![]() |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? bugün kendim için pek birşey yapamadım :( telkin dinledim, belki o sayılabilir biraz.. birkaç olumsuz düşünceyi zihnimden kovdum, bilinçli olarak. kötü düşücelere yer yok benim içimde dedim. dün uyumadan önce zihinde canlandırma çalıştım.. bunlar sayılır mı? bugün kendime biraz haksızlık ettim. yarın telafi edeceğim.. |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? evet evet bunlarda değişimin için attığın adımlar sayılır. Harika corekotu :) bende bugün erteleme konusunda biraz araştırma yaptım. Sedonna frekanslarını dinledim. Hızlı Okuma Setini uyguladım veee http://www.psikonet.com sitesini keşfettim. :) |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? Ben bugün kendim için daha fazla olumlama,meditasyon yapacağım ve şuan da okuyorum ve bilgi dağarcığımı geliştirmeye tam gaz devam ediyorum,maksat beyindeki o olumsuz düşünceleri yok etmek :) Her gün biraz daha,biraz daha bunların sayısını arttırarak hiç pes etmeden 3 hafta boyunca devam edicem. Düzelene kadar,tam olarak olumlu düşünene kadar ASLA bırakmamamız gerekir ki,yine aynı duruma düşmeyelim. Bu geleceğini etkileyecek..ne kadar çabalarsan o kadar kâr. O zaman elimizden gelenin en iyisini yapalım! :) ''Sabretmek,çabalamak başarmanın yarısıdır.Ne kadar çabalarsan o kadar karşılığını alırsın.'' Bunu unutmayalım :) |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? bugün ancak olumlamalarımı yapmak için fırsat bulabildinm şimdi de çakra açıcılarımı dinliyorum ama devamı gelecek. |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? Bugün busuu.com'u keşfettim bir tür ingilizce öğrenme sitesi ve bir kaç saat ortada takılmak zorunda kaldım. Her zamanki gibi sedonna frekanslarını dinledim. Bugün pek birşey yapamadım. Ama birazdan hızlı okuma setini uygulayacağım + yatmadan öncede özgüven meditasyonunu.. |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? bugünüm uyumakla ziyan oldu gitti ne zamandır uyku problemi çekiyorum sabah 6 olmadan uyuyamıyorum. neyse telkinlerimi dinliyorum , olumlama yaptım bunları yazarken yine kütüphaneden aldığım kitaplar aklıma geldi bu benm sorumsuzluğum nolacak böyle bilmiyorum smil56 bir kaç okumam var onları yapacam şimdide |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? affettim... |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? bugün güne farklı uyandım. Elimi yüzümü yıkayıp. günaydın dünyanın en yakışıklı erkeği dedim kendi kendime gülümsedim tabii :) programlarıma devam ediyorum.. Saatlerce busuu.com'da ingilizce pratik yaptım.. Günümü olabildiğince değerlendirmeye çalıştım.. |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? bugün yoğun çalışmalarımın sonlarına geldim. Bir hedefim var ve o hedefe doğru ilerliyorum şimdi ise fotografik hafıza setinin 6. dersini dinlicem.. Sevgiyle kalın iyi geceler |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? nası bi set bu |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:52 PM. |