Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Karanlık Korkusu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/karanlik-korkusu/)
-   -   Karabasan Görmenin Bilimsel Açıklaması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/karanlik-korkusu/1064-karabasan-gormenin-bilimsel-aciklamasi.html)

suzzy 20-11-2007 12:10 PM

Ynt: Karabasan Görmenin Bilimsel Açıklaması

ewet shamanic en büyük korkum geceleri bişeylerin gelebilcek olması....

bu aralar çok tırsıyorum her şeyden..gece çok dolanıyorum..bu normalmi sence...

hatta uyuyamıyorum..her kes hor hor uyurken,uyuyamamak çok sinir....
sadanim sadanim sadanim sadanim

dilekcik 20-11-2007 07:25 PM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
http://www.ortopedidoktoru.com/karikatur8.jpg ev mahkemesi girlhaha

arkadaşlar olur öle şeyler bazen... çok sık tekrarlamıyorsa fazla üzerine yoğunlaşmayın...
bide mümkün olduğunca hiç biyeriniz açıkta kalmayacak şekilde yorgana sarılıp yatın... http://nojive5.typepad.com/photos/un..._up_smiley.gif
banada bazen gelirler.. geldiklerinde derim ki aa ben niye senden korkuyım sen benden kork...
her horoz kendi çöplüğünde öter .. burası benim çöplük kış kışş kıştt...

http://www.pecete.net/i/erdil_yasaro...hahanooldu.jpg

haha aa34haha süpersin sen aa34 aa34 aa34

dilekcik 20-11-2007 07:26 PM

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı

selam suzzy bişi sorcam çalışıyomusun ?

suzzy 20-11-2007 08:10 PM

Alıntı:

dilekcik Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

selam suzzy bişi sorcam çalışıyomusun ?

ewet canım çalışıyorum... dusun

dilekcik 20-11-2007 09:00 PM

ben çalışmazken senin gibi oluyodum çalışırken yıkıldığım yerde kalıyomda ondan sordumdu ark5

suzzy 20-11-2007 09:09 PM

Alıntı:

ben çalışmazken senin gibi oluyodum çalışırken yıkıldığım yerde kalıyomda ondan sordumdu ark5

hayır canım, benim derdim gece çok kalkmam..işim çok zorlamıyor beni,şükür kafamada taktığım bişey yok....
gece her kez uyurken sessizlik beni tedirgin ediyor,ama oda geçti sayılır....
bu konuda beni rahatlattığı için ayrıca hayal ablamada teşekkür ediyorum....
ah be ablacım kızıyorum kendime.....neden daha önce aramadım diye ...canım yaaa tekrar sağolasın 96

hayalayaz 20-11-2007 10:19 PM

canım benim bir şey değil..inan bana spiritüel hayatında mantıklı açıklamaları var..anlatılanların etkisinde kalmamaya bak..dediğim gibi her şeyin mantıklı bir açıklaması var ben şuyum diyenede her zaman inanma..bir insanın ben buyum demesi için gerçekten bir çok evrelerden geçmesi lazım hiç bir şey pat diye gerçekleşmez..pat diye zamanda, önce mutlaka tıbbi açıklaması varmı bunu öğrenmek gerekir..benmi çok analitik düşünüyorum? olabilir ama spiritüellik insanın ayaklarını o kadar kolay yerden kesebiliyorki..ben bir ayağımın mutlaka yere sağlam basmasından yanayım...yüz kere hayata gelsek..yinede bu yaşamdaki yaşamamız gerekenleri dolu dolu yaşamamız gerekir..an'ımızın farkında olarak yaşadığımız sürece bizlere hiç bir şey olmaz..çıktığın yolu yaradan kendi nuruyla aydınlatsın..saygılı sevgiler..

suzzy 20-11-2007 10:32 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
canım benim bir şey değil..inan bana spiritüel hayatında mantıklı açıklamaları var..anlatılanların etkisinde kalmamaya bak..dediğim gibi her şeyin mantıklı bir açıklaması var ben şuyum diyenede her zaman inanma..bir insanın ben buyum demesi için gerçekten bir çok evrelerden geçmesi lazım hiç bir şey pat diye gerçekleşmez..pat diye zamanda, önce mutlaka tıbbi açıklaması varmı bunu öğrenmek gerekir..benmi çok analitik düşünüyorum? olabilir ama spiritüellik insanın ayaklarını o kadar kolay yerden kesebiliyorki..ben bir ayağımın mutlaka yere sağlam basmasından yanayım...yüz kere hayata gelsek..yinede bu yaşamdaki yaşamamız gerekenleri dolu dolu yaşamamız gerekir..an'ımızın farkında olarak yaşadığımız sürece bizlere hiç bir şey olmaz..çıktığın yolu yaradan kendi nuruyla aydınlatsın..saygılı sevgiler..

allaaaah....
nede güzel açıklamışsııııın....sağolasın ablaaammm... ttli3 ttli3 ttli3 ttli3 ttli3
evet derhal çalışmalarıma başliycam..ne iyi yapmışımda senle konuşmuşum... ttli3 ttli3 ttli3
benim tek derdim iç huzurumu kaybetmemekti..sanırım daha iyi olucam....
girlhaha girlhaha girlhaha

jaunty 21-11-2007 01:28 PM

Alıntı:

hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

jaunty Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

bikerede noldu biliyonmu

yatıyorum gayet normal ellerim yastığım altında sırt üstü yatıyorum aaa bi ağırlık çöktü üstüme sağ tarafımdan parlak bi ışık geldi ellerimi çıkartmak istiyorum yastığın altından çıkaramıyorum uğraştım cektim bi baktım bileklerim var sadece ellerim yok çığlık atmak istedim atamıyorum sesim çıkmıyo sonra kendime geldim baktım kardeşim hala tv izliyo çok korkmuştum

ooo67 kabusa bak ooo67 ..
belki elllerin uyumustur.benim yastik altina koyunca hep uyusur. b456
yatmaya da az kaldi.yusuf yusuf..
b456 bildigim butun koruma dualarindan okuyayim bari. ttli3

korkma şekerim ben yanındayım ark5

yaa arkadaşlar bir çok gece yanlız yatmak zorundayım..tıpkı bu gece olduğu gibi...yani ben şuan gerçekten yusuf yusuuuff hatta yuuuuuuuuusuuuuuuuuuuff oldum yane...gece gece ne gereği var ki..hani okumayım diyorum merak varya şu bendeki olmaz olası..nolcak şimdi?iyi sabaha kadar burdayım bu yazıları yazanlar da uyumasınlar lütfen...ceza veriyorum..şimdi yeni bir bölüm açıcam..konusu;üyelere verilecek cezalar olacak.aramızdan bir hakim,bir kaç avukat,falan seçelim..mevzuları orada görüşüp karara bağlayalım..hakim ne ceza verirse ona uyalım..
korkmayın canımmm cezalar bize ancak ödüldür bu sitede...hadi bekliyorum.. khkh56 khkh56 khkh56

smil56 khkh56 khkh56

jaunty 21-11-2007 01:31 PM

Alıntı:

Alıntı:

hayır canım, benim derdim gece çok kalkmam..işim çok zorlamıyor beni,şükür kafamada taktığım bişey yok....
gece her kez uyurken sessizlik beni tedirgin ediyor,ama oda geçti sayılır....
bu konuda beni rahatlattığı için ayrıca hayal ablamada teşekkür ediyorum....
ah be ablacım kızıyorum kendime.....neden daha önce aramadım diye ...canım yaaa tekrar sağolasın 96

rahat uyumak ile ilgili script lazim sanirim bize. acaba bu konuda işe yarar mi? dusun

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:13 PM.