| ||||||||||
|
Kitaplar Kitap Önerileri |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar Evrenden Torpilim Var Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aykut Oğut'u yaklaşık bir ay evvel,kendisinin de seslendirme yaptığı programda konuk olarak izledim..Gecenin bi saati oldukça iyi gelmişti enerjisi,kahkahaları..Tüm yaşadıklarını(tüm olumsuzluklara rağmen) ağız dolusu gülerek anlatıyordu..hatta tek gözünü kaybeden biri idi ve sanki başkasını anlatıyor sandım önce..Kendisi de ilk koşul ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #3 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 383
33 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Aykut Oğut'u yaklaşık bir ay evvel,kendisinin de seslendirme yaptığı programda konuk olarak izledim..Gecenin bi saati oldukça iyi gelmişti enerjisi,kahkahaları..Tüm yaşadıklarını(tüm olumsuzluklara rağmen) ağız dolusu gülerek anlatıyordu..hatta tek gözünü kaybeden biri idi ve sanki başkasını anlatıyor sandım önce..Kendisi de ilk koşul olarak "gülmeyi ,bolca gülmeyi" öneriyordu.Kitabından bahsetti ve okunası kılıyordu tüm duruşu.. Ve şunu da belirtmek istiyorum..Sanemce'nin bu başlığını görünce gülümsedim.Çünkü iki gün önce okuldan gelirken yazar(aykut oğut) ve söyledikleri geldi aklıma bi an,adını hatırladım fakat soyadını birtürlü çıkararmamıştım sonra da aklımdan çıktı..Cevabı Sanemce'den alacakmışım demek:) teşekkürler sanemce... |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
evrenden, torpilim |
| |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar Evrenden Torpilim Var Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aykut Oğut'u yaklaşık bir ay evvel,kendisinin de seslendirme yaptığı programda konuk olarak izledim..Gecenin bi saati oldukça iyi gelmişti enerjisi,kahkahaları..Tüm yaşadıklarını(tüm olumsuzluklara rağmen) ağız dolusu gülerek anlatıyordu..hatta tek gözünü kaybeden biri idi ve sanki başkasını anlatıyor sandım önce..Kendisi de ilk koşul ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi