri memnun ediyor

shamanic 15-09-2008 11:27 AM

biraz geç olmuş ama esmir in sayesinde diğer arkadaşların sorularını gördüm..
yanıtlamadan geçmek istemedim..

önce aslım ın sorusu;

evet aslında çok kolaydır..
bahsettiğimiz ışık ve renk çalışmalarını burada dinlediğiniz telkine yardımcı çalışma olarak düşünebilirsiniz..

aura güçlendirilirken ya da koruma kalkanı oluşturulurken kişinin bireysel çalışmaları önemlidir..
sürekli aura güçlendirme çalışmaları yapsak ama bu arada düzgün beslenmesek sürekli dedikodu yapsak
sigara alkol v.b ürünleri aşırı tüketsek olumsuz düşünsek aurada biriktirdiğimiz enerjiyi emeriz..

bunun bir döngü olduğunundan bahsetmiştik.. içerdekini dışarıya .. dışardaki içeriye yansıtırız..

çalışma her kişinin yaşam ve düşünce tarzına göre çok kısa ya da uzun sürebilir.. ama mutlaka gerçekleşir..

754 ün sorusu ise;

auramız doğal koruma kalkanımızdır..
aura çalışmalarını genel olarak 2 başlıkta toplayabiliriz..

aura güçlendirme çalışmaları..
koruma kalkanı çalışmaları..

koruma kalkanı çalışmalarının da iki hedefi vardır..
aurayı korumak ..
aurayı güçlendirmek..

sevgiler..

haletuba 13-01-2009 07:43 PM

koruma kalkanı telkinini 2 gün dinledikten sonra kendimi çok kötü hissetmeye başladım. Devam ettim geçer diye ama nerdeyse depresyona girecek gibi oldum. 1 hafta dinledikten sonra bıraktım. Hiçbir telkinde bu kadar kötü olmamıştım. Kabus gibiydi.
Tek başına dinlenebilecek bi telkin değil mi?

sanemce 13-01-2009 08:23 PM

merhaba haletuba

telkinleri tek başına dinlemeyi önermiyoruz.

ilk 15 gün suçluluk ve ego,

sonrasında ihtiyacına yönelik telkinleri ilave etmende fayda var..

müsait olduğunda linkleri incelemeni tavsiye ederim.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/
http://www.hayatimdegisti.com/forum/zaman-etkisini-gorurum/
http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/

sevgiler actionsmile

yd 26-01-2009 08:52 PM

yaklaşık bir aydır ego güçlendirici ve suçluluk duygusu telkinleriyle başlamak üzere biçok telkini dinliyorum
geceleri sabaha kadar açık bırakıyorum doğa seslerini , koruma kalkanını fark etmemiştim tamda ihtiyacım olduğunu düşündüğüm bir konuydu.Diğer telkinlerle kendimi harika hissediyorum.Emeği Geçenlere çok teşekkür ederim..

ebru_li 09-02-2009 03:51 PM

O0bir resmim var açık güneşli ortamda çekmişti arkadaşım resme bakarken auramı bu kadar net gördüm inanılmaz bişiydi.

esen27 15-02-2009 08:13 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 63244)
Daha detaylı yazanlar mutlaka olacaktır ama ben bildiğim kadarını kısaca anlatmak istedim.

Koruma kalkanı bizi negatif etkilerden korur.Negatif düşünceli insanlardan,negatif yüklü bir ortamdan korunmak için koruma kalkanını devreye sokarak bizi etkilemesini önleyebiliriz.Bunu meditasyonla ya da imgeleyerek yapabilirsiniz.

Çok teorik anlatamasamda bilgim dahilinde en azından nasıl yaptığımı anlatıyım.Öncelikle ben tüm bedenimi gevşeterek işe başlıyorum.Ve yukarıdan beyaz parlak bir ışığın bana doğru geldiğini ve bedenimi dışarıdan kapladığını imgeliyorum.Tüm bedenimi sardığını hissettikten,imgeledikten sonra bunu genişletiyorum istediğim kadar.Ve o ışıkla bir oluyorum.Beni koruduğunu hissediyorum.İlk başlarda hissetmek biraz zor olsada zamanla çalıştıkça daha gelişmeniz mümkün.

Sevgiler.

MERHABALAR
ben ego ve suçluluk duygusunu bir dinliyorum
bunu 15 gün devam etsem koruma kalkanını da eklesem olurmu
birde bu ışıkları dinlerken bizmi hayal edeceğiz.
özür dileyerek soruyorum bu konuda bilgim yok
yazılanlarda bana yeterli gelmedi şimdiden teşekkürler

shamanic 23-02-2009 01:39 PM

merhabalar esen..
bahsettiğimiz ışık ve renk çalışmalarını burada dinlediğiniz telkine yardımcı çalışma olarak düşünebilirsiniz...

genel olarak bu telkini dinlerken herhangi bir çalışma yapmanıza gerek yoktur..
verdiğimiz çalışmalar daha hızlı ve etkili sonuçlar alabilmeniz içindir..

sevgiler.. actionsmile

asi_mavi2 28-02-2009 12:31 PM

özleden size bı konuyu sormuştıum burda yanıtlamışsınız zaten ben yeni farkettim çok teşekkür ederim..

pınar d. 01-04-2009 10:47 PM

Cevap: KORUMA KALKANI NE ANLAMA GELİR?

Merhaba,

koruma kalkanı tam da gün boyu ihtiyacım olan şey!

bu akşamdan başlayarak dinlemeye başlıyorum. anladığım kadarıyla su sesi versiyonu yok, olsaydı gece de dinlerdim :o

sudem8 24-05-2009 10:43 AM

Cevap: Ynt: KORUMA KALKANI NE ANLAMA GELİR?

actionsmilebenim anca kurşun kalkanla korunmam lazım demek ki :)

naz78 22-06-2009 09:55 PM

ben çok çabuk nazar olan yıldızı düşük denen biriyimdir dışarı çıksam veya bir ortama girsem baş ağrısı ve halsizlik olurdu bende ama koruma kalkanı dinlediğimden beli bunları yaşamıyorum mutluyum partysmileyartık çok rahatım tşkr ederim emeği geçen herkeze iyiki varsınızO0

balamcan 01-07-2009 06:32 AM

çok teşekkür ederim aydınlatıcı bilgileriniz için biraz daha ücretsiz indirebileceğimiz telkinler rica etsem şimdiden çok teşekkür ederim herşey gönlünüzce olsun mutlu kalın mutlu olun saygılar

seromoni 21-07-2009 11:29 PM

Bu doğal bir yetenk olarak olabilir mi? Ben de bu, özellikle bana stres yaratan bir durumda isteğime göre oluşabiliyor, dışa yansıttığım enerjiyi hissedebiliyorum. Bu özelliğimi akrep burcunda oluşuma bağlamıştım. Birde benim de yıldızım düşüktür, abdestin beni insanların negatif enerjisindne koruduğunu farketmiştim.

salvadore_xp 26-07-2009 03:17 AM

Alıntı:

Sevgiler.

Çok iyi açıklamışsın. Aslında bilinçaltı için de çok mühim bir konu. Gerçi telkin yapılmasından da anlaşılıyor bu.
Çevremizde ego ezici, özgüven zedeleyeci insanlar çoğunlukta. Aslında kendi kişilik bozukluklarıyla bizimkini de alaşağı edebilecek güçtedir bunlar. Binevi inancı olmayan bir insanı başka inançlara kanalize etmek ne kadar kolaysa; sağlam bir kişiliği, iradesi, özgüveni olmayan kişileri de ezmek, kişiliğini hiçe saymak, kişiliğinde telafi olmayan yaralar açmak bir o kadar kolay olur. Bu bağlamda tek destekçimiz de koruma kalkanı olacak. Özellikle bilinçsiz bir çevrede yaşıyorsak olmazsa olmaz telkinlerin içinde olmadı diye düşünüyorum...

bozoerkan 30-07-2009 03:53 AM

ben şunu sormak istiyorum bazen yanımdan biri gecse içimi korku basıyor acaba bu telkini dinlesem korkularımı yenebilirmiyim

yeni bir hayat 30-07-2009 04:17 PM

Alıntı:

bozoerkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 472835)
ben şunu sormak istiyorum bazen yanımdan biri gecse içimi korku basıyor acaba bu telkini dinlesem korkularımı yenebilirmiyim

Bu telkinle birlikte mutlaka "kendine güven" telkinini de dinlemelisiniz..

ıssık 17-09-2009 01:18 PM

çok teşekkür ederim günlerdir bu bilgiyi arıyordum bu site nasıl karşıma çıktı bazen çok şaşırtıcı şeyler oluyor

denizfeneri 02-11-2009 03:35 PM

şu an tamda ihtayacım olan şey koruma kalkanı. bizler ne kadar iyi olduğumuza inansakta, negatif düşünceli insanların kötü enerjileri nerde olursak olalım bizi buluyor ve ok gibi saplanıyor. kimi zaman hiç aklımda ve kalbimde olmadığı halde beynime bazı insanlar hakkında olumsuz düşünceler mesela bana yapabilecekleri kötü şeyler geliyor. beynim den atmak için uğraşmam gerekiyor hemen telkinleri tekrarlıyorum. ama bu beni yoruyor. artık koruma kalkanımı bilinçli olarak büyütüyorum. içeriye kalbinde sevgi, samimiyet ve derin huzur olan kişileri, duyguları ve varlıkları kabul ediyorum.

koruma kalkanı telkin müziği için teşekkür ediyorum. sevgiyle ve barışla kalın...

imported_Angel 03-11-2009 12:03 PM

koruma kalkanını özellikle uyurken dinlediğimde sabah hiç olmadığım kadar rahatlamış ve dinlenmiş olarak uyanıyorum..bunu da bir izlenim olarak aktarayım sizlere..

Sultan 03-11-2009 12:33 PM

teşekkür edrim güzel bir paylaşım

glshzn 07-11-2009 11:15 PM

Harry Potter serisini okuyan arkadaşların anlayabileceği türden bir tanım yapayım koruma kalkanına:

Harry'nin ruh emicilerden kurtulmak için yaptığı expecto patronum var ya hani, çatalboynuzlu geyik..Işık saçarak hem Harryyi koruyor hem de ruh emicileri dağıtan bir parlak ışık.. İşte koruma kalkanı o.

;)

karekokkalp 01-03-2010 03:49 AM

yaa harika bi site yeni gördüm ama fazla geç kalmış sayılmam inşallah sevincli
ilginiz için şimdiden sonsuz teşekkür ederim . . . 25889

zeyz 16-03-2010 02:35 PM

Alıntı:

Sevgiler.

Teşekkürler.

denizyıldızı 19-09-2010 12:17 PM

Teşekkürler açıkladığınız için bence önemli gerçekten dediğiniz gibi bilinçsiz bir çevrede yaşıyorsak; negatif etkilerden korunmak önemli...

scouter 20-09-2010 12:16 AM

Alıntı:

Belgin ∞ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 63244)

Sevgiler.

Sevgili Redflowers o zaman nazar, büyü gibi kötü ve yoğun negatif enerji yüklü ortamlardan koruma kalkanımız ile korunmamız mümkün mü? Mümkünse bunu ne şekilde gerçekleştirebiliyoruz?

bluegirlx 20-09-2010 12:45 AM

koruma kalkanını bende çok severiek dinliyorum.ama büyüyü etkilermi bilmem..ben çevremdeki sorunlu insanları benden uzak tutmak enerjilerinin bana bulaşmamalrı için dinliyorum ve sonuç alıyorum..hatta onlara enerjimi yolluyorum bazen ..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:43 AM.