![]() |
Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? Elya'nın bu konuda ''bugün sosyal fobin için ne yaptın?'' konusundan yola çıkarak böyle bir konu başlatmaya karar verdim. Bugünden itibaren kendiniz için aldığınız kararlar, uygulamaya başladığınız çalışmaları, kısacası gün içinde kişisel gelişiminiz için attığınız her türlü adımı paylaşmanızı rica ediyorum.. Mesela bugün ben Affetmek Öğrenilebilir Kitabını okumaya devam ederken bir yandan da Konsantrasyonunuzu arttırın belleğinizi güçlendirin adlı subliminal telkin dinliyorum. Sedonna frekanslarını dinledim. Derin Affediş meditasyonunu araştırdım ama bir türlü bulamadım. Hızlı okuma ve bellek geliştirme görsel setini indirdim ve hızlı okuma çalışmalarına başladım. Diksiyon görsel eğitim seti indirdim. Kız tavlama rehberi indirdim utananadam ve uygun bir zamanda başlıycam benden bu kadar sizlerinde katılımınızı bekliyorum.. |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? bende daha öncede yazdığım gibi ego, güven, sosyallik telkinlerini dinliyorum, bazı olumlama cümleleri yazmıştım onu okuyorum günlük, hopopo yapıyorum yine, bunları yazarken kütüphaneden aldığım kitapların gününün geçtiğini hatırladım :D birde ceza parası öedeyeceğim durduk yere neyse :) |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? bugün kendimi iyi hissetmek için telkin dinledim. işlerimi ertelememeye çalıştım. insanlara karşı pozitif ve sabırlı olmaya, aklımdan onlarla ilgili kötü sözle geçirmemeye ve zihnimi bulunduğum ortama odaklamaya çalıştım. bir de hep 'karar aldım' derdim, ilk defa 'karar verdim' dedim. ne anlama geliyorsa.. bir de 'özgüven' diye bir kitap var onu okuyorum, pek çok uygulama var, ama ciddi vakit ayırmak gerekiyor.. |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? özgüvenle ilgili kitabın adı ne acaba |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? kitabın adı 'özgüven', yazarı mathew mckay ve patrick fanning. arkadaş yayınlarından fiyatı 12,5 tl. içinde bu sitede yer alan pek çok konuya ait örnekler var. tavsiye ederim. yalnız gerçekten bütün uyggulamaları detaylı yapmak oldukça vakit alıyor.. |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? değerli katılımlarınızdan dolayı corekotum ve vaveyla çok teşekkür ederim. Bundan sonraki her katılımcılarada şimdiden teşekkür ederim. Sevgiyle :) |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? Alıntı:
|
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? maviinci meditasyon örneğinde özgüvenine hayran olduğunuz kişiyi zihninizde canlandırın onu aynanın içinde görün gibi şeylerden mi bahsediyor ? |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? bu kitabın e-kitap hali varmı acaba ben yurtdışındayım temin etmem çok zor |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? yazarın e-kitaplarını netten araştırabilirsin. bulursan eğer banada link atarmısın ? |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? bugün kendim için pek birşey yapamadım :( telkin dinledim, belki o sayılabilir biraz.. birkaç olumsuz düşünceyi zihnimden kovdum, bilinçli olarak. kötü düşücelere yer yok benim içimde dedim. dün uyumadan önce zihinde canlandırma çalıştım.. bunlar sayılır mı? bugün kendime biraz haksızlık ettim. yarın telafi edeceğim.. |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? evet evet bunlarda değişimin için attığın adımlar sayılır. Harika corekotu :) bende bugün erteleme konusunda biraz araştırma yaptım. Sedonna frekanslarını dinledim. Hızlı Okuma Setini uyguladım veee http://www.psikonet.com sitesini keşfettim. :) |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? Ben bugün kendim için daha fazla olumlama,meditasyon yapacağım ve şuan da okuyorum ve bilgi dağarcığımı geliştirmeye tam gaz devam ediyorum,maksat beyindeki o olumsuz düşünceleri yok etmek :) Her gün biraz daha,biraz daha bunların sayısını arttırarak hiç pes etmeden 3 hafta boyunca devam edicem. Düzelene kadar,tam olarak olumlu düşünene kadar ASLA bırakmamamız gerekir ki,yine aynı duruma düşmeyelim. Bu geleceğini etkileyecek..ne kadar çabalarsan o kadar kâr. O zaman elimizden gelenin en iyisini yapalım! :) ''Sabretmek,çabalamak başarmanın yarısıdır.Ne kadar çabalarsan o kadar karşılığını alırsın.'' Bunu unutmayalım :) |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? bugün ancak olumlamalarımı yapmak için fırsat bulabildinm şimdi de çakra açıcılarımı dinliyorum ama devamı gelecek. |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? Bugün busuu.com'u keşfettim bir tür ingilizce öğrenme sitesi ve bir kaç saat ortada takılmak zorunda kaldım. Her zamanki gibi sedonna frekanslarını dinledim. Bugün pek birşey yapamadım. Ama birazdan hızlı okuma setini uygulayacağım + yatmadan öncede özgüven meditasyonunu.. |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? bugünüm uyumakla ziyan oldu gitti ne zamandır uyku problemi çekiyorum sabah 6 olmadan uyuyamıyorum. neyse telkinlerimi dinliyorum , olumlama yaptım bunları yazarken yine kütüphaneden aldığım kitaplar aklıma geldi bu benm sorumsuzluğum nolacak böyle bilmiyorum smil56 bir kaç okumam var onları yapacam şimdide |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? affettim... |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? bugün güne farklı uyandım. Elimi yüzümü yıkayıp. günaydın dünyanın en yakışıklı erkeği dedim kendi kendime gülümsedim tabii :) programlarıma devam ediyorum.. Saatlerce busuu.com'da ingilizce pratik yaptım.. Günümü olabildiğince değerlendirmeye çalıştım.. |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? bugün yoğun çalışmalarımın sonlarına geldim. Bir hedefim var ve o hedefe doğru ilerliyorum şimdi ise fotografik hafıza setinin 6. dersini dinlicem.. Sevgiyle kalın iyi geceler |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? nası bi set bu |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? satın alınanlardanmı işe yarıyosa bende alıim bende 21 günlük çalışma vardı bitane kelime ezberleme onları bitirdim vallahi gözlerim bile daha iii görüyo sanki |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? bu 12 dersten oluşan ve kaset şeklinde hergün max. 1 ders dinlenilmesi gereken bir çalışma 3 aylık bir süreç gerekiyor ve sonunda ise fotografik hafızaya sahip oluyorsun. Hızlı öğrenme, öğrendiklerini istediğin zaman hatırlama beyninin her iki lobunuda kullanabilme yeteneği.. bu öğrenme işini çoğu insan küçümser ama düşün bir, bir işe başlıyorsun ve çıraksın 3 aydan daha az bir sürede kalfa olabilirsin oradaki herşeyi en ince ayrıntısına kadar, sonra üniversitedesin diyelim ve atıyorum hukuk okuyorsun kocaman kitaplar var ve bu kitaplara çalışman gerekiyor normalde sıkıcıdır ve sende negatif bir etki bırakıcaktır ama fotografik hafızan varsa böyle bir derdin olmayacak ve o kitabı sular seller gibi öğrenebilecek istediğin zamanda hatırlayabileceksin. Öğrenmeyi hızlandırma programı bir nevi öğrenmeyi öğreniyorsun :)) |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? bugün sadece olumlamalarımı okudum telkin dinledim kendime yönelik hiçbişiy yapamadım bütün gün şimdide dahil olmak üzere oda arkadaşıma somurtmakla geçiyor |
|
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? bu Dünya Hafıza Şampiyonu Melik Duyar'ın hazırlamış olduğu bir eğitim seti telkin yada meditasyon çalışması değil. Ahmasen bilgiler gerçekten uzun o yüzden sana e- kitabın indirme adresini vereyim oradan bakarsın küçük bir iyilik ;) http://serv11.boxca.com/files/4/eoim...za_Kitab__.rar |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? Bugun ego + sucluluk + kendine guven telkinlerine devam ettim ve gunluk olumlamalarimi beki bisa nin sitesinden bularak tekrarladim... |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? telkinler olumlamalar,imgeleme ve meditasyon, zikirler ve en son hooponoponomu (umarım doğru yazmışımdır :D)yaparak bugünkü çalışmalarımı sonlandırdım.=) |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? doğru yazmışsın huriye :)) benimde günlerim aynı çalışmaları tekrarlamaktan geçiyor.. Konsantrasyonu arttırma telkini, bilinçaltı temizlik meditasyonu, affetme meditasyonu, kendine güven hipnozu, fotografik hafıza. |
|
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? Fotografik hafıza demek süper hafıza demek. Okuduklarını, Öğrendiklerin herşeyi istediğin zaman hatırlayabilmek demek, hızlı bir şekilde öğrenmek demek matrix sistemini tam bilmiyorum ama bilgileri zihnine çok çabuk yükleyebileceğini söyleyebilirim bu beceri doğuştan gelen bir yetenek değil sadece sonradan birkişi bile bu yeteneğe sahip olabilir. Söyliceklerim yetersiz kalabilir netten fotografik hafıza gücüyle neler başarabileceğinize bakabilirsiniz, genel bir bilgiye sahip olabilirsiniz zaten bu konuda verdiğim linkide indirirseniz eğer fotografik hafızayla ilgili tatmin edici bilgilerde orada yer alıyor.. |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? Hiçbir şey |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? bunu söylemek için daha çok erken :)) |
birde çok pahalıymiş 90 tl civarında bunların internetten ücretsiz versiyonları falan yok mu ki? |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? kitaba bir bak istersen içinde olucaktı.. Dün bir iş haberi aldım ve bugün biraz yorgundum tabii alışık olmadığım için gelir gelmez affetme meditasyonuna başladım ve 5-10 dakika dinleyebildim kalktığımda ise saat 23.00'dı :)) |
Cevap: Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ? kendime sesleniyorum senin için ne yapabilirim? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:34 PM. |