![]() |
Cevap: Takdir ettim kendimi. :)) kendime vakit ayırabildiğim için kendimi takdir ediyorum... kendini takdir ettiğin zaman başkalarını çok daha rahat takdir edebiliyorsun... önce kendimi seviyorum sayıyorum ardından herkesi seviyorum sayıyorum ben olmak çok güzel..... |
Cevap: Takdir ettim kendimi. :)) her şeye rağmen yoluma devam ettiğim için takdir ettim kendimi.y789 |
Cevap: Takdir ettim kendimi. :)) BU kadar kendini takdir edenden sonra, valla utandım şimdi.. hemen kendimi takdir ettim bende.. sonra sizleri örnek aldığım içinde bi takdiri hak ettiğimi düşündüm, yine takdir ettim kendimi... y789 iyiki varsınız sevgiyle kalın.. |
Cevap: Takdir ettim kendimi. :)) egomuz yokmuş gibi davranmamak onu görmemzllikten gelmemek ona bir ödül mis gibi kar havası aldım bende ödül olarak tüm yaz bu kokuyu özlemiştim. cebime biriktirdim ihtiyacım olduğu zaman çıkarıp duyumsayacağım |
Cevap: Takdir ettim kendimi. :)) bu hafta aşırı derecede ders çalıştım nerdeyse 1-2 saatim çalışmadan geçti gün içinde. bu nedenle kendimi taktir ediyorum bu tempoya dayanacak gücüm olduğu için ve bir dersten öbürüne girdiğimde saatler ilerledikçe gitgide dinlendiğimi hissettiğim için. kendimi hırka kazak vs vs aldım :D |
Cevap: Takdir ettim kendimi. :)) Kaç gündür iştahım yoktu bugün yemeklerimi çok güzel bir şekilde yedim kendimi neyle ödüllendirsem:) |
Cevap: Takdir ettim kendimi. :)) Alıntı:
|
Cevap: Takdir ettim kendimi. :)) bu uykusuzluğa rağmen... zımba gibiyim... takdir ettim kendimi... :) |
Cevap: Takdir ettim kendimi. :)) Nasıl ki iyi bir yönetici daha çok verim sağlarsa bizde yöneticiyz aslında..İçimizde ki çocugu bilinçaltımızı yok farzetmeden onunda çalıştığını bizim için ürettiğinin farkına vararak onu ödüllendirmemiz gerekli.kahvesmiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:25 AM. |