| ||||||||||
|
Kitaplar Kitap Önerileri |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar Şükür Defteri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Durmanın gerilemek olduğunu öğrendim. Yaşamımın yönünü olabildiği kadar ben belirliyerek ilerlemek istiyorum. Diğerlerinin planlarıyla değil, kendi isteğimle yola çıkmalıyım. O halde önce varmam gereken yere gitmek için ayağa kalkmalıyım. Bunun farkına vardığım gün yolumu açmak üzere yoldan çekilme zamanının geldiğini ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #9 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 423
173 Mesajinıza toplam 1,335 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Durmanın gerilemek olduğunu öğrendim. Yaşamımın yönünü olabildiği kadar ben belirliyerek ilerlemek istiyorum. Diğerlerinin planlarıyla değil, kendi isteğimle yola çıkmalıyım. O halde önce varmam gereken yere gitmek için ayağa kalkmalıyım. Bunun farkına vardığım gün yolumu açmak üzere yoldan çekilme zamanının geldiğini de anladım. Böylece ilerlememe en büyük engel olan şeyi ortadan kaldırmıştım. Kendi düşüncelerimi... Beni sınırlayan, kısıtlayan ve durduran düşüncelerden daha büyük olduğumu biliyorum. Şimdi seyirci değil, oyuncuyum artık. Hayallerimi seyretmekle onlara kavuşamam. Harakete geçtim ve büyük ideallerim, yazılı hedeflerim, planlarım oluşmaya başladı. Tutkuyla, heyecanla, azimle yola çıktım. Elimden gelenin en iyisini yapmak üzere gemimin kaptanı oldum yeniden. Nereye gideceğimi biliyorum. Neler yapmam gerektiğini de. Zaman zaman dalgalar değiştirse de yönümü, onu yeniden düzeltip rotasına koyabileceğimi biliyorum. Kendini adamak bu olsa gerek. Harika! Yolumun üstünde önemli bir engelim yok, yani ben. Yaradan'a şükürler olsun. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
defteri, sukur |
| |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar Şükür Defteri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Durmanın gerilemek olduğunu öğrendim. Yaşamımın yönünü olabildiği kadar ben belirliyerek ilerlemek istiyorum. Diğerlerinin planlarıyla değil, kendi isteğimle yola çıkmalıyım. O halde önce varmam gereken yere gitmek için ayağa kalkmalıyım. Bunun farkına vardığım gün yolumu açmak üzere yoldan çekilme zamanının geldiğini ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi