Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Karanlık Korkusu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/karanlik-korkusu/)
-   -   Karabasan Görmenin Bilimsel Açıklaması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/karanlik-korkusu/1064-karabasan-gormenin-bilimsel-aciklamasi.html)

eylulx 07-11-2007 12:58 PM

Ynt: Karabasan Görmenin Bilimsel Açıklaması

ne kadar keyiflisn bugun emel nereyi acsam bir espri yapmisin

aman allah nazarlardan korusun 96

25emel 07-11-2007 01:13 PM

Alıntı:

SuMBuL Nickli Üyeden Alıntı
ne kadar keyiflisn bugun emel nereyi acsam bir espri yapmisin

aman allah nazarlardan korusun 96

saol hayatım cemii cümlemizi nazarlardan korusun. nöbete gidicem ya bugün b456 nöbet öncesi sendrom bu girlhaha

dilekcik 19-11-2007 11:02 PM

gecenlerde bişey beni uyurken sarstı titredim uyandım hayırdır inşallah ::/

jaunty 19-11-2007 11:10 PM

aaannecimm.ben bi kere uyandiğimda dizimden alti tutmuyordu ve bir sebepte yoktu rahat bir pozisyonda yatmiştim.. kapi calmişti ben nedense hic takmadim uyanamadim tam sanirim.ne bileyim.. kapiya kadar emekleyerek gidip gayet sakin acmiştim.sonrada ayaga kalkmiştim.gelen kişi yere doğru bakmak zorunda kaldi sadece smil56
umarim basan masan yoktur. smil56

dilekcik 19-11-2007 11:14 PM

Alıntı:

jaunty Nickli Üyeden Alıntı
aaannecimm.ben bi kere uyandiğimda dizimden alti tutmuyordu ve bir sebepte yoktu rahat bir pozisyonda yatmiştim.. kapi calmişti ben nedense hic takmadim uyanamadim tam sanirim.ne bileyim.. kapiya kadar emekleyerek gidip gayet sakin acmiştim.sonrada ayaga kalkmiştim.gelen kişi yere doğru bakmak zorunda kaldi sadece smil56
umarim basan masan yoktur. smil56

basmışlar şekerim seni aa34 aa34

dilekcik 19-11-2007 11:17 PM

bikerede noldu biliyonmu

yatıyorum gayet normal ellerim yastığım altında sırt üstü yatıyorum aaa bi ağırlık çöktü üstüme sağ tarafımdan parlak bi ışık geldi ellerimi çıkartmak istiyorum yastığın altından çıkaramıyorum uğraştım cektim bi baktım bileklerim var sadece ellerim yok çığlık atmak istedim atamıyorum sesim çıkmıyo sonra kendime geldim baktım kardeşim hala tv izliyo çok korkmuştum

jaunty 19-11-2007 11:25 PM

Alıntı:

dilekcik Nickli Üyeden Alıntı
bikerede noldu biliyonmu

yatıyorum gayet normal ellerim yastığım altında sırt üstü yatıyorum aaa bi ağırlık çöktü üstüme sağ tarafımdan parlak bi ışık geldi ellerimi çıkartmak istiyorum yastığın altından çıkaramıyorum uğraştım cektim bi baktım bileklerim var sadece ellerim yok çığlık atmak istedim atamıyorum sesim çıkmıyo sonra kendime geldim baktım kardeşim hala tv izliyo çok korkmuştum

ooo67 kabusa bak ooo67 ..
belki elllerin uyumustur.benim yastik altina koyunca hep uyusur. b456
yatmaya da az kaldi.yusuf yusuf..
b456 bildigim butun koruma dualarindan okuyayim bari. ttli3

dilekcik 19-11-2007 11:50 PM

Alıntı:

Alıntı:

bikerede noldu biliyonmu

korkma şekerim ben yanındayım ark5

hülyaa 20-11-2007 01:27 AM

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

bikerede noldu biliyonmu

korkma şekerim ben yanındayım ark5

yaa arkadaşlar bir çok gece yanlız yatmak zorundayım..tıpkı bu gece olduğu gibi...yani ben şuan gerçekten yusuf yusuuuff hatta yuuuuuuuuusuuuuuuuuuuff oldum yane...gece gece ne gereği var ki..hani okumayım diyorum merak varya şu bendeki olmaz olası..nolcak şimdi?iyi sabaha kadar burdayım bu yazıları yazanlar da uyumasınlar lütfen...ceza veriyorum..şimdi yeni bir bölüm açıcam..konusu;üyelere verilecek cezalar olacak.aramızdan bir hakim,bir kaç avukat,falan seçelim..mevzuları orada görüşüp karara bağlayalım..hakim ne ceza verirse ona uyalım..
korkmayın canımmm cezalar bize ancak ödüldür bu sitede...hadi bekliyorum.. khkh56 khkh56 khkh56

shamanic 20-11-2007 12:02 PM

http://www.ortopedidoktoru.com/karikatur8.jpg ev mahkemesi girlhaha

arkadaşlar olur öle şeyler bazen... çok sık tekrarlamıyorsa fazla üzerine yoğunlaşmayın...
bide mümkün olduğunca hiç biyeriniz açıkta kalmayacak şekilde yorgana sarılıp yatın... http://nojive5.typepad.com/photos/un..._up_smiley.gif
banada bazen gelirler.. geldiklerinde derim ki aa ben niye senden korkuyım sen benden kork...
her horoz kendi çöplüğünde öter .. burası benim çöplük kış kışş kıştt...

http://www.pecete.net/i/erdil_yasaro...hahanooldu.jpg

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:13 PM.