![]() |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Dün diyetimi kazasız belasız tamamladım.Okula gidip gelirken yürüyüş de yaptım yaklaşık bir saat oldu.Akşam yemekten sonra sadece bitki çayı içtim.Bugün de çarşıyı dolaştım alışveriş yaptım şimdi elimde yeşil çayımı içiyorum.Şu kiloları atalım üzerimizden biran önce değil mi? Sezen inşallah emeklerinin karşılığını alır ve sende çocuğunu kucağına alırsın canım. art56art56 kiss3 |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim sezenin bebeği bir doğsun.. ben yarım saat göbek atıcam..onun şerefine..heeeey bebiş bak seni nasıl hasretle bekliyoruz...gel artık...sezenim korkma kurban olayım ben seni yaratana korkma..korkularını yaratıyorsun..biliyorum bıktın beklemekten..ama ya olmazsa diye tereddüt etmekten vazgeç...olacak başka yolu yok..anne olmak senin en doğal hakkın..sana ve bebişe en içten saygılı sevgilerimi ve en saf şifa enerjilerini gönderiyorum..canım arkadaşım benim.. |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Alıntı:
|
buyuk harfle yazmak yasak biliyorum ozur dilerim modlardan. |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim babucum supersin ya yakinda inceceik olacaksin. bende bugun sabah 30dakika yurudum eve geldim portakalimi yedim vitamin hapimi ictim iki bardakda kahve ictim ama suzme. bugun aksam ben balik yiyecegim is yerinde patronum telefon acti soyledi. oyuzden aksama kadar agzima birsey almaya kendi kendime soz verdim. balik ve salata bayilirim. hmmm afiyet olsun bana simdiden:))) |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim canım arkadaşım benim..her şey yaradanın sağladığı imkanlarla oluyor..bizler sadece vesileyiz..inan bana, her şifa gönderdiğimde, bildiğim değişik enerjileri gönderiyorum sana..yani elimden gelen her şeyle yardım etmeye çalışıyorum..yinede allahın dediği olur..fakat konuşma terapisi diye bir şey var..organlarımızla konuşmak çok faydalı oluyor..yumurtalıklarınla ve rahiminle konuş..sana bebek sahibi olabilmen,ve kadınlığını doya doya yaşaman için yaradan tarafından verildiklerini hatırlat onlara..ve üzülme ben çakralarını düzenliyorum..sen üzülüp dengeyi bozuyorsun...(gerçi ben senin yaşadıklarını yaşasaydım..benim çakralar ne halde olurdu bilmiyorum ya, kendimi senin yerine koyduğum zaman hollanda darmadağın oluyor)..yalnız sana daha önce nazarım değmesin diye anlatmadığım bir şey var...bizim burada bir komşumuz var benim oğlumun arkadaşları olan aile..kızda hormon bozukluğundan tut..çocuk olmasını engelleyen ne ararsan vardı...tüp bebek denediler kaç kere bilmiyorum, sayısını takip edemedim...bir insanı üzen bir şeyi sürekli soramam ben..ama kıza şunu söyledim..asla vazgeçme, bende enerji göndereyim kabul edersen..bir yıl enerji gönderdim ve oda doktor tedavisini sürdürdü..bir hafta önce nur gibi bir oğlu oldu..darısı başına inşallah..senin annelerin en güzellerinden biri olacağını biliyorum ben ..saygılı sevgiler.. |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim arkadaslar ben sizden biraz uzak kalmak zorundayim,oglum hasta o iyilesene kadar pek ugrayamayacagim sanirim...hep az hastalanip kalkardi bu sefer uzun bi hastalik oldu...doktoruna gidip geliyoruz..okula basladi ya vucut yeni mikroplarla tanisiyor sanirim... sezencim diete devam ,listeye bazen bisey ekleyip bazen listeden cikariyorum ..umarim ise yarayacak..tam listeyi yapmak mumkun degil ama yer degistirerek iyi gidiyor :) |
|
hayalcim canimin ici allah senden razi olsun bana bildigin yeni eski enerjilerini yoladigin sana cok ama cok tesekur edrim. bir bayana fal baktirmistim bana falinda deidki iki oglun olacak biri esmer biri sarsiin olacak, esmer olan yaman sarisin olan sesiz olacak demisti. bende ona dedimki kapinda hebersiz cicekler bulursan ben hamile kaldim demektir demistim:) gecenlerde canim burnumda icimden geldi bembeyaz saksi cicegi gordum ama ufak felan degil ha baya kabarik buyuk yer kaplayan cinsinden onu kucakladim ve kapisna uslca koydum evime geldim uyudum bunu yapali yaklasik 1 ay felan oluyor. kadincagiz gecenlerde gelmis bana ama ben evde yoktum oda benim kapima cok lezetli pisin yuvarlagini dusun ustunce cukulata parcalari var yuvarlak simit sekiolde ama icinde dolu kustunda onu satin almis bana birakmis yiyim diye isden gece geliyorum biliyorsun sabaha karsi bir baktim kapimda yiycek var onu simdi aldim hem yiyorum hemde sana yaziyorum. kadincagiz saniyorki ben hamileyim bana birseyler birakmis gitmis:PPPPP ben hamile kalirsam eger onun minicik bahcesi var icine bir kucak gul alip serpistirecem ondan haberi yok:) hayalcim dun aksam saat 11 de catlatma ignemi oldum. pazartesi turkiye saati kac bilemiycem ama hollanda saati 10da hastanede olacagim ve uykuhapi icerek teslim olacam. yarin beklerim bana sifalarini valla billa beklerim cunki yarin ve sonrasindaki gunler cok onemli yzudum yuzdum kuyruguna geldim. insalalh yumurtalarimin hepsi dolenir ve hepsi cok kaliteli olurlar 3cunu bana 3nude dondur;lar ve ben ikiz cocuklara hamile kalirim aminnnnnnnnnn hayalcim amin. sonrada beni kurtarin ya bu cocuklar beni hic uyutmuyor diye size uzun uzun aglanarak yazarim:))))) demi |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Merhaba sezenn.Bende dualarımla senin yanında olduğumu bildirmek istedim.ve inanıyorum ki bir gün buraya ben hamileyim arkadaşlar diye yazacaksın.Şİmdi yazdıklarını okurken kendimi tuttum ağlamadım,çünkü bunların bir geçiş dönemi olduğunu biliyorum.Ama hamile olduğunu yazdığında galiba tutamam ağlarım tabi mutluluktan. blissy Bazen sabret,üzülme demek kolay gelir insana,ancak ben sabretmenin ve olaylara sevinçle yaklaşmanın tılsım olduğunu düşünmeye başladım.Evrenin gücünü neşeyle ne kadar çok desteklersek,bize dönüşümü de o kadar neşeli oluyor.Moralini yüksek tut ve hep gülümse,anne olacağından emin bir ifadeyle gülümse.Unutma sen herşeye layıksın.Hadi göreyim seni çatlasın yumurtaların,bebeğin yola koyulsun.... sevgilerimle... |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Arkadaşlar bende fazlalık 5 ila 6 kilo var.Üst üste iki doğum yaptım meleklerimde daha ufaklar.30 kilo almıştım verdim çoğunu ama gelinde bana sorun tabi.şimdi geriye kalanlar yapıştılar sanki.gitmiyolar yahu...aaa bir baktım burda birileri zayıflıyor..eee hadi anlatın bakalım.bende atayım şu fazlalıkları değil mi ama? girlhaha yarın hemen başlamak istiyorum.ama tam olarak ne yapmalıyım biraz yardımcı olursanız sevinirim. bu arada ben urfadayım iş gereği.estetisyenim ama çalışamıyorum bıcırıklardan ve genelde evdeyim.öyle çocukları bırakıp yürüyüşe falan da gidemiyorum tabi...yanlızım ailemden kimse yok.Hadi önerilerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler.. wave |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim hulyacim 8zinci sayfada hastane diyeti var onu uylasana bir haftada 3kilo 4 haftada 10kilo veriyormusun garantisi varmis. ben simdi diyet yapmiycam malum bildginiz gibi. ama sana kolay gelsin. ben fazla sisliklerimi vermeye basladim ignelri biraktimya 3gundur sukur ya bunada. hulyacim bana sende dua ediyormusun allh sendende razi olsun allah seninde isni gucunu rast getirsin amin. |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim teşekkür ederim canım.ben başladım zaten bu gün 2. günüm canım bir çikolata istiyor ki sorma...dayanamadığım tek şey şu çikolata..ama kendimi tutuyorum..telkinleride dinliyorum aynı zamanda.onlar da bana tatlı yeme diyorlar zaten n9598 ahh biraz da yürüyüşe çıkabilsem,meleklerim den fırsat bulupta ne iyi olacak ama..sen şimdi boş zamanlarını iyi değerlendir sezenncim.yakında başını kaşıyacak zamanın kalmayacak sevincli kilolarla sonra ben gibi mücadele edersin sorun değil...dualarım seninle ve tüm ihtiyacı olanlarla olacak her zaman.allah hepimizin duasını kabul etsin..bende sana teşekkür ediyorum allah senden de razı olsun..(amin) |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Hülyaa kolay gelsin sana da; bana göre, diyet yapmana gerek bile yok, koşuştururken verirsin kiloları gibime geliyor çocukların küçük sanırım. Sezen sen nasılsın ne zaman belli olacak sonuç, inşallah senin de yüzün gülmeye başlayacak hemen. Allah dualarını kabul etsin canım. |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim teşekkür ederim bubu..haklısın meleklerim beni yoruyor ama zayıflatmıyor bu koşuşturma 88a zaten vermem gereken sadece 5 kilocuk aa34 fazla değil ama artık bende kalamayacaklarının farkındalar,son çığlıklarını duyuyor gibiyim girlhaha diğer maratona katılan arkadaşlarıma başarılar dilerim... khkh56 |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim beenn 8 kilo verdim beaa guitar ama durmak yok işleme devam hpm1 |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim harikasın emel tebrikler...ben şimdilik askıya aldım...acil deyil ya ne olcak canım 3-4 kilo fazladan sevincli bu arada bu kiloları kaç günde verdin?ve hastane diyetiyle mi verdin?ben meraklıya anlatırsan sevinirim... |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim http://www.drpozitif.com/images/2004kedi.jpg kızlarrr ya arkadaşlarınız böyle dua ediyosa... utananadam girlhaha |
|
|
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim emel bekliyorum bende dogum yapinca kilo vermeye calisrim. bogazimi bir tutabilsem. sanki ben yemek yemek icin dunyaya gelmisim. kiss3 kedi cock tatli ya. bu kediler neden bukadar tatli guzel sirin oluyolar ya demi |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Bende bugun başladım hayırlısı önümde çok uzun bir yol var biliyorum ama bu sefer yolun sonuna kadar durmak yok |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim bende devamm!! gazamız mübarek ola a dostlarr !!! art56art56 |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim şimdii nasıl verdim o kiloyu? ders1 hih33 önce aşık oluyorsunuz (evililer tercihen eşlerinize girlhaha) aşık olunca metabolizma hızlanıyor sanki ttli3 ders2 hih33 düzenli nefes alıp verme olayını kendinizde alışkanlık halinine getiriyorsunuz ttli3 ders3 hih33 akşam 18,00 den sonra şekersiz çay bitkisel çaylar ve su sınırsız yatıncaya kadar lakin sadece bunlar katı bişiy yok n9598 ders4 hih33 boll su tüketiyorsunuz ttli3 ders5 hih33 egzersiz sabah uyanınca hemencecik bir kaç egzersile gününüzü aydınlatın dusunuzu alıp haydii işe ttli3 (ben yüzmeyi seviyorum ek olarak iş cıkışı havuza gidiyorum) ders6 hih33 ilk zamanlar hızlı kilo veriyorsunuz sonra bir dönem yavaslıyo bu arada ümitsizliğe düşüp bırakmamak gerekiyor zayıflama süreci bu bi hızlanır bir yavaslar ttli3 ders7 hih33 en önemlisi bu diyebiliriz.kan tetkiklerinizin hepicigini yaptırıp mevcut kilo probleminin kaynagını tesbit ediyorsunuz.ben herşeyden yedim içitim öle kendimi çok kasmadım.zaten kasmaya calışsam hada çok alırdım eminim 44 düzenli beslenme dahiline aldım kendimi.çikolata agırlıklı aburcubur dolu ara öğünleri kaldırdım.acıkınca su içiyordum. hoş su benim en gözde içecegim değişmem onu ben hiç bir yemege... ttli3 toplamda 3 ayda verdim 8 kiloyu |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim harikasın emel küçük ama emin adımlarla yola devam alk78 |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Emelcim senin adına çok sevindim tebrik ederim, ne güzel açıklayıcı bilgiler vermişsin sağolasın. Ben de step-aerobik kursuna yazıldım, 2 haftadır gidiyorum ama henüz kilo veremedim. İlerleyen zamanlarda vermeye başalarım inşallah uy897 |
|
|
|
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Affınıza sığınarak bir şey sorucam. Subliminal telkin yeterince işe yaramıyor mu? dusun Okuduğum kadarıyla herkes normal zayıflama yöntemlerini uyguluyor...... Bu yöntemleri telkinlere ek olarak mı uyguluyorsunuz?? Yani insan ee bunları yapabilsem zaten kilo veririm diyor bir an. Acaba özel bir çaba göstermesem telkinler tek başına yeterli olmaz mı? Yada telkinleri dinledikten sonra bu sağlıklı beslenme ve yaşama isteği kendiliğinden mi geliyor? Çok karışık kafam çoooook şaşkın Bu arada ben hipnozla zayıflama da çalışıyorum. Henüz bitmedi ama işe yarar umarım çok para verdim >:( Hipnoz için gittiğim uzman beynin 21 günde alışkanlık edindiğini, 21 gün sağlıklı ve dengeli beslenirsem beynin artık otomatik bir şekilde böyle beslenmeye alışacağını söyledi. Ama hiç ara vermemek lazımmış, ara verildiğinde beyin hemen eski yeme programına dönüyormuş. Ama gelin görün ki ben şu boğazımı bir 21 gün bile tutamıyorum kizgin1 |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim merhabalar sdcrmn.. actionsmile öncelikler kilo verme telkin içeriğini okumanızı öneririm.. eğer biz istemezsek hiçbir konuda malesef yeterli başarıyı yakalayamayız.. kilo verme telkin içeriği sizin yeme konusunda ki dirençlerinizi kırarak.. sağlıklı beslenmek ce ideal kiloya ulaşmanız için gerekli bilinç altı formatlarınızın oluşmasını sağlar... benim kilo ilgili bir problemin yok ama bu site ile ilk tanıştığım zamanlarda.. acaba bu telkinler etkilimi diye düşünerek.. kilo verme telkinini de dinledim.. daha 1. gün de en sediğim yemeklere bile dokunamadım ve iştah kaybı yaşadım.. ancak benim bilinçaltımda yemek yeme alışkanlıklarıma karşı bir direnç geliştirmediğim için bu telkinin bende etki etme süresi hızlı olmuş olabilir.. sizlerin biraz daha sabırla yaklaşması gerekmekte.. bir arkadaşım hipnoz ve akapunkturu kullanarak zayıflamıştı.. tüm yöntemlerin özünde kişinin kendisinin istemesi ve uygulama konusunda kararlığı yanında başarıyı getirir.. bu durum tüm hedeflerimiz için geçerlidir... doktorunuzun size tavsiyesi çok doğrudur... siz de gerekli çabayı gösterirseniz bu işi başardınız demektir.. destek için bizler arkadaşlarınız olarak yanınızda oluruz ama sizde bizim yanımızda olup önce doktorunuzun tavsiyelerini sonrada telkinlere ağırlık vererek doğru programı uygulayın ... sevgiler.. |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Teşekkür ederim ttli3 Umarım yakında başarı hikayelerimi burada yazarım |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim merhaba arkadaşlar ben formda yeniyim sezennl arkadaşın tavsiyesi ile kayıt oldum forma ama pek vakit bulupda formu tam inceliyemedim .Bende çok çabuk kilo alabıliyorum yaz boyu diyet yaptım verdim 5 kilo ama bir ayda hepsini geri aldım şimdi bu kilolarımdan kurtulmak istiyorum acilen sizce nerden ve neşekilde başlamalıyım bana yol gösterirseniz sevinirim. |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim uy897 uy897 uy897 bu kızlar ne yapıyor? hayatım boyunca onu yaptım..oynamaya başladımmı..ağır çiftetellilerle başlarım,, gittikçe hızlanırım..ve kiloları veririm...benim önerim bu..ben hiç bir zaman dansla diyet yapacak kadar kilolu olmadım...ama oynamaya başladığım zaman mutlaka kilo veririm..zayıflamak için kilo vermek istiyorsanız..meşhur dansözlerin cd.ve dvd leri var..onlarla yapın...göbek havazı insana saçının telinden ayak parmağının tırnağına kadar orantılı kilo verdiriyor..yada size imgeleme yazayım..istermisiniz..bi bakıyorsunuz yerinizden kıpırdamadan...imgelemeyle kilo vermişiniz..yazdığımı seste kaydederim..yarın akşama kadar bekliyorum..isteyenler mesaj yazsın.. |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim actionsmile valla hayal abla sen şimdiden başla ... 12389 bu kızlar seni bırakmazlar yoksa... ipin ucunu verdin bikere ... girlhaha katkın olmadan olmaz artık ablam.. ttli3 |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Hayal ablacım merhaba ilk mesaj benden 1,58 boy 69 kg olunca smil56 ben isterim ablam.. |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim ikinci msjda benden oluyor ablam elini verdin kolunu zor kurtarırsın artık kiss3 kiss3 kalbimden öpücükte gönderdim sana bak |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim tamam bu gece yazıyorum ve seslendiriyorum..yalnız telkin müziklerini dinlemeyi ihmal etmeyin...atakan bir şekilde ses kaydını indirmenizi sağlar..uyanıkken dinlemeye fırsat bulmayan yattığı zaman dinlesin..birde siteden indirdiğimiz natura saund sesleriyle destekleyin.. |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim benimbugün başladığım diyetimde şu kızlar ağır bir diyet değil kilo verebilecekmiyim bilmiyorum 58 kilo ile diyete başladım hayırlısı ile sabah yarım simit ve şekersiz çay öğleyin bir simit ve diet kola akşam tavuk ızgara veya ızgara köfte veya balık yanındada yağsız salata bol su bukadar cumartesi gününe kadar deniyeceğim bakalım bir sonuc alabilecekmiyim |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Gerçekten imgelemeyle kilo vermek mümkün mü dusun Daha doğrusu bu konuda yapılmış çalışmalar var biliyorum ama sadece imgeleme yaparak zayıflayanlar var mı onu merak ediyorum 4897 Eğer işe yarıyorsa ben de varım, ben de istiyorum f678h |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:57 AM. |