![]() |
Ynt: Takdir ettim kendimi. :)) hedeflerime bugün bir adım daha yaklastım !! thumbsanim bi de..bugun hic sinirlenmedim,bagırmadım bole sakin sakin takıldım... bu yuzden kendimi coook takdir ediyorum clapping |
Ynt: Takdir ettim kendimi. :)) Daha çok televizyon izlemeye başlamama rağmen,daha az kitap okumama rağmen,sabah sporunu uzunnn zamandır bırakmama rağmen,daha oburlaşmama rağmen,ve iştede daha isteksiz çalışmama rağmen....Bunları burda itiraf edebildiğim için kendimi pek bi takdir ettim khkh56. Ama düzelecem söz. super. Şimdilik bahar yorgunluğu falan deyip bişeylerin arkasına sığınıyorum ama baharda bitecek. |
Ynt: Takdir ettim kendimi. :)) İnsanın kendini taktir etmesi heyecan verici bir duygu olarak algılanmıyor sanırım. başkaları için neler yapmıyoruz karşılık beklemesekte güzel bir işin sonuda taktir edildiğimizde kendimizle gurur duyuyoruz aslında başkalarının taktiri kendimizi ödüllendirme biçimlerinden birisi iyilik için yapılan bir hareket insanın kendine verdiği en güzel ödül desem mübalağa etmiş sayılırmıyım ne dersiniz? |
Ynt: Takdir ettim kendimi. :)) Ben kendimi taktir ediyorum, hergun yeni şeyler öğrendiğim için, insanlarda iyiliği görebildiğim için, kendimi çok şanslı hissettiğim için, (ama çok şanslıyım:Şehir merkeizde rahat park yeri bulduğum, bütün ışıklar yeşil, nereye gidersem gideyim işleri çok kolaylıkla hallettiğim için vb. ) ve en önemlisi böyle güzel bir siye üye olup yeni bilgiler edindiğim için... Herkese çok çok teşekür ederim. Bende çikolatayı çok severim. Kargoyla beklerim.. Her zaman güneş olun kimseyi ayırmadan ışığınızı sunun......... |
Ynt: Takdir ettim kendimi. :)) ben de kendimi takdir ediyorum... kalacağım diye birkaç ay sevdiklerimin başının etini yemiş olsam da, eve yaz için iki koli büt kolisini boşuna taşımış olsam da... GEÇTİM... tıp3 oldum. daha çok var ama geçmemin şerefine güzel bir yazı hak ettim... kendimi şımartmak, iç dünyam ile ilgilenmekle meşgulüm.. kendimi ödüllendiriyorum!... |
Ynt: Takdir ettim kendimi. :)) en zor yaptıgımız şey belkıde kendımızı taktır etmekk ... louıse Hay dıyordukii bana hangı sorunla gelırse gelsın danışanımm ben ışe once kendını sevdırmekle başlarımm.sık sık aynada senı sevıyorum demelerını ısterım ... Seni seviyorummmm ,kendimimm benimmm smiliyface |
Ynt: Takdir ettim kendimi. :)) Alıntı:
|
Ynt: Takdir ettim kendimi. :)) bende kendımı taktır edıorum..artık daha az sınırlenıp daha çok guldugum hatta kahkalar attıgım için..ve hayata artık pozıtıf baktıgım için..ve hayatıma yon verebıldıgım için kendımı kutluyor ve ayakta alkışlıoyrum alk78 alk78 alk78 alk78 |
Ynt: Takdir ettim kendimi. :)) Kendini ayakta alkışlama fikri de güzel.Hergün kendimizi ne kadar sevdiğimiz ve taktir ettiğimiz üzerine olumlamalarla güne başlarsak daha verimli ve mutlu bi gün geçirmiş oluruz |
Ynt: Takdir ettim kendimi. :)) Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:37 PM. |