Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitap Çalışması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitap-calismasi/)
-   -   Elindeki Kitap (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitap-calismasi/613802-elindeki-kitap.html)

Işıldayan Safir 25-11-2010 04:05 PM

Cevap: Elindeki Kitap
 
Mustafa Balbay'ın -Silivri Toplama Kampı "Zulümhane"- isimli kitabını az önce bitirdim. Yazar Silivri'de yaşadıklarını anlatıyor. Genel olarak siyasi içerikli olduğu için ayrıntısına girmeyeceğim ancak okumak isteyenlere tavsiye ederim.

Sevgilerimle. actionsmile

elisya 25-11-2010 05:38 PM

Cevap: Elindeki Kitap
 
Dr. Richard Barlett'in, Matrix'e Hükmedin . İkinci tur okuyorum. ;) Her seferinde başka bir şey farkediyorum.

yelda_k 25-11-2010 07:09 PM

Cevap: Elindeki Kitap
 
ömer zülfü livanelinin "leylanın evi" kitabını okuyorum tam bitiremedim ama suruklecı bı kitap gibigeldi bana .. ama

dokuzuncu hariciye kogusunu cok önceden okumuştum.gecen gun kitap arşivimi karıştırırken tekrar elime gecti ılk okuyusumun ustunden 4 yıl geçmiş ve suan 2.okuyuşum altıgım haz ise ilk okusumdan cok farklı ve guzel . kesınlıkle okumuşsunuzdur ama 2.kez okumanızı tavsıye ederim

frezya 25-11-2010 07:46 PM

Cevap: Elindeki Kitap
 
[quote=yelda_k;780172]ömer zülfü livanelinin "leylanın evi" kitabını okuyorum tam bitiremedim ama suruklecı bı kitap gibigeldi bana ..

Çok güzel bir kitap,aynen söylediğin gibi sürükleyici de yeldacım.Ben okuyalı bir kaç yıl oldu.En kısa zamanda bitir derim:)Ben de Soner Yalçın'ın Efendi adlı kitabını okumaya başladım.

Işıldayan Safir 26-11-2010 01:48 AM

Cevap: Elindeki Kitap
 
Sofi'nin Dünyası'na başladım. Yazarı Jostein Gaarder...

Arkadaşlar, felsefeseyle ya da siyasal düşünceler tarihiyle ilgilenen herkesin bu kitabı okuması gerekir. Ben henüz Sokrates'le ilgili kısmına kadar okudum ki Sokrates en sevdiğim düşünürdür. Çok yalın ve basit şekilde anlatan bir kitap. Teoriye pek girilmemiş.

Sayfanın ileriki bölümlerine geçmedim henüz ancak şunu söyleyebilirim. Gerçekten bir ders niteliğinde sistematik olarak aynen bizim üniversitelerde okuduğumuz şekliyle ve kronolojik bir biçimde anlatılıyor.

Sadece bilgiler daha basit anlatılmış. Bu da kolaylıkla aklınızda kalmasını sağlayacak cinsten. Yani şöyle düşünmeden edemedim. O kadar ders gördük. Üniversitedeyken birçok ünlü düşünürü inceledim ve bu konuda kitaplar okudum. Ancak bilgi edinmek ve öğrenebilmek için defalarca okumanız gereken ağır anlatımlı ve çok sayıda kitap yerine bu kitabın okunması gerekir.

Keşke üniversite yıllarımda okumuş olsaydım diye düşündüm. Çünkü okuduğumuz kitaplardan hiçbir şey anlamıyorduk. Defalarca okuya okuya sindiriyorduk. Bu sayede bir takım alternatif çözümler üretmiş olsam da hala bu tür kitaplar okurken zorlanırım. Çünkü okurken düşünmenizi ve düşünüp öyle ilerlemenizi gerektiren kitaplardır. Aslında burada da öyle bir hava var ama işte okuyunca anlarsınız. :) Ya da okumuş olanlarınız bilir.

En azından felsefi ve siyasal düşünceler tarihi hakkında genel kültür niteliği taşıyabilecek çok temel bilgilere sahip olabilirsiniz.

Sevgilerimle. actionsmile

ecemre 02-12-2010 09:07 AM

Cevap: Elindeki Kitap
 
Benim okumakta olduğum 3 kitap vary789Bir kitabı bitireyim öbürüne geçeyim yapamıyorum ne yapayımsmileydance. Sabırsızım bir an önce hepsinden de faydalanmak istiyorum.

Biri arada sitede de paylaşımlarını yaptığım Tanrılar Okulu.Çok fazla okuyacak zamanım olmadığından fırsat buldukça okuyorum, sonlarına geldim. Yalnız mutlaka okunması gereken bir kitap , şu sıralar ona yoğunlaşmış durumdayım.

Diğeri Tanrının doğum günü, başlarındayım.Kesinlikle okumanızı tavsiye ederim.

Bir diğeri Kryon- Bir İnsan Gibi Düşünmeyin, onun da ortalarındayım. Kryon serisinin tamamını okumayı düşünüyorum.İlk kitabı Bitiş Zamanını bitirdim. Çok güzel bir kitap. İşin enteresanı ben her kitapçıya gidişimde Kryon kitaplarına bakar almakla almamak arasında kalır ve sonra almadan başka kitaplara geçerdim. Bir gün yine kararsız bakarken 2.kitabın (yani şimdi okuduğumun:) ) rastgele bir sayfasını açtım ve sayfada yazılanları okumamla ilk iki kitabı almam bir oldu. Şok oldum çünkü resmen benim kafama takılan soruya ve bana hitaben cevap veriyordu. Kafama takılan soru şuydu. Kryonun ilk kitabı nötr aşı ve talebi ile ilgili. Daha önce özetini bir yerde okumuştum. Nötr aşıyı talep etmekten çekiniyordum çünkü onu talep edersem çocuklarımın başına birşey gelmesinden korkuyordum. Onları kaybetmekten korkuyordum. Ve kitapta açtığım sayfada birisinin sorduğu bir soru ve cevabı vardı. Enteresan olan kısım bu kısım çünkü orada yazan çocukların yaşları ile benim çocuklarımın yaşları aynıydı ve benim kafama takılan sorunun aynısıydı!!! Sanki ben sormuşum da oraya yazılmış ve cevap verilmişti. Verilen cevap beni rahatlattı. Ve kitapları okulamaya başladım. Nötr aşıyı da talep ettim.

Alice in Wonderland 02-12-2010 09:54 AM

Cevap: Elindeki Kitap
 
ateşi yakalamak isimli kitabı okuyorum
birde EFT ile özgürleşme isimli kitabı okuyorum :)

bigokyanus 02-12-2010 10:12 AM

Cevap: Elindeki Kitap
 
https://www.kitapyuvasi.com/images/u...9756938171.JPG



Aile mahkemesinde ve kendi adıyla yaygına giren popüler televizyon programındaki görevinde Yargıç Judy, evlilik, analık ve kendi geleceği konusunda aptalca seçimler yapmış kadınların uğradığı korkunç yıkıma öyle çok tanık olmuş ki. Kendilerini suistimal eden erkekler adına mazeret uydurmayı huy edinmiş kadınlar da görmüş, iş ortamındaki küçültücü ve aşağılayıcı koşullara katlanan kadınlar da. Eş seçmek yerine kendini seçilmek üzere sunan kadınlar da görmüş, kendi muhakemelerine göre hareket etmektense erkeğin iradesine rıza gösteren kadınlar da. ( Açıklamasından )

zahiri 02-12-2010 10:19 AM

Cevap: Elindeki Kitap
 
Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 781158)
ateşi yakalamak isimli kitabı okuyorum
birde EFT ile özgürleşme isimli kitabı okuyorum :)



ateşi yakalamak şahane bi kitaptı ah ahh ::)

ben de Canan TAN-aşkın sanal halleri'ne dalış yaptım y789

Parlayan 02-12-2010 11:21 AM

Cevap: Elindeki Kitap
 
"Özsaygı öncelikler listenle kaçıncı sıradasın" kitabını okuyorum.Çok beğendim.Özellikle çocuk yetiştirenler için harika..


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:31 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.