![]() |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim sagol yakamoz,biraz daha iyiyiz.. shamanicin corbasini icipte ayaga kalkmamak ne mumkun ,ellerine saglik canim sagol bubucum sagol sezencim ,evet oruc tutuyorum kucuk yastan beri tutunca hastada olsam tutmayinca rahatsiz oluyorum,zaten gripliyken canim bisey istemiyor... limonun basagrisina iyi geldigini senden yeni duydum,iftarda denerim hem c vitamini gribede iyi gelir.. sezen tebrikler 1kilo gitmis bile ,yalniz sicak su yazisini iyi okursan gunde 3 bardak icin yaziyordu galiba..herseyin fazlasi zarar bence..dikkat et |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Alıntı:
kilo verme umudumuzda aslinda yasam secimimizde yatiyor haklisin asisler ,duzenli saglikli beslenmeyi tercih etsek kilo vermek icinde bu kadar cabaya gerek kalmayacak.... |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim evet elifcim herseyin fazlasi zarar sagolsin ya bugun unutum sicak su iocmeyi calisinca unutuyorum ya gece eve 1de geldim az birseyler atistirdim simdi uyucam ya sen nasil olsun? oglun nasil oldu iyilestinizmi? tekradan gecmis olsun allah acilsifalar versin |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Arkadaşlar size yeni bir zayıflama yöntemi "düşünceyle zayıflama"başka bir sitede bu yötemi deneyerek 10 kilo vermişler.Ben bu yöntemi 5-6 ay kadar önce görmüştüm ama inanmamıştım. Düşünceyle zayıflama Zayıflamak aldığından daha fala enerji harcamak ve eneji depolamaya gereksinim duymamaktır. Bir şeyi gerçek olarak yapmakla düşüncede yapmak arasında çok az bir fark olduğu ispatlanmıştır . Beyin görme ile hatırlama , hayal etme arasındakı farkı ayıramadığı manyetik rezonans aletleri ile tespit edilmiştir. Düşünce maddeyi etkiler. Suyu dondurma deneyleri ile ispat edilmiştir. Her düşünce farklı hormon üretir ve hüçre yapısını değiştirir. Sürükli yoğun üretilen düşünce hüçrenin değişmesine ve bölünmesine sebep olur. Şişmanlığın , Şeker hastalığın , Ulserin , Kalbın , Klorestrolun , Kanserin vs nedeni yoğun aynı düşüncenin bilinç altı faliyetidir. Duygu ve düşünce bağımlılık yapar. Uzun süre aynı duygulanım içinde olursanız , o duyguyu yaşamak iştersiniz . İnsan davranışını yönlendirende budur .Yaşlandıkça algı kalıpları değişmesi imkansızlaşır. Pardıgmayı değiştirmek çok zordur . Bu ölüme neden olan şeydir yani rasyonel alanın tükenişi . Olumsuz düşünce ve duygu ilgi alanına giren herşeye zarar verirken , olumlu düşünce ilgi alanına fayda verir. Kalbın mühürlenmesi duygu ve düşünce bağımlılığın aşılamamasıdır. Kendi kendine telkinle zayıflamak . Reçete 1 - Soğuklukla yağ eritme Ortam çok soğuk üşüyorum üşümek ve titremek istiyorum . Özgürüm . ( günde yüz on dört kez tekrarlanacak ) Donuyorum donmalıyım çok soğuk titriyorum . Özgürüm . ( günde 99 kez tekrarlanacak ) Dondum erimeliyim , yağlarım beni ısıtsın . Isıtıyor titredim . Özgürüm . ( 40 kez ) 2 - Hareketle harcama 114 katlı binaya tırmanıyorum . Çok yoruldum . Ayaklarımda kuvvet kalmadı . Mutluyum . ( 114 kez ) 99 metre yüzüyorum kollarımda kuvvet kalmadı dayanmalı boğulmamalıyım . Mutluyum . ( 99 kez ) 40 gündür dağda geziyorum çıkmadık kaya , inmedik kuyu bırakmadım. Tüy gibi hafifim . Mutluyum . ( 40 kez) 3 - Az kalori alma Yediğim her şey saman gibi 1 gr kalorisi yok , içtiğim suda bile daha çok kalori var . Param çok . ( 114 ) Karnım dolu hiçbir şey yemem mümkün değil , yer yok . Param çok . ( 99 ) Karnım aç değil , hiçbir şey yemeğe ihtiyacım yok , istemiyorum . Param çok .( 40 ) Bunları yaptım günde 300 g yani bir ayda 9 kg verdim . ( 33 ) Not :Telkini kestikten sonra kilo kaybınız devam ederse doktora başvurun . Alıntıdır |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim 12389 babu cekim yasasini seyretinmi? tehe sckret varya onu izlemis sanirim bunu yazan kisi yazari kimiski? tabiki dusnrek kendini telkin ederek az yersin az yirekde tabiki zayiflarsin hersey beyinde baslar ve beyinde biter. bu dusunlerle beyni az yemeye iterek zayiflamak guzel. ama ben diyorumki normal gunluk 3 oyun yense buna alisak nerde ogunler. ve sonra gunde 2saat spor yapsak bu kosu olabilir yuruyus olabilir ayrobiek olabilir. daha guzel dgeilmi? ya ben cidi bir sekilde yeme duzenine girmek istiyorum yani yemek az yemek ama vitaminlerimide almak istiyorum. bunu basarmak istiyorum. ben tupbebek ignelrine basladim kilo degilde yine sistim. davulgibi oldum. ama o chrom tabletini icerek ekmek yemeyi kestim artik canim ekmek yemek istemiyor bunu basardim ama ekmekde yemem lazim oda laizm aslinda bana. ama babu sen yukardakini uygala bir ise yararsa bana soyle bende denemeye calisrim. tesekur edrim arastirmisin bizim icin sagolasin. |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Merhaba Sezenciğim ben de denemeyi düşünüyorum .Sen iğnelere başladın demek ,ne kadar sürecek bu iğneler ödemmi yapıyor? Senin pek diyet yapmaman gerek, ekmek yiyeceksin tabi.herşey istediğin gibi olsun.Ben secret kitabını okudum. ayrıca Nilgün'ün çekim yasası'nı Bolluk yasalarını da okudum.Hatta bunu hayatıma uygulamaya çalışıyorum.hayata daha olumlu bakıyorum Aynı şeyi sana da tavsiye ediyorum İnsan daha mutlu hissediyor kendini .Ben okuldan döndüğümde hiç hareket edcek halim kalmıyor yorgunluktan ,Ramzandan sonra mutlaka spora başlayacağım. Sevgiler hoşçakalın hismiley |
|
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim tekrarlama sayıları ,114 kez tekrarlıyorsun |
bubucuğum onu anladım, neden diye merak ettim y789 yani 21 gibi bşeymi bu rakamlar da sevincli |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim günaydın.aramıza kilo vermeye istekli arkadaşlar gelmiş ama devamı gelmemiş..yoksa benmi geç kaldım... |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim gunaydin eylem actionsmile actionsmile yok gec kalmis sayilmazsin..su an ramazan diye birlikte rejim yapamiyoruz ama karar aldigimiz gunden beri yediklerime dikkat ediyorum..kismetse ramazan sonrasi birlikte rejime basliyoruz simdi istesekte ayni rejimi yapamiyoruz..eger kiloda bir degisiklik olunca burdan bildiririz ark5 |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim ramazan sonrası hep birlikte başlayalım ozaman |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim http://img444.imageshack.us/img444/3...mam0yx1at0.gif aa34 aa34 ttli3 |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim ben simdi sabahlari 1 saat yuruyus yapiyorum. karnim baya duzlendi. tavsiye ederim sizlere. su iciyorum bol bol. ve ramaznin cikmasini bekliyorum. cunki olmuyor yaa. ya biri geliyor ya davet ediliyorsun. ister istemez yiyorsun. hersey harika yemekler razmanda diyet olmuyor arkadaslar. ramazn ciksin ben direk hastane diyetine basliycam tam benlik cunki icinde bol bol folik asitlerde var proteyinlerde var. ve yuruyus yapacagim. beklemdeyim. bayram geliyor. her gitigimiz yerde baklava ikram edilecek yiyecegiz. ve ben ailein en buyuk cocguyum ister istemez yemekleri pisirp bekliyecegim insanlari. eh yani onca poisr birde yeme olmaz. ama bir ara size hastane diyetini teker teker yazacagim. ve benimle bu diyeti uygulamak isteynlerle topluca basliyacagim. garanti veriyolar 3haftada 10kilo veriyorsun. bu hastane diyeti sisman olan hastalara acilen kilo verdirtmek isin amaliyat olacklara faln hemen yaptiryolar. kolay gelsin herkeze. |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim merak ettim hastane diyetini bir ara yazarsan sevinirim sezen |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Hastane diyetini ben de merak ettim yazarmısın Sezen ramazan bitince hemen başlayalım |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Kilo Verememenin 6 Nedeni Amerikan Diyet Birligi'nin bu konuda yaptigi arastirmanin sonuclari... Beslenmenize dikkat etmenize, unlu, tatli, hamurisi, kizartma gibi sevdiginiz pek cok yiyecegi hayatinizdan cikarmaniza ragmen kilo veremiyor musunuz? Hic uzulmeyin bu sorunu yasayan cok insan var. Iste Amerikan Diyet Birligi'nin bu konuda yaptigi arastirmanin sonuclari. A.B.D.'de, Amerikan Diyet Birligi tarafindan, Gallup Arastirma Sirketi'ne yaptirilan bir arastirmanin sonucu oldukca ilginc. Kadinlarin yuzde 99'u saglikli bir sekilde beslendiklerine inaniyorlar. Oysa verdikleri yanitlar; kendileri icin gereken saglikli beslenme standartlarini, sadece yuzde 1 oraninda saglayabildiklerini ortaya cikariyor. Buradaki en buyuk sorun, bolca lifli gida ve doymamis yag yerine, agirlikli olarak, az ama doymus yag, sekerin ve rafine besinlerin tuketilmesi. Oysa besinlerin niceligi kadar niteligi de onemli. Siz kalori hesabi yapip, yediginiz her lokmayi sayarken cok farkli nedenler kilo vermenizi engelliyor olabilir. Iste kilo vermenizi engelleyen hatta kilo almaniza yol acan 7 neden ve bunlarla bas etmek icin en etkili cozum onerileri. 1)KAHVALTIYI ATLAMAK A.B.D. Colorado Universitesi'nde, 3 bin gonullu uzerinde, kahvalti uzerine bir arastirma yapilmis. Bu kisilerden 1 yil boyunca duzenli kahvalti etmeleri istenmis ve yil sonunda ortalama 6 kilo verdikleri gozlenmis. Ozellikle, kepekli ekmek, musli gibi lifli besinlerle kahvalti eden kadinlar cok daha rahat kilo veriyor ve bu kiloyu korumakta da cok zorlanmiyor. Ayrica kahvaltiyi atlamak dalginliga ve konsantrasyon eksIkligine de neden olabiliyor. 2)TADINA BAKMAK Dayanamadiniz ve incecik bir dilim pasta yediniz. Ardindan aksam yemegi icin gittiginiz restoranda, salata ismarlamaniza ragmen, arkadasinizin patates kizartmalarindan bir iki tane aldiniz, bir de diger arkadasinizin spagettisinin tadina baktiniz. Ancak beslenme uzmanlari, kilo almanin altinda yatan en onemli nedenlerden birinin, diyet plani uygularken, "tadina bakmak", "kucucuk bir lokma almak" gibi bahanelerle gunluk kalori aliminin uzerine cikmayi gosteriyorlar. 3) SEKER BAGIMLILIGI Seker ve cikolata kadinlarin en cok sevdigi yiyeceklerin basinda geliyor. Ama burada suclular cay ve kahvelerimize attigimiz kesme sekerlerle, atistirdigimiz sekerleme ve cikolatalar degil. Uzmanlara gore tukettigimiz sekerin ucte birini gizli bir sekilde aliyoruz. Meyveli yogurtlar, meyve sulari, bazi alkolsuz icecekler nedeniyle farkinda olmadan daha fazla seker tuketebiliyoruz. 4)YETERLI GIDA ALMAMAK Cogu kisinin, bol bol lif, vitamin ve mineral iceren "tam" yani islenmemis gidalardan yeteri kadar tuketmedigi bilinen bir gercek. Ne yazik ki, islenmis, rafine edilmis ve pek cok katki maddesi katilarak hazirlanmis gidalarin hayatimizdaki yeri cok daha fazla. Arastirmalar beyaz unla yapilan her turlu hamur isinin beslenmemizde en buyuk yeri tuttugunu gosteriyor. 5)COK FAZLA YAG TUKETMEK Gunluk yag ihtiyacimiz yaklasIk 67 gram. Yag tuketimini kisitlamak denince, aklimiza sadece yemege konulan ya da kahvaltida kullanilan yaglardan vazgecmek geliyor. Oysa tereyag ve margarini keserken, salata soslarinda, peynirde ya da sutte var olan yagi goz ardi ediyor, tuketmeye devam ediyoruz. Ayrica fazla yag tuketenlerin, balik, yagsiz sut, C vitamini, A vitamini ve folik asit acisindan zengin ve kilo vermeye yardimci yiyecekleri daha az tukettikleri de gozlenmis. 6) KALSIYUMU ONEMSEMEMEK Hemen hemen herkes kalsiyumun saglikli kemiklere sahip olmak ve osteoporozu engellemek icin gerektigini biliyor. Ancak kalsiyumun kilo vermede de etkili oldugu pek fazla bilinmiyor. Arastirmalar, kalsiyum acisindan zengin olan yiyeceklerle beslenenlerin vucut kitle endekslerinin daha dusuk oldugunu gosteriyor. Bunun nedeni kalsiyumun kalsitrol eksIkligini onlemesi. Kalsitrol, vucudumuz tarafindan salgilanan ve yaglarin depolanmasini onleyen bir hormon. |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim sezen ramazan bitiyor hala diyeti bekliyoruz |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Selamlar arkadaslar. hastane diyetimiz buyrun. bunu hersabah yiyeceksiniz. Sabah kahvaltiniz 1 portakal 1 dilim tost edilmis ekmek dilimi sekersiz cay ve sutsuz kahve. pazartesi: oglen 1 portakal 1 yumurta 2 bardak yogurt 2 dilim tost edilmis ekmek aksam: 2 domates 2 yumurta marulun yarisi 1bardak yogurt 2 dilim tost edilmis ekmek pazartesi aldiniz kalori miktari 952. sali oglen 1 portakal 1yumurta 2 bardak yogurt 2 dilim tost edilmis ekmek dilimi. aksam 100 gram kofte 1 domates 1 portakal 1 tost edilmis ekmek dilimi 1 bardak yogurt sali gunki kalori miktarainiz 921 carsamba oglen 1 portakal 1yumurta 2 bardak yogurt 2 dilim tost edilmis ekmek dilimi. aksam 125 gram kozde yagsiz et bonfile olabilir bisftek olabilir yada ne istrsiniz. 1 domates 1 portakal 1 tost edilmis ekmek dilimi 1 bardak yogurt carsambaki kalori miktariniz 895 persembe oglen 1 domates 1 salatalik tursusu 1 tost edilmis ekmek 125 gram peynir yagsiz peynir tercih ediniz. aksam 100 gram kofte 2 domates 1 elma 1 tost edilmis ekmek persembeki kalori taplonuz 895 cuma: oglen 200 gram balik secim sizin 1 domates 1 tost edilmis ekmek aksam 1 domates 1 yumurta yarim marul cumagunki kalori tablonuz 615 5gunluk toplam 4115 not: hafta sonlari normalolcude istedginizi yiyip icebilirisniz. bu 5gunluk bir hizli kilo verme diyetidir vede saglikli bir sekilde. bu diyeti 3 hafta yaparsaniz ama harfiyen uygulamaniz lazimdir tam 10kilo verisiniz. kilo verdginizde muhafaza etmek icinde herhafta pazartesigunu tum gun sabah 1 bardak limonliu su oglen 1 tost edilmis ekmek dilimi aksam 1 domates+ 1yumurta+ marulun yarisi. basarilar diyete kimler basliyor? ve ne yaptiniz ne yediniz bunu paylasalim. herkeze basarilar |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim kilo vermek isteyenler nerdesiniz? ben salatalik yedim sabah portakal yerine digerleirni harfiyen uyguladim. simdide sekersiz cayimi iciyorum. basarilar bana da ben tekbasimamiyim? |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim sezenciğim merhaba, bu liste biraz ağır değilmi. yıllardır diyetisyen arkadaşlarla çalışıyorum, ve her zaman alınması gereken kalorinin altında beslenildiği zaman, metabolizmanın bunu benimsediğini ve artık kilo verilemediği söylenir diyetin yavaş yavaş ve sağlıklı uygulanması nı önerirler. çünkü kilo veriliyor verilmesinede vücudun direnci kırıldığından iki katı geri alınma riski oluyor ve böylesi, sağlığı tehdit ediyor. smiliyface smiliyface smiliyface sevgiler.... |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim bilyormusun hamileliğimde tam 25 kilo almıştım, tibbi adını bilmiyorum gebelik zehirlenmesi diyorlar. bu rahatsızlık çok kilo yaptı bende(doğa doğa 2.800 kg. doğdu kerata) ama ben diyetisyen arkadaşların kontrolünde yavaş yavaş ve sağlıklı bir şekilde çok kilo verdim. ve şu an altı yaşında dünya tatlısı bir kızım olduğuna inanamıyor lar. k8908 k8908 k8908 |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Selam suzicim umarim iyisindir bebeginde iyidir bende bebek istiyorum allahda bana versin once. yukardaki diyet aslinda hic agir degil ben hamilekalmaya calisyorum 2ci tupbebegimi ugrasiyorum elime verilen listede buna benzer birsey folikasit icin bendeki listde exstra olarak haslanmis pates var. bu diyette kilo almak yada vermek icin degil mideye yararli syeler atmak icin. ki hastane diyetinde sadce vede sadce yararli syeler var hersabah 1 portakali kim yiyor gunde 3 bardajk yogurdu? yada yada ikigunde bir 100gram kofte yada digergunlerdeki etleri 100gram ben yemiyorum ki sismanim nebulsam tepiyorum mideme tencere yemeklerini. valla keske baslayabilsek o yukardaki hastane diyetine en azindan saka maka midemize vitamin gider domates yumurta et yesilik portakal yogurt daha ne yememiz laizmki?pazstalar corekler eksik degilmi listede ne eksik ya ben onu an;layamadim gunde yaklasik 4 dilim ekmek var azmi? diyorumya o skeidle yazmak kolay keskede bizlere yardim eden birileri ciksa ne yanlis ne dogru zaten kimse bilmiyor ama benim yazdigim diyete yanlis hic birsey yok hersey dogru isteyen yapar istemeyen yapmaz. ben zaten kendimi rahat biraktim menopur bende iyice siskinlik yapti |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim sezen merhaba canim ttli3 bir kac gundur tansiyon problemim vardi ama bugun basladim .sabah 7 de kahve ictim ,10 da kahvalti ettim , az oncede meyva yedim..yarin hastane diyetine ve spora basliyorum cilgin897 cilgin897 1 ayda 10 kilo demistin dimi....haydi kizlar diet basliyoooooor clapping clapping clapping derty |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim beyaz lahana kürü ile kilolara son Kadınların en büyük kabusu olan selülitler, lahana ile üç haftada sona eriyor. Ayrıca beyaz lahana yaz aylarında fit olmak isteyenlere kalıcı kilo kaybı yaşatıyor. Vücudu toksinlerden arındırıyor, kolon kanserini önlüyor ve kan şekerini kontrol altında tutmanıza yardımcı oluyor Bitkilerin kimyasal yapısını inceleyen fitobiyokimya alanında çalışmalar yaparak bitkilerin insan sağlığı üzerindeki etkisini araştıran Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu, şimdi de beyaz lahanayla ilgili yayınlarıyla uluslararası arenada ses getirdi. Hiçbir sebze ve meyvede bulunmayan 'U vitamini' ve 'biyoformasyon etkisi' nedeniyle beyaz lahanayı 'her derde deva' olarak niteliyor Prof.Dr. Saraçoğlu Beyaz lahana kürünün özellikleri nelerdir? Zayıflama ve selülitleri yok etme özelliği bulunan beyaz lahana, aynı zamanda antioksidan olduğundan bağırsak kanserini önleyici gücü var. Kan şekerini düşürme ve dengeleme özelliği var. Kan dolaşımını düzenler, hormonları dengeler. Enfeksiyonlara karşı vücuda direnç kazandırır. Toksin arttırır. Kanser hastalarında kemoterapi ve radyoterapi sonrası takviye oluşturur. Bağırsak mukozasını temizler. Cilde tazelik ve güzellik verir. Toksin atıcı ve kolon kanserini önleyicidir. Beyaz lahana içeriğindeki U vitaminiyle güçlü bir antioksidandır. Lahana nasıl zayıflatıyor? Beyaz lahana aynı zamanda 'aquaretik'tir. Yani; bitkiler genelde diüretik olduklarından hem su hem tuz atarken, beyaz lahana tuz dengesini bozmadan sadece su atar. Bu da verilen kiloların kalıcı olmasına yardımcı olur. Menopoz ve regl dönemlerinde değişen hormon dengesizliğine karşı beyaz lahana kürü mükemmel bir takviyedir. LAHANA KÜRÜ :KAYNAMAKTA OLAN YARIM LİTRE SUYA 6-7 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI,10 DKAĞZI KAPALI OLARAK HAFİF ATEŞTE PİŞİRİN :SABAH VE AKŞAM OLMAK ÜZERE AÇ VEYA TOK KARINA BİRER SU BARDAĞI İÇİN.BU İŞLEMİ TOPLAM 5 GÜN DEVAM EDİN :BU KÜRÜ 5 GÜN UYGULADIKTAN SONRA 3 GÜN ARA VERİN VE TEKRAR 5 GÜN DEVAM EDİN. BÖYLECE 10 GÜNLÜK KÜR TAMAMLANMIŞ OLUR :10 GÜNLÜK KÜR İÇİN KESİNLİKLE İHTİYACINIZ OLAN MİKTARI BİR DEFADA DEĞİL, HER GÜN TAZE OLARAK HAZIRLAYIN :KAN DOLAŞIMINI DÜZENLEMEK AMAÇLI KULLANIMDA 3-4 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI YARIM LİTRE SUDA HAFİF ATEŞTE 15 DK PİŞİRİN. SABAH AKŞAM BİR BARDAK İÇİN. HER 3 GÜNDE BİR 3 GÜN ARA VEREREK TOPLAM 21 GÜN UYGULANIR. AYNI ŞEKİLDE İKİNCİ 21 GÜNLÜK KÜRÜDE UYGULADIKTAN SONRA İKİNCİ VE SON KÜRDE TAMAMLANIR. FAZLA KİLOLARA VEDA EDİN :4-5 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI KAYNAYAN 750 ML SUYUN İÇİNE KOYUN VE HAFİF ATEŞTE AĞZI KAPALI 7 DAKİKA PİŞİRİN. AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE TÜKETİN: İLK BEŞ GÜN:HER GÜN SABAH VE AKŞAM BİR SU BARDAĞI İKİNCİ HAFTA:HER GÜN BİR SU BARDAĞI ÜÇÜNCÜ HAFTA:İKİ GÜNDE BİR BİR SU BARDAĞI DÖRDÜNCÜ HAFTA:ÜÇ GÜNDE BİR SU BARDAĞ BEŞİNCİ HAFTA:7 GÜNDE BİR SU BARDAĞI ALTINCI HAFTA:ALTINCI HAFTADA İÇİLMİYECEK YEDİNCİ HAFTA:BİR SU BARDAĞI Herkese merhabalar hismiley Ben de diyete başladım .Bugün meyve yedim sadece.Sezen bu diyetle 10 kilo verme her yaş için geçerli mi? |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Bugün ikinci gün 7 gün de 7 kilo verdiren bir diyet uyguladım. 1. gün 10 taneye kadar yumurta yenecek. 2. gün yarım kilo domates yarım kilo salatalık 3. gün 1 kg tavuk göğsü 4. gün 1 kg haşlanmış patates 5. gün 1 kg meyva. ancak karpuz kavun gibi şekerli meyvalar değil. erik kiraz vs yenecek 6. gün 1 kg haşlanmış kabak 7. ve son gün 1 kg elmadan şekersiz komposto yapılacak. hastane diyetine başlayalım da,portakal yerine mandalin olurmu acaba? |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim BABU olur tabiki portakal yerine mandilana oluyor yada grayfurt oluyor. senin diyette fena degil tek yonlu beseleniyorsun ama tumgun ayni seyi yiyorsun insan istemez yemek ya birakar kiloda verir bence 2cigun ha. hastane diyetiylede 3hafta harfiyen yapilirsa garatisi varmis 10kilo veriyormusun. o skeidle dediler |
bence haslama patesde icine eklenebilinir degilmi yarinmi basliyoruz yupiii tamam yarn basliyoruz sabah sozmu milet. pazartesi gunkini yarin yiycez ozaman. ya bir azalsam kosacamda yemin ederimki kosamiyorum ya kilodan ya bukadar oldum yani. |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim hastane diyetimiz buyrun. bunu hersabah yiyeceksiniz. Sabah kahvaltiniz 1 portakal 1 dilim tost edilmis ekmek dilimi sekersiz cay ve sutsuz kahve. pazartesi: oglen 1 portakal 1 yumurta 2 bardak yogurt 2 dilim tost edilmis ekmek aksam: 2 domates 2 yumurta marulun yarisi 1bardak yogurt 2 dilim tost edilmis ekmek pazartesi aldiniz kalori miktari 952. sali oglen 1 portakal 1yumurta 2 bardak yogurt 2 dilim tost edilmis ekmek dilimi. aksam 100 gram kofte 1 domates 1 portakal 1 tost edilmis ekmek dilimi 1 bardak yogurt sali gunki kalori miktarainiz 921 carsamba oglen 1 portakal 1yumurta 2 bardak yogurt 2 dilim tost edilmis ekmek dilimi. aksam 125 gram kozde yagsiz et bonfile olabilir bisftek olabilir yada ne istrsiniz. 1 domates 1 portakal 1 tost edilmis ekmek dilimi 1 bardak yogurt carsambaki kalori miktariniz 895 persembe oglen 1 domates 1 salatalik tursusu 1 tost edilmis ekmek 125 gram peynir yagsiz peynir tercih ediniz. aksam 100 gram kofte 2 domates 1 elma 1 tost edilmis ekmek persembeki kalori taplonuz 895 cuma: oglen 200 gram balik secim sizin 1 domates 1 tost edilmis ekmek aksam 1 domates 1 yumurta yarim marul cumagunki kalori tablonuz 615 5gunluk toplam 4115 not: hafta sonlari normalolcude istedginizi yiyip icebilirisniz. bu 5gunluk bir hizli kilo verme diyetidir vede saglikli bir sekilde. bu diyeti 3 hafta yaparsaniz ama harfiyen uygulamaniz lazimdir tam 10kilo verisiniz. kilo verdginizde muhafaza etmek icinde herhafta pazartesigunu tum gun sabah 1 bardak limonliu su oglen 1 tost edilmis ekmek dilimi aksam 1 domates+ 1yumurta+ marulun yarisi. basarilar diyete kimler basliyor? ve ne yaptiniz ne yediniz bunu paylasalim. herkeze basarilar |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Ben kesinlikle başlıyorum. art56art56 art56art56 |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim bende basliyoruuuuum uy897 uy897 uy897 gazamiz mubarek olsun arkadaslar y789 hergun ne yedigimizi yazmamiza gerek yok ,cunku liste belli ..ama uyup uymadigimizi yada gun nasil gecti diye belirtebiliriz... haydi kilolara elveda blissy blissy blissy |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim sezenciğim... umarım istediğin her şey gerçekleşir ne diyeyim. smiliyface smiliyface |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim olur ozaman liste belli kimseninde yazmasina da gerek yok herkeze kolay gelsin. tamam elifcim. ben yarin sabah 7de kalkip 1 saat yuruyus yapacagim sonra evimin herdipkosesini temilyecegim yarinimi o sekilde gecirecegim napayim vakit gecsin. |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim n9598 sezen sana ağır işler yapmak yasak diilmi bakimmm ..... yürüyüş tamam ... dieti sen kendini daha iyi bilirsin ben ne desem boş... ama dip köşe temizlik... benim gibi evi yerinden oynatıyorsan olmazzzz .... yasakkkk .... pasakalı ol bişi olmaz ... sadanim biz gelir yaparız... sen dinlen bu aralar... |
olur gelin yapinnnnnnnnnnnnn shamanic hic bana gelmiyorsun ben snei bekliyorum:)))) neyse yarin buyuk gun zaten bakacaklar yine bana nediyecekler bilmiyorumda gercekten sizlerin hayir duasina ihtiyacim var. yoruldum artik gitmiyor ignelerden biktim ilaclarida kulanmak istemiyorum. sizlerin diyet isi ne oldu? bana bir hanimefendi email atmis cok guzel sitesi var burasi gibi zayiflamak uzerine gunluk felan tuyolar isterseniz sizler oraya gidp zayiflama sdyini tanitanarak zayiflayabilirsniz oyle degilmi?hani onlar size sizde onlara yardim edersiniz orasi tek diyet uzerine. bir link var onu az sonra yazacam silere ordan kendinize ait diyetinizide cikartabiliyorsunuz. kolay gelsin hepinzie |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim yeni gelebildim,bugun benim icin cok yogundu...bugun yani dietteki ilk gunum iyi gecti..sadece aksam yemegi yemedim..canim istemedi...yarin ve sonrasininda boyle iyi gecicegine eminim..artik bu sefer kesin..yalniz bugun spora zamanim kalmadi ama yeterince yurudum :) |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim ben istanbuldayım ama sen uzaklardasın.. yakın olsak gelirdim yaw... işin ucunda bebiş var.. ayrıca olcak bu sefer inşallahh.. hepimizin duaları seninle... biaz daha sabır... asıl şimdi bolca umuda ve güçlü durmaya ihtiyacın var.. tez zamanda güzel haberler ver inşallah bize.. http://smileys.on-my-web.com/reposit...eaning-212.gifhttp://smileys.on-my-web.com/reposit...achine-181.gifhttp://smileys.on-my-web.com/reposit...others-272.gif http://smileys.on-my-web.com/reposit...others-293.gifhttp://smileys.on-my-web.com/reposit...ashing-056.gif |
|
ya inirmisniz bu olayimi tek bu forumda yaziyorum nazar degm,esin budefa olsun diye:) diger forumdakiler sadce doktora gitim geldim diyorum. bu defa olmasini okadar cok istiyorumki anlatamam yasim geciyor yoksa igneden felan bikmadim nerdeyse 1aydir igne yiyorum ve yumurtami alirken cok sancili bir islem yasiycam ondanda usanmadim ama yasim geciyor yumurtam azaldi korkum ondan. birde bebegimi cok ozledim. bugun bize bebek davetiyesi verdiler bebek gormeye gidecegiz ama icimden gitmek gelmiyor ama gidecegim haftaya. neyse ya yine duygusalasmayim. yarin calsicam pazarda caliscam. |
Ynt: Karar aldim zayiflayacagim http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...1115/nazar.JPG 41 kere maşşallahhh.... bebek görmeye git ... kaçırma bence...niye biliyor musun.. o bebek senin bebeğini tanıyor ve henüz geldiği yerle bağları kopmadı.. en pozitif duygularınla git o bebişi görmeye ... mümkün olursa bebeği kucağına al ve sev.. severken de sor bakalım bizimki nerde kalmışş.. bu ay kendisini beklediğini söyle ... bu daveti ona iletsin ve seni daha fazla bekletmesin.. içten tesekkürlerini ilet ve anasına ver veledi ttli3 tabi bunları içinden yap şekerim ... yoksa seni benim yanıma postalarlar.. sen gelene kadar banada bakırköy den 2 kişilik rezarvasyon yaptırmış olurlar.. girlhaha ha bide yumurtabank denen yerler var ne endişe ediyosun ... hapları içer bol yumurtlar fazlasını bankaya yatırırz.. aaa sende üzülcek şey arıyon kendine kizgin1 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:43 AM. |