Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Koruma Kalkanı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/koruma-kalkani/)
-   -   KORUMA KALKANI NE ANLAMA GELİR? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/koruma-kalkani/10576-koruma-kalkani-ne-anlama-gelir.html)

paranoise 13-10-2010 12:14 AM

Cevap: KORUMA KALKANI NE ANLAMA GELİR?

Bilgilendirmeler için teşekkürler. Deneyeceğim.

vitamin61 11-11-2010 04:09 PM

koruma kalkanı kendi negatif düşüncelerimize karşı da kullanılabilir mi.

OkyanusEsintisi 17-09-2011 12:34 AM

çok tesekkurler.....hemen dınlemeye baslıyorum....

azraist_24 04-01-2012 05:39 PM

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 778281)
koruma kalkanı kendi negatif düşüncelerimize karşı da kullanılabilir mi.

Kesinlikle kullanilabilir, oncelikle kisinin kendi olumsuz duygularinda korunmasini ve daha sonra da olumsuz cevre ( dedikodu, kiskirtici hareketler, gurultu, kavga ortamlarindan kacis...vb,) olarak karsimiza cikar ve cok yararlidir.

Icerigini okudugunuzda tamamen olumlu dusunceler ile bezenmis olup bilincinizin olumsuz olaylar karsisinda kendini koruma ihtiyacini karsilar, ornegin: Tartismanin oldugu bir ortamda sessiz kalmak ya da o ortami terletmek gibi... Bunu istemsiz refleks olarak telkin etkisi surecinde yapariz.

turşusuyu 17-03-2012 04:07 AM

Hangi telkinlerle dinlemeliyiz?

güven87 17-03-2012 10:59 AM

Alıntı:

turşusuyu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 821836)
Hangi telkinlerle dinlemeliyiz?

Ego+suçluluk telkinlerini (2 hafta kadar) dinledikten sonra ekleyebilirsiniz956k

kutayhun 19-03-2012 02:22 AM

kardeşim suçluluk ego kendine güven dinle ondan sonra 3 4 gün sadece koruma kalkanı dinle çok iyi olur.. inanılmaz bir rahatlık yaşarsın...

mavipapatya 28-02-2014 07:38 PM

[I]merhabalar koruma kalkanı hakkında bir şey merak ediyorum.
geçen sene çok yakın bir arkadaşım ikimiz adına ortak dua ediyordu inşallah ikimizinde hayatında şu şu şu olsun diye iki üç konuda, ve onun söylediği şeylerin hepsi de oldu. Onun düşünceleri, duaları beni etkiliyor ve ben bunu istemiyorum. Bu sene de farklı konularda bunu yapmaya devam ediyor ben ona onu kırmadan söylemeye çalıştım ama anlamadı.
Koruma kalkanı böyle bir durumu engellemem konusunda etkili olur mu 4897
Sevgiler actionsmile[/I]

sweeet 28-02-2014 09:24 PM

Koruma kalkanı başkalarının olumsuz düşünceleri veya çevreden gelen olumsuz mesajlarda etkili olur. Arkadaşının etkisinde kalman tamamen seninle ilgili. Eğer senin kendi hakkındaki düşüncelerin onun düşünce frekansından yüksekse etkilenmezsin. Kesin ve net bir şekilde bunu istemediğini ona söyle canım.

mavipapatya 01-03-2014 04:53 PM

Anladım yani bende onun söylediklerine istemesem de inanmışım öyle mi ? Bunu ona tekrar söylemeye çalışacağım inşallah başarılı olurum :)
cevabın için çok teşekkür ederim sweeetcim sevgiler girlhaha

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:48 PM.